Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CrisM
Scris: Friday, December 15, 2017 12:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
cybele wrote:

Pai problema este ca nici sanii nu mai sunt cum erau saptamana trecuta cand nu puteam sa dorm nici pe-o parte, asa rau era. De 2-3 zile ma dor destul de vag (parca s-au si "desumflat" un pic), pot sa dorm pe burta fara probleme si sunt momente in care nu ma dor absolut deloc. Da, iau femosun si utrogestan de 200 de 2 ori pe zi. Nu ma pot linisti. Stiu ca daca se intampla ceva nici nu am de unde sa stiu, la cat progesteron bag in mine. Sper sa nu fie cazul, dar sincer imi doresc sa imi fie rau sau macar sanii sa ma doara ca saptamana trecuta, pentru ca imi vine sa ma sui pe pereti de frica. Pana pe 27 mai este foarte mult.

Cybele eu zic sa stai linistita si sa te bucuri de perioada asta!nu il ajuta cu nimic pe bebe daca tu te simti foarte rau. doar ajungi ca o stafie si nu mai mananci nimicLol crede-ma ca stiu ce zic!ras eu am foarte multe prietene care nici nu au simtit ca sunt insarcinate, nu mirosuri, nu greturi, nu arsuri la stomac in primul trimestru!totul bine si frumos! cel mai bine pentru tine si pentru bebele tau e sa stai linistita si relaxata ca o sa fie totul bine. bebe creste acolo linistitlove
AriaM
Scris: Friday, December 15, 2017 12:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
Cybele, incearca sa te calmezi, altfel ii mananci progesteronul bebelui si el are mai mare nevoie de progesteron decat tu. Cheek Kiss Stiu prin ce treci, la fel a fost si la mine: aveam simptoame usoare gen de dinainte de cm, gen dureri de burta si sanii plini si grei. Si la 6 saptamani si un pic nu mai aveam nimic, nici dureri, nici sani, nici nimic. Dupa 3 zile de plans ca am pierdut sarcina nu am rezistat si m-am dus la urgente sa ma verifice. Era totul ok, ba chiar devenise vizibil si embrionul... Si sa stii ca nu am mai avut niciun simptom de atunci, nici greata, nici ameteli, nici arsuri, nici nimic... Tac malc cand aud fetele de aici cum se plang de diverse pt ca mi-e rusine ca mie imi merge asa de bine. Ceea ce itu doresc si tie, o sarcina cat mai usoara fara acuze!

Si decat sa iti faci nervii ferfenite, mergi la un control de urgenta...eu in primul trimestru aveam abo la cabinet, mergeam din 2 in 2 saptamani la gine impreuna cu lista de intrebari/frici

cybele wrote:

Pai problema este ca nici sanii nu mai sunt cum erau saptamana trecuta cand nu puteam sa dorm nici pe-o parte, asa rau era. De 2-3 zile ma dor destul de vag (parca s-au si "desumflat" un pic), pot sa dorm pe burta fara probleme si sunt momente in care nu ma dor absolut deloc. Da, iau femosun si utrogestan de 200 de 2 ori pe zi. Nu ma pot linisti. Stiu ca daca se intampla ceva nici nu am de unde sa stiu, la cat progesteron bag in mine. Sper sa nu fie cazul, dar sincer imi doresc sa imi fie rau sau macar sanii sa ma doara ca saptamana trecuta, pentru ca imi vine sa ma sui pe pereti de frica. Pana pe 27 mai este foarte mult.
lixandra_alexandra
Scris: Friday, December 15, 2017 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Andreea0196 wrote:
Fetelor am o intrebare mai...speciala..hohot
Voiam sa va intreb daca voi mai faceti sex? Caci eu da..dar o data la o saptamana si ceva..o avea ceva? Doctorul nu mi-a zis nimic legat de asta..dar atunci cand ai orgasm se contracta uterul si nu stiu daca il afecteaza pe bebe.

