Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Chris wrote:Bravoo, felicitari! Ce mamica silitoare si ambitoasa! Felicitari din suflet! Eu chiar ieri ma plangeam la servici ca sufar rau cu memoria. Uit imediat, si procesez greu :)) Zici ca-s semi-tuta :)) Totusi inainte nu cred ca eram chiar asa... CRED! waaaaw, ma bucur ca nu singura. ieri vorbeam cu o prietena si mi a pus o intrebare despre niste adidasi, cum ca i as fi zis eu ca am gaist un site mai ieftin si ca imi si placeau unii...am ramas masca, nici pana astazi nu imi amintesc de aceasta discutie(iar eu inaintr tineam minte absolut tot ce inseamna haine si incaltamine ) si la serviciu am patit o de 2 ori m am simtit tare tamba ! dar ne revenim noi apoi... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 8
| Anemone25 wrote:la Ghilezan dar mi-a dat doza dubla de aspenter cu care nu ma impac ca riscul de hemoragie e mare de aceea mai vroiam o parere. O sa merg la Ionita.mersi Buna ziua, numele meu este Irina ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Aspenter, Terapia. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus. |
|
| Dea22 wrote:
Nu am marit doza,am inceput sa iau si aspenter si refac analizele la fiecare 3 sapt. Ultima data cand le am facut au fost doar un pic peste limita d dimeri...
Buna ziua, numele meu este Irina ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Aspenter, Terapia. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Chris wrote:Bravoo, felicitari! Ce mamica silitoare si ambitoasa! Felicitari din suflet! Eu chiar ieri ma plangeam la servici ca sufar rau cu memoria. Uit imediat, si procesez greu :)) Zici ca-s semi-tuta :)) Totusi inainte nu cred ca eram chiar asa... CRED!
Sigur e de la sarcina.. uitam si eu muulte si eram blonda uneori, vorba aia. Si dupa ce am nascut o perioada, dar atunci cred ca era toata agitatia, hormonii, graba cand bebe plangea, pana mi-am intrat in ritm, mereu ma intrebam ce tre sa fac next sau ma intreba sotul in timp ce il schimbam daca i-am pus crema.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Andreea06 wrote:
Sigur e de la sarcina.. uitam si eu muulte si eram blonda uneori, vorba aia. Si dupa ce am nascut o perioada, dar atunci cred ca era toata agitatia, hormonii, graba cand bebe plangea, pana mi-am intrat in ritm, mereu ma intrebam ce tre sa fac next sau ma intreba sotul in timp ce il schimbam daca i-am pus crema..
Daaaaa, fix asa! Stateam cu lingurita in mana sa mi pun zahar in ceai, m-am uitat o secunda intr o parte si am uitat daca am pus sau nu zahar, am pierdut un card, la servici imi spun colegii ceva...si desi stiu si eu lucrurile alea le procesez greu :)) Mai tare ma agit, dar de rezolvat nimic. Zici ca-s batuta in cap :)) Daar nervi...eheee, acolo deja e alta discutie. Tuta tuta, da` gura mare o avem. Dar nu o avem noi?! Ne lasam chiar asa calcate in picioare... Nici vorba
Andruu, nuuuuuuuu nici pe departe nu esti singura. :))) |
|
| Mirunah wrote:
Am avut si eu asa ceva pe la 5 saptamani si ceva, dar era o secretie maronie mai mult decat roz si foarte putin cantitativ. Eu mi-am sunat medicul si m-a chemat la maternitate unde era de garda. Mi-a facut ecografie, totul era bine, dar mi-a schimbat tratamentul la 6 Duphaston pe zi, 1 ovul utrogestan si No spa si Aspenter.
Eu zic sa te duci la urgente cat mai repede, pentru linistea ta.
Buna ziua, numele meu este Irina ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Aspenter, Terapia. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Lolly wrote:
Cred ca despre iritatea cervixului e vorba cw am un disconfort...dna imi spunea sa le pun nu sa le inghit ca dau ameteala. Oare nu irita stomacul? ca am o mica problema la stomac
Am citit mult despre progesteron si am vazut ca scriau fetele ca provoaca somnolenta daca pe iei pe cale orala. Nu stiu sa irite stomacul.. Doctorii recomanda sa le iei intravaginal pentru ca se absorb mai bine..
