Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AriaM
Scris: Tuesday, February 6, 2018 11:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
Andrule ma bucur ca bobitele tale se tin bine, tin pumnii sa se absoarba hematonul si sa nu mai ai alte surprize.

Mary , cum stai cu contractiile si cu durerile?

Andreea,
Diana,
Delia
voi urmati!!!!computerlove

Aspirici
se deschid locuri noi la gravidute, haideti, sunteti asteptate! Cheek Kiss
DianaM
Scris: Tuesday, February 6, 2018 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
AriaM wrote:
Andrule ma bucur ca bobitele tale se tin bine, tin pumnii sa se absoarba hematonul si sa nu mai ai alte surprize.

Mary , cum stai cu contractiile si cu durerile?

Andreea,
Diana,
Delia
voi urmati!!!!computerlove

Aspirici
se deschid locuri noi la gravidute, haideti, sunteti asteptate! Cheek Kiss

Chiar ma gandeam ca se elibereaza cateva locuri in curand si ca ar fi cazul sa mai vina din aspirici pe aicihearts .
Stai calma, o sa fie ok cu cezariana si o sa iti tii bebelina in brate curand! computerlove
Andreea06
Scris: Tuesday, February 6, 2018 12:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
AriaM wrote:
Mersi fetele pt pumnii stransi, au ajutat! computerlove
Bebelina nu a mai crescut de 2 sapt, tensiunea pe arterele uterine e mare, cica au si notch-uri(nu na intrebati ce e, nu stiu si mi_e frica sa caut pe net), partea buna e ca nu e in stres fetal deci am scapat de cezariana de urgenta. Raman in spital si sunt programata la cezariana pt joi (asta daca miercuri buburuza mea se prezinta tot asa de bine ca azi). Nu sunt deloc pregatita pt cezariana, eram foarte sigura ca o sa fie natural. Nu sunt dezamagita sau suparata, chiar nu stiu ce inseamna cezariana decat ce ati scris voi (si am cam ignorat euHilar)
acum sunt nerabdatoare sa o tin brate... Si ma bucur enorm ca am descoperit la timp ca nu se simte bine la mine in burta.

O sa fie totul bine Aria, ca e natural sau cezariana, tu tot o sa fii puternica si o sa te recuperezi cat de repede ca cea mica o sa iti dea forte sa fii bine repedeee pt ea..
si e o gluma ca la maternitate sunt doua grupuri, femeile care nu pot sta in fund si cele care se tin de burta cand merg (natural vs ceza) :))
AleC
Scris: Tuesday, February 6, 2018 12:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
AriaM wrote:
Bebelina nu a mai crescut de 2 sapt, tensiunea pe arterele uterine e mare, cica au si notch-uri(nu na intrebati ce e, nu stiu si mi_e frica sa caut pe net), partea buna e ca nu e in stres fetal deci am scapat de cezariana de urgenta. Raman in spital si sunt programata la cezariana pt joi (asta daca miercuri buburuza mea se prezinta tot asa de bine ca azi). Nu sunt deloc pregatita pt cezariana, eram foarte sigura ca o sa fie natural. Nu sunt dezamagita sau suparata, chiar nu stiu ce inseamna cezariana decat ce ati scris voi (si am cam ignorat euHilar)
acum sunt nerabdatoare sa o tin brate... Si ma bucur enorm ca am descoperit la timp ca nu se simte bine la mine in burta.

