Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna fetelor,
Am fost ieri la morfo trim 3. Totul este in regula, bebe nu a vrut sa se arate deloc si nu am reusit decat sa pozam o urechiusa In rest, este cam maricel (cu 2 saptamani) si are 1960 +- 15%. Deci cam grasun..si asta de la diabetul gestational. In rest...vioi de dimineata pana seara. PS: o alta parte buna a regimului pt diabet...de 3 sapt nu am mai luat in greutate nici macar 1 gr
Va pup!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Anemone25 wrote:Buna fetelor...vin si eu de la aspirici, oanatm si lolly ma stiu. Stiti careva un dr bun hematolog in timi? Eu am avut test pozitiv in 31.01 si beta 2 a crescut de la 20 la 143. Joi am primul eco. De joi, a doua zi dupa beta 1 iau clexane si aspirina cardio x 2 zi, doza cam mare si cu risc de hemoragie dar tratament dat de dr hematolog din Timi. Am tromobofilie cu 5 mutatii printre care factorul V agravata de factorul II. Daca sunteti careva in situatia asta mi-ar placea sa stiu ce tratament ati facut. Va doresc sarcina si nastere usoara tuturor.
Eu merg la dr Hortensia Ionita. Am mai fost la alti 2 hematologi dar parerea mea este ca ea e cea mai ok. Si eu am 2 mutatii si fac clexane de la inceputul sarcinii si cu toate astea de prin sapt 20 de sarcina nu prea mai imi ies d-dimeri ok... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/6/2018 Mesaje: 130
| Dea22 wrote:
Eu merg la dr Hortensia Ionita. Am mai fost la alti 2 hematologi dar parerea mea este ca ea e cea mai ok. Si eu am 2 mutatii si fac clexane de la inceputul sarcinii si cu toate astea de prin sapt 20 de sarcina nu prea mai imi ies d-dimeri ok...
multumesc de raspuns. Ti-a schimbat doza daca d-dimerii nu mai sunt ok? |
|
| Anemone25 wrote:multumesc de raspuns. Ti-a schimbat doza daca d-dimerii nu mai sunt ok?
Nu am marit doza,am inceput sa iau si aspenter si refac analizele la fiecare 3 sapt. Ultima data cand le am facut au fost doar un pic peste limita d dimeri... |
|
| Tu la ce hematolog mergi? |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Uff si ce de emotii!!! Maine imi vad iar bebelina, abia astept si poate aflu si ca colul meu s-a inmuiat si scurtat /deschis, ce frumos ar fi
LE: visez, nu are cum sa fie colul inmuiat pt ca nu am avut dureri, contractii, presiuni, nimic, nada
Andreea0196 wrote:Doamne Aria tu urmezi..mai ai cateva zile. Emotii??? Saptamana viitoare ma apuc si eu de spalat si calcat si facut bagajul.. Fetelor sper sa ma programeze la 39s..kilogramele astea ma omoara, nu mai pot sa dorm, sa respir..nimic. |
|
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| AriaM wrote:Uff si ce de emotii!!! Maine imi vad iar bebelina, abia astept si poate aflu si ca colul meu s-a inmuiat si scurtat /deschis, ce frumos ar fi
Doamne ajuta!! cand vad ca te apropii de final parca incep ?i eu sa am emotii abia a?tept.. |
|
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Anemone25 wrote:Buna fetelor...vin si eu de la aspirici, oanatm si lolly ma stiu. Stiti careva un dr bun hematolog in timi? Eu am avut test pozitiv in 31.01 si beta 2 a crescut de la 20 la 143. Joi am primul eco. De joi, a doua zi dupa beta 1 iau clexane si aspirina cardio x 2 zi, doza cam mare si cu risc de hemoragie dar tratament dat de dr hematolog din Timi. Am tromobofilie cu 5 mutatii printre care factorul V agravata de factorul II. Daca sunteti careva in situatia asta mi-ar placea sa stiu ce tratament ati facut. Va doresc sarcina si nastere usoara tuturor.
Eu am doar o mutatie MTHFR Homozygot si fac clexane din sapt 6 si bebele e ok si si eu la fel in urma tratamentului. In cazul tau ar trebui la fel sa func?ioneze, alta varianta nu prea e pt trombofilie. Ai încredere ca va fii bine, sarcina usoara si bebe la termen. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/6/2018 Mesaje: 130
| Dea22 wrote:Tu la ce hematolog mergi? la Ghilezan dar mi-a dat doza dubla de aspenter cu care nu ma impac ca riscul de hemoragie e mare de aceea mai vroiam o parere. O sa merg la Ionita.mersi |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| ce de gravidute noi, felicitariii!!!!!
eu de cand am princioessa acasa am adormit si cu capul pe cula ei.... Am o fetita tare cuminte, plange doar la schimbat si am o frica sa o schimb pt ca face kk sau pipi la schimbat si lucrez rapid.
Ieri am fost cu ea la control si a luat 115g in 4 zile. Am trecut si pe la sectia de terapie intensiva neonatala, toate asistente si doctoritele se pe tura au venit sa o vada si mi.au sous cand creste sa merg cu ea pe acolo si ma asteaota oricand sa le vizitez. M.au rugat sa le duc poza cu ea cand creste sa puna la panou, pentru ca ea e o mandrie a lor.
