Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Ce bine arata Matias si ce par are ptiu ptiu sa nu fi de deochi, frumusete!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Aww, merci Laura, Andreea! Da, la mine s-a adeverit vorba din popor ca arsurile in sarcina inseamna ca ii creste parul. Am avut de furca cu ele din sapt 28 pana la final, cu pauze asa.. iar bebe are parul luuung si fin, mai mare dragul sa stau cu nasul in capusorul lui cand il tin la piept. Dar sigur o sa ii mai cada pana taiem motul :) |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Anelise wrote:Hello! Rog un mic ajutor la refacerea listutzei! Multumesc! Daca se poate sa ma adaugati si pe mine, lore.t |
|
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Eu mai am arsuri, acum nu stiu daca s-o adeveri si la mine..om vedea cum o iesi. Stiu ca sor-mea a facut doi cheliosi si fata si baiatul de-abia astept..numar zilele |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2017 Mesaje: 50
| AliceAndreea wrote: Poate am si eu un loc in listuta voastra
Bine ai venit, si sarcina usoara iti doresc! Si eu tot din Constanta sunt |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| MaryPoppins wrote:Si CrisM trebuie sa fie pe listuta Si eu vreau pe listuta!multumesc |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Alice AndreeaBine ai venit!sarcina usoara si sa ai un bebel sanatos si la termen! |
|
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Dana cum sunteti? Abia astept sa poveste?ti cum a fost !! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| AliceAndreea wrote: Poate am si eu un loc in listuta voastra
Bine ai venit si sarcina usoara si la termen |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Alice bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!
Anelise mersi de casuta noua!!!
AleC ai urcat in top 3!!! si eu sunt in urmata, ioi ce emotii am!
|
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| AriaM wrote:Alice bine ai venit si sarcina usoara iti doresc! Anelise mersi de casuta noua!!! AleC ai urcat in top 3!!! si eu sunt in urmata, ioi ce emotii am! Mie imi spui de emotii Vreau sa incep sa pregatesc cele necesare pentru bagaj, incet, incet. Vin sarbatorile, si nu o sa mai am mult timp atunci, si nici chef de mers la cumparaturi. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Multumesc frumos fetelor pentru intampinare |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Fetelor, cred ca sarcina mea e cea mai micuta. Asa arata listuta. Abea astept sa incep sa arat si eu burticuta
Voua cand au inceput sa vi se vada burticile?
|
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| AliceAndreea wrote: Fetelor, cred ca sarcina mea e cea mai micuta. Asa arata listuta. Abea astept sa incep sa arat si eu burticuta Voua cand au inceput sa vi se vada burticile?
Lasa ca are ea timp sa se mareasca . La mine s-a vazut devreme, cam pe la 9 saptamani deja se conturase binisor dar probabil destul de mult datorat faptului ca eram si extrem de balonata. Acum mai depinde si de constitutie cred... |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| AliceAndreea wrote: Fetelor, cred ca sarcina mea e cea mai micuta. Asa arata listuta. Abea astept sa incep sa arat si eu burticuta Voua cand au inceput sa vi se vada burticile?
Cred ca si Mirunah e undeva pe la 8/9 saptamani, asteptam sa o treaca Anelise si pe ea pe listuta, impreuna cu CrisM si lore.t
Cu burtica depinde, cum spune si Diana depinde de constitutie...a mea abia dupa 16s a inceput sa se vada, cu toate ca nu-s nici o slabuta dar am cutia toracica mare si n-am avut niciodata burta, chiar si cand eram cu multe kilograme in plus dar nu stiu, poate o fi si din cauza uterului retrovers, desi e doar o presupunere de-a mea, n-am verificat chestia asta nici pe net si nici cu medicul meu dar ma gandeam ca fiind el asa mai pe spate din start, dureaza putin pana creste si isi schimba pozitia, astfel incat sa vina mai in afara spre abdomen |
|
|