Nici eu nu eram pregatita, dar pentru binele lor nu mai conteaza. Primele zile au fost mai grele, acum deja e mult mai bine, ma misc bine prin casa, mai fac si una alta pe langa bebe. Cheek Kiss
Chris
Scris: Tuesday, February 6, 2018 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2017
AriaM wrote:

Totul o sa fie bine, Aria. E mai bine uneori ca nu stii... ca mergi cu valul, insa bebelina ta e cuminte si ascultatoare si joi o sa fie cea mai frumoasa minune a lui mami. computerlove Mai e asa putin...ce frumos fetelor si ce repede a trecut timpul! Cheek Kiss DistanceKiss
oanatm
Scris: Tuesday, February 6, 2018 12:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
AriaM wrote:

Totul va fi bine. Mai pu?in ?i î?i vei tine minunea in brate. hearts
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, February 6, 2018 1:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, m-am jucat si eu un pic...am facut mic colaj, va fi gata dupa ce bebe se va nasteBlushing probabil voi face un video..

https://imgur.com/a/6bWv8
cybele
Scris: Tuesday, February 6, 2018 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 12/31/2016
Lolly Asta a fost si marea si vesnica mea problema, faptul ca ba ma dureau sanii, ba nu ma dureau. 2 zile da, 7 zile ba. Si panica a fost imensa mai ales ca a fost mult timp singurul meu simptom. Eu nu iti spun sa nu te mai stresezi etc etc. Asta ar fi ideal insa stiu ca este aproape imposibil. Vreau doar sa stii ca nu esti singura care pateste asa ceva, daca te incalzeste cu ceva :)
AriaM Iti tin pumnii sa fie totul bine, pana la urma nici nu conteaza pe unde si cum iese bebelusul, important este sa fiti sanatoase amandoua :)
Delia E superb colajul, m-a emotionat mult coeur
DianaM
Scris: Tuesday, February 6, 2018 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
delia.c.yaya wrote:
Fetelor, m-am jucat si eu un pic...am facut mic colaj, va fi gata dupa ce bebe se va nasteBlushing probabil voi face un video..

Foarte frumos!!!!!!! Mi-au dat lacrimilecomputerlove hearts
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, February 6, 2018 1:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc cybele si DianaMcomputerlove imi pare rau ca nu am facut asa de la inceput...dar la cat de rau imi era atunci numai la.asta numi era capuhohot

E o idee buna mai ales ptr fetele care sunt acum la inceput...computerlove
oanatm
Scris: Tuesday, February 6, 2018 2:11 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
delia.c.yaya wrote:

Superb! Ce emotii! Abia a?tept sa treaca saptamanile...Dar mai avem mult de a?teptat.
Mirunah
Scris: Tuesday, February 6, 2018 2:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
delia.c.yaya wrote:

Super idee, eu i-am facut un jurnal unde scriem si eu si tati. Si vreau sa ii scot si poze cu tot ce scrie in jurnal si i le pun frumos intr-o cutiuta.
Chris
Scris: Tuesday, February 6, 2018 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2017
Lolly
Scris: Tuesday, February 6, 2018 3:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
cybele wrote:
Lolly Asta a fost si marea si vesnica mea problema, faptul ca ba ma dureau sanii, ba nu ma dureau. 2 zile da, 7 zile ba. Si panica a fost imensa mai ales ca a fost mult timp singurul meu simptom. Eu nu iti spun sa nu te mai stresezi etc etc. Asta ar fi ideal insa stiu ca este aproape imposibil. Vreau doar sa stii ca nu esti singura care pateste asa ceva, daca te incalzeste cu ceva :)
AriaM Iti tin pumnii sa fie totul bine, pana la urma nici nu conteaza pe unde si cum iese bebelusul, important este sa fiti sanatoase amandoua :)
Delia E superb colajul, m-a emotionat mult coeur

Cybele,multumesc! Ma simt putij mai bine ca nu tine durerea non stop. Azi a fost foarte putin .oricum duminica mergem iar la "poza". Pana atunci tratament pt sustinere. Abia astept mai ales ca acusi vine anuntul pt pe familie
Mirunah
Scris: Tuesday, February 6, 2018 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Fetelor, uitati-va voi la nazdravanul meu cum s-a adunat el intr-o singura parte Lol I-a luat sa se mute vreo 10 minutelecoeur

Mirunah attached the following image(s):
whatsapp image 2018-02-06 at 14.32.08.jpeg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.