Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Monday, February 5, 2018 3:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Total de acord cu Dea! Eu asa de bine m-am simtit toata sarcina si acum m-au lovit si contractii si dureri de spate dintr-o data pale si chiar daca nu aveti nici o problema si totul decurge mirific, de pe la 30 saptamani cred ca e o idee buna sa te detasezi de toate si sa te bucuri de sarcina...
MaryPoppins
Scris: Monday, February 5, 2018 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
AriaM wrote:
Bebelina mea are restrictie de crestere uterin, desi ecografic nu se vede nimic in neregula, dopplerul ok, placenta tanara, lichid destul. 2 dr au stat calare pe mine, la una masuratorile i-au iesit chiar mai mici decat cele de acum o luna. La dr mea macar am avut crestere, dar nu in parametrii. Ma internez maine pt monitorizare si analize. Tineti pumnii va rog bebelinei mele sa fie in regula.

Te imbratisez, draga mea computerlove o sa fie totul bine, sunt convinsa. E oricum pregatita sa vina pe lume acum, in orice fel vei decide cu medicul tau Cheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Monday, February 5, 2018 3:58 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AriaM wrote:
Bebelina mea are restrictie de crestere uterin, desi ecografic nu se vede nimic in neregula, dopplerul ok, placenta tanara, lichid destul. 2 dr au stat calare pe mine, la una masuratorile i-au iesit chiar mai mici decat cele de acum o luna. La dr mea macar am avut crestere, dar nu in parametrii. Ma internez maine pt monitorizare si analize. Tineti pumnii va rog bebelinei mele sa fie in regula.

Curaj mamicomputerlove va fi totul bine...inca un pic si iti tii in brate minuneacomputerlove oricum, bebe cred ca e gata sa iasa ...
alina89
Scris: Monday, February 5, 2018 4:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
AriaM wrote:

Si eu am avut restrictie crestere intrauterina, de la 33-34s bebe a inceput sa ramana in urma, lua putin in greutate, ajunsese sa fie cu 2s in urma, dar am avut si placenta grad 3 si putin lichid. Totul a fost ok. Bebe a avut cu 110g mai putin chiar decat masuratorile ecografice. Deja tu esti aproape de nastere deci nu ar trebui sa te ingrijoreze asta Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Monday, February 5, 2018 4:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Multa sanatate Aria, o sa fie bineeee, imediat o sa tii bebelusa in bratecomputerlove
Andreea0196
Scris: Monday, February 5, 2018 6:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
delia.c.yaya wrote:
Offf fetelorCray chiar nu stiu ce sa mai fac cu insomniile astea...nu ma odihnesc deloc...si de vreo doua zile ma doare spatele ingrozitor, si oasele jos, si asta mica cand loveste jos chiar doarepale ma simt tare intepenita, nici miscarea nici statul nu ma ajuta...e asa greu cu burtica, nu pot respira bineuff sper sa rezist pana la final...poate pe la 38s a vrea sa iasa totusi...

Nu ai idee cat pot sa impartasesc cu tine aceasta durere!!! Si am luat 20 de kilogrameeee!! Da, vezi bine, 20!! Dar in ultima luna si ceva am pus doar doua.
Acuma sunt pe ganduri ca am patat tapiteria scaunului..pata fiind sa zic cam cat o jumatate de mandarina. Eu am avut mereu secretii abundente dar totusi nu imi amintesc sa fi patat scaun sau orice altceva. Or fi scurgeri de lichid? Abia pe 14 merg la doctorul meu..ieri am facut o eco si monitorizare si ecografic a zis ca e ok lichidul. Ce ziceti sa fac..sa ma duc sa fac o analiza din aceea? Scap de una dau de alta bounce
AriaM
Scris: Monday, February 5, 2018 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Mersi fetelorgrup sunteti balsam pt sufletul meu. Bagajul e aproape gata, ma bag la un joc cu omul meu sa imi tin mintea ocupata Crazy
Lena94
Scris: Monday, February 5, 2018 7:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/19/2017
Andreea0196mi se pare parca prea mult sa patezi scaunul. Eu zic macar sa l suni pe medic si sa i povestesti. Vezi ce spune si el Cheek Kiss
AriaM iti tinem pumnii sa castigi la joc Hilar
Andruu
Scris: Monday, February 5, 2018 8:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
AriaM wrote:
tinem pumnii pentru bebelina scumpa, trebuie sa fie totul bine! Cheek Kiss
Andruu
Scris: Monday, February 5, 2018 8:17 PM
Nivel

Inregistrat: 4/13/2017
am fost si eu astazi din nou sa mi vad bobitele, urmare a episodului de vineri. Un hematom bata l vina a fost responsabilul sangerarii... voi mai avea pe viitor astfel de episoade, ma rog doar sa fie totul bine de fiecare data! eu pana peste cateva saptamani va voi admira pe voi vu burtici frumoase Love
Rox4n1k4
Scris: Monday, February 5, 2018 9:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/25/2017
Astazi bebele meu a fost destul de activ, sunt si treaza de la 5 jumate ca la 8 am plecat în oras si nu am mai avut somn, am mers destul de mult pe jos da nu am depus efort ma refer ridicat sau ceva, numa plimbare.. Si de 3 ori m-a intepat f tare in col si abdomen ca si cum s-a impins bebe f tare ?i f slaba durere ca la ciclu am avut. Ati avut asa simptome? Sa fie de la prea multa miscare sau oboseala? Sau e vreun semn ca se apropie travaliul? Cheek Kiss
Lolly
Scris: Monday, February 5, 2018 10:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
Fetelor e ok sa nu ma mai doara sanii deloc? :( zilele trecute m au terminat acum nu mai simt nimic....
Andreea0196
Scris: Monday, February 5, 2018 10:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Eu mereu ma cautam la sfarcuri, intotdeauna au fost sensibile. Erau dimineti in care nu simteam nimic si tot asa intram in panica. Eu zic sa stai linistita :) ai incredere in Dumnezeu
Rox4n1k4
Scris: Monday, February 5, 2018 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 4/25/2017
Lolly wrote:
Fetelor e ok sa nu ma mai doara sanii deloc? :( zilele trecute m au terminat acum nu mai simt nimic....

Mai sunt fluctuatii ale hormonilor din experienta proprie iti zic insa ar trebui sa revina durerea. Daca iti faci griji intreaba medicul...ce alte simptome mai ai? Mersul des la baie poate?
Lolly
Scris: Monday, February 5, 2018 10:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
Rox4n1k4 wrote:

Mai sunt fluctuatii ale hormonilor din experienta proprie iti zic insa ar trebui sa revina durerea. Daca iti faci griji intreaba medicul...ce alte simptome mai ai? Mersul des la baie poate?

Nu cred ca am mers mai chiar mai mult decat de obicei. Am baut chiar mai multa apa..incerc sa ma linistesc si sa vad maine daca revin...m am simtit putin rau azi si a trebuit sa beau o limonada...si usoare dureri de burta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.