Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Thursday, January 18, 2018 10:54 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
DianaM wrote:
https://imgur.com/a/8UXEw.

Neata burtici! Burtica mea la 31 saptamâni dance .

computerlove computerlove computerlove computerlove ce burtica frumoasa avem aicicomputerlove hearts
delia.c.yaya
Scris: Thursday, January 18, 2018 10:55 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ia sa ma laud si eu cu burtica mea de 31s...scuzati pozitiile de diva...chiar nu stiu cum sa stau in pozehohot

https://imgur.com/IDVyZ8J
Chris
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:02 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
delia.c.yaya wrote:
Ia sa ma laud si eu cu burtica mea de 31s...scuzati pozitiile de diva...chiar nu stiu cum sa stau in pozehohot

Ce burtici frumoase, Diana si Delia! computerlove computerlove
DianaM
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
delia.c.yaya wrote:

Woooaaau ce sexy mama avem noi aiciClap Clap Clap Bravoo Bravoo

Intrebare intima fetelorBlushing : cum stati la capitolul sex cu sotii? Lol
MaryPoppins
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
DianaM wrote:

Woooaaau ce sexy mama avem noi aiciClap Clap Clap Bravoo Bravoo

Intrebare intima fetelorBlushing : cum stati la capitolul sex cu sotii? Lol

Noi cam o data pe saptamana, cand libidoul meu atinge pragul maxim Lol inca e foarte fain, trebuie doar gasita pozitia potrivita ras
AleC
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Hei, burtici frumoase! computerlove
Noi am fost ieri la control, a crescut cum trebuie, 3135gr si 50.4cm, totul este in regula, acum asteptam. Nici nu mi-a mai masurat colul, a zis ca deja poate veni oricand si gata, pot renunta la repausul la pat, sa incep usor sa ma misc, fara sa exagerez. Mai merg saptamana viitoare, cand sper ca vor iesi si rezultatele de la streptococ, acum nu erau gata.
Se apropie cu pasi repezi..ma cam apuca si frica Lol .
Mirunah
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Ce burtici frumoase!!!!!

Chiar si eu vreau sa stiu cum stati la capitolul sex cele mai inaintate ca sa-mi fac o idee Blushing

La noi momentan e mult mai rar decat inainte, pentru ca nu prea am chef.

Si inca o intrebare? Voi va epilati pe burtica? Cu ce?

Eu de obicei ma faceam repede cu epilatorul, dar acum nu stiu ce e indicat si ce nu.
Chris
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:15 AM
Nivel

AleC wrote:
Noi am fost ieri la control, a crescut cum trebuie, 3135gr si 50.4cm, totul este in regula, acum asteptam. Nici nu mi-a mai masurat colul, a zis ca deja poate veni oricand si gata, pot renunta la repausul la pat, sa incep usor sa ma misc, fara sa exagerez. Mai merg saptamana viitoare, cand sper ca vor iesi si rezultatele de la streptococ, acum nu erau gata.

AleC, mi s-a facut pielea de gaina cand m-am uitat cat de putin mai ai! computerlove Imi aduc aminte cu cat drag va urmaream cand ati postat vestile ca va veni bebe si nelinistile din primele luni si acum inca putin si va tineti in brate puiutii. Ce frumos! computerlove Vrei sa nasti natural parca, nu?

Diana, sotul meu inca nu are curaj sa se apropie de mine :) zice ca si asa sunt firava, si am avut problemele alea la inceput si lui ii e frica sa nu faca ceva rau :)) Si libidoul meu incepe sa creasca pe zi ce trece. Astept sa o intreb pe doctorita, daca avem voie sa facem si noi ceva, poate cand aude asta o sa inceapa sa i creasca "curajul". Lol
MaryPoppins
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:23 AM
Nivel

Mirunah wrote:
Ce burtici frumoase!!!!!

Chiar si eu vreau sa stiu cum stati la capitolul sex cele mai inaintate ca sa-mi fac o idee Blushing

Eu de obicei ma faceam repede cu epilatorul, dar acum nu stiu ce e indicat si ce nu.

