Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaM
Scris: Friday, February 9, 2018 11:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Andreea06 wrote:

Da, suna-l ca nu strica, in ultimul trimestru e bine sa verifici cu el orice mai ales picioarele umflate care parca erau semn de preeclamsie.

Pai fix la asta m-am gandit si eu numai ca am vazut ca ar mai fi si alte semne pe care eu nu le am...O sa il sun pt linistea meaCheek Kiss
DianaM
Scris: Friday, February 9, 2018 1:19 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Si mie de vreo doua zile mi sau cam umflat picioarele...aseara mam trezit si cu o unghie incarnata...cand e una, ba alta...parca asa am trecut prin sarcina astapale

Hai ca avem un pic si noinewclap . Oricum, eu am un feeling ca bebelusa ta o sa vina prima topai
delia.c.yaya
Scris: Friday, February 9, 2018 1:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
DianaM wrote:

Hai ca avem un pic si noinewclap . Oricum, eu am un feeling ca bebelusa ta o sa vina prima topai

Vai, vai!!!nu mai zi si tu...toata lumea imi zice ca dupa 36 saptamani sa ma astept sa iasahohot
DianaM
Scris: Friday, February 9, 2018 1:36 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Vai, vai!!!nu mai zi si tu...toata lumea imi zice ca dupa 36 saptamani sa ma astept sa iasahohot

Las-o sa mai stea macar vreo douahohot . La mine doctorul programeaza cezariana la 39 saptamani daca bebe nu se grabeste inainte.
Mirunah
Scris: Friday, February 9, 2018 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
DianaM wrote:

Las-o sa mai stea macar vreo douahohot . La mine doctorul programeaza cezariana la 39 saptamani daca bebe nu se grabeste inainte.

Wow la 39 de saptamani???
Eu speram la un 38...vai...mie mi-e frica, tocmai, daca vrea sa iasa mai devreme??? Hilar
delia.c.yaya
Scris: Friday, February 9, 2018 2:02 PM

Fetelor, am o durere de cap ingrozitoare. Ma doare pe partea stanga mai mult, si ochiul cand clipesc ma doare...
Am baut o cafea, ca am crezut ca poate nam baut zilele astea si de asta.dar nimic. Am luat o pastila acum vreo doua ore si nimic.pale
delia.c.yaya
Scris: Friday, February 9, 2018 2:04 PM

DianaM wrote:

Chiar is curioasa daca o vrea a mea sa iasa mai repede...macar pana la 39-40...ca ma tem de induspale
Lolly
Scris: Friday, February 9, 2018 5:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
delia.c.yaya wrote:
Fetelor, am o durere de cap ingrozitoare. Ma doare pe partea stanga mai mult, si ochiul cand clipesc ma doare...
Am baut o cafea, ca am crezut ca poate nam baut zilele astea si de asta.dar nimic. Am luat o pastila acum vreo doua ore si nimic.pale

Eu patesc asa cand stau prea concentrata la munca la calculator. A doua zi imi vine.sa imi zmulg ochiul.
Lolly
Scris: Friday, February 9, 2018 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2017
Azi mi-a fost atat de rau....pfffnici n am zis ca nu voi tipa la papuci...abia astept duminica sa mergem la eco
AliceAndreea
Scris: Friday, February 9, 2018 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2017
Lolly wrote:
Azi mi-a fost atat de rau....pfffnici n am zis ca nu voi tipa la papuci...abia astept duminica sa mergem la eco

hohot
Inarmeazate cu multa rabdare ,vezi tu cum faci rost de ea (eu la magazin nu am gasit) . starile astea de greata si nervi se mai diminueaza dupa primult trimestru. Eu pana in 11 saptamani nu reuseam sa manac mancare ca un om normalLol , nu stiu cum am supravietuit doar cu fructe si apa. Nu suportam anumite mirosuri si ma enervam din orice Lol .... Ma si gandeam cum o sa mai suport eu pe mine pana in Iuliehohot . dar de la 11 saptamani au inceput sa dispara din starile astea .

Mirunah tu mai ai acele greturi si dureri de cap?
Mirunah
Scris: Friday, February 9, 2018 7:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
AliceAndreea wrote:

hohot
Inarmeazate cu multa rabdare ,vezi tu cum faci rost de ea (eu la magazin nu am gasit) . starile astea de greata si nervi se mai diminueaza dupa primult trimestru. Eu pana in 11 saptamani nu reuseam sa manac mancare ca un om normalLol , nu stiu cum am supravietuit doar cu fructe si apa. Nu suportam anumite mirosuri si ma enervam din orice Lol .... Ma si gandeam cum o sa mai suport eu pe mine pana in Iuliehohot . dar de la 11 saptamani au inceput sa dispara din starile astea .

Mirunah tu mai ai acele greturi si dureri de cap?

Eu nu vreau sa o speriiLol

Dureri de cap mai am, dar doar cand sunt obosita. Si mai mereu sunt pentru ca nu dorm bine, ma foiesc si ma trezesc intr-una.

De la 14 sapt mi-au trecut partial greturile. Acum am ramas cu vomitatul, cam la 3-4 zile se mai intampla. Am impresia ca atunci cand nu ii place ce mananc, imi trage un sut in burta si vomit totHilar
MadaMadalyna
Scris: Friday, February 9, 2018 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
AriaM wrote:
Mada Cheek Kiss da, mare noroc am avut, chiar si asa sper ca nu a suferit prea mult...

Am nascut la stat, la Sibiu. O experienta placuta pana acum: personalul e de treaba si profi, conditiile ca la.. Stat, dar au o sectie de prematuri a-ntaia, ca in strainatate!

Fetita a fost la incubayor de fost dusa pe sectia de prematuri? Sau sa fie supravegjeata de peesonal mai expeeimentat?

Edit. Acum am vazut poza, ce scumpete mica, iti vie sa o mananci cum sta ea coeur puiut mic si frumoscoeur are si par, in curand o sa pui poze ca ii faci codite majoreta coeur
MaryPoppins
Scris: Friday, February 9, 2018 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
AriaM wrote:
Mersi MaryCheek Kiss
Tu cum esti, nu cred ca am vazut mesaje de la tine in ultimele zile. Sper ca nu mai ai contractii... grup

E superba Karin hearts si din poza imi pare ca are falcute, sa stii computerlove contractiile sunt relativ sub control acum, insa am dureri crunte de spate, imi e greu sa ma deplasez, de stat pe scaun nici nu mai vorbesc...acum sunt si cam instabila emotional, insa sper ca or veni si vremuri mai bune grup
MadaMadalyna
Scris: Saturday, February 10, 2018 6:27 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Mgeorgiana85
Scris: Saturday, February 10, 2018 7:46 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.