Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| No pai ar trebui sa fi beat rau sa vezi grasime in loc de burta de gravida Frumoasa burta, frumoasa si mamica!
delia.c.yaya wrote:Fetelor, cred ca pot zice ca in sfarsit am burtica de gravida azi chiar 2 persoane au vazut ca sunt gravida, nu grasa https://imgur.com/DYyTFme |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Cory wrote:
Da, asta e cel mai important. Ce e mai ciudat e ca am colul înca inchis(2,5)cm dar moale in ciuda a toate. La tine parca a evoluat repede, can in cat timp s-a deschis?
La mine cu o zi inainte era pe la 1,5 cm ..nu stiu daca era moale insa dr mi-a zis ca la a doua nastere se poate modifica rapid chiar si in aceeasi zi Nu ti-a zis dr sa mai mergi la control ? Pe mine ma verifica zilnic dupa ce am pierdut dopul |
|
| Diana1489 wrote:Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc . ?ine?i mi pumnii !!
Nastere usoara Diana iti tinem pumnii sa fie rapid si totul ok . Asteptam vesti |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AriaM wrote:No pai ar trebui sa fi beat rau sa vezi grasime in loc de burta de gravida Frumoasa burta, frumoasa si mamica!
Multumesc frumos Poi acum vreo doua saptamani cineva mia zis ca a crezut cas doar burtoasa, nu gravida |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| delia.c.yaya wrote:Multumesc frumos Poi acum vreo doua saptamani cineva mia zis ca a crezut cas doar burtoasa, nu gravida
Ce simpatica esti . Si nu esti grasa deloc, stai linistita! Si burtica si mamica frumoase foc |
|
| DianaM wrote:Ce simpatica esti . Si nu esti grasa deloc, stai linistita! Si burtica si mamica frumoase foc
Multumesc tare mult scumpica |
|
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, cred ca pot zice ca in sfarsit am burtica de gravida azi chiar 2 persoane au vazut ca sunt gravida, nu grasa https://imgur.com/DYyTFme
Se vede clar . nu stiu cine ar putea confunda burta de gravida cu a fi grasa , mai ales ca se vede in restul corpului ca nu esti grasa. Daca imi zicea mie cineva ca m-am ingrasat ii ziceam sa-si puna ochelari |
|
| Dana_ wrote:Se vede clar . nu stiu cine ar putea confunda burta de gravida cu a fi grasa , mai ales ca se vede in restul corpului ca nu esti grasa. Daca imi zicea mie cineva ca m-am ingrasat ii ziceam sa-si puna ochelari
Multumesc Dana
Eu sper sa nu par grasunica...am abia 64kg...si mananc ca o sparta sigur mai incolo se va depune muuuult.. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Diana1489 wrote:Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc . ?ine?i mi pumnii !! Nastere usoara! |
|
| delia.c.yaya wrote:Multumesc Dana Eu sper sa nu par grasunica...am abia 64kg...si mananc ca o sparta sigur mai incolo se va depune muuuult..
Eu nu te vad grasunica , nu stiu ce inaltime ai . In trimestrul 3 posibil sa iei mai mult in greutate dar pana la urma nu conteaza , eu am luat per total 15 kg si azi m-am cantarit...am abia 5 kg minus ...si mananc mult si acum , dupa nastere in spital mancam ca lupul . Lasa kg ca avem timp sa le dam jos , important e sa fie bb ok |
|
| Dana_ wrote:
Eu nu te vad grasunica , nu stiu ce inaltime ai . In trimestrul 3 posibil sa iei mai mult in greutate dar pana la urma nu conteaza , eu am luat per total 15 kg si azi m-am cantarit...am abia 5 kg minus ...si mananc mult si acum , dupa nastere in spital mancam ca lupul . Lasa kg ca avem timp sa le dam jos , important e sa fie bb ok
Am 1.67 Mie ca tipa iar doctorita la mine ca mam ingrasat mult iar, dar ai dreptate, bebe sa fie bine... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Diana felicitari si speram ca totul a decurs bine! Asteptam detalii cand poti Sa fiti fericiti si sanatosi si recuperare cat mai rapida!! Delia se vede clar ca e burtica de graviduta, nu ai cum sa confunzi si nu esti grasa deloc...eu am 62 kg deja si o burta mare, cam cat a ta |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Dana_ wrote:
La mine cu o zi inainte era pe la 1,5 cm ..nu stiu daca era moale insa dr mi-a zis ca la a doua nastere se poate modifica rapid chiar si in aceeasi zi Nu ti-a zis dr sa mai mergi la control ? Pe mine ma verifica zilnic dupa ce am pierdut dopul
Nu, merg abia miercuri si eram curioasa daca se poate modifica repede.Dana ce baiat frumos ai, un ingeras Diana sper ca ai nascut si sunteti bine. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Da Delia ce sa zic. Esti grasaaaa rauuu de tot, pfoaiii dar dai pe afara. Te-ai ingrasat in palma si tu, ca doar burta e de tine! Eu m-am ingrasat ca o vaca am niste bulane..la picioare ma ingras mereu dar da-le naibii ca le dau eu jos, vorba lui Dana tot ce ma intereseaza este bebe sa fie bine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Andreea, felicitari pentru baietel
Diana , natere usoara si bebe sanatos !!! ...
[=Diana1489]Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc . ?ine?i mi pumnii !! [/quote] |
|
|