Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DianaM wrote:https://imgur.com/a/8UXEw. Neata burtici! Burtica mea la 31 saptamâni .
ce burtica frumoasa avem aici |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ia sa ma laud si eu cu burtica mea de 31s...scuzati pozitiile de diva...chiar nu stiu cum sa stau in poze
https://imgur.com/IDVyZ8J |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| delia.c.yaya wrote:Ia sa ma laud si eu cu burtica mea de 31s...scuzati pozitiile de diva...chiar nu stiu cum sa stau in poze https://imgur.com/IDVyZ8J
Ce burtici frumoase, Diana si Delia! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| delia.c.yaya wrote:Ia sa ma laud si eu cu burtica mea de 31s...scuzati pozitiile de diva...chiar nu stiu cum sa stau in poze https://imgur.com/IDVyZ8J
Woooaaau ce sexy mama avem noi aici
Intrebare intima fetelor : cum stati la capitolul sex cu sotii? |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
|
Noi cam o data pe saptamana, cand libidoul meu atinge pragul maxim inca e foarte fain, trebuie doar gasita pozitia potrivita |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Hei, burtici frumoase! Noi am fost ieri la control, a crescut cum trebuie, 3135gr si 50.4cm, totul este in regula, acum asteptam. Nici nu mi-a mai masurat colul, a zis ca deja poate veni oricand si gata, pot renunta la repausul la pat, sa incep usor sa ma misc, fara sa exagerez. Mai merg saptamana viitoare, cand sper ca vor iesi si rezultatele de la streptococ, acum nu erau gata. Se apropie cu pasi repezi..ma cam apuca si frica . |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Ce burtici frumoase!!!!!
Chiar si eu vreau sa stiu cum stati la capitolul sex cele mai inaintate ca sa-mi fac o idee
La noi momentan e mult mai rar decat inainte, pentru ca nu prea am chef.
Si inca o intrebare? Voi va epilati pe burtica? Cu ce?
Eu de obicei ma faceam repede cu epilatorul, dar acum nu stiu ce e indicat si ce nu. |
|
| AleC wrote:Hei, burtici frumoase! Noi am fost ieri la control, a crescut cum trebuie, 3135gr si 50.4cm, totul este in regula, acum asteptam. Nici nu mi-a mai masurat colul, a zis ca deja poate veni oricand si gata, pot renunta la repausul la pat, sa incep usor sa ma misc, fara sa exagerez. Mai merg saptamana viitoare, cand sper ca vor iesi si rezultatele de la streptococ, acum nu erau gata. Se apropie cu pasi repezi..ma cam apuca si frica .
AleC, mi s-a facut pielea de gaina cand m-am uitat cat de putin mai ai! Imi aduc aminte cu cat drag va urmaream cand ati postat vestile ca va veni bebe si nelinistile din primele luni si acum inca putin si va tineti in brate puiutii. Ce frumos! Vrei sa nasti natural parca, nu?
Diana, sotul meu inca nu are curaj sa se apropie de mine :) zice ca si asa sunt firava, si am avut problemele alea la inceput si lui ii e frica sa nu faca ceva rau :)) Si libidoul meu incepe sa creasca pe zi ce trece. Astept sa o intreb pe doctorita, daca avem voie sa facem si noi ceva, poate cand aude asta o sa inceapa sa i creasca "curajul". |
|
| Mirunah wrote:Ce burtici frumoase!!!!! Chiar si eu vreau sa stiu cum stati la capitolul sex cele mai inaintate ca sa-mi fac o idee La noi momentan e mult mai rar decat inainte, pentru ca nu prea am chef. Si inca o intrebare? Voi va epilati pe burtica? Cu ce? Eu de obicei ma faceam repede cu epilatorul, dar acum nu stiu ce e indicat si ce nu.
Pai noi facem doar cand am eu super mega chef, deci cam la o saptamana se intampla asta. Daca nu ai contractii sau disconfort de alt gen, e foarte fain, mai ales ca de la estrogen totul e asa de slippery clar pozitii care sa nu incomodeze burtica, se gasesc si pe net diverse sugestii si incercati voi sa vedeti ce convine cel mai mult
Eu nu m-am epilat niciodata pe burtica, acum mi-a crescut si par mult, chiar is curioasa daca o sa fie si bebelusa cu mult par in cap e funny tare sa vad burtica asa cu par, dar nu ma deranjeaza deloc |
|
| Chris wrote:AleC, mi s-a facut pielea de gaina cand m-am uitat cat de putin mai ai! Imi aduc aminte cu cat drag va urmaream cand ati postat vestile ca va veni bebe si nelinistile din primele luni si acum inca putin si va tineti in brate puiutii. Ce frumos! Vrei sa nasti natural parca, nu? Diana, sotul meu inca nu are curaj sa se apropie de mine :) zice ca si asa sunt firava, si am avut problemele alea la inceput si lui ii e frica sa nu faca ceva rau :)) Si libidoul meu incepe sa creasca pe zi ce trece. Astept sa o intreb pe doctorita, daca avem voie sa facem si noi ceva, poate cand aude asta o sa inceapa sa i creasca "curajul".
