Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Thursday, February 8, 2018 7:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
AriaM wrote:
Buna dimineata fetelor!

Astept sa ma ia la un ultim consult si pe urma sa ma pregateasca de cezariana yes
Va scriu de indata ce voi putea tine telefonul in mana.

Am vazut mesajele voastre de sustinere, multumesc mult! La fel colajul Deliei - super, super, as fi vrut sa va arat si eu burta mea in colturi - apropo in ultima luna aveam uneori 3-4 dealuri facute deodata de bebelina hihi, faina senzatia.

O zi faina sa aveti si ne auzimcomputerlove

Yuhuuuu nastere usoara, multa sanatate!!
DianaM
Scris: Thursday, February 8, 2018 8:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
AriaM wrote:
Buna dimineata fetelor!

Astept sa ma ia la un ultim consult si pe urma sa ma pregateasca de cezariana yes

Am vazut mesajele voastre de sustinere, multumesc mult! La fel colajul Deliei - super, super, as fi vrut sa va arat si eu burta mea in colturi - apropo in ultima luna aveam uneori 3-4 dealuri facute deodata de bebelina hihi, faina senzatia.

Nastere usoara!!!! Ce tareeee azi iti vezi bebelinacomputerlove
lixandra_alexandra
Scris: Thursday, February 8, 2018 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
AriaM wrote:
Buna dimineata fetelor!

Multa sanatate iti doresc si nastere usoaraCheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Thursday, February 8, 2018 9:27 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AriaM wrote:
Buna dimineata fetelor!

Multumesc dragutaCheek Kiss
Nastere usoara!!!majoreta majoreta sa auzim numai de bine...
Chris
Scris: Thursday, February 8, 2018 9:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
AriaM wrote:
Buna dimineata fetelor!

Aria, nastere usoara si recuperare rapida! Sa fie totul bine si sa te bucuri de bebelina! Asteptam noutatile de la tine! Pupici!
delia.c.yaya
Scris: Thursday, February 8, 2018 9:30 AM

Fetelor, cum stati cu cosmarurile?!pale numai tampenii visez in ultima vreme si chestia e ca ma afecteaza pe timpul zileipale
Si azi noapte, am visat ca sangeram si bebe nu misca si mam trezit asa speriata, pana cand Giuly n-a miscat nu m-am calmat...pale
AleC
Scris: Thursday, February 8, 2018 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
AriaM wrote:
Buna dimineata fetelor!

Nastere usoara si o bebelina sanatoasa! Asteptam vesti! computerlove
CrisM
Scris: Thursday, February 8, 2018 9:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Nastere usoara Aria M! Sa ai o bebelina sanatoasa si voioasamajoreta
cybele
Scris: Thursday, February 8, 2018 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2016
Nastere usoara AriaM. Sa fiti sanatoase amandoua computerlove
DianaM
Scris: Thursday, February 8, 2018 10:28 AM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Fetelor, cum stati cu cosmarurile?!pale numai tampenii visez in ultima vreme si chestia e ca ma afecteaza pe timpul zileipale
Si azi noapte, am visat ca sangeram si bebe nu misca si mam trezit asa speriata, pana cand Giuly n-a miscat nu m-am calmat...pale

Eu n-am pa?it deocamdata, visez mult si fara noima asa aproape in fiecare noapte dar fara cosmaruri. Eu zic ca e de vina subcon?tientul tau, mai e putin si vine bebelina si apar grijile fara sa ne dam seamacomputerlove
delia.c.yaya
Scris: Thursday, February 8, 2018 10:36 AM

DianaM wrote:

Eu n-am pa?it deocamdata, visez mult si fara noima asa aproape in fiecare noapte dar fara cosmaruri. Eu zic ca e de vina subcon?tientul tau, mai e putin si vine bebelina si apar grijile fara sa ne dam seamacomputerlove

Zau ca incep sa devin stresata...nici nu stiu cum moi descurca...am si uitat cum e sa tii in brate un bebe mic...
Si barbatumiu e agitat...speram sa ne descurcam...

Si parca nu e destul, o mai am si pe.soacramea pe cap...si nu stiu cum a inteles ele, dar cred ca defapt noi doar vom schimba apartamentul, nu ca ne mutam singuri..si cel mai tare ma enerveaza ca barbatumiu tace ...
Chris
Scris: Thursday, February 8, 2018 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2017
delia.c.yaya wrote:

Zau ca incep sa devin stresata...nici nu stiu cum moi descurca...am si uitat cum e sa tii in brate un bebe mic...
Si barbatumiu e agitat...speram sa ne descurcam...

Si parca nu e destul, o mai am si pe.soacramea pe cap...si nu stiu cum a inteles ele, dar cred ca defapt noi doar vom schimba apartamentul, nu ca ne mutam singuri..si cel mai tare ma enerveaza ca barbatumiu tace ...

Delia
, ele inteleg ce le convine lor. :) Si eu am probleme cu vise de genul... ieri tot asa am visat ca eram la spital si bebe nu misca, si am deschis ochii si bebe misca in burtica parca special sa ma linisteasca si sa-mi spuna "mami, sunt aici"... Sunt temerile noastre si subconstientul ni le pune pe tapet in somn :) De exemplu, azi noapte am visat doar carucioare :)) Pentru ca m-am uitat pe net dupa carucioare zilele astea si tot auzeam pareri pro si contra care mai tare ma bulversau decat sa ma dumireasca... :))

Andreea06, vaaaai... imi e atat de cunoscut scenariul tau Lol
AliceAndreea
Scris: Thursday, February 8, 2018 11:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
delia.c.yaya wrote:

Eu de la 8 saptamani visez numai tampenii, ba ca nasc la 4 luni, ba ca sangerez, m-am visat barbat, ba la scoalahohot , ba ca fug pe dealuri, sau filmele pe care le vad ziua, numa cosmaruri. Nasterea am visato de atatea orihohot si la fel patesc dimineata , ma afecteaza, imi spun de cateva ori ca e un vis si rad singura de mine Lol . Dna ginecolog spune ca de vina sunt hormonii dar si faptul ca ma gandesc foarte mult la nastere inloc sa fiu relaxata...
Si eu sunt abea aproape de jumatatea drumolui , am mult de visathohot Lol

Nastere usoara AriaM !, majoreta
DianaM
Scris: Thursday, February 8, 2018 11:00 AM
Nivel

Mi-au venit analizele si sunt bune zic eu. Leucocitele sunt usor marite, adica au valoarea 12 si limita este 10, dar nu cred ca e panica. Si in primul trimestru mi-au iesit tot cam asa. In rest toate in limite normaleyes
Mirunah
Scris: Thursday, February 8, 2018 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
AriaM wrote:
Buna dimineata fetelor!

Nastere usoara si recuperare rapida! Hihi, azi te intalnesti cu bebe, ce frumoscoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.