Si noi tot mai rarut..la 1 sapt si ceva. Nici mie nu mi-a interzis medicul..acum sa vedem ce o mai fi Crazy
Andreea06
Scris: Friday, December 15, 2017 1:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
cybele wrote:
Buna fetelor. Am revenit, m-am tinut un pic departe de tot felul de informatii pentru ca sunt foarte stresata. Am fost marti la eco la 5 sapt si 5 zile. S-a vazut vezicula vitelina (1.6mm) si sacul gestational. Medicul a zis ca este mai mica sarcina cu cateva zile (eu am avut ovulatia in ziua 19 a cm). Abia pe 27 am urmatoarea programare. Nu reusesc sa ma linistesc deloc. Asta pentru ca nu am simptome pale Astazi am 6 saptamani si 1 zi si efectiv nu simt nimic. Ma mai dor sanii din cand in cand (dar destul de vag, nu ca saptamanile trecute), nu am greturi, nu sunt balonata (am fost asa din cand in cand si nu rau), nu nimic. Imi este foarte foarte frica.

Hey, nici eu n-am avut simptome de primul trim, fii linistita ca nu inseamna nimic rau, eu ma consider norocoasaaaa! Ca n-am avut greturi sau alte cele. Cel muuult ma simteam mai adormita asa. Dar nu de la 6s.. ci mai incolo in trim 1.. e un joc de asteptare in primul trim si tre sa te mentii calma si pozitiva pt bebe si sanatatea ta. Nu mai e mult pana pe 27.majoreta
Andreea0196
Scris: Friday, December 15, 2017 1:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Cybeleeeeee maiiiiiiii omule daca bebe este acolo de ce te stresezi? Eu nu am avut absolut niciun simptom..doar temperatura bazala era ridicata si asta m-a pus pe ganduri sa fac un test, atat!! Nu te mai stresa atata, stai linistita..odihna multa si ai si tu incredere in Dumnezeu, totul va fi bine. Nu incerc sa fac pe moralista..ca si eu sunt cea mai disperata dintre toate gravidutele, la cea mai mica chestie ma ia panica. Dar asculta-mi sfatul si incearca sa te calmezi.
Ca altfel o vei lua razna cu totul pana la sfarsitul sarcinii.
Andreea0196
Scris: Friday, December 15, 2017 1:23 PM
Nivel

Va jur ca m-am saturat de acest oras de caca, de oamenii din acest oras..e groaznic. Imi vine sa ma mut intr-un satuc indepartat si uitat de lume. Dupa ce ca s-a intamplat acea tragedie de la metrou(probabil ati vazut la stiri) astazi umbla alta nebuna batrana de vreo 60 de ani care voia sa impinga lumea in fata metroului. Am inteles ca au prins-o. Maiiiii vine sfarsitul lumii..psihopatii umbla lejer pe strada, o sa ajungem sa ne omoram intre noi. bounce
lixandra_alexandra
Scris: Friday, December 15, 2017 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Andreea0196 wrote:
Va jur ca m-am saturat de acest oras de caca, de oamenii din acest oras..e groaznic. Imi vine sa ma mut intr-un satuc indepartat si uitat de lume. Dupa ce ca s-a intamplat acea tragedie de la metrou(probabil ati vazut la stiri) astazi umbla alta nebuna batrana de vreo 60 de ani care voia sa impinga lumea in fata metroului. Am inteles ca au prins-o. Maiiiii vine sfarsitul lumii..psihopatii umbla lejer pe strada, o sa ajungem sa ne omoram intre noi. bounce

Pai au avut grija cei din mass media sa faca instructie cum sa arunci pe cineva in fata metroului. Nu mi se pare normal ca eu sa vad filmuletul cu crima. Ar trbebui sa aibe acces doar politia la filmari.
AliceAndreea
Scris: Friday, December 15, 2017 1:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
Blushing DistanceKiss Lol Si eu am chiulit putin de aici.
Incearca sa nu iti faci atatea griji
(nu ajuta cu nimic) . Eu pana la 6 saptamani si umpic ,nu am avut greturi si preferinte la mancare, sanii erau tensionati in reprize mai mult( ca si cum as fi purtat suten toata ziua si abea scapam de el in sfarsit) , singurul simptom era mucusul cervical mai abundent si vascos (nu stiu daca e tocmai corect) . Abea dupa 6saptamani a inceput incert greul :))

