Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cybele
Scris: Friday, February 9, 2018 9:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/31/2016
Aria, ce scumpete de bebelusa! coeur coeur coeur Sa va bucurati de ea computerlove
Andreea06
Scris: Friday, February 9, 2018 9:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Aria e tare scumpica!! Si are paaaar deja, nu-i asa ca sunt dragalasi cand ii vezi cu par ca oamenii mari? hearts
DianaM
Scris: Friday, February 9, 2018 9:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Aria, e frumusica foc pitica ta!hearts Sa va duce?i repede acasa si sa va bucurati de ea!computerlove
Mgeorgiana85
Scris: Friday, February 9, 2018 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
AriaM wrote:
Mersi Andreea Cheek Kiss mai ales pt ponturi. Nici nu ma gandisem sa caut cum sa ma ridic din pat...

Sa stii ca nu au vazut circulara/sau nu mi-au spus de ea ca sa nu ma sperie si mai mult decat eram deja...

Mersi de link, am reusit:
Fetelor, permiteti-mi sa v-o prezint pe Karin coeur

http://ibb.co/dijHkc

Vaaai ce dulce e!!!! coeur O minunatie...un ghemotoc de om love Mi-au dat lacrimile...e asa de micuta, un ingeras. Angel
DianaM
Scris: Friday, February 9, 2018 9:43 AM
Nivel

Fetili, eu am o problema...cred. Aseara cand mi-am dat sosetele jos ( sosetele sotului ca ale mele ma cam strangeau) am vazut ca imi lasasera niste semne horror si picioarele mele erau butuci. Nu am simtit nimic toata ziua, niciun discomfort si am stat mai toata ziua in pat. Le-am tinut toata noaptea sus pe o perna si s-au mai desumflat putin dar tot umflate destul de rau sunt. Si mainile amandoua sunt amortite dimineata si se umfla si ele. Nu am mancat sarat deloc in ultimele zile...A mai patit careva? E cazul sa sun doctorul? Nici nu stiu ce sa fac...uff
Mirunah
Scris: Friday, February 9, 2018 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Felicitari pentru bebelusa Aria, e o scumpete, o buburuza mica.coeur
delia.c.yaya
Scris: Friday, February 9, 2018 9:56 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Dana_ wrote:

Delia tre sa fi optimista , nu te mai gandi la contractii dureroase . Nu o sa ai epidurala?

Incerc.
Iam zis doctoritei, ea a zis sa intreb direct la spital cand merg la monitorizare pe 22feb, ca ei decid nu ea.
CrisM
Scris: Friday, February 9, 2018 10:13 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Felicitari AriaM!sa iti traiasca bebelina si sa te recuperezi rapid sa plecati imediat acasa! e o dulceata mititicacomputerlove
lore.t.
Scris: Friday, February 9, 2018 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
AriaM wrote:
Multumesc mult fetelor ca v-ati gandit la mine. Karin s-a nascut la 09:45, 49 cm, 2380 g. E la prematuri acum, am pupacit-o tare la nastere si o data in salon cand au venit sa mi-o arate. Eu sunt la reanimare, trag tare de mine sa ma misc cat mai repede ca sa pot ajunge la ea.

Am avut un mare, mare noroc, ca am fost sub supraveghere si ca am facut cezariana la timp: Karin a mea avea tripla circulara, lichidul amniotic verde, iar eu, am aflat azi, intrasem in preeclampsie.

Cezariana in sine a fost o experienta ok, anestezia nu e dureroasa, punerea sondei nu am simtit-o deloc, pe bebe au scos-o in maxim 10 min, vreo 25 minute au scos placenta, m-au curatat si cusut. Iar acum, cel mai greu lucru mi se pare intorsul de pe o parte pe alta. Si faptul ca eu nu o pot avea pe Karin langa mine... dar maine se remediaza problema!

As pune si poza cu bebelina, sa vad cum ma descurc cu siteul acela imgur...

grup grup

LE: poza e prea mare iar pe imgur nu reusesc sa ma inregistrez
de pe tel. Promit o poza cand ajung acasa.

Felicitari Aria!! Ma bucur ca desi ati avut niste hopuri ati trecut cu bine peste!! Cred ca e un sentiment de nedescris sa iti vezi puisorul...abia astept si eu, parca nu mai am rabdarenewclap hearts
lore.t.
Scris: Friday, February 9, 2018 10:30 AM
Nivel

DianaM wrote:
Fetili, eu am o problema...cred. Aseara cand mi-am dat sosetele jos ( sosetele sotului ca ale mele ma cam strangeau) am vazut ca imi lasasera niste semne horror si picioarele mele erau butuci. Nu am simtit nimic toata ziua, niciun discomfort si am stat mai toata ziua in pat. Le-am tinut toata noaptea sus pe o perna si s-au mai desumflat putin dar tot umflate destul de rau sunt. Si mainile amandoua sunt amortite dimineata si se umfla si ele. Nu am mancat sarat deloc in ultimele zile...A mai patit careva? E cazul sa sun doctorul? Nici nu stiu ce sa fac...uff

Poti sa suni ca sa fi tu linistita...si eu m-am panicat prima data dar acum sunt obisnuita, eu de la Craciun sunt tot umflata si imi amortesc si mainile si picioarele...important e sa ai tensiunea buna, poti verifica? Cheek Kiss
DianaM
Scris: Friday, February 9, 2018 10:44 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Poti sa suni ca sa fi tu linistita...si eu m-am panicat prima data dar acum sunt obisnuita, eu de la Craciun sunt tot umflata si imi amortesc si mainile si picioarele...important e sa ai tensiunea buna, poti verifica? Cheek Kiss

Tensiunea e ok pt ca am tratament de la inceputul sarcinii pt tensiune. Am luat-o acum si este 12 cu 9.
lore.t.
Scris: Friday, February 9, 2018 10:53 AM
Nivel

DianaM wrote:

Tensiunea e ok pt ca am tratament de la inceputul sarcinii pt tensiune. Am luat-o acum si este 12 cu 9.

Atunci eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi...cum imi tot zice dr mie: stai cu picioarele sus la 45 de grade, masaj de drenaj si pentru stimularea circulatiei si sa bei multa apa pupici Din propria experienta, am zile cand sunt foarte umflata si zile mai bune cand nu sunt asa tare dar niciodata nu mi s-au desumflat de tot...de incaltat nu mai pot decat cu o singura pereche cu sireturi de atunci...Lol
DianaM
Scris: Friday, February 9, 2018 11:00 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Atunci eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi...cum imi tot zice dr mie: stai cu picioarele sus la 45 de grade, masaj de drenaj si pentru stimularea circulatiei si sa bei multa apa pupici Din propria experienta, am zile cand sunt foarte umflata si zile mai bune cand nu sunt asa tare dar niciodata nu mi s-au desumflat de tot...de incaltat nu mai pot decat cu o singura pereche cu sireturi de atunci...Lol

E ok atunci nu ma mai agitcomputerlove .
Merci frumosCheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Friday, February 9, 2018 11:18 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si mie de vreo doua zile mi sau cam umflat picioarele...aseara mam trezit si cu o unghie incarnata...cand e una, ba alta...parca asa am trecut prin sarcina astapale
Andreea06
Scris: Friday, February 9, 2018 11:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
DianaM wrote:

Da, suna-l ca nu strica, in ultimul trimestru e bine sa verifici cu el orice mai ales picioarele umflate care parca erau semn de preeclamsie.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.