Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Doua posibile explicatii ptr formarea ghemotoacelor: AliceAndreea attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| AliceAndreea wrote: Doua posibile explicatii ptr formarea ghemotoacelor:
Vai Primul bebe e genial. |
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Mirunah wrote:
Urmeaza sa le faci, la urmatoarea consultatie o sa ti le dea. Sa stii ca o parte din ele sunt gratuie. Eu, pe langa cele gratuite, am mai platit 5 milioane si ceva.
Nu-i problema, atât timp cât bebe e bine platesc oricât. |
|
|

Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Lolly wrote:Mai face cineva tratament cu ovule utrogestan sau a facut? Am terminat o folie dar vad ca seara cand il pun gasesc secretii maronii, uneori mai rosiatice dar nu neaparat ca sangele.....o fi de la ovule sau bobita face ceva acolo prin uter?:(
Eu am luat Arefam(e tot progesteron ca si Utrogestanul), atunci medicul mi-a spus ca pot sangera din cauza cervixului. Acum la 16 saptamani mi le-a oprit tocmai ca sa nu ma irit. Daca sangele este din utert atunci utrogestanul te ajuta insa daca e de la cervix iti va recomanda sa il iei pe cale orala . Vorbeste cu medicul tau despre asta
|
|

| oanatm wrote:
Nu-i problema, atât timp cât bebe e bine platesc oricât.
Da, stiu. Cred ca oricine gandeste asa. Ziceam sa nu uiti de cele gratuite, pentru asta trebuie sa mergi la medicul de familie. E dreptul nostru si e bine sa beneficiem de el... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Mirunah wrote:
Da, stiu. Cred ca oricine gandeste asa. Ziceam sa nu uiti de cele gratuite, pentru asta trebuie sa mergi la medicul de familie. E dreptul nostru si e bine sa beneficiem de el...
Eu n-am beneficiat, am prins fix perioada de la inceputul anului cand medicii de familie nu au mai dat trimiteri. M-a dus spre 700 de lei (la clinia sante, la synevo insa ar fi fost aproape 900 toate). Stiu ca pentru bebe platim oricat, dar toate analizele astea si ecografiile costa si se aduna destul de mult, eu m-am cam enervat din cauza ca n-am putut lua trimitere, ca nu mi se pare normal. Am avut bani, dar de diferenta aia poate preferam sa iau hainute pentru bebe sau orice altceva. |
|

| cybele wrote:
Eu n-am beneficiat, am prins fix perioada de la inceputul anului cand medicii de familie nu au mai dat trimiteri. M-a dus spre 700 de lei (la clinia sante, la synevo insa ar fi fost aproape 900 toate). Stiu ca pentru bebe platim oricat, dar toate analizele astea si ecografiile costa si se aduna destul de mult, eu m-am cam enervat din cauza ca n-am putut lua trimitere, ca nu mi se pare normal. Am avut bani, dar de diferenta aia poate preferam sa iau hainute pentru bebe sau orice altceva.
Exact aia ziceam si eu, e pacat sa nu beneficiem de drepturile noastre. Eu am prins programare destul de repede, cam intr-o saptamana jumatate. |
|
| Mirunah wrote:
Da, stiu. Cred ca oricine gandeste asa. Ziceam sa nu uiti de cele gratuite, pentru asta trebuie sa mergi la medicul de familie. E dreptul nostru si e bine sa beneficiem de el...
Sunt de acord dar la noi in ora? trebuie sa-ti faci programare cu o luna înainte ca sa beneficiezi de gratuitate. Cel puțin așa e la laboratoarele private. |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Mirunah wrote:
La fel si eu am facut, tot cu trimitere si am platit Torch si inca cateva sa zic. Dimineata am fost si am facut analizele date de medic tot cu trimitere si nu am platit nimic. Si mie mi se pare normal sa beneficiem de ele gratuit. Ar fi normal sa fie toate in sarcina gratuite dar mai avem mult pana acolo.... |
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| AliceAndreea wrote: Doua posibile explicatii ptr formarea ghemotoacelor:
Awwwww, cat de dulci sunt pozele!
Oana, probabil ca e destul de repede din acest motiv nu ti-a dat sa faci analizele... Si mie mi-a recomandat sa le fac dupa 8 - 9 saptamani sa se asigure ca isi face corpul treaba pana atunci si, in caz de Doamne fereste ceva, sa nu le faci degeaba. Sunt convinsa ca o sa fie totul bine si in curand o sa ti dea doctorul care iti urmareste sarcina lista de analize si medicamente. |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Fetele sunt super happy ! Am scapat de sesiune cu bine, am luat toate examenele . Nu credeam ca o sa reusesc, a fost cumplit de greu cu concentrarea...dar am scapat!!!!!! |
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
|
Bravoo, felicitari! Ce mamica silitoare si ambitoasa! Felicitari din suflet! Eu chiar ieri ma plangeam la servici ca sufar rau cu memoria. Uit imediat, si procesez greu :)) Zici ca-s semi-tuta :)) Totusi inainte nu cred ca eram chiar asa... CRED! |
|

Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Oare ce face AriaM? Zicea ca maine este programata la cezariana, daca sta bebe cuminte. Aria iti tinem pumnii sa mearga totul bine
|
|
| Chris wrote:Awwwww, cat de dulci sunt pozele! Oana, probabil ca e destul de repede din acest motiv nu ti-a dat sa faci analizele... Si mie mi-a recomandat sa le fac dupa 8 - 9 saptamani sa se asigure ca isi face corpul treaba pana atunci si, in caz de Doamne fereste ceva, sa nu le faci degeaba. Sunt convinsa ca o sa fie totul bine si in curand o sa ti dea doctorul care iti urmareste sarcina lista de analize si medicamente.
Da probabil tocmai d-aia peste 2 saptamâni a zis ca ne vedem la cabinet nu la spital. Sunt sigura ca totul va fi bine. |
|
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| AliceAndreea wrote:Eu am luat Arefam(e tot progesteron ca si Utrogestanul), atunci medicul mi-a spus ca pot sangera din cauza cervixului. Acum la 16 saptamani mi le-a oprit tocmai ca sa nu ma irit. Daca sangele este din utert atunci utrogestanul te ajuta insa daca e de la cervix iti va recomanda sa il iei pe cale orala . Vorbeste cu medicul tau despre asta
Cred ca despre iritatea cervixului e vorba cw am un disconfort...dna imi spunea sa le pun nu sa le inghit ca dau ameteala. Oare nu irita stomacul? ca am o mica problema la stomac |
|
|
|