Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
|
Ce-am mai ras eu inca ma simt bine overall, dar tot e funny cu intorsul in pat de pe o parte pe alta. Sa nu mai zic de epilat inghinal, noroc ca imi tine sotul oglinda
Ah, fetelor, un lucru bun in sarcina e ca invat sa stau dreapta, mai bine zis ma obliga bebelusa spuneam ca e intoarsa cu capul in jos de cateava saptamani bune si acum loveste cu picioarele sus de tot sub coastele mele. Cand dau sa ma cocosez imi reaminteste ea ca nu stau bine |
|
| AriaM wrote:Neata fetele! Am primit hainutele de la liloo.ro. Sunt superbe, imprimeuri frumoase, culorile ca pe site, material moale si placut la atingere mai gros decat decat materialul hainutelor de la karababy. Zilele acestea vreau sa le spal la masina si va voi spune si cum se comporta imprimeurile si culorile la spalat. O singura chestie am de comentat: am comandat 2 body-uri marimea 56-62 si sunt vizual diferite ca marime, un body pare mai degraba un 56. Acum nu stiu daca a fost o greseala de etichetare sau croiul diferit presupune picioare mai scurte/lungi... O sa ii contactez si revin cu raspunsul lor. O zi faina sa aveti!
Aria, de la H&M ai luat hainute pana acum? As fi curioasa de o comparatie, n-am luat inca nimic de la ei dar am tot studiat hainutele in magazin si mi se pare de departe cel mai fain bumbac din cate am vazut/cumparat pana acum. |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Omgggg mai am un singur bebelus la ticker Ma ia panica dejaaaaaaaa |
|
| Diana, imediat iti facem galerie tie, Andreei si Deliei Ale si Aria nu mai au mult
Andreea, te vad online, nu ne zici nimic? |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Chris wrote:Ce mamici frumoase pe aici! Delia arati in continuare foarte foarte bine, asa ca nu ai de ce sa te miri ca erai slaba. Alice, ai burtica mare deja, ce frumosss! Trebuie sa mai fac si eu ceva poze cu burtica se vede si a mea si azi l-am simtit prima oara pe bebe! Doamne, ce frumos sentiment!
Si eu am impresia ca de zile il simt dar nu sunt sigura. Ce ai simtit?
LE am citit dupa ca ai scris ce ai simitit.
Andreea, asteptam un semn. |
|
| Mirunah wrote:
Si eu am impresia ca de zile il simt dar nu sunt sigura. Ce ai simtit?
Tu esti foarte slabuta, deci nu e exclus sa fi simtit ceva deja. Eu am simtit primii fluturasi pe la 16s, chiar daca am placenta anterioara. |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| MaryPoppins wrote:
Tu esti foarte slabuta, deci nu e exclus sa fi simtit ceva deja. Eu am simtit primii fluturasi pe la 16s, chiar daca am placenta anterioara.
Sunt pe faza oricum. Doar ca e foarte scurt ce simt si nu apuc sa analizez asa repede daca e bebe sigur. |
|
| Asa e, sa stii - foarte scurt, ca niste fluturasi/adiere in burtica. Ai sa vezi ca o sa-ti dai seama singura daca e bebe |
|
| MaryPoppins wrote:Diana, imediat iti facem galerie tie, Andreei si Deliei Ale si Aria nu mai au mult Andreea, te vad online, nu ne zici nimic?
Abia astept dar in acelasi timp imi este si teama asa....hormonii ce sa le faci?! . Incep si eu sa simt greutatile sa zic asa, deja nu mai am pofta de mancare, amortesc noaptea stand ba pe o parte ba pe alta, bebe loveste din ce in ce mai tare, cred ca are ceva cu buricul meu ca se deformeaza asa toata zona si e cel mai dureros cand loveste acolo. Deja se cearta cu tati in fiecare seara ca au program de dicutat si tati ii poveste ce a facut la munca si el il loveste peste fata cand sta lipit de burtica. Eu bagajul de maternitate l-am facut deja de 2 saptamani dar restul de chestii nu le-am asezat inca la locul lor. Mai avem de montat patutul, dulapul lui si de spalat si calcat hainutele lui. Carut inca nu am cumparat si ar mai fi chestii mici dar intai tre sa termin cu examenele ca deja ma streseaza prea tare si nu ma pot concentra in doua locuri se pare . Alexutu meu era deja intors cu capul in jos saptamana trecuta la eco, nu cred ca isi mai schimba pozitia pana la nastere...sau nu stiu...Legat de tensiune, eu iau tratament in continuare pentru tensiune mare. Am ajuns la 3 pastile pe zi si tensiunea oscileaza de la 12 cu 6 la 13 cu 8, ceea ce este ok imi spune medicul. Eu am redus inspre deloc sarea din alimentatie si se vede sincer...nu mi se umfla picioarele decat daca stau mai mult in picioare...eu zic ca este bine.