Pai noi facem doar cand am eu super mega chef, deci cam la o saptamana se intampla asta. Daca nu ai contractii sau disconfort de alt gen, e foarte fain, mai ales ca de la estrogen totul e asa de slippery Blushing clar pozitii care sa nu incomodeze burtica, se gasesc si pe net diverse sugestii si incercati voi sa vedeti ce convine cel mai mult Lol

Eu nu m-am epilat niciodata pe burtica, acum mi-a crescut si par mult, chiar is curioasa daca o sa fie si bebelusa cu mult par in cap sic e funny tare sa vad burtica asa cu par, dar nu ma deranjeaza deloc ras
Mirunah
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:23 AM
Nivel

Chris wrote:

AleC, mi s-a facut pielea de gaina cand m-am uitat cat de putin mai ai! computerlove Imi aduc aminte cu cat drag va urmaream cand ati postat vestile ca va veni bebe si nelinistile din primele luni si acum inca putin si va tineti in brate puiutii. Ce frumos! computerlove Vrei sa nasti natural parca, nu?

Diana, sotul meu inca nu are curaj sa se apropie de mine :) zice ca si asa sunt firava, si am avut problemele alea la inceput si lui ii e frica sa nu faca ceva rau :)) Si libidoul meu incepe sa creasca pe zi ce trece. Astept sa o intreb pe doctorita, daca avem voie sa facem si noi ceva, poate cand aude asta o sa inceapa sa i creasca "curajul". Lol

Da, stiu ce zici cu sotul. Si al meu cand am avut scurgerea aia maronie, dupa o saptamana ne-a zis doctorul ca avem voie, el tot n-a vrut. A mai asteptat vreo 2 saptamani Hilar
MaryPoppins
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:24 AM
Nivel

AleC wrote:

Vaii, Ale, ce putin a ramas computerlove eu zic ca o sa fie bebe varsator, deci cam o saptamana asa sigur mai sta majoreta
Chris
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:28 AM
Nivel

Mirunah wrote:
Ce burtici frumoase!!!!!

Haha, ce dulci sunteti. Ma bucur ca nu sunt singura burtica paroasa hohot Eu ma intrebam chiar daca nu am o problema hohot Si i-am aratat sotului poza de la mare de asta vara, unde se vede clar ca nu aveam par, deci o data cu bebe a aparut si parul pe burtica. Nici eu nu ma epilez ca o sa cada singur dupa nastere, si n as vrea sa ingros firul de par. ras
MaryPoppins
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:31 AM
Nivel

Chris wrote:

Doctorita mea recomanda fara contact sexual pana in sapt 10, la noi s-a prelungit pana la finalul trimestrului 1 din cauza de placenta previa. Noi oricum nu mai facusem nimic de la conceptie si cu episoadele de sangerari nici prin cap nu ne-ar fi trecut. Dar apoi am intrebat eu la ecografia de 13 saptamani si a zis ca putem incerca, daca apare si cea mai mica sangerare sau disconfort sa oprim imediat - am mai asteptat o saptamana si am incercat, dar sincer a trebuit sa trag de sot, ca era speriat de bombe iar eu nu mai puteam astepta nicicum hohot dar a fost mega fain atunci si nici apoi nu am avut nici o problema hearts
Chris
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:33 AM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Doctorita mea recomanda fara contact sexual pana in sapt 10, la noi s-a prelungit pana la finalul trimestrului 1 din cauza de placenta previa. Noi oricum nu mai facusem nimic de la conceptie si cu episoadele de sangerari nici prin cap nu ne-ar fi trecut. Dar apoi am intrebat eu la ecografia de 13 saptamani si a zis ca putem incerca, daca apare si cea mai mica sangerare sau disconfort sa oprim imediat - am mai asteptat o saptamana si am incercat, dar sincer a trebuit sa trag de sot, ca era speriat de bombe iar eu nu mai puteam astepta nicicum hohot dar a fost mega fain atunci si nici apoi nu am avut nici o problema hearts

Prima data e mai greu, ca apoi pofta vine manancand. :)) Am zis ca astept si eu controlul si apoi trag putin de sot :))
Mirunah
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:35 AM
Nivel

Chris wrote:

Prima data e mai greu, ca apoi pofta vine manancand. :)) Am zis ca astept si eu controlul si apoi trag putin de sot :))

Eu trag de el de fiecare data, chiar daca o facem o data pe saptamana. El ar putea sta fara acum pana cand se naste si dupa cat nu avem voie.hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.