Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Ai grija sa iti iei corect tensiunea. Asta inseamna sa stai 15 minute intinsa inainte sa masori - intinsa, linistita, fara sa vorbesti la telefon sau sa butonezi pe net. Apoi tensiunea ti-o masori sezand, la fel ramai linistita, fara sa vorbesti. (asa mi-a spus mie cardiologul sa fac)
Chris wrote:Pai merg azi si imprumut tensiometrul soacrei :)) Sa monitorizez macar cateva zile tensiunea dimineata si seara sa vad cam cum e si apoi sa-mi fac o idee sa stiu ce sa-i spun doctoritei. Deci e ok, sa varieze asa :) Merci Mirunah, mie nu-mi mai vin blugi cam de la Craciun, stateam cu fermoarul lasat si prins cu elastic de capsa :)) si mereu cu bluze lungute cat sa acopere...acum sunt tare incantata ca pot sa mai pot si alte bluzite sau camasi. Mi-am luat de la Hm online, marimea pe care o purtam de obicei, gen 34, si imi vin la fix doar ca in partea de sus au material si nu ma deranjeaza la burtica. Is destul de subtirei, dar cu un ciorap mai grosut sunt ok si trec iarna :)) Eu inca n-am