Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Andreea0196 wrote:Fetelor, astazi am mai imbatranit cu un an!! Mai am un pic si voi primi cel mai frumos si minunat cadou. Vreau sa va urez si voua multa sanatate voua si puilor vostri si fie ca Dumnezeu sa va dea tot ce e mai bun in viata!! La multi ani Andreea!! Iti doresc multa sanatate, iubire si o nastere usoara!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Ilinca003 wrote:La multi ani!///si tu tot 17 sapt ai Miruna?
Nu, am 19 saptamani. De aia calculam comparativ
Apropo eu am reusit performanta de a lua 1 kg intr-o saptamana Nu stiu cum, ca de mancat mananc la fel. Daca iau cate un kg pe saptamana de acum incolo depasesc lejer 20 kg |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea0196 wrote:Fetelor, astazi am mai imbatranit cu un an!! Mai am un pic si voi primi cel mai frumos si minunat cadou. Vreau sa va urez si voua multa sanatate voua si puilor vostri si fie ca Dumnezeu sa va dea tot ce e mai bun in viata!! La multi ani, Andreea! |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Multumesc frumos feteloor, e de prisos sa mai spun ca va doresc tot ce e mai bun si mai frumos..va pup si va imbratisez cu drag |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Andreea0196 wrote:Mi-am revenit, dar ma luase asa o mica panica. Tu cum esti? Eu m-am trezit amortita cu totul.. Daca nu se grabeste bebe al tau, s-ar putea sa nastem cam in acelasi timp, daca imi face cezariana la 39s..
La muulti ani!! Ce cadou fain primesti azi maine eu sunt bine bebe se tot împinge in col semn ca se apropie... Eu am dormit toata sarcina pe stanga si altfel nu pot si imi amorteste groaznic piciorul stang mai nou, soldul mai tare, de vreo 5-6 ori pe noapte. Si trebuie sa ma tot trezesc sa ma plimb, si tot asa. Pe dreapta nu ii place la bebe si ma doare burta de cum ma asez asa...ar fii fain sa nastem deodata, sper numa ca bebele meu sa nu se gandeasca sa vina dupa termen. Apropo voi cum va mai epilati inainte sa nasteti? |
|

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Mgeorgiana85 wrote:Multumim fete! Acum 3 sapt relax...in 6 martie avem dublu test si poate aflam si ce este
sigur va sta la poza bebe meu s-a cracit la ultima consultatie si ne arata cocoselul parca era mandru ca i baietel |
|

| Andreea0196 wrote:Fetelor, astazi am mai imbatranit cu un an!! Mai am un pic si voi primi cel mai frumos si minunat cadou. Vreau sa va urez si voua multa sanatate voua si puilor vostri si fie ca Dumnezeu sa va dea tot ce e mai bun in viata!!
la multi ani " babutza" noastra acelasi lucruri ti le dorim si npi |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
|
Multumesc mult draga mea parca ieri ai venit la gravidute si ia uite azi ce mari si grasuti sunteti, sa fiti sanatosi. Roxi eu ma epilez pe pipaite :))) ca altfel nu am cum. Dar e ok, nu ma plang. Doar ca ma dor rau oasele ce sa mai..e nasol cu atatea kilograme. Mai e putin si scapam. Am niste emotii..dar abia astept |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Burtica la 35saptamani!
(Nu bagati de seama tinuta, is terminata cu treaba zilele astea, cu calcatul si pregatitul)
https://imgur.com/f2IlYOA |
|

| delia.c.yaya wrote:Burtica la 35saptamani! (Nu bagati de seama tinuta, is terminata cu treaba zilele astea, cu calcatul si pregatitul) https://imgur.com/f2IlYOA
Ce burtica frumoasa si micuta. Sexy mamiiiii |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| La multi ani, Andreea! Sa ai parte de cat mai multe bucurii alaturi de piticul tau! AriaM, cum esti? Esti acasuca deja? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mirunah wrote:Ce burtica frumoasa si micuta. Sexy mamiiiii
Multumesc Dar oare nu e prea mica?! |
|

| Andreea0196 wrote:Multumesc mult draga mea  parca ieri ai venit la gravidute si ia uite azi ce mari si grasuti sunteti, sa fiti sanatosi. Roxi eu ma epilez pe pipaite :))) ca altfel nu am cum. Dar e ok, nu ma plang. Doar ca ma dor rau oasele ce sa mai..e nasol cu atatea kilograme. Mai e putin si scapam. Am niste emotii..dar abia astept
mie imi zici ca nici ca mi-o mai vad sotul radea pana i-am zis ca va treb sa ma ajute el sa ma epilez si a si fugit
la cate kg ai ajuns ? eu am 79 deja dar vad ca doar burtica a crescut nu am pus pe brate etc, sau nu mi dau eu seama |
|

| delia.c.yaya wrote:Multumesc Dar oare nu e prea mica?!
E un pic micuta, asa mi-as dori si eu sa o am dar vad ca pe zi ce trece se pare ca explodez si la burta si la kilograme. Daca bebe e bine, aia e important. Am mai vazut gravidute cu burtica mica, depinde de la persoana la persoana. |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| delia.c.yaya wrote:Multumesc Dar oare nu e prea mica?!
Atata timp cat bebe ecografic e dezvoltat cum trebuie nu ai de ce sa iti faci griji. Asa era si a mea. Micuta si conturata. Bebelusa a avut 2700 gr dar nu a avut niciun fel de probleme si a recuperat repede. Acum are 5 kg |
|
|