Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AriaM
Scris: Friday, December 15, 2017 10:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
No pai ar trebui sa fi beat rau sa vezi grasime in loc de burta de gravidaLol
Frumoasa burta, frumoasa si mamica! Cheek Kiss

delia.c.yaya wrote:
Fetelor, cred ca pot zice ca in sfarsit am burtica de gravidacomputerlove azi chiar 2 persoane au vazut ca sunt gravida, nu grasahohot

https://imgur.com/DYyTFme

hearts
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Cory wrote:

Da, asta e cel mai important. Ce e mai ciudat e ca am colul înca inchis(2,5)cm dar moale in ciuda a toate. La tine parca a evoluat repede, can in cat timp s-a deschis?

La mine cu o zi inainte era pe la 1,5 cm ..nu stiu daca era moale insa dr mi-a zis ca la a doua nastere se poate modifica rapid chiar si in aceeasi zi
Nu ti-a zis dr sa mai mergi la control ? Pe mine ma verifica zilnic dupa ce am pierdut dopul
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 10:17 PM
Nivel

Diana1489 wrote:
Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc .
?ine?i mi pumnii !!majoreta

Nastere usoara Diana majoreta iti tinem pumnii sa fie rapid si totul ok . Asteptam vesti hearts
delia.c.yaya
Scris: Friday, December 15, 2017 10:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AriaM wrote:
No pai ar trebui sa fi beat rau sa vezi grasime in loc de burta de gravidaLol
Frumoasa burta, frumoasa si mamica! Cheek Kiss

Multumesc frumoscomputerlove computerlove
Poi acum vreo doua saptamani cineva mia zis ca a crezut cas doar burtoasa, nu gravidapale
DianaM
Scris: Friday, December 15, 2017 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
delia.c.yaya wrote:

Multumesc frumoscomputerlove computerlove
Poi acum vreo doua saptamani cineva mia zis ca a crezut cas doar burtoasa, nu gravidapale

Ce simpatica esticomputerlove . Si nu esti grasa deloc, stai linistita! Si burtica si mamica frumoase fochearts
delia.c.yaya
Scris: Friday, December 15, 2017 10:32 PM

DianaM wrote:

Ce simpatica esticomputerlove . Si nu esti grasa deloc, stai linistita! Si burtica si mamica frumoase fochearts

Multumesc tare mult scumpicacomputerlove pupici
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 10:39 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Fetelor, cred ca pot zice ca in sfarsit am burtica de gravidacomputerlove azi chiar 2 persoane au vazut ca sunt gravida, nu grasahohot

https://imgur.com/DYyTFme

hearts

Se vede clar . nu stiu cine ar putea confunda burta de gravida cu a fi grasa , mai ales ca se vede in restul corpului ca nu esti grasa. Daca imi zicea mie cineva ca m-am ingrasat ii ziceam sa-si puna ochelari ras
delia.c.yaya
Scris: Friday, December 15, 2017 10:50 PM

Dana_ wrote:

Se vede clar . nu stiu cine ar putea confunda burta de gravida cu a fi grasa , mai ales ca se vede in restul corpului ca nu esti grasa. Daca imi zicea mie cineva ca m-am ingrasat ii ziceam sa-si puna ochelari ras

Multumesc Danahearts

Eu sper sa nu par grasunica...am abia 64kg...si mananc ca o spartahohot sigur mai incolo se va depune muuuult..
CrisM
Scris: Friday, December 15, 2017 10:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Diana1489 wrote:
Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc .
?ine?i mi pumnii !!majoreta

Nastere usoara!majoreta topai
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 11:17 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Multumesc Danahearts

Eu sper sa nu par grasunica...am abia 64kg...si mananc ca o spartahohot sigur mai incolo se va depune muuuult..

Eu nu te vad grasunica , nu stiu ce inaltime ai . In trimestrul 3 posibil sa iei mai mult in greutate dar pana la urma nu conteaza , eu am luat per total 15 kg si azi m-am cantarit...am abia 5 kg minus ...si mananc mult si acum , dupa nastere in spital mancam ca lupul . Lasa kg ca avem timp sa le dam jos , important e sa fie bb ok
delia.c.yaya
Scris: Saturday, December 16, 2017 12:22 AM

Dana_ wrote:

Eu nu te vad grasunica , nu stiu ce inaltime ai . In trimestrul 3 posibil sa iei mai mult in greutate dar pana la urma nu conteaza , eu am luat per total 15 kg si azi m-am cantarit...am abia 5 kg minus ...si mananc mult si acum , dupa nastere in spital mancam ca lupul . Lasa kg ca avem timp sa le dam jos , important e sa fie bb ok

Am 1.67
Mie ca tipa iar doctorita la mine ca mam ingrasat mult iar, dar ai dreptate, bebe sa fie bine...
lore.t.
Scris: Saturday, December 16, 2017 7:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Diana felicitari si speram ca totul a decurs bine! Asteptam detalii cand poti ras Sa fiti fericiti si sanatosi si recuperare cat mai rapida!!
Delia se vede clar ca e burtica de graviduta, nu ai cum sa confunzi hainoroc si nu esti grasa deloc...eu am 62 kg deja si o burta mare, cam cat a ta Lol Cheek Kiss
Cory
Scris: Saturday, December 16, 2017 8:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
Dana_ wrote:

La mine cu o zi inainte era pe la 1,5 cm ..nu stiu daca era moale insa dr mi-a zis ca la a doua nastere se poate modifica rapid chiar si in aceeasi zi
Nu ti-a zis dr sa mai mergi la control ? Pe mine ma verifica zilnic dupa ce am pierdut dopul

Nu, merg abia miercuri si eram curioasa daca se poate modifica repede.Dana ce baiat frumos ai, un ingerasAngel
Diana sper ca ai nascut si sunteti bine. majoreta majoreta
Andreea0196
Scris: Saturday, December 16, 2017 8:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Da Delia ce sa zic. Esti grasaaaa rauuu de tot, pfoaiii dar dai pe afara. Te-ai ingrasat in palma si tu, ca doar burta e de tine! Eu m-am ingrasat ca o vaca am niste bulane..la picioare ma ingras mereu Cray dar da-le naibii ca le dau eu jos, vorba lui Dana tot ce ma intereseaza este bebe sa fie bine computerlove
AliceAndreea
Scris: Saturday, December 16, 2017 9:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
Andreea, felicitari pentru baietel love

Diana , natere usoara si bebe sanatos !!! ...

[=Diana1489]Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc .
?ine?i mi pumnii !!majoreta [/quote]
love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.