Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AliceAndreea
Scris: Saturday, December 16, 2017 9:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
hohot Paranoia asta este ceva normal oare ?? Eu care sunt o slabanoaga si vad clar pe cantar doar un km in plus in 9 saptamani, imi intreb sotul daca nu m-am facut pufoasa la fata hohot
of... Sunt propria mea sursa de amuzament , ma uimesc si pe mine ... :))
Andreea0196 wrote:
Da Delia ce sa zic. Esti grasaaaa rauuu de tot, pfoaiii dar dai pe afara. Te-ai ingrasat in palma si tu, ca doar burta e de tine! Eu m-am ingrasat ca o vaca am niste bulane..la picioare ma ingras mereu Cray dar da-le naibii ca le dau eu jos, vorba lui Dana tot ce ma intereseaza este bebe sa fie bine :
delia.c.yaya
Scris: Saturday, December 16, 2017 9:28 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc fetelorCray computerlove am ajuns la concluzia ca mai sunt si oameni rai, ca de altfel nu-mi pot explica de ce unii ar fi "wow, da ce teai ingrasaaaat" sau oi fi fost eu prea slaba inainte totusihohot
E weekendhainoroc campfire ce planuri mai aveti?!
Eu in seara asta raman singurica,barbatumiu are iesire cu colegii de la munca...cred ca o sa ma uit la Olafalcool
AliceAndreea
Scris: Saturday, December 16, 2017 9:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
hearts yes Weekend-ul asta ma pregatesc pentru sufletelul meu care vine acasa dupa 6 saptamani (yee). Astazi
merg la salon sa ma fac frumoasa , merg la cumparaturi, iar Maine gatesc o salata turceasca si un tort ptr el.... Abea astept sa ii vad reactia , si mai ales sa il strang in brate. hearts

Voi ce planuri aveti?

delia.c.yaya wrote:
Multumesc fetelorCray computerlove am ajuns la concluzia ca mai sunt si oameni rai, ca de altfel nu-mi pot explica de ce unii ar fi "wow, da ce teai ingrasaaaat" sau oi fi fost eu prea slaba inainte totusihohot
E weekendhainoroc campfire ce planuri mai aveti?!
Eu in seara asta raman singurica,barbatumiu are iesire cu colegii de la munca...cred ca o sa ma uit la Olafalcool
lore.t.
Scris: Saturday, December 16, 2017 9:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Eu sunt de garda saptamana asta si lucrez si azi si maine toata ziua pale dar sunt bucuroasa ca e totusi ultima garda, am vb cu sefu de la anu nu se mai poate sa stau 14 ore in picioare...e greu...si mi-e frica pentru bebe, sa fie totul bine ca am observat atunci cand stau mult in picioare incepe sa ma doara burta...bounce
Dana_
Scris: Saturday, December 16, 2017 10:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Cory wrote:

Nu, merg abia miercuri si eram curioasa daca se poate modifica repede.Dana ce baiat frumos ai, un ingerasAngel
Diana sper ca ai nascut si sunteti bine. majoreta majoreta

Multumesc Cory Cheek Kiss

Dana_
Scris: Saturday, December 16, 2017 10:32 AM
Nivel

AliceAndreea wrote:
hearts yes Weekend-ul asta ma pregatesc pentru sufletelul meu care vine acasa dupa 6 saptamani (yee). Astazi
merg la salon sa ma fac frumoasa , merg la cumparaturi, iar Maine gatesc o salata turceasca si un tort ptr el.... Abea astept sa ii vad reactia , si mai ales sa il strang in brate. hearts

Voi ce planuri aveti?

Ce dragut hearts Si al meu a fost plecat 2 luni iar la intoarcere i-am pregatit bunatatisic
Andreea0196
Scris: Saturday, December 16, 2017 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Hmmm nu prea am vreun plan special. Mai am de terminat curatenia iar maine m-as duce pana in Jumbo sa cumparam cadouri. As vrea sa ma uit si dupa un bradut, ca aveam unul de plastic dar l-am dus undeva la curte. Si parca imi e urat sa nu am si eu un bradut, o luminita ceva in casa. Anul viitor il voi face pentru bebe, de-abia astept, pur si simplu eu nu mai am rabdare pana nasc, il iubesc rau de tot si vreau sa il vad si sa il pup. Si o sa mai stau cu gandul la el pana marti cand ma duc la eco..sa vad ce face, sa pot sta linistita de sarbatori. Cam atata computerlove
lore.t.
Scris: Saturday, December 16, 2017 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
Nu stiu de ce nu imi mai apare grupul gravidutelor cand intru si ultimul mesaj care mi-l arata e de la 8 jumate dimineata...s-a intamplat ceva cu grupul? Sau de la mine e problema? Lol
Andreea0196
Scris: Saturday, December 16, 2017 11:05 PM
Nivel

Nu Lore, nu au mai postat fetele. Deobicei, in weekend nu e asa multa activitate pe forum. computerlove
delia.c.yaya
Scris: Sunday, December 17, 2017 12:59 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nici nu pot sa adormpale asta mica.imi da numai in buric si cam doare...uff e normal sa loveasca asa tare deja?!
Diana1489
Scris: Sunday, December 17, 2017 5:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Buna fetelor! Am nascut abia ieri la 18 30 prin xezariana dupa 26 de ore de chin . A fost groaznic pot spune, stiam ca sunt rea de dureri dar parca ma asteptam sa pot . Mi sau facut doua epidurala si degeaba de ieri dim pâna aseara la 18 30 tot 5 eram dilatata si cu temperatura 38 si putin.
Pot spune ca xezariana e mai buna dar acum trebuie sa ma recupar.
AleC
Scris: Sunday, December 17, 2017 5:45 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Diana1489 wrote:
Buna fetelor! Am nascut abia ieri la 18 30 prin xezariana dupa 26 de ore de chin . A fost groaznic pot spune, stiam ca sunt rea de dureri dar parca ma asteptam sa pot . Mi sau facut doua epidurala si degeaba de ieri dim pâna aseara la 18 30 tot 5 eram dilatata si cu temperatura 38 si putin.

Felicitari si multa sanatate! Imi pare rau pentru experienta avuta, sper sa treci cu bine peste si sa te recuperezi rapid. Bubulina cum este?
computerlove
Dana_
Scris: Sunday, December 17, 2017 6:49 AM
Nivel

Diana1489 wrote:

Felicitari Diana si recuperare rapida !Cheek Kiss
Imi pare rau ca ai trecut printr-un travaliu atat de lung uff
Inawar
Scris: Sunday, December 17, 2017 6:54 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Diana1489 wrote:

Felicitari! Recuperare rapida si laptic din belsug!
Andreea0196
Scris: Sunday, December 17, 2017 7:54 AM
Nivel

Diana felicitari!! A fost greu, dar merita tot efortul. Imi pare rau ca stiind ca esti asa naspa cu durerile te-ai supus la un asemenea travaliu Cray pe zi ce trece incep sa ma razgandesc tot mai tare in ceea ce priveste nasterea naturala. Imi e sa nu ma depaseasca prea tare durerile si sa complic eu lucrurile doamne fereste..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.