Ieri seara am fost la un botez si fetita a ramas cu mama soacra, am noroc ca mama siacra ma asculta si nu spune nimic, referitor de cresterea copilului. Ce am spus aia am facut. Oricum imibtrimitea pe fb continuu poze cu fata, ma lua plansul la botez de dorul ei, ma luau caldurile, nu aveam stare, eram nervoasa fara ea, nu stiu ce ma fac pe 21 februarie cand trebuie sa o internez 3 zile pentru rezonanta magnetica. |
|
| Ce frumos povestesti tu de viata ta cu principessa
Cand o interneaza pe Alessia, nu poti sa te internezi si tu cu ea?
MadaMadalyna wrote: ce de gravidute noi, felicitariii!!!!! eu de cand am princioessa acasa am adormit si cu capul pe cula ei.... Am o fetita tare cuminte, plange doar la schimbat si am o frica sa o schimb pt ca face kk sau pipi la schimbat si lucrez rapid. Ieri am fost cu ea la control si a luat 115g in 4 zile. Am trecut si pe la sectia de terapie intensiva neonatala, toate asistente si doctoritele se pe tura au venit sa o vada si mi.au sous cand creste sa merg cu ea pe acolo si ma asteaota oricand sa le vizitez. M.au rugat sa le duc poza cu ea cand creste sa puna la panou, pentru ca ea e o mandrie a lor. Ieri seara am fost la un botez si fetita a ramas cu mama soacra, am noroc ca mama siacra ma asculta si nu spune nimic, referitor de cresterea copilului. Ce am spus aia am facut. Oricum imibtrimitea pe fb continuu poze cu fata, ma lua plansul la botez de dorul ei, ma luau caldurile, nu aveam stare, eram nervoasa fara ea, nu stiu ce ma fac pe 21 februarie cand trebuie sa o internez 3 zile pentru rezonanta magnetica. |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| AriaM wrote:Ce frumos povestesti tu de viata ta cu principessa Cand o interneaza pe Alessia, nu poti sa te internezi si tu cu ea?
O interneaza tor pe sectia de terapie intensiva doar ca la patologie, nu pe TIN. Sunt doar patutuei de bebelusi si incubatoare.....
Ma cinsolez cu gandul ca e spre binele ei, ma incurajez cu faptul ca pot dormi sa imi incarc bateriile...
Astazi am cautat sala pt botez, dar in perioada lunii mai, sunt aici nunti cum sunt in august, in romania. Speram sa gasimnceva frumos penteu fetita, mai ales ca e posibil sa fie si ultimul copil....
Ai emotii, cum sunt ultimele zile cu bebelusa in burtica? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2018 Mesaje: 6
| MaryPoppins wrote:Am fost si noi la control, mi-a confirmat doctorita ca ce ii descriu eu sunt contractii si trebuie sa ne "ocupam" de ele, asa ca am primit Arefam 1/zi pt o saptamana si Magnerot 2/zi (eu luam deja 1 pe zi), plus No-Spa obligatoriu la cel mai mic semn de durere. Colul e deocamdata lung (3 cm), insa se poate scurta daca ignoram contractiile astea. Mi-a mai spus ca inclusiv activitatea intensa a bebelusului poate provoca contractii, ori copila asta a mea rar sta potolita o jumatate de ora. Are aproximativ 1275 grame si spune doctorita ca estimeaza o greutate medie pana la nastere (pana in 3500 gr), asa zic si eu, ca n-are pe cine sa semene prea maricica. Si apropos de masuratori, nu va stresati prea tare fetelor, important e sa se dezvolte aproximativ in acelasi ritm de la o ecografie la alta, altfel stim bine ca percentila pe care se dezvolta bebelusul difera de la caz la caz. Plus ca avem si erorile de masuratoare, nu va inchipuiti ca medicul pune x-urile alea chiar perfect. De data asta abia am reusit sa selectez o poza de doamne ajuta, ca avea treaba mare cu cordonul si manutele
Buna ziua! Numele meu este Irina ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a medicamentului Magnerot, Worwag. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus. |
|
| Da, am emotii mari si sunt si foarte nerabdatoare sa imi tin si eu bebelina in brate. Astazi am control, imi vad bebelina, ce ma bucur.
Uff sper sa nu mai dureze mult si sa scriu si eu acolo la voi la mamici... Oricum trebuie sa eliberez locul pe aici sa vina aspiricile incoace..
MadaMadalyna wrote:
O interneaza tor pe sectia de terapie intensiva doar ca la patologie, nu pe TIN. Sunt doar patutuei de bebelusi si incubatoare.....
Ma cinsolez cu gandul ca e spre binele ei, ma incurajez cu faptul ca pot dormi sa imi incarc bateriile...
Astazi am cautat sala pt botez, dar in perioada lunii mai, sunt aici nunti cum sunt in august, in romania. Speram sa gasimnceva frumos penteu fetita, mai ales ca e posibil sa fie si ultimul copil....
Ai emotii, cum sunt ultimele zile cu bebelusa in burtica?
|
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Neata, fetelor
La mine saptamana 30 a debutat cu peripetii, mai intai contractii iar acum niste durerei groaznice de spate, niciodata nu am avut asa ceva. Ieri a fost oribil, parca imi facea cineva disectie pe coloana. Simt cum mi s-a schimbat centrul de greutate si am probleme in a-mi mentine echilibrul. Sper sa fie un episod izolat si sa se amelioreze, ca altfel o iau razna in 2 luni cat au mai ramas. Am tras de mine acum sa ma pun pe scaun si sa lucrez, dar parca is teleghidata |
|
|