Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| DianaM wrote:Mi-au venit analizele si sunt bune zic eu. Leucocitele sunt usor marite, adica au valoarea 12 si limita este 10, dar nu cred ca e panica. Si in primul trimestru mi-au iesit tot cam asa. In rest toate in limite normale
Super, Si tu mai ai asa putin. Cum e sa stii ca se apropie rapid momentul nasterii? |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Mirunah wrote:
Super, Si tu mai ai asa putin. Cum e sa stii ca se apropie rapid momentul nasterii?
Un amalgam de sentimente si emotii si griji si bucurie. O sa vezi... |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| AriaM wrote:Buna dimineata fetelor! Astept sa ma ia la un ultim consult si pe urma sa ma pregateasca de cezariana  Va scriu de indata ce voi putea tine telefonul in mana. Am vazut mesajele voastre de sustinere, multumesc mult! La fel colajul Deliei - super, super, as fi vrut sa va arat si eu burta mea in colturi - apropo in ultima luna aveam uneori 3-4 dealuri facute deodata de bebelina hihi, faina senzatia. O zi faina sa aveti si ne auzim
Na?tere u?oara, sa fi?i sanatoase! A?teptam poze cu bebelina. |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Nastere usoara Aria! Sa stiti ca si eu am cosmaruri...5 din 7
|
|

| Fetelor, ieri am facuf curatenie vreo doua ore, m-am tot aplecat pana am constatat ca ma doare in partea dreapta, jos, uterul cred. Si acum mai simt durerea asta la anumite miscari, e scurta...dar stau cu frica. Ce o fi? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Mirunah wrote:Fetelor, ieri am facuf curatenie vreo doua ore, m-am tot aplecat pana am constatat ca ma doare in partea dreapta, jos, uterul cred. Si acum mai simt durerea asta la anumite miscari, e scurta...dar stau cu frica. Ce o fi?
Miruna, poate e o intindere de ligament... Stai cumintica acum sa vezi cum se prezinta situatia :) |
|

| Chris wrote:Miruna, poate e o intindere de ligament... Stai cumintica acum sa vezi cum se prezinta situatia :)
Da, sa stii ca e posibil, mai ales ca devenisem o putoare mica Totusi cred ca trebuie sa invat sa ma aplec ca o graviduta |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Multumesc mult fetelor ca v-ati gandit la mine. Karin s-a nascut la 09:45, 49 cm, 2380 g. E la prematuri acum, am pupacit-o tare la nastere si o data in salon cand au venit sa mi-o arate. Eu sunt la reanimare, trag tare de mine sa ma misc cat mai repede ca sa pot ajunge la ea.
Am avut un mare, mare noroc, ca am fost sub supraveghere si ca am facut cezariana la timp: Karin a mea avea tripla circulara, lichidul amniotic verde, iar eu, am aflat azi, intrasem in preeclampsie.
Cezariana in sine a fost o experienta ok, anestezia nu e dureroasa, punerea sondei nu am simtit-o deloc, pe bebe au scos-o in maxim 10 min, vreo 25 minute au scos placenta, m-au curatat si cusut. Iar acum, cel mai greu lucru mi se pare intorsul de pe o parte pe alta. Si faptul ca eu nu o pot avea pe Karin langa mine... dar maine se remediaza problema!
As pune si poza cu bebelina, sa vad cum ma descurc cu siteul acela imgur...

LE: poza e prea mare iar pe imgur nu reusesc sa ma inregistrez de pe tel. Promit o poza cand ajung acasa. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari, Aria! Sa-ti traiasca printesa si sa recupereze rapid, sa puteti merge acasuca cat mai repede! |
|

| Mersi, Carlita!
carlita wrote:Felicitari, Aria! Sa-ti traiasca printesa si sa recupereze rapid, sa puteti merge acasuca cat mai repede! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Aria, felicitari! Sa fiti sanatoase, recuperare rapida, sa ajungi cat mai repede la fetita ta. Intorsul de pe o parte pe alta mi s'a parut si mie foarte greu, dar totul trece. Va pupam! |
|

| Mersi Ale
AleC wrote:Aria, felicitari! Sa fiti sanatoase, recuperare rapida, sa ajungi cat mai repede la fetita ta. Intorsul de pe o parte pe alta mi s'a parut si mie foarte greu, dar totul trece. Va pupam! |
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| AriaM wrote:Mersi, Carlita!
Felicitariiiii, Aria! Recuperare rapida ?i usoara sa iti vezi bebelina cat mai repede! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AriaM wrote:Multumesc mult fetelor ca v-ati gandit la mine. Karin s-a nascut la 09:45, 49 cm, 2380 g. E la prematuri acum, am pupacit-o tare la nastere si o data in salon cand au venit sa mi-o arate. Eu sunt la reanimare, trag tare de mine sa ma misc cat mai repede ca sa pot ajunge la ea. Am avut un mare, mare noroc, ca am fost sub supraveghere si ca am facut cezariana la timp: Karin a mea avea tripla circulara, lichidul amniotic verde, iar eu, am aflat azi, intrasem in preeclampsie. Cezariana in sine a fost o experienta ok, anestezia nu e dureroasa, punerea sondei nu am simtit-o deloc, pe bebe au scos-o in maxim 10 min, vreo 25 minute au scos placenta, m-au curatat si cusut. Iar acum, cel mai greu lucru mi se pare intorsul de pe o parte pe alta. Si faptul ca eu nu o pot avea pe Karin langa mine... dar maine se remediaza problema! As pune si poza cu bebelina, sa vad cum ma descurc cu siteul acela imgur...  LE: poza e prea mare iar pe imgur nu reusesc sa ma inregistrez de pe tel. Promit o poza cand ajung acasa.
Felicitari iubita ptr bebica!!!! Sa fiti sanatoase amandoua!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| AriaM wrote:Multumesc mult fetelor ca v-ati gandit la mine. Karin s-a nascut la 09:45, 49 cm, 2380 g. E la prematuri acum, am pupacit-o tare la nastere si o data in salon cand au venit sa mi-o arate. Eu sunt la reanimare, trag tare de mine sa ma misc cat mai repede ca sa pot ajunge la ea. Am avut un mare, mare noroc, ca am fost sub supraveghere si ca am facut cezariana la timp: Karin a mea avea tripla circulara, lichidul amniotic verde, iar eu, am aflat azi, intrasem in preeclampsie. Cezariana in sine a fost o experienta ok, anestezia nu e dureroasa, punerea sondei nu am simtit-o deloc, pe bebe au scos-o in maxim 10 min, vreo 25 minute au scos placenta, m-au curatat si cusut. Iar acum, cel mai greu lucru mi se pare intorsul de pe o parte pe alta. Si faptul ca eu nu o pot avea pe Karin langa mine... dar maine se remediaza problema! As pune si poza cu bebelina, sa vad cum ma descurc cu siteul acela imgur...  LE: poza e prea mare iar pe imgur nu reusesc sa ma inregistrez de pe tel. Promit o poza cand ajung acasa.
Felicitari! Recuperare usoara si sa fiti ssnatoase amandoua! O sa te simti tot mai bine cu fiecare zi ai sa vezi...  |
|
|