Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Paranoia asta este ceva normal oare ?? Eu care sunt o slabanoaga si vad clar pe cantar doar un km in plus in 9 saptamani, imi intreb sotul daca nu m-am facut pufoasa la fata of... Sunt propria mea sursa de amuzament , ma uimesc si pe mine ... :))
Andreea0196 wrote:Da Delia ce sa zic. Esti grasaaaa rauuu de tot, pfoaiii dar dai pe afara. Te-ai ingrasat in palma si tu, ca doar burta e de tine! Eu m-am ingrasat ca o vaca am niste bulane..la picioare ma ingras mereu dar da-le naibii ca le dau eu jos, vorba lui Dana tot ce ma intereseaza este bebe sa fie bine : |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc fetelor am ajuns la concluzia ca mai sunt si oameni rai, ca de altfel nu-mi pot explica de ce unii ar fi "wow, da ce teai ingrasaaaat" sau oi fi fost eu prea slaba inainte totusi E weekend ce planuri mai aveti?! Eu in seara asta raman singurica,barbatumiu are iesire cu colegii de la munca...cred ca o sa ma uit la Olaf |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Weekend-ul asta ma pregatesc pentru sufletelul meu care vine acasa dupa 6 saptamani (yee). Astazi merg la salon sa ma fac frumoasa , merg la cumparaturi, iar Maine gatesc o salata turceasca si un tort ptr el.... Abea astept sa ii vad reactia , si mai ales sa il strang in brate.
Voi ce planuri aveti?
delia.c.yaya wrote:Multumesc fetelor am ajuns la concluzia ca mai sunt si oameni rai, ca de altfel nu-mi pot explica de ce unii ar fi "wow, da ce teai ingrasaaaat" sau oi fi fost eu prea slaba inainte totusi E weekend ce planuri mai aveti?! Eu in seara asta raman singurica,barbatumiu are iesire cu colegii de la munca...cred ca o sa ma uit la Olaf |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Eu sunt de garda saptamana asta si lucrez si azi si maine toata ziua dar sunt bucuroasa ca e totusi ultima garda, am vb cu sefu de la anu nu se mai poate sa stau 14 ore in picioare...e greu...si mi-e frica pentru bebe, sa fie totul bine ca am observat atunci cand stau mult in picioare incepe sa ma doara burta... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Cory wrote:Nu, merg abia miercuri si eram curioasa daca se poate modifica repede.Dana ce baiat frumos ai, un ingeras Diana sper ca ai nascut si sunteti bine.
Multumesc Cory
|
|
| AliceAndreea wrote: Weekend-ul asta ma pregatesc pentru sufletelul meu care vine acasa dupa 6 saptamani (yee). Astazi merg la salon sa ma fac frumoasa , merg la cumparaturi, iar Maine gatesc o salata turceasca si un tort ptr el.... Abea astept sa ii vad reactia , si mai ales sa il strang in brate. Voi ce planuri aveti?
Ce dragut Si al meu a fost plecat 2 luni iar la intoarcere i-am pregatit bunatati
|
|
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Hmmm nu prea am vreun plan special. Mai am de terminat curatenia iar maine m-as duce pana in Jumbo sa cumparam cadouri. As vrea sa ma uit si dupa un bradut, ca aveam unul de plastic dar l-am dus undeva la curte. Si parca imi e urat sa nu am si eu un bradut, o luminita ceva in casa. Anul viitor il voi face pentru bebe, de-abia astept, pur si simplu eu nu mai am rabdare pana nasc, il iubesc rau de tot si vreau sa il vad si sa il pup. Si o sa mai stau cu gandul la el pana marti cand ma duc la eco..sa vad ce face, sa pot sta linistita de sarbatori. Cam atata |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Nu stiu de ce nu imi mai apare grupul gravidutelor cand intru si ultimul mesaj care mi-l arata e de la 8 jumate dimineata...s-a intamplat ceva cu grupul? Sau de la mine e problema? |
|
| Nu Lore, nu au mai postat fetele. Deobicei, in weekend nu e asa multa activitate pe forum. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nici nu pot sa adorm asta mica.imi da numai in buric si cam doare... e normal sa loveasca asa tare deja?! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Buna fetelor! Am nascut abia ieri la 18 30 prin xezariana dupa 26 de ore de chin . A fost groaznic pot spune, stiam ca sunt rea de dureri dar parca ma asteptam sa pot . Mi sau facut doua epidurala si degeaba de ieri dim pâna aseara la 18 30 tot 5 eram dilatata si cu temperatura 38 si putin. Pot spune ca xezariana e mai buna dar acum trebuie sa ma recupar. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Diana1489 wrote:Buna fetelor! Am nascut abia ieri la 18 30 prin xezariana dupa 26 de ore de chin . A fost groaznic pot spune, stiam ca sunt rea de dureri dar parca ma asteptam sa pot . Mi sau facut doua epidurala si degeaba de ieri dim pâna aseara la 18 30 tot 5 eram dilatata si cu temperatura 38 si putin. Pot spune ca xezariana e mai buna dar acum trebuie sa ma recupar. Felicitari si multa sanatate! Imi pare rau pentru experienta avuta, sper sa treci cu bine peste si sa te recuperezi rapid. Bubulina cum este? |
|
| Diana1489 wrote:Buna fetelor! Am nascut abia ieri la 18 30 prin xezariana dupa 26 de ore de chin . A fost groaznic pot spune, stiam ca sunt rea de dureri dar parca ma asteptam sa pot . Mi sau facut doua epidurala si degeaba de ieri dim pâna aseara la 18 30 tot 5 eram dilatata si cu temperatura 38 si putin. Pot spune ca xezariana e mai buna dar acum trebuie sa ma recupar.
Felicitari Diana si recuperare rapida ! Imi pare rau ca ai trecut printr-un travaliu atat de lung |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Diana1489 wrote:Buna fetelor! Am nascut abia ieri la 18 30 prin xezariana dupa 26 de ore de chin . A fost groaznic pot spune, stiam ca sunt rea de dureri dar parca ma asteptam sa pot . Mi sau facut doua epidurala si degeaba de ieri dim pâna aseara la 18 30 tot 5 eram dilatata si cu temperatura 38 si putin. Pot spune ca xezariana e mai buna dar acum trebuie sa ma recupar. Felicitari! Recuperare rapida si laptic din belsug! |
|
| Diana felicitari!! A fost greu, dar merita tot efortul. Imi pare rau ca stiind ca esti asa naspa cu durerile te-ai supus la un asemenea travaliu pe zi ce trece incep sa ma razgandesc tot mai tare in ceea ce priveste nasterea naturala. Imi e sa nu ma depaseasca prea tare durerile si sa complic eu lucrurile doamne fereste.. |
|
|