Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Chris wrote:Ce mamici frumoase pe aici! Delia arati in continuare foarte foarte bine, asa ca nu ai de ce sa te miri ca erai slaba. Alice, ai burtica mare deja, ce frumosss! Trebuie sa mai fac si eu ceva poze cu burtica se vede si a mea si azi l-am simtit prima oara pe bebe! Doamne, ce frumos sentiment!
eu abia de ieri am inceput sa il simt foarte greu la noi ..dar il simt tot timpul acum..pare destul de activ |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AliceAndreea wrote:Woaw pai eu am burtica aproape la fel de mare ca in poza ta . eu acum am 14 s fara doua zile dar bebe este mai lungut/inaltut si arata de 15 s . dar cred ca conteaza mult si cat de ferm a fost abdomenul inainte de sarcina Iar gusita se duce odata cu restul kilogramelor. Sotul meu are mari fluctuatii de greutate si se vede la fata/obraji/gusita, cand slabeste si cand pune iar  ...
Da, conteaza mult si cum e corpul la inceput de sarcina...eu m-am latit in solduri si in spate mult, ca de altfel pantalonii imi veneau si acum cred ca si acum cine ma vede se mira de burtica mea mica... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| anemona30 wrote:eu abia de ieri am inceput sa il simt  foarte greu la noi ..dar il simt tot timpul acum..pare destul de activ
Serios? Ce tare! :)) Eu eram cu mana pe burtica si am simtit ca s a umflat burtica sau ceva asa si prin stomac ceva care a trecut repede si m-a gadilit :)) Deci sigur era bebe prin zona... |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Intrebare pentru prospetele mamici care mai citesc pe aici :D Ati facut cele 2 vaccinuri obligatorii ce se fac in maternitate? -vaccinul contra hepatitei de tip B (în primele 24 de ore de viata) -vaccinul contra tuberculozei (BCG) administrat la 2-7 zile de viata Stiti cumva cum se numesc si de ce firme sunt produse? |
|
| MaryPoppins,ai ceva informatii despre vaccinurile folosite de cei de la Premiere? |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Dea22 wrote:MaryPoppins,ai ceva informatii despre vaccinurile folosite de cei de la Premiere?
Nu stiu, inca nu am ajuns la partea cu vaccinurile :D dar Inawar a nascut la Premiere, poate ne spune ea :) |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
|
Gusita prezenta si aici a inceput sa se retraga acum dupa 2 luni.
Ah.. nu e o regula, dar vergeturile e posibil sa apara sau sa se accentueze mai rau dupa nastere. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Off eu credeam ca pericol de vergeturi e doar in timpul sarcinii. Dar bine ca ai amintit, acum am timp sa ma pregatesc psihic pt vergeturile de dupa.
alina89 wrote:Gusita prezenta si aici  a inceput sa se retraga acum dupa 2 luni. Ah.. nu e o regula, dar vergeturile e posibil sa apara sau sa se accentueze mai rau dupa nastere. |
|
| Tocmai am aflat ca impotriva tuberculozei folosesc un vaccin produs in Bulgaria (s-ar putea sa fie Intervax BCG),iar contra hepatitei B folosesc ENGERIX-B.
Daca stie cineva mai multe detalii despre ele,va rog sa ne impartasiti si noua... |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Dea22 wrote:Intrebare pentru prospetele mamici care mai citesc pe aici :D Ati facut cele 2 vaccinuri obligatorii ce se fac in maternitate? -vaccinul contra hepatitei de tip B (în primele 24 de ore de viata) -vaccinul contra tuberculozei (BCG) administrat la 2-7 zile de viata Stiti cumva cum se numesc si de ce firme sunt produse?
Am nascut luna trecuta la un spital privat si bebe a primit ambele vaccinuri , de primul nu m-a intrebat nimeni nimic..iar la al doilea cand a venit asistenta dupa bebe mi-a zis ca il duce la vaccin si am intrebat daca e obligatoriu...a zis ca sunt mamici care refuza si sa ii spun daca vreau sau nu , dar l-am facut si a fost totul ok . Parerea mea e sa mergi la clinica unde vei naste sa iti dea detalii despre aceste vaccinuri unde sunt produse etc , eu sincer nu m-am interesat |
|