Delia, tu cum esti iubita? |
|
| DianaM wrote:Abia astept dar in acelasi timp imi este si teama asa....hormonii ce sa le faci?! . Incep si eu sa simt greutatile sa zic asa, deja nu mai am pofta de mancare, amortesc noaptea stand ba pe o parte ba pe alta, bebe loveste din ce in ce mai tare, cred ca are ceva cu buricul meu ca se deformeaza asa toata zona si e cel mai dureros cand loveste acolo. Deja se cearta cu tati in fiecare seara ca au program de dicutat si tati ii poveste ce a facut la munca si el il loveste peste fata cand sta lipit de burtica. Eu bagajul de maternitate l-am facut deja de 2 saptamani dar restul de chestii nu le-am asezat inca la locul lor. Mai avem de montat patutul, dulapul lui si de spalat si calcat hainutele lui. Carut inca nu am cumparat si ar mai fi chestii mici dar intai tre sa termin cu examenele ca deja ma streseaza prea tare si nu ma pot concentra in doua locuri se pare . Alexutu meu era deja intors cu capul in jos saptamana trecuta la eco, nu cred ca isi mai schimba pozitia pana la nastere...sau nu stiu...Legat de tensiune, eu iau tratament in continuare pentru tensiune mare. Am ajuns la 3 pastile pe zi si tensiunea oscileaza de la 12 cu 6 la 13 cu 8, ceea ce este ok imi spune medicul. Eu am redus inspre deloc sarea din alimentatie si se vede sincer...nu mi se umfla picioarele decat daca stau mai mult in picioare...eu zic ca este bine. Delia, tu cum esti iubita?
Stiu ce zici, si eu sunt nerabdatoare sa o cunosc, dar cand constientizez ce se intampla ma ia cu tot felul de stari, inclusiv panica. Ma gandesc ca e greu sa ai si examenele pe cap acum, dar bine macar ca s-a nimerit sesiunea acum si nu in ultima luna de sarcina. Eu observ la mine ca incep sa fiu din ce in ce mai putin productiva, nu imi prea sta gandul la altceva decat la bebe |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| MaryPoppins wrote:Ce burtica faina ai si iti faceai probleme cu uterul retrovers, uite cat de frumos a venit in fata mi-as fi dorit si eu burtica cat mai devreme, dar pana dupa 20s nu prea aratam ca is gravida Perna de gravide eu am modelul asta de la babyneeds. Cred ca am luat-o cand aveam vreo 13s si e geniala, dorm foarte bine si acum. Cat despre hainele de gravida, depinde ce anume cauti - cel putin la noi in TM sunt foarte reduse posibilitatile in magazinele fizice, deci tot online-ul ramane baza. Eu purtam rochii si inainte de sarcina, asa ca in sarcina mi-am luat o gramada, si mai largute de lana de ex dar si mulate din materiale de calitate. Acum cu burtica mare parca imi place si mai mult sa pot rochii mulate Cateva rochite faine mi-am luat de la LC Waikiki si Carrefour, restul de la magazine locale cu haine de dama. O investitie buna in sarcina sunt dresurile/colantii pt gravide, doar sa nimeriti marimile. Eu am dat gres cu mai multe perechi si cred ca o sa-i port dupa sarcina, acum tot trag de doua perechi de dresuri 200 DEN de la C&A, nu-s pentru gravide dar am luat marimea XXL si imi vin inca foarte bine pe burta, cred ca si ies cu ei din iarna. Eu pantaloni nu port deloc, deci nu pot sa ma exprim aici. Online n-am luat decat de la http://safimama.ro/, dar ii recomand, majoritatea hainelor sunt de la Mamalicious. Eu am fost si la ei la Arad la magazin cand a trebuit sa schimb paltonul pt gravide si arata foarte fain hainele, eu o sa mai iau de aici haine pt alaptare cand o veni vremea.
