Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirunah
Scris: Thursday, February 8, 2018 11:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
DianaM wrote:
Mi-au venit analizele si sunt bune zic eu. Leucocitele sunt usor marite, adica au valoarea 12 si limita este 10, dar nu cred ca e panica. Si in primul trimestru mi-au iesit tot cam asa. In rest toate in limite normaleyes

Super, Si tu mai ai asa putin. Cum e sa stii ca se apropie rapid momentul nasterii?
DianaM
Scris: Thursday, February 8, 2018 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Mirunah wrote:

Super, Si tu mai ai asa putin. Cum e sa stii ca se apropie rapid momentul nasterii?

Un amalgam de sentimente hearts si emotii si griji si bucurie. O sa vezi...computerlove
oanatm
Scris: Thursday, February 8, 2018 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
AriaM wrote:
Buna dimineata fetelor!

Astept sa ma ia la un ultim consult si pe urma sa ma pregateasca de cezariana yes
Va scriu de indata ce voi putea tine telefonul in mana.

Am vazut mesajele voastre de sustinere, multumesc mult! La fel colajul Deliei - super, super, as fi vrut sa va arat si eu burta mea in colturi - apropo in ultima luna aveam uneori 3-4 dealuri facute deodata de bebelina hihi, faina senzatia.

O zi faina sa aveti si ne auzimcomputerlove

Na?tere u?oara, sa fi?i sanatoase! A?teptam poze cu bebelina.hearts
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, February 8, 2018 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Nastere usoara Aria! coeur
Sa stiti ca si eu am cosmaruri...5 din 7 hohot
Mirunah
Scris: Thursday, February 8, 2018 4:07 PM
Nivel

Fetelor, ieri am facuf curatenie vreo doua ore, m-am tot aplecat pana am constatat ca ma doare in partea dreapta, jos, uterul cred. Si acum mai simt durerea asta la anumite miscari, e scurta...dar stau cu frica. Ce o fi?
Chris
Scris: Thursday, February 8, 2018 4:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Mirunah wrote:
Fetelor, ieri am facuf curatenie vreo doua ore, m-am tot aplecat pana am constatat ca ma doare in partea dreapta, jos, uterul cred. Si acum mai simt durerea asta la anumite miscari, e scurta...dar stau cu frica. Ce o fi?

Miruna, poate e o intindere de ligament... Stai cumintica acum sa vezi cum se prezinta situatia :) DistanceKiss
Mirunah
Scris: Thursday, February 8, 2018 4:26 PM
Nivel

Chris wrote:

Miruna, poate e o intindere de ligament... Stai cumintica acum sa vezi cum se prezinta situatia :) DistanceKiss

Da, sa stii ca e posibil, mai ales ca devenisem o putoare micaLol Totusi cred ca trebuie sa invat sa ma aplec ca o gravidutaHilar
AriaM
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Multumesc mult fetelor ca v-ati gandit la mine. Karin s-a nascut la 09:45, 49 cm, 2380 g. E la prematuri acum, am pupacit-o tare la nastere si o data in salon cand au venit sa mi-o arate. Eu sunt la reanimare, trag tare de mine sa ma misc cat mai repede ca sa pot ajunge la ea.

Am avut un mare, mare noroc, ca am fost sub supraveghere si ca am facut cezariana la timp: Karin a mea avea tripla circulara, lichidul amniotic verde, iar eu, am aflat azi, intrasem in preeclampsie.

Cezariana in sine a fost o experienta ok, anestezia nu e dureroasa, punerea sondei nu am simtit-o deloc, pe bebe au scos-o in maxim 10 min, vreo 25 minute au scos placenta, m-au curatat si cusut. Iar acum, cel mai greu lucru mi se pare intorsul de pe o parte pe alta. Si faptul ca eu nu o pot avea pe Karin langa mine... dar maine se remediaza problema!

As pune si poza cu bebelina, sa vad cum ma descurc cu siteul acela imgur...

grup grup

LE: poza e prea mare iar pe imgur nu reusesc sa ma inregistrez
de pe tel. Promit o poza cand ajung acasa.
carlita
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Felicitari, Aria! Sa-ti traiasca printesa si sa recupereze rapid, sa puteti merge acasuca cat mai repede! Cheek Kiss
AriaM
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:33 PM
Nivel

Mersi, Carlita! Cheek Kiss

carlita wrote:
Felicitari, Aria! Sa-ti traiasca printesa si sa recupereze rapid, sa puteti merge acasuca cat mai repede! Cheek Kiss
AleC
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Aria, felicitari! Sa fiti sanatoase, recuperare rapida, sa ajungi cat mai repede la fetita ta.
Intorsul de pe o parte pe alta mi s'a parut si mie foarte greu, dar totul trece.
Va pupam!hearts computerlove
AriaM
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:39 PM
Nivel

Mersi AleCheek Kiss

AleC wrote:
Aria, felicitari! Sa fiti sanatoase, recuperare rapida, sa ajungi cat mai repede la fetita ta.
Intorsul de pe o parte pe alta mi s'a parut si mie foarte greu, dar totul trece.
Va pupam!hearts computerlove
Chris
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2017
AriaM wrote:
Mersi, Carlita! Cheek Kiss

Felicitariiiii, Aria! Recuperare rapida ?i usoara sa iti vezi bebelina cat mai repede!Cheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Thursday, February 8, 2018 5:47 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AriaM wrote:
Multumesc mult fetelor ca v-ati gandit la mine. Karin s-a nascut la 09:45, 49 cm, 2380 g. E la prematuri acum, am pupacit-o tare la nastere si o data in salon cand au venit sa mi-o arate. Eu sunt la reanimare, trag tare de mine sa ma misc cat mai repede ca sa pot ajunge la ea.

Am avut un mare, mare noroc, ca am fost sub supraveghere si ca am facut cezariana la timp: Karin a mea avea tripla circulara, lichidul amniotic verde, iar eu, am aflat azi, intrasem in preeclampsie.

Cezariana in sine a fost o experienta ok, anestezia nu e dureroasa, punerea sondei nu am simtit-o deloc, pe bebe au scos-o in maxim 10 min, vreo 25 minute au scos placenta, m-au curatat si cusut. Iar acum, cel mai greu lucru mi se pare intorsul de pe o parte pe alta. Si faptul ca eu nu o pot avea pe Karin langa mine... dar maine se remediaza problema!

grup grup

Felicitari iubita ptr bebica!!!! Sa fiti sanatoase amandoua!! majoreta
AliceAndreea
Scris: Thursday, February 8, 2018 6:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
AriaM wrote:

grup grup

Felicitari! Recuperare usoara si sa fiti ssnatoase amandoua! O sa te simti tot mai bine cu fiecare zi ai sa vezi... topai pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.