| AliceAndreea wrote: Buna burtici! Delia eu arat ca un bebelus  , nu ma mai despart de o pijama/salopeta, in rest inca ma incap tricourile vechi ptr ca port multe haine gen rap, hip-hop. In rest am cumparat colanti ceva mai mari ptr ca cei vechi ma strangeau inca der pe la 11 saptamani . Voi de unde luati haine de gravide? Si poate imi recomandati o perna ,,, am mare nevoie de una. O sa incerc sa atasej cateva poze cu burtica mea in salopeta de bebe urias
Ce burtica faina ai si iti faceai probleme cu uterul retrovers, uite cat de frumos a venit in fata mi-as fi dorit si eu burtica cat mai devreme, dar pana dupa 20s nu prea aratam ca is gravida
Perna de gravide eu am modelul asta de la babyneeds. Cred ca am luat-o cand aveam vreo 13s si e geniala, dorm foarte bine si acum. Cat despre hainele de gravida, depinde ce anume cauti - cel putin la noi in TM sunt foarte reduse posibilitatile in magazinele fizice, deci tot online-ul ramane baza. Eu purtam rochii si inainte de sarcina, asa ca in sarcina mi-am luat o gramada, si mai largute de lana de ex dar si mulate din materiale de calitate. Acum cu burtica mare parca imi place si mai mult sa pot rochii mulate Cateva rochite faine mi-am luat de la LC Waikiki si Carrefour, restul de la magazine locale cu haine de dama. O investitie buna in sarcina sunt dresurile/colantii pt gravide, doar sa nimeriti marimile. Eu am dat gres cu mai multe perechi si cred ca o sa-i port dupa sarcina, acum tot trag de doua perechi de dresuri 200 DEN de la C&A, nu-s pentru gravide dar am luat marimea XXL si imi vin inca foarte bine pe burta, cred ca si ies cu ei din iarna. Eu pantaloni nu port deloc, deci nu pot sa ma exprim aici. Online n-am luat decat de la http://safimama.ro/, dar ii recomand, majoritatea hainelor sunt de la Mamalicious. Eu am fost si la ei la Arad la magazin cand a trebuit sa schimb paltonul pt gravide si arata foarte fain hainele, eu o sa mai iau de aici haine pt alaptare cand o veni vremea. |
|

| Chris wrote:Buna dimineata! Da, si eu abia astept sa incep achizitiile pentru bebe. Mi-am cumparat primii blugi de graviduta si perna de gravide si ieri le-am primit. Am fost asa incantata de achizitii mai ceva ca un copil mic.  Am fost ieri la dr mea de familie si mi-a luat tensiunea 82 cu 90 sau ceva asa, deci micuta. Voi tot asa mica aveti tensiunea in sarcina? Eu de obicei o aveam 11, 12, 13...8 doar dimineata proaspat trezita din somn. Nici nu vreau sa ma gandesc cat o am dimineata :) Azi am baut prima mea cafeluta (mica) cu lapte in speranta ca mi se mai ridica putin. Sper sa nu lesin pe undeva de la tensiunea asta asa mica :)
8 cu 5/9 cu 6 la trezire, asta e tensiunea mea obisnuita. Am un tensiometru profesional Omron si mi-o monitorizez si eu constant. Cand mi-o iau la doctorita nu e niciodata mai mare de 11 cu 7. Daca asa ai avut-o tot timpul si te simti bine e ok, in sarcina tensiunea e de dorit sa fie cat mai mica |
|

Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 278
| Buna gravidutelor m-am gandit la voi azi cand o prietena mi-a trimis ceva.
E de pus in practica : enjoy it
https://www.facebook.com/LADbible/videos/4386263334754156/ |
|

| delia.c.yaya wrote:Fetelor, apropo...voi cum stati in casa imbracate?!  rade al meu de mine ca arat ca o baba, ca de imprumutat  iam furat pantalonii si mi-am gasit.niste ploverase laaaargi tare, de parca as avea 150kg  dar ce sa fac, doar asa ma.simt comod, nu suport sa ma stranga nimic...
In colanti lejeri care vin peste burtica si bluze subtiri, dar din nou mulate, am o problema cu hainele largi dar e si foarte cald la mine, noaptea dorm in camasa de noapte, deci picioarele goale. Sotul ma tot acopera ca pe un copil mic, dar eu ma trezesc si urlu la el ce n-am mai suportat au fost sutienele, am trecut la bustiere imediat dupa 3 luni. |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Andreea, cum mai esti? |
|
|