Multumesc Mary! In doua saptamani a cam explodat burtica, si o simt in sfarsit pe mijloc, nu mai sta pe dreapta... La hainute si eu caut masi mult colanti, nu sunt fana hainelor largi de gravide dar colantii suntnfoarte buni ptr iarna. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DianaM wrote:Abia astept dar in acelasi timp imi este si teama asa....hormonii ce sa le faci?! . Incep si eu sa simt greutatile sa zic asa, deja nu mai am pofta de mancare, amortesc noaptea stand ba pe o parte ba pe alta, bebe loveste din ce in ce mai tare, cred ca are ceva cu buricul meu ca se deformeaza asa toata zona si e cel mai dureros cand loveste acolo. Deja se cearta cu tati in fiecare seara ca au program de dicutat si tati ii poveste ce a facut la munca si el il loveste peste fata cand sta lipit de burtica. Eu bagajul de maternitate l-am facut deja de 2 saptamani dar restul de chestii nu le-am asezat inca la locul lor. Mai avem de montat patutul, dulapul lui si de spalat si calcat hainutele lui. Carut inca nu am cumparat si ar mai fi chestii mici dar intai tre sa termin cu examenele ca deja ma streseaza prea tare si nu ma pot concentra in doua locuri se pare . Alexutu meu era deja intors cu capul in jos saptamana trecuta la eco, nu cred ca isi mai schimba pozitia pana la nastere...sau nu stiu...Legat de tensiune, eu iau tratament in continuare pentru tensiune mare. Am ajuns la 3 pastile pe zi si tensiunea oscileaza de la 12 cu 6 la 13 cu 8, ceea ce este ok imi spune medicul. Eu am redus inspre deloc sarea din alimentatie si se vede sincer...nu mi se umfla picioarele decat daca stau mai mult in picioare...eu zic ca este bine. Delia, tu cum esti iubita?
Ca un butoi sincer si eu abia ma intorc pe o parte sau pe alta noaptea...ma sufoc...si cand ma pun in pat sau ridic tusesc...si eu am inceput sa mananc mai putin...inca sunt fericita ca desi greturile au revenit (dimineata mai mult) nu am arsuri... In rest, am sortat din lucrurile bebelinei...astept sa vad ce mai primesc (de la colegii lui barbatumiu, soacramea a luat si ea) si pe la mijlocul lui februarie ma apuc "usor ca Dolanescu" sa le spal, sa le calc. Maine imi aduce patutul si sa vedem unde il punem (problema mare cu spatiul ), trio am primit...inca bagajul de spital nu prea am mare lucru, ca abia pe 5 incep cursul prenatal si abia atunci imi da lista ptr spital, dar asa am mai luat cate ceva (body, manusele, sosetele, caciulite, imi trimite mama camasi ptr spital, halat....)...incet, incet se pun toate cap la cap...inca doua luni... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Mirunah wrote:
Sunt pe faza oricum. Doar ca e foarte scurt ce simt si nu apuc sa analizez asa repede daca e bebe sigur.
Si eu il simt pe bebe de 3 zile dar sunt miscarii foarte fine si rapide. Nu cred ca se pot comfunda gazele cu bebe. Miscarile lui sunt altfel, nu pot explica senzatia dar e ceva diferit. O singura miscare a fost mai ferma pana acum restul fine si rare.. . Abea astept perioada cand vom putea "comunica" |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote:Diana, imediat iti facem galerie tie, Andreei si Deliei Ale si Aria nu mai au mult Andreea, te vad online, nu ne zici nimic?
Vai! Nici nu vreau sa stiu cum e sa fi urmatoarea pe lista deja ma ia cu groaza si cu emotii...ar fi ciudat fara burtica, deja mam.prea obisnuit cu ea Dar nah, nu putem sta cu burtica o vesnicie...trebuie sa ne tinem comorile in brate |
|
| https://imgur.com/a/8UXEw.
Neata burtici! Burtica mea la 31 saptamâni . |
|
|