Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| DianaM wrote:Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen. Durerile pot tine mai mult, eu mai aveam si spre finalul trimestrului 1 dar daca trec cu nospa atunci e ok. Fereste-te de frig si incearca sa te odihnesti cat mai mult! Cu scurgerile nu te pot ajuta pt ca eu nu am avut deloc dar tratamentul de sustinere o sa te ajute cu siguran?a Multumesc de raspuns. M am mai linistit :) |
|
| AriaM wrote:Lolly, bine ai venit la gravidute! O sarcina frumoasa si fara peripetii iti doresc! Eu am avut dureri ca de menstrautie pana prin saptamana a9a si luam 3 nospa de 40 pe zi. Scurgeri rozalii am avut in saptamana a7a dupa un control transvaginal. Cand m-am dus a 2a zi la gine sa vada de ce sangerez nu a gasit nimic in neregula nici cu sacul nici cu embrionul si nu vedea nici vreun hematon. A ajuns la concluzia ca a sangerat vaginul din cauza controlului transvaginal, fiind in sarcina muuult mai vascularizat si sensibil. Dar tu oricum zici ca ai secretii maronii, ceea ce inseamna sange vechi ce se elimina... Daca devin rozalii-rosii scurgerile atunci ar fi bine sa vorbesti cu gine.
Da si mie mi a recomandat 3 no spa. N ai cum sa nu ti faci griji mai ales ca a fost f dorit. Dapt viitoare mergem iar la "fotograf" :) momentan e pozitionat bine |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Lolly wrote:Buna mamici. Ma alatur si eu voua de la aspirici. Test pozitiv pe 2 feb dupa 6 zile de intarziere iar ieri s a confirmat la eco ca e unde trebuie la mami in uter. Am ceva dureri de burta cu secretii maronii si am primit tratament de sustinete. I s a mai intamplat cuiva?cat au tinut durerile? Felicitari pentru sarcina!sa ai o sarcina cat mai usoara si sa stea bebele cuminte pana la termen! Si eu am avut dureri ca la menstruatie pana prin sapt 8-9. eu am fost isteata tare (cu ghilimelele de rigoare) si nu a luat nospa decat foarte tarziu. te sfatuiesc sa nu faci ca mine daca trec cu nospa e in regula, daca nu trec mai bine vorbesti cu dr. Scurgeri eu nu am avut de niciun fel, insa si eu am luat utrogestan 2 sapt din sapt 6 pana in 8 si de la 17 sapt mi-a dat sa iau toata sarcina cate o pastila de utrogestan de 200 seara. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Fetele burtica mea incepe sa creasca pe zi ce trece . Am scapat de starile de rau, momentan sunt chiar bine bine de vreo 3 zile nici greata nu am mai avut dar in schimb ieri m-am chinuit fantastic sa ma incalt singura cu o pereche de ghetute pe care cu o saptamana inainte le incaltam fara probleme . Va atasez poze cu burtica
Saptamana 33 https://imgur.com/gallery/9pVi4 |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Lolly wrote:Buna mamici. Ma alatur si eu voua de la aspirici. Test pozitiv pe 2 feb dupa 6 zile de intarziere iar ieri s a confirmat la eco ca e unde trebuie la mami in uter. Am ceva dureri de burta cu secretii maronii si am primit tratament de sustinete. I s a mai intamplat cuiva?cat au tinut durerile?
Bine ai venit! Sarcina u?oara ?i la termen. La mine pe lânga usoarele dureri au început ?i gre?urile. Incep sa ma împrietenesc cu lamâia . Încearca sa stai lini?tita, sa nu faci efort, odihna multa. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DianaM wrote:Fetele burtica mea incepe sa creasca pe zi ce trece . Am scapat de starile de rau, momentan sunt chiar bine bine de vreo 3 zile nici greata nu am mai avut dar in schimb ieri m-am chinuit fantastic sa ma incalt singura cu o pereche de ghetute pe care cu o saptamana inainte le incaltam fara probleme . Va atasez poze cu burtica Saptamana 33 https://imgur.com/gallery/9pVi4
Ce burtica frumoasa avem A mea cred ca si inainte de nastere nu o sa fie mare.... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu cu burtica 33s https://imgur.com/a/nTRLA |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Aria, Diana si Delia cum nasteti? Natural? Aria, stii cumva daca se fac analize la 36s? Eu merg la 36s la doctorul meu..aia de streptococ nu o sa imi dea sa o fac cred..daca fac cezariana. Da ma intreb daca se mai face sange sau ceva. Nu am mai facut de la 24s. |
|
|
|
|
| Andreea0196 wrote:Aria, Diana si Delia cum nasteti? Natural? Aria, stii cumva daca se fac analize la 36s? Eu merg la 36s la doctorul meu..aia de streptococ nu o sa imi dea sa o fac cred..daca fac cezariana. Da ma intreb daca se mai face sange sau ceva. Nu am mai facut de la 24s.
Eu cezariana. Mi-ar fi placut normal dar din cauza tensiunii nu am voie. Eu fac saptamana viitoare analize la sange si urina. Nu stiu daca se mai fac altele si la nastere dar nu cred. |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Da, eu am avut de refacut toate analizele de sange pe care le-am facut si in primul trimestru - inclusiv hiv Apoi pe mine m-a trimis si la cardiolog, dar nu stiu daca va fi si la tine cazul daca nasti prin cezariana. Si secretiile, dar astea le-ai amintit deja.
Eu luni am control si vreau sa discut cu gine situatia in care trec de termen... Eu cu capul meu de acum as prefera o cezariana unei induceri de travaliu, dar sa vedem ce zice si dr. Pentru o cezariana trebuie sa mai o intalnire inainte cu anestezistul, asa - i?
Andreea0196 wrote:Aria, Diana si Delia cum nasteti? Natural? Aria, stii cumva daca se fac analize la 36s? Eu merg la 36s la doctorul meu..aia de streptococ nu o sa imi dea sa o fac cred..daca fac cezariana. Da ma intreb daca se mai face sange sau ceva. Nu am mai facut de la 24s. |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Diana, nu reusesc sa vad poza ta.
Lore si Delia, aveti niste burti foarte tantose si cochete! |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Nici eu nu am putut vedea poza, Diana.
Fetelor, nu stiu despre ce fluturasi se vorbeste ca simti, eu numai fluturasi nu simt. Deja simt ca loveste binisor bebe...e un sentiment minunat, dar ma si sperie ca loveste destul de tare...daca asa e acum |
|
| Multumesc tuturor pt urari si sfaturi! As umple forumul daca v as rasp la fiecare. Va imbratisez! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Fetelor am facut azi un tort si am mai avut la frigider fri?ca lichida expirata de prin 11.17 ?i una 04.17. Dar le-am desfacut înainte mirosit ?i gustat pu?in ?i pareau f ok.. Acum am terminat tortul am pus fri?ca in crema dar am gustat ce a ramas pe oala dupa ce am terminat ?i ma simt vinovata. Oare are ceva? Sa manânc din tort? Teoretic e f buna înca fri?ca la gust ?i crema ?i totu a ie?it super bun nici urma de acreala sau mai ?tiu io ce.. dar na... A?i mai facut asa? |
|
|