Da, stiu ce zici cu sotul. Si al meu cand am avut scurgerea aia maronie, dupa o saptamana ne-a zis doctorul ca avem voie, el tot n-a vrut. A mai asteptat vreo 2 saptamani |
|
| AleC wrote:Hei, burtici frumoase! Noi am fost ieri la control, a crescut cum trebuie, 3135gr si 50.4cm, totul este in regula, acum asteptam. Nici nu mi-a mai masurat colul, a zis ca deja poate veni oricand si gata, pot renunta la repausul la pat, sa incep usor sa ma misc, fara sa exagerez. Mai merg saptamana viitoare, cand sper ca vor iesi si rezultatele de la streptococ, acum nu erau gata. Se apropie cu pasi repezi..ma cam apuca si frica .
Vaii, Ale, ce putin a ramas eu zic ca o sa fie bebe varsator, deci cam o saptamana asa sigur mai sta |
|
| Mirunah wrote:Ce burtici frumoase!!!!! Chiar si eu vreau sa stiu cum stati la capitolul sex cele mai inaintate ca sa-mi fac o idee La noi momentan e mult mai rar decat inainte, pentru ca nu prea am chef. Si inca o intrebare? Voi va epilati pe burtica? Cu ce? Eu de obicei ma faceam repede cu epilatorul, dar acum nu stiu ce e indicat si ce nu.
Haha, ce dulci sunteti. Ma bucur ca nu sunt singura burtica paroasa Eu ma intrebam chiar daca nu am o problema Si i-am aratat sotului poza de la mare de asta vara, unde se vede clar ca nu aveam par, deci o data cu bebe a aparut si parul pe burtica. Nici eu nu ma epilez ca o sa cada singur dupa nastere, si n as vrea sa ingros firul de par. |
|
| Chris wrote:Diana, sotul meu inca nu are curaj sa se apropie de mine :) zice ca si asa sunt firava, si am avut problemele alea la inceput si lui ii e frica sa nu faca ceva rau :)) Si libidoul meu incepe sa creasca pe zi ce trece. Astept sa o intreb pe doctorita, daca avem voie sa facem si noi ceva, poate cand aude asta o sa inceapa sa i creasca "curajul".
Doctorita mea recomanda fara contact sexual pana in sapt 10, la noi s-a prelungit pana la finalul trimestrului 1 din cauza de placenta previa. Noi oricum nu mai facusem nimic de la conceptie si cu episoadele de sangerari nici prin cap nu ne-ar fi trecut. Dar apoi am intrebat eu la ecografia de 13 saptamani si a zis ca putem incerca, daca apare si cea mai mica sangerare sau disconfort sa oprim imediat - am mai asteptat o saptamana si am incercat, dar sincer a trebuit sa trag de sot, ca era speriat de bombe iar eu nu mai puteam astepta nicicum dar a fost mega fain atunci si nici apoi nu am avut nici o problema |
|
| MaryPoppins wrote:Doctorita mea recomanda fara contact sexual pana in sapt 10, la noi s-a prelungit pana la finalul trimestrului 1 din cauza de placenta previa. Noi oricum nu mai facusem nimic de la conceptie si cu episoadele de sangerari nici prin cap nu ne-ar fi trecut. Dar apoi am intrebat eu la ecografia de 13 saptamani si a zis ca putem incerca, daca apare si cea mai mica sangerare sau disconfort sa oprim imediat - am mai asteptat o saptamana si am incercat, dar sincer a trebuit sa trag de sot, ca era speriat de bombe iar eu nu mai puteam astepta nicicum dar a fost mega fain atunci si nici apoi nu am avut nici o problema
Prima data e mai greu, ca apoi pofta vine manancand. :)) Am zis ca astept si eu controlul si apoi trag putin de sot :)) |
|
| Chris wrote:
Prima data e mai greu, ca apoi pofta vine manancand. :)) Am zis ca astept si eu controlul si apoi trag putin de sot :))
Eu trag de el de fiecare data, chiar daca o facem o data pe saptamana. El ar putea sta fara acum pana cand se naste si dupa cat nu avem voie. |
|
|