Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Ilinca003 wrote:Buna fetele...azi am fost la eco...bebita mea are 201 gr  ,si totul este ok.O seara frumoasa sa aveti!
Ilinca cate sapt ai ca nu mai stiu?
Georgiana ma bucur sa aud ca bebe e bine. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
|
Ce dragu? e...Abia a?tept ?i eu eco de saptamâna viitoare |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Multumim fete! Acum 3 sapt relax...in 6 martie avem dublu test si poate aflam si ce este |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| 17 sapt miruna. |
|

Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Andreea0196 wrote:Fetelor m-am stricat la stomac. O fi de rau? Nu am nicio durere si bebe e linistit astazi vad. Nu vreau sa ma ia durerileee
Nu cred ca are nimic dar daca te simti rau voma etc. Trebuie sa vezi ce e. Episoade de diaree sau asa is normale inainte sa se apropie nasterea am inteles, si eu am, e ceva hormonal... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Rox4n1k4 wrote:Nu cred ca are nimic dar daca te simti rau voma etc. Trebuie sa vezi ce e. Episoade de diaree sau asa is normale inainte sa se apropie nasterea am inteles, si eu am, e ceva hormonal...
Mi-am revenit, dar ma luase asa o mica panica. Tu cum esti? Eu m-am trezit amortita cu totul.. Daca nu se grabeste bebe al tau, s-ar putea sa nastem cam in acelasi timp, daca imi face cezariana la 39s.. |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Fetelor, astazi am mai imbatranit cu un an!! Mai am un pic si voi primi cel mai frumos si minunat cadou. Vreau sa va urez si voua multa sanatate voua si puilor vostri si fie ca Dumnezeu sa va dea tot ce e mai bun in viata!! |
|

Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Andreea0196 wrote:Fetelor, astazi am mai imbatranit cu un an!! Mai am un pic si voi primi cel mai frumos si minunat cadou. Vreau sa va urez si voua multa sanatate voua si puilor vostri si fie ca Dumnezeu sa va dea tot ce e mai bun in viata!! La multi ani Andreea Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o nastere usoara |
|

| Andreea0196 wrote:Fetelor, astazi am mai imbatranit cu un an!! Mai am un pic si voi primi cel mai frumos si minunat cadou. Vreau sa va urez si voua multa sanatate voua si puilor vostri si fie ca Dumnezeu sa va dea tot ce e mai bun in viata!!
La multi ani Andreea! Tu si familia ta sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de minunatia care urmeaza sa vina! |
|

| Ilinca003 wrote:17 sapt miruna.
Multumesc pentru raspuns. Inseamna ca bebe meu e mai greut, hihi. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea0196 wrote:Fetelor, astazi am mai imbatranit cu un an!! Mai am un pic si voi primi cel mai frumos si minunat cadou. Vreau sa va urez si voua multa sanatate voua si puilor vostri si fie ca Dumnezeu sa va dea tot ce e mai bun in viata!!
La multi ani iubita!!!! Sa dea Dumnezeu sa ai tot ce'ti doresti tu:sanatate, bani, bebe sanatos
|
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Anemona, Georgiana ce minuni aveti voi acolo in burtica! Sunt asa de dragalasi! Abia astept sa merg si eu saptamana viitoare la morfo2 sa-mi vad gagalicea.
Andreea, La Multi Ani!! Sa fii sanatoasa si tu si bebe, sa ai o nastere usoara si tot ce iti doresti sa devina realitate! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
La multi ani Andreea! Multa sanatate ?i tot ce-?i dore?ti! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
La multi ani iubita! Sa fii sanatoasa si tu si bebe! |
|
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| La multi ani!///si tu tot 17 sapt ai Miruna? |
|
|
|