Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cory
Scris: Friday, December 15, 2017 4:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
AriaM wrote:
Plina de adrenalina nasterea la tine! Hilar
Daca ti se declanseaza travaliul te baga in cezariana de urgenta sau incerci intai natural?

Aria o sa încerc natural daca se poate. M_am saturat de atâta suspans dar sa fie el sanatos.
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 4:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea06 wrote:
Dana, cat par are bebe? Cu arsurile ce le-ai avut.. hohot

Nu e paros ras , sincer dupa ce arsuri am avut trebuia sa aiba par lung hohot

Chris si CrisM multumesc fetelor pentru felicitari Cheek Kiss
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 4:42 PM
Nivel

Andreea0196 wrote:
Fetelor am o intrebare mai...speciala..hohot
Voiam sa va intreb daca voi mai faceti sex? Caci eu da..dar o data la o saptamana si ceva..o avea ceva? Doctorul nu mi-a zis nimic legat de asta..dar atunci cand ai orgasm se contracta uterul si nu stiu daca il afecteaza pe bebe.

Am facut in ambele sarcini , mie nu mi-a interzis dr nici in primul trimestru .
Andreea0196
Scris: Friday, December 15, 2017 5:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Fetelor azi am avut contractii. Si vad ca inca continua. La o distanta de cateva minute. Adica simt ca mi se impietreste burtica gen zona dintre buric si..stiti voi. O fi normal? Sau sa imi fac griji? uff si dupa aceasta impietrire il simt si pe bebe miscand. Pfff
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 5:30 PM
Nivel

Cory wrote:
Buna fetelor. Nu am facut cezariana, m-a reprogramat pt joia viitoare ca ar fi mai bine pt bebe. Daca se hotara?te sa vina mai repede, dr a zis ca vine la orice ora de acasa, sa nu-mi fac griji. Deci Diana înca respect rândul. Va pup

Inca putin suspans dar important e sa fie bb bine
AriaM
Scris: Friday, December 15, 2017 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
E normal, sunt BH. Bea 2 pahare de apa, poti sa ai contractii mai dese daca esti deshidratata...

LE: Ahh si e posibil ca chiar miscarile de bebe sa genereze contractii, iar de la contractii bebe sa miste si mai tare, si tot asa cerc vicios. Incearca sa te intinzi sau sa faci ce stii ca il calma pe bebe de obicei.

Andreea0196 wrote:
Fetelor azi am avut contractii. Si vad ca inca continua. La o distanta de cateva minute. Adica simt ca mi se impietreste burtica gen zona dintre buric si..stiti voi. O fi normal? Sau sa imi fac griji? uff si dupa aceasta impietrire il simt si pe bebe miscand. Pfff
AriaM
Scris: Friday, December 15, 2017 5:32 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Sanatosi sa fiti amandoi!

Cory wrote:

Aria o sa încerc natural daca se poate. M_am saturat de atâta suspans dar sa fie el sanatos.
Cory
Scris: Friday, December 15, 2017 6:14 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Inca putin suspans dar important e sa fie bb bine

Da, asta e cel mai important. Ce e mai ciudat e ca am colul înca inchis(2,5)cm dar moale in ciuda a toate. La tine parca a evoluat repede, can in cat timp s-a deschis?
Cory
Scris: Friday, December 15, 2017 6:15 PM
Nivel

AriaM wrote:
Sanatosi sa fiti amandoi!

Multumim frumos, la fel su voi. Cheek Kiss DistanceKiss Cheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Friday, December 15, 2017 7:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea0196 wrote:

In ultima perioada le am si eu mai des...uneori chiar cand ma ridic din pat sau pur si simplu nu fac nimic...
Si eu apa beau destula...
Cateodata chiar imi fac griji..abia astept controlul sa ma mai linistesc...
Andreea0702
Scris: Friday, December 15, 2017 7:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2017
Buna fetelor.Am fost astazi la control si se pare ca avem baietel! Este totul bine, m am linistit asa inainte de sarbatori.Acum astept sa il simt. Am simtit asa de vreo doua ori niste valuri ciudate asa in burtica, si doctora zice ca era bebe. Asa ca sper ca se apropie momentulcoeur
Cybelle, si eu fac parte dintre gravidutele fara greturi etc, si eu la fel m am stresat la inceput ca nu se dezvolta bine bebe daca nu am greturi etc. Asa ca tu stai linistita, o sa fie bine.
Dana, felicitari pentru bebele zambaret! Sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii!
delia.c.yaya
Scris: Friday, December 15, 2017 7:33 PM

Fetelor, va uitati la stiri?!
Ati vazut stirea cu mamica care a murit dupa ce sia tinut fetita in brateplans ?!?! Tanara si frumoasa...mi-au dat lacrimi zau!plans
Andreea0702
Scris: Friday, December 15, 2017 7:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2017
delia.c.yaya wrote:
Fetelor, va uitati la stiri?!
Ati vazut stirea cu mamica care a murit dupa ce sia tinut fetita in brateplans ?!?! Tanara si frumoasa...mi-au dat lacrimi zau!plans

pale Pai de ce a murit?Complicatii la nastere??
delia.c.yaya
Scris: Friday, December 15, 2017 8:07 PM

Andreea0702 wrote:

pale Pai de ce a murit?Complicatii la nastere??

Avusese probleme.cu inima...si cica cardiologul venise dupa vreo 3 ore dupa ce lau solicitat, deja era prea tarziu...
AleC
Scris: Friday, December 15, 2017 8:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Andreea0702 wrote:
Buna fetelor.Am fost astazi la control si se pare ca avem baietel! Este totul bine, m am linistit asa inainte de sarbatori.Acum astept sa il simt. Am simtit asa de vreo doua ori niste valuri ciudate asa in burtica, si doctora zice ca era bebe. Asa ca sper ca se apropie momentulcoeur
Cybelle, si eu fac parte dintre gravidutele fara greturi etc, si eu la fel m am stresat la inceput ca nu se dezvolta bine bebe daca nu am greturi etc. Asa ca tu stai linistita, o sa fie bine.
Dana, felicitari pentru bebele zambaret! Sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii!

He he, inca un baietel! Hilar
Felicitari, sa fie sanatos!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.