Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaM
Scris: Sunday, February 4, 2018 4:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
DianaM wrote:
Fetele burtica mea incepe sa creasca pe zi ce treceyes yes yes .
Am scapat de starile de rau, momentan sunt chiar bine bine de vreo 3 zile nici greata nu am mai avut dar in schimb ieri m-am chinuit fantastic sa ma incalt singuraLol cu o pereche de ghetute pe care cu o saptamana inainte le incaltam fara probleme hohot .
Va atasez poze cu burtica Hilar

Saptamana 33 https://imgur.com/gallery/9pVi4

Mai încerc o data
Saptamana 33 https://imgur.com/a/9pVi4

Ilinca003
Scris: Sunday, February 4, 2018 6:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Buna fetele...Miruna multumesc pt ticker,dar cum fac sa mi apara la postari?plans
oanatm
Scris: Sunday, February 4, 2018 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Ilinca003 wrote:
Buna fetele...Miruna multumesc pt ticker,dar cum fac sa mi apara la postari?plans

Intri pe profilul tau ?i copiezi linkul la semnatura...sper ca m-am facut în?eleasa.ras
delia.c.yaya
Scris: Sunday, February 4, 2018 6:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea0196 wrote:
Aria, Diana si Delia cum nasteti? Natural?
Aria, stii cumva daca se fac analize la 36s? Eu merg la 36s la doctorul meu..aia de streptococ nu o sa imi dea sa o fac cred..daca fac cezariana. Da ma intreb daca se mai face sange sau ceva. Nu am mai facut de la 24s.

Natural.
Eu am facut acum ultima tura de analize si fix la 36s mau programat ptr tamponul vaginal si prima monitorizare la spital.
Lolly
Scris: Sunday, February 4, 2018 7:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
Fetelor ati avut si voi bufeuri de caldura in primele sapt? Eu nu mai pot. Sunt o pers foarte friguroasa, parca mi s a dat termometrul peste cap. Imi mai iau temp de curiozitate e aceeasi mereu si pe mine ma iau caldurile
lore.t.
Scris: Sunday, February 4, 2018 7:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Burticute frumoaseeee hearts computerlove Eu parca nu mai am rabdare sa intru in prenatal...si mai este pana la Pasti...mi-e tot mai greu cu statul in picioare si burta asta mare nu ma ajuta deloc NuImiPasa
AliceAndreea
Scris: Sunday, February 4, 2018 8:17 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2017
Lolly wrote:
Fetelor ati avut si voi bufeuri de caldura in primele sapt? Eu nu mai pot. Sunt o pers foarte friguroasa, parca mi s a dat termometrul peste cap. Imi mai iau temp de curiozitate e aceeasi mereu si pe mine ma iau caldurile

Eu am avut bufeuri de caldura pana la 9 saptamani , imi era cald dar aveam mereu picioarele reci si trebuia sa stau la caldura ptr ca aveam dureri . nu ma mai suportam Lol . dupa 10saptamani am devenit foarte friguroasa (abea astept primavara) Lol .( sunt simptome de sarcina foarte ciudate)hohot

Bun venit gravidutelor noi! pupici pupici
AriaM
Scris: Sunday, February 4, 2018 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
AriaM
Scris: Sunday, February 4, 2018 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Din pacate eu gasesc des produse expirate prin camara... Le-am folosit /mancat si in sarcina atata timp cat au fost sigilate, iar dupa deschidere culoarea/textura/mirosul/etc nu prezentau alterari. Dar cand zic produse expirate ma gandesc la conserve si nu la produse ambalate - cum ar fi mezelurile de exemplu.

Chiar acum am gasit o conserva de lapte condensat expirata din ianuarie 2017, i-am pus gand rau si vreau sa fierb conserva sa obtin dulce de leche. ras

Sa nu dati cu pietre in mine! Si sa nici nu faceti ca mine, organismul meu e obisnuit cu astfel de tratamente... Lol

Rox4n1k4 wrote:
Fetelor am facut azi un tort si am mai avut la frigider fri?ca lichida expirata de prin 11.17 ?i una 04.17. Dar le-am desfacut înainte mirosit ?i gustat pu?in ?i pareau f ok.. Acum am terminat tortul am pus fri?ca in crema dar am gustat ce a ramas pe oala dupa ce am terminat ?i ma simt vinovata. Oare are ceva? Sa manânc din tort? Teoretic e f buna înca fri?ca la gust ?i crema ?i totu a ie?it super bun nici urma de acreala sau mai ?tiu io ce.. dar na... A?i mai facut asa?
Ilinca003
Scris: Sunday, February 4, 2018 9:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Ma dau batuta...ca apuca toti draciiras
Andreea0196
Scris: Sunday, February 4, 2018 9:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Doamne Aria tu urmezi..mai ai cateva zile. Emotii??? Saptamana viitoare ma apuc si eu de spalat si calcat si facut bagajul..
Fetelor sper sa ma programeze la 39s..kilogramele astea ma omoara, nu mai pot sa dorm, sa respir..nimic. Cray
Anemone25
Scris: Sunday, February 4, 2018 9:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2018
Buna fetelor...vin si eu de la aspirici, oanatm si lolly ma stiu. Stiti careva un dr bun hematolog in timi? Eu am avut test pozitiv in 31.01 si beta 2 a crescut de la 20 la 143. Joi am primul eco. De joi, a doua zi dupa beta 1 iau clexane si aspirina cardio x 2 zi, doza cam mare si cu risc de hemoragie dar tratament dat de dr hematolog din Timi. Am tromobofilie cu 5 mutatii printre care factorul V agravata de factorul II. Daca sunteti careva in situatia asta mi-ar placea sa stiu ce tratament ati facut. Va doresc sarcina si nastere usoara tuturor.
CrisM
Scris: Sunday, February 4, 2018 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Fetelor aveti niste burtici foarte frumoase!computerlove
delia.c.yaya
Scris: Sunday, February 4, 2018 10:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea0196 wrote:
Doamne Aria tu urmezi..mai ai cateva zile. Emotii??? Saptamana viitoare ma apuc si eu de spalat si calcat si facut bagajul..
Fetelor sper sa ma programeze la 39s..kilogramele astea ma omoara, nu mai pot sa dorm, sa respir..nimic. Cray

Lasa Andreea, mai ai un pic si tu..curajCheek Kiss
Dar cate kg ai pus?!(daca nu te superi ca intreb)...
DianaM
Scris: Sunday, February 4, 2018 10:22 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Anemone25 wrote:
Buna fetelor...vin si eu de la aspirici, oanatm si lolly ma stiu. Stiti careva un dr bun hematolog in timi? Eu am avut test pozitiv in 31.01 si beta 2 a crescut de la 20 la 143. Joi am primul eco. De joi, a doua zi dupa beta 1 iau clexane si aspirina cardio x 2 zi, doza cam mare si cu risc de hemoragie dar tratament dat de dr hematolog din Timi. Am tromobofilie cu 5 mutatii printre care factorul V agravata de factorul II. Daca sunteti careva in situatia asta mi-ar placea sa stiu ce tratament ati facut. Va doresc sarcina si nastere usoara tuturor.

Bine ai venit si sarcina usoara!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.