Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| DianaM wrote:Fetele burtica mea incepe sa creasca pe zi ce trece . Am scapat de starile de rau, momentan sunt chiar bine bine de vreo 3 zile nici greata nu am mai avut dar in schimb ieri m-am chinuit fantastic sa ma incalt singura cu o pereche de ghetute pe care cu o saptamana inainte le incaltam fara probleme . Va atasez poze cu burtica Saptamana 33 https://imgur.com/gallery/9pVi4
Mai încerc o data Saptamana 33 https://imgur.com/a/9pVi4
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Buna fetele...Miruna multumesc pt ticker,dar cum fac sa mi apara la postari? |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Ilinca003 wrote:Buna fetele...Miruna multumesc pt ticker,dar cum fac sa mi apara la postari?
Intri pe profilul tau ?i copiezi linkul la semnatura...sper ca m-am facut în?eleasa. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea0196 wrote:Aria, Diana si Delia cum nasteti? Natural? Aria, stii cumva daca se fac analize la 36s? Eu merg la 36s la doctorul meu..aia de streptococ nu o sa imi dea sa o fac cred..daca fac cezariana. Da ma intreb daca se mai face sange sau ceva. Nu am mai facut de la 24s.
Natural. Eu am facut acum ultima tura de analize si fix la 36s mau programat ptr tamponul vaginal si prima monitorizare la spital. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| Fetelor ati avut si voi bufeuri de caldura in primele sapt? Eu nu mai pot. Sunt o pers foarte friguroasa, parca mi s a dat termometrul peste cap. Imi mai iau temp de curiozitate e aceeasi mereu si pe mine ma iau caldurile |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Burticute frumoaseeee Eu parca nu mai am rabdare sa intru in prenatal...si mai este pana la Pasti...mi-e tot mai greu cu statul in picioare si burta asta mare nu ma ajuta deloc |
|
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Lolly wrote:Fetelor ati avut si voi bufeuri de caldura in primele sapt? Eu nu mai pot. Sunt o pers foarte friguroasa, parca mi s a dat termometrul peste cap. Imi mai iau temp de curiozitate e aceeasi mereu si pe mine ma iau caldurile
Eu am avut bufeuri de caldura pana la 9 saptamani , imi era cald dar aveam mereu picioarele reci si trebuia sa stau la caldura ptr ca aveam dureri . nu ma mai suportam . dupa 10saptamani am devenit foarte friguroasa (abea astept primavara) .( sunt simptome de sarcina foarte ciudate)
Bun venit gravidutelor noi! |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| No asa, se vede acum, frumos!
|
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Din pacate eu gasesc des produse expirate prin camara... Le-am folosit /mancat si in sarcina atata timp cat au fost sigilate, iar dupa deschidere culoarea/textura/mirosul/etc nu prezentau alterari. Dar cand zic produse expirate ma gandesc la conserve si nu la produse ambalate - cum ar fi mezelurile de exemplu.
Chiar acum am gasit o conserva de lapte condensat expirata din ianuarie 2017, i-am pus gand rau si vreau sa fierb conserva sa obtin dulce de leche.
Sa nu dati cu pietre in mine! Si sa nici nu faceti ca mine, organismul meu e obisnuit cu astfel de tratamente...
Rox4n1k4 wrote:Fetelor am facut azi un tort si am mai avut la frigider fri?ca lichida expirata de prin 11.17 ?i una 04.17. Dar le-am desfacut înainte mirosit ?i gustat pu?in ?i pareau f ok.. Acum am terminat tortul am pus fri?ca in crema dar am gustat ce a ramas pe oala dupa ce am terminat ?i ma simt vinovata. Oare are ceva? Sa manânc din tort? Teoretic e f buna înca fri?ca la gust ?i crema ?i totu a ie?it super bun nici urma de acreala sau mai ?tiu io ce.. dar na... A?i mai facut asa? |
|
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Ma dau batuta...ca apuca toti dracii |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Doamne Aria tu urmezi..mai ai cateva zile. Emotii??? Saptamana viitoare ma apuc si eu de spalat si calcat si facut bagajul.. Fetelor sper sa ma programeze la 39s..kilogramele astea ma omoara, nu mai pot sa dorm, sa respir..nimic. |
|
Inregistrat: 1/6/2018 Mesaje: 130
| Buna fetelor...vin si eu de la aspirici, oanatm si lolly ma stiu. Stiti careva un dr bun hematolog in timi? Eu am avut test pozitiv in 31.01 si beta 2 a crescut de la 20 la 143. Joi am primul eco. De joi, a doua zi dupa beta 1 iau clexane si aspirina cardio x 2 zi, doza cam mare si cu risc de hemoragie dar tratament dat de dr hematolog din Timi. Am tromobofilie cu 5 mutatii printre care factorul V agravata de factorul II. Daca sunteti careva in situatia asta mi-ar placea sa stiu ce tratament ati facut. Va doresc sarcina si nastere usoara tuturor. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Fetelor aveti niste burtici foarte frumoase! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea0196 wrote:Doamne Aria tu urmezi..mai ai cateva zile. Emotii??? Saptamana viitoare ma apuc si eu de spalat si calcat si facut bagajul.. Fetelor sper sa ma programeze la 39s..kilogramele astea ma omoara, nu mai pot sa dorm, sa respir..nimic.
Lasa Andreea, mai ai un pic si tu..curaj Dar cate kg ai pus?!(daca nu te superi ca intreb)... |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Anemone25 wrote:Buna fetelor...vin si eu de la aspirici, oanatm si lolly ma stiu. Stiti careva un dr bun hematolog in timi? Eu am avut test pozitiv in 31.01 si beta 2 a crescut de la 20 la 143. Joi am primul eco. De joi, a doua zi dupa beta 1 iau clexane si aspirina cardio x 2 zi, doza cam mare si cu risc de hemoragie dar tratament dat de dr hematolog din Timi. Am tromobofilie cu 5 mutatii printre care factorul V agravata de factorul II. Daca sunteti careva in situatia asta mi-ar placea sa stiu ce tratament ati facut. Va doresc sarcina si nastere usoara tuturor.
Bine ai venit si sarcina usoara! |
|
|