Fi cat poti de relaxata. Sper sa auzim doar lucruri bune . :)

cybele wrote:
Buna fetelor. Am revenit, m-am tinut un pic departe de tot felul de informatii pentru ca sunt foarte stresata. Am fost marti la eco la 5 sapt si 5 zile. S-a vazut vezicula vitelina (1.6mm) si sacul gestational. Medicul a zis ca este mai mica sarcina cu cateva zile (eu am avut ovulatia in ziua 19 a cm). Abia pe 27 am urmatoarea programare. Nu reusesc sa ma linistesc deloc. Asta pentru ca nu am simptome pale Astazi am 6 saptamani si 1 zi si efectiv nu simt nimic. Ma mai dor sanii din cand in cand (dar destul de vag, nu ca saptamanile trecute), nu am greturi, nu sunt balonata (am fost asa din cand in cand si nu rau), nu nimic. Imi este foarte foarte frica.
Andreea0196
Scris: Friday, December 15, 2017 1:57 PM
Nivel

In afara faptului ca acel film este viral..continua sa se intample nenorociri. Zici ca traim in jungla bai frate. Sa le bage naibii la puscarie, ospiciu..pe viata!!!
cybele
Scris: Friday, December 15, 2017 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2016
Va multumesc mult pentru toate mesajele, nu stiam ca este atat de comun sa nu ai cine stie ce simptome. Incerc sa ma linistesc pupici
delia.c.yaya
Scris: Friday, December 15, 2017 2:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cybele wrote:
Va multumesc mult pentru toate mesajele, nu stiam ca este atat de comun sa nu ai cine stie ce simptome. Incerc sa ma linistesc pupici

Mai bine asa fara, decat cu! Crede'ma!!!!ras
delia.c.yaya
Scris: Friday, December 15, 2017 2:55 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea0196 wrote:
In afara faptului ca acel film este viral..continua sa se intample nenorociri. Zici ca traim in jungla bai frate. Sa le bage naibii la puscarie, ospiciu..pe viata!!!

Nici nu imi mai vine sa deschid tv zau! Si pe fb mereu aceeasi stire...si cel mai rau e ca nimeni nu face nimic...uff te si temi sa mai iesi dincasa...
Cory
Scris: Friday, December 15, 2017 2:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
Buna fetelor. Nu am facut cezariana, m-a reprogramat pt joia viitoare ca ar fi mai bine pt bebe. Daca se hotara?te sa vina mai repede, dr a zis ca vine la orice ora de acasa, sa nu-mi fac griji. Deci Diana înca respect rândul. Va pup
AriaM
Scris: Friday, December 15, 2017 3:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Plina de adrenalina nasterea la tine! Hilar
Daca ti se declanseaza travaliul te baga in cezariana de urgenta sau incerci intai natural?

Cory wrote:
Buna fetelor. Nu am facut cezariana, m-a reprogramat pt joia viitoare ca ar fi mai bine pt bebe. Daca se hotara?te sa vina mai repede, dr a zis ca vine la orice ora de acasa, sa nu-mi fac griji. Deci Diana înca respect rândul. Va pup
Andreea0196
Scris: Friday, December 15, 2017 3:37 PM
Nivel

Asa e Delia..gandeste-te daca mai si locuiai aici si mai circulai zilnic cu metroul ca nu ai incotro..la ce trafic infernal este in acest Bucuresti. Ca sa mai vad ca si astazi mai umbla o nebuna pe la metrou(culmea si batrana) ca sa omoare lumea. Este dezastru...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.