Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Andreea06 wrote:
Da, suna-l ca nu strica, in ultimul trimestru e bine sa verifici cu el orice mai ales picioarele umflate care parca erau semn de preeclamsie.
Pai fix la asta m-am gandit si eu numai ca am vazut ca ar mai fi si alte semne pe care eu nu le am...O sa il sun pt linistea mea |
|
| delia.c.yaya wrote:Si mie de vreo doua zile mi sau cam umflat picioarele...aseara mam trezit si cu o unghie incarnata...cand e una, ba alta...parca asa am trecut prin sarcina asta
Hai ca avem un pic si noi . Oricum, eu am un feeling ca bebelusa ta o sa vina prima |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DianaM wrote:Hai ca avem un pic si noi . Oricum, eu am un feeling ca bebelusa ta o sa vina prima
Vai, vai!!!nu mai zi si tu...toata lumea imi zice ca dupa 36 saptamani sa ma astept sa iasa |
|
| delia.c.yaya wrote:Vai, vai!!!nu mai zi si tu...toata lumea imi zice ca dupa 36 saptamani sa ma astept sa iasa
Las-o sa mai stea macar vreo doua . La mine doctorul programeaza cezariana la 39 saptamani daca bebe nu se grabeste inainte. |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| DianaM wrote:Las-o sa mai stea macar vreo doua . La mine doctorul programeaza cezariana la 39 saptamani daca bebe nu se grabeste inainte.
Wow la 39 de saptamani??? Eu speram la un 38...vai...mie mi-e frica, tocmai, daca vrea sa iasa mai devreme??? |
|
| Fetelor, am o durere de cap ingrozitoare. Ma doare pe partea stanga mai mult, si ochiul cand clipesc ma doare... Am baut o cafea, ca am crezut ca poate nam baut zilele astea si de asta.dar nimic. Am luat o pastila acum vreo doua ore si nimic. |
|
| DianaM wrote:Las-o sa mai stea macar vreo doua . La mine doctorul programeaza cezariana la 39 saptamani daca bebe nu se grabeste inainte.
Chiar is curioasa daca o vrea a mea sa iasa mai repede...macar pana la 39-40...ca ma tem de indus |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, am o durere de cap ingrozitoare. Ma doare pe partea stanga mai mult, si ochiul cand clipesc ma doare... Am baut o cafea, ca am crezut ca poate nam baut zilele astea si de asta.dar nimic. Am luat o pastila acum vreo doua ore si nimic. Eu patesc asa cand stau prea concentrata la munca la calculator. A doua zi imi vine.sa imi zmulg ochiul. |
|
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| Azi mi-a fost atat de rau....pfffnici n am zis ca nu voi tipa la papuci...abia astept duminica sa mergem la eco |
|
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Lolly wrote:Azi mi-a fost atat de rau....pfffnici n am zis ca nu voi tipa la papuci...abia astept duminica sa mergem la eco Inarmeazate cu multa rabdare ,vezi tu cum faci rost de ea (eu la magazin nu am gasit) . starile astea de greata si nervi se mai diminueaza dupa primult trimestru. Eu pana in 11 saptamani nu reuseam sa manac mancare ca un om normal , nu stiu cum am supravietuit doar cu fructe si apa. Nu suportam anumite mirosuri si ma enervam din orice .... Ma si gandeam cum o sa mai suport eu pe mine pana in Iulie . dar de la 11 saptamani au inceput sa dispara din starile astea .
Mirunah tu mai ai acele greturi si dureri de cap? |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| AliceAndreea wrote: Inarmeazate cu multa rabdare ,vezi tu cum faci rost de ea (eu la magazin nu am gasit) . starile astea de greata si nervi se mai diminueaza dupa primult trimestru. Eu pana in 11 saptamani nu reuseam sa manac mancare ca un om normal , nu stiu cum am supravietuit doar cu fructe si apa. Nu suportam anumite mirosuri si ma enervam din orice .... Ma si gandeam cum o sa mai suport eu pe mine pana in Iulie . dar de la 11 saptamani au inceput sa dispara din starile astea . Mirunah tu mai ai acele greturi si dureri de cap?
Eu nu vreau sa o sperii
Dureri de cap mai am, dar doar cand sunt obosita. Si mai mereu sunt pentru ca nu dorm bine, ma foiesc si ma trezesc intr-una.
De la 14 sapt mi-au trecut partial greturile. Acum am ramas cu vomitatul, cam la 3-4 zile se mai intampla. Am impresia ca atunci cand nu ii place ce mananc, imi trage un sut in burta si vomit tot |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| AriaM wrote:Mada da, mare noroc am avut, chiar si asa sper ca nu a suferit prea mult... Am nascut la stat, la Sibiu. O experienta placuta pana acum: personalul e de treaba si profi, conditiile ca la.. Stat, dar au o sectie de prematuri a-ntaia, ca in strainatate!
Fetita a fost la incubayor de fost dusa pe sectia de prematuri? Sau sa fie supravegjeata de peesonal mai expeeimentat?
Edit. Acum am vazut poza, ce scumpete mica, iti vie sa o mananci cum sta ea puiut mic si frumos are si par, in curand o sa pui poze ca ii faci codite |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| AriaM wrote:Mersi Mary Tu cum esti, nu cred ca am vazut mesaje de la tine in ultimele zile. Sper ca nu mai ai contractii...
E superba Karin si din poza imi pare ca are falcute, sa stii contractiile sunt relativ sub control acum, insa am dureri crunte de spate, imi e greu sa ma deplasez, de stat pe scaun nici nu mai vorbesc...acum sunt si cam instabila emotional, insa sper ca or veni si vremuri mai bune |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| incerc sa pun poze cu alessia
http://ibb.co/k7w9J7 |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| |
|
|