Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc . ?ine?i mi pumnii !! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Diana1489 wrote:Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc . ?ine?i mi pumnii !! Nastere usoara! Multa sanatate! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2017 Mesaje: 50
| delia.c.yaya wrote:
Avusese probleme.cu inima...si cica cardiologul venise dupa vreo 3 ore dupa ce lau solicitat, deja era prea tarziu...
Offff Doamne....ramai fara cuvinte. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Diana1489 wrote:Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc . ?ine?i mi pumnii !!
Na?tere u?oara Diana! Sunt cu gândul la tine! |
|
| AleC wrote:He he, inca un baietel! Felicitari, sa fie sanatos!
Multumesc mult! |
|
| Diana1489 wrote:Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc . ?ine?i mi pumnii !!
Nastere usoara!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
Nastere usoara |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
Nastere usoara!!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Nastere usoara Diana, Doamne ajuta!! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
Nastere usoara, Diana! Sa fie totul asa cum iti doresti si sanatate multa la amandoua! |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Hai Dianaaaaaa!!
Diana1489 wrote:Bunaaaa ! Eu sunt la spital astept sa nasc ... Mi sa rupt apa la ora 4 si pana acum nu am dureri . Cand am ajuns aveam dilatatie 1 , cred ca mai dureaza ceva . Va tin curent dupa ce nasc . ?ine?i mi pumnii !! |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Felicitari Andreea pt
Andreea0702 wrote:Buna fetelor.Am fost astazi la control si se pare ca avem baietel! Este totul bine, m am linistit asa inainte de sarbatori.Acum astept sa il simt. Am simtit asa de vreo doua ori niste valuri ciudate asa in burtica, si doctora zice ca era bebe. Asa ca sper ca se apropie momentul Cybelle, si eu fac parte dintre gravidutele fara greturi etc, si eu la fel m am stresat la inceput ca nu se dezvolta bine bebe daca nu am greturi etc. Asa ca tu stai linistita, o sa fie bine. Dana, felicitari pentru bebele zambaret! Sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, cred ca pot zice ca in sfarsit am burtica de gravida azi chiar 2 persoane au vazut ca sunt gravida, nu grasa
https://imgur.com/DYyTFme
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Nastere usoara ca un fulg, Diana! |
|
|
Multumeeesc mult! |
|