Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| delia.c.yaya wrote:Rox4n1k4 parca tu urmezi nu?! Si apoi Andreea Iar eu si DianaM ne "batem" pe locul 3, sa vedem al cui o vrea sa iasa primul Acus avem nevoie de casuta noua
Daaa eu urmez abia a?tept!! Maine am 37 de saptamâni am de câteva zile u?oare dureri ca la menstrua?ie dar de scurta durata, ?i bebe se împinge in col bine, simt unele în?epaturi ca ni?te sage?i uneori poate e semn ca se apropie na?terea... Sunt lini?tita ca mi-a facut iar medicul testul de secre?ie la laborator, ?i nu am streptococ sau ureaplasma, a zis ca apar câteva bacterii nepericuloase, ?i sunt happy ca la 12 saptamâni mi-au gasit ureaplasma parca am luat antibiotic ?i acum sunt bine a disparut... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Marti o sa am si eu 36s si ma duc la control. Sunt curioasa sa vad ce analize imi face si daca imi programeaza cezariana atunci. Eu sper ca da..azi-noapte nu am inchis un ochi..ma dor toate alea, simt ca ma astup..mi s-au mai umflat si picioarele zici ca sunt butuci.. |
|

| Andreea0196 wrote:Marti o sa am si eu 36s si ma duc la control. Sunt curioasa sa vad ce analize imi face si daca imi programeaza cezariana atunci. Eu sper ca da..azi-noapte nu am inchis un ochi..ma dor toate alea, simt ca ma astup..mi s-au mai umflat si picioarele zici ca sunt butuci..
Mai ai pu?in, la mine mai dureaza vrei 2-3 sapt pana se declan?eaza na?terea poate, ?i la cezariana tot cam pe atunci te programeaza poate na?tem deodata. daca faci cezariana nu prea conteaza examenul de secre?ie ca nu afecteaza cu nimic, poate de sânge î?i mai face o data. Apropo tu vrei cezariana sau medicul a zis? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nici eu nu reusesc sa mai dorm noaptea...daca leg 3-4 ore de somn e minune...picioarele si mainile au inceput sa mi se umfle si mie...iar burta imi creste alarmant...ma tem de nastere mai ceva decat de moarte, dar abia astept parca sa nasc...e din ce in ce mai greu |
|

| Eu inca nu ma plang dorm destul de mult, insa ma ridic greu din pat din cauza burtii cand trebe sa merg la baie noaptea si cum dorm chiar numa pe stanga pt ca asa m-am obi?nuit, pe dreapta ma doare tare daca ma pun, imi amorteste piciorul stang super tare vreo 2 minute pana il misc si mai pot dormi vreo 2 ore pana ma doare iara. Si tot asa... Lasa ca imediat o sa treaca si o sa putem dormi si in cap... Asta daca mai avem atata timp |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/16/2017 Mesaje: 100
| Buna seara, burtici! Ieri am aflat vestea cea mare, test beta hcg 298. Ceedeti ca este prea devreme luni pt un control? Este prima sarcina si nu stiu cand trebuie facut primul control ginecologic. Eu nu mai am rabdare, vreau sa vad ca bebelul meu e bine |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Buna Lyly, felicitari si sarcina usoara. La primul control am fost la 6 saptamani, sa fiu sigura ca totusi se vede ceva :* Fetelor ati cumparat biberoane? Imi spuneti si mie ce marca si cam care ar fi mai bune? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Lyylyy wrote:Buna seara, burtici! Ieri am aflat vestea cea mare, test beta hcg 298. Ceedeti ca este prea devreme luni pt un control? Este prima sarcina si nu stiu cand trebuie facut primul control ginecologic. Eu nu mai am rabdare, vreau sa vad ca bebelul meu e bine
Buna Lyylyy, la eco se vede ceva abia dupa ce beta atinge valoarea 1000. La mine prima data s-a vazut la 4s ?i 3 zile. |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Neata fetelor! Asa aratam noi la aproape 35 saptamani https://imgur.com/wzmOwXn
Si mai avem un pic de crescut . Picioarele butuci, mainile amortite si umflate si ele. Ieri am avut contractii dar nedureroase numai ca mi s-au parut cam multe...Bebe sta numai jos si ma apasa pe toate cele, aseara mi s-a parut ca s-a rasucit ca asa m-a durut pana s-a asezat intr-un fel . Sper sa stea linistit macar 3 saptamani de aici incolo. Pe 19 mergem la eco la spitalul Filantropia si abia astept sa il vad . O duminica frumoasa burtici . Sa stati la caldurica, la mine bate asa un vant de te ia pe sus..brrrr
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/16/2017 Mesaje: 100
| Multumesc frumos, Oana si Andreea! Totusi ma gandeam ca poate se vede la intravaginala, sau macar poate imi da doctorul niste acid folic. Cred ca imi voi face o programare luni sau marti. Hgc-ul a fost 298 vineri de dimineata, ar trebui sa fie mai maricel acum . Nu mai am rabdare |
|
| Lyylyy wrote:Multumesc frumos, Oana si Andreea! Totusi ma gandeam ca poate se vede la intravaginala, sau macar poate imi da doctorul niste acid folic. Cred ca imi voi face o programare luni sau marti. Hgc-ul a fost 298 vineri de dimineata, ar trebui sa fie mai maricel acum . Nu mai am rabdare
Mar?i ar trebui sa se vada ceva la intravginal...Po?i sa incepi sa iei acid folic. Mie mi-a dat elevit 1 înainte sa merg la eco. |
|

| Lyylyy wrote:Multumesc frumos, Oana si Andreea! Totusi ma gandeam ca poate se vede la intravaginala, sau macar poate imi da doctorul niste acid folic. Cred ca imi voi face o programare luni sau marti. Hgc-ul a fost 298 vineri de dimineata, ar trebui sa fie mai maricel acum . Nu mai am rabdare
Buna si felicitari pentru bobita ! Cea mai ok metoda sa stai linistita pana ajungi la medic este repetarea hcg-ului la 48 de ore de la primul. Daca se dubleaza valoarea este ok si te poti duce la medic dupa 6 saptamani cand sigur se vede ceva. Acid folic poti lua si fara recomandarea medicului, eu personal am început sa iau inainte de testul pozitiv. Nu face nimic rau organismului si surprusul de elimina prin urina. La fel nu cred ca ar strica sa pui si niste ovule Utrogestan, ajuta foarte mult la fixarea sarcinii. Eu m-am dus devreme la medic, cred ca aveam maxim 5 saptamâni si prima data nu s-a vazut nimic si am stat intr-un mare stres pentru o saptamana cand intr-un final s-a vazut sacul si apoi embrionul. |
|

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| DianaM wrote:Neata fetelor! Asa aratam noi la aproape 35 saptamani https://imgur.com/wzmOwXnSi mai avem un pic de crescut  . Picioarele butuci, mainile amortite si umflate si ele. Ieri am avut contractii dar nedureroase numai ca mi s-au parut cam multe...Bebe sta numai jos si ma apasa pe toate cele, aseara mi s-a parut ca s-a rasucit ca asa m-a durut pana s-a asezat intr-un fel  . Sper sa stea linistit macar 3 saptamani de aici incolo. Pe 19 mergem la eco la spitalul Filantropia si abia astept sa il vad  . O duminica frumoasa burtici  . Sa stati la caldurica, la mine bate asa un vant de te ia pe sus..brrrr Ce mare si frumoasa e burtica nu mai ai mult si iti vezi bebeul Eu m-am racit pentru prima data in sarcina asta imi curge nasul si ochii incontinuu...am baut doar ceaiuri cu lamaie si miere, nu vreau sa iau medicamente...oare trece fara? De doua zile sunt asa...nici nu as vrea sa se agraveze...o duminica frumoasa va doresc |
|

| lore.t. wrote:Ce mare si frumoasa e burtica  nu mai ai mult si iti vezi bebeul Eu m-am racit pentru prima data in sarcina asta  imi curge nasul si ochii incontinuu...am baut doar ceaiuri cu lamaie si miere, nu vreau sa iau medicamente...oare trece fara? De doua zile sunt asa...nici nu as vrea sa se agraveze...o duminica frumoasa va doresc
Merci frumos . Eu am racit de 3 ori in sarcina si de fiecare data mi-a trecut repede cu oscilococcinum, multe ceaiuri caldute cu multa lamaie, vitamina C si paracetamol simplu daca ma durea capul. Poti lua paracetamol simplu maxim 3 pe zi nu face rau deloc. Multa sanatate |
|
| Fetelor nu stiu daca sunt eu paranoia sa nu dar de azi dimineata nu ma mai dor sanii. Ati patit sa va lase durerea asa deodata? Nu am dureri sau alte simptome, starea de greata e inca prezenta. |
|
|