Eu cred ca ar fi bine sa mergi sa discuti cu medicul tau daca "sangerarea" asta continua... |
|
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
| Multumesc fetelor pentru sustinere. Se pare ca am gasit motivul pentru care nu misca bebele : e un puturos si jumatate :001014: :001014: am zis dupa ce am facut postarea dimineata sa nu ma mai gandesc la asta...iar daca nu misca pana in weekend, sun doctorita. Da de unde, mi am facut un ceai si m am relaxat cand colo a inceput sa se se roatogoleasca prin burtica, acum m am linistit.
Lolly eu iau arefam ovule de la 5 saptamani. Pana la 12 saptamani am luat un ovul intravaginal seara, iar apoi din cauza unor contractii ( pe care nu le simteam insa pe eco se vedeau) mi a marit doza la 2 ovule dimineata si seara. Dimineata il luam pe gura pt ca plecam la servici si nu puteam sa l iau intravaginal ca se scurgea tot... n am avut probleme cu stomacul si nici n am avut sangerari insa ma durea foarte tare capul. Nu stiu daca are vreo legatura insa, in acea perioada am avut dureri mai dese de cap. De la 16 saptamani mi a redus doza din nou la un ovul si iau in continuare.
AriaM asteptam vesti de la tine si ne rugam sa treci cu bine peste cezariana. Asteptam pozici si vesti
Oanatm si eu iau aspenter de la 6 saptamani. Bobitei mele i a accelerat bataile inimioarei si vad ca majoritatea fetelor de aici iau aspenter...ma gandesc daca atatia doctori prescriu aspenter o fi ceva de capul lui.
AndreeaM felicitaaaari ! Ai scapat, de acum poti sta linistita fara stres eu am o restanta din pacate dar nu i problema...o dau acum pe 14
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
|
La mine zilnic se impinge asa...ma treZesc cu un fund impins |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Lena94 wrote:Multumesc fetelor pentru sustinere. Se pare ca am gasit motivul pentru care nu misca bebele : e un puturos si jumatate :001014: :001014: am zis dupa ce am facut postarea dimineata sa nu ma mai gandesc la asta...iar daca nu misca pana in weekend, sun doctorita. Da de unde, mi am facut un ceai si m am relaxat cand colo a inceput sa se se roatogoleasca prin burtica, acum m am linistit. Lolly eu iau arefam ovule de la 5 saptamani. Pana la 12 saptamani am luat un ovul intravaginal seara, iar apoi din cauza unor contractii ( pe care nu le simteam insa pe eco se vedeau) mi a marit doza la 2 ovule dimineata si seara. Dimineata il luam pe gura pt ca plecam la servici si nu puteam sa l iau intravaginal ca se scurgea tot... n am avut probleme cu stomacul si nici n am avut sangerari insa ma durea foarte tare capul. Nu stiu daca are vreo legatura insa, in acea perioada am avut dureri mai dese de cap. De la 16 saptamani mi a redus doza din nou la un ovul si iau in continuare. AriaM asteptam vesti de la tine si ne rugam sa treci cu bine peste cezariana. Asteptam pozici si vesti Oanatm si eu iau aspenter de la 6 saptamani. Bobitei mele i a accelerat bataile inimioarei si vad ca majoritatea fetelor de aici iau aspenter...ma gandesc daca atatia doctori prescriu aspenter o fi ceva de capul lui. AndreeaM felicitaaaari ! Ai scapat, de acum poti sta linistita fara stres eu am o restanta din pacate dar nu i problema...o dau acum pe 14
Da a?a mi-au zis ?i fetele de la farmacie ca e recomandat in trimestrul 1 ca ajuta sarcina sa se prinda mai bine. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| Lena94 wrote:Multumesc fetelor pentru sustinere. Se pare ca am gasit motivul pentru care nu misca bebele : e un puturos si jumatate :001014: :001014: am zis dupa ce am facut postarea dimineata sa nu ma mai gandesc la asta...iar daca nu misca pana in weekend, sun doctorita. Da de unde, mi am facut un ceai si m am relaxat cand colo a inceput sa se se roatogoleasca prin burtica, acum m am linistit. Lolly eu iau arefam ovule de la 5 saptamani. Pana la 12 saptamani am luat un ovul intravaginal seara, iar apoi din cauza unor contractii ( pe care nu le simteam insa pe eco se vedeau) mi a marit doza la 2 ovule dimineata si seara. Dimineata il luam pe gura pt ca plecam la servici si nu puteam sa l iau intravaginal ca se scurgea tot... n am avut probleme cu stomacul si nici n am avut sangerari insa ma durea foarte tare capul. Nu stiu daca are vreo legatura insa, in acea perioada am avut dureri mai dese de cap. De la 16 saptamani mi a redus doza din nou la un ovul si iau in continuare. AriaM asteptam vesti de la tine si ne rugam sa treci cu bine peste cezariana. Asteptam pozici si vesti Oanatm si eu iau aspenter de la 6 saptamani. Bobitei mele i a accelerat bataile inimioarei si vad ca majoritatea fetelor de aici iau aspenter...ma gandesc daca atatia doctori prescriu aspenter o fi ceva de capul lui. AndreeaM felicitaaaari ! Ai scapat, de acum poti sta linistita fara stres eu am o restanta din pacate dar nu i problema...o dau acum pe 14
Uite ca mi ai dat o idee buna sa iau unu pe gura ca tot la munca fug si asa ii mai dau o pauza si cervixului. Nu am reusit sa dau de ena doctor azi. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| lixandra_alexandra wrote:La mine zilnic se impinge asa...ma treZesc cu un fund impins Feteloooooor parca ma ia dorul de burtica si de loviturile ei cand vad poze d-astea!! |
|
| Diana1489 wrote:Feteloooooor parca ma ia dorul de burtica si de loviturile ei cand vad poze d-astea!!
Ohoooa si inca cum!
Pe langa faptul ca dupa ce am nascut eu tot imi mai mangaiam burtica o vreme, am inteles ca e normal, dar zilele trecute, dupa 2 luni juma (!!), era sotul la birou si am mers sa discut cu el ceva, bebe dormea dincolo.. si eu bla bla bla si odihneam o mana pe burtica (care nu mai e asa mare deloc, adica poate ai zice ca is gravida in 6-8s, si numa’ ce pune sotul mana si incepe sa mangaie. Burtica!! Apoi ii zic ‘stii, bebele nu mai e in burtica..’ si el are o revelatie si pare speriat asa, mi-a zis ca efectiv avea impresia ca inca sunt gravida pt cateva secunde Nu stiam daca sa ma supar sau nu |
|
| Chris wrote:Daaaaa, fix asa! Stateam cu lingurita in mana sa mi pun zahar in ceai, m-am uitat o secunda intr o parte si am uitat daca am pus sau nu zahar, am pierdut un card, la servici imi spun colegii ceva...si desi stiu si eu lucrurile alea le procesez greu :)) Mai tare ma agit, dar de rezolvat nimic. Zici ca-s batuta in cap :)) Daar nervi...eheee, acolo deja e alta discutie. Tuta tuta, da` gura mare o avem. Dar nu o avem noi?! Ne lasam chiar asa calcate in picioare... Nici vorba Andruu, nuuuuuuuu nici pe departe nu esti singura. :)))
Pe mine m-a terminat ordinea in casa prin living, cand toate is lasate pe masa sau coltar si le strangeam, le strangeam bine!! Venea sotul si incepea: unde e x? Unde ai pus y? Aaaa... pai stii.... cu vocea pierduta.. si apoi cand realizam ca n-am sanse sa ii raspund corect, ma enervam si il luam cu: cauta-le!! Pe aici prin dulapuri, acuma na nu le mai lasa peste tot ca eu tre sa fac ordine repede si is o groaza de chestii ce tre sa tin minte! |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Buna dimineata fetelor!
Astept sa ma ia la un ultim consult si pe urma sa ma pregateasca de cezariana Va scriu de indata ce voi putea tine telefonul in mana.
Am vazut mesajele voastre de sustinere, multumesc mult! La fel colajul Deliei - super, super, as fi vrut sa va arat si eu burta mea in colturi - apropo in ultima luna aveam uneori 3-4 dealuri facute deodata de bebelina hihi, faina senzatia.
O zi faina sa aveti si ne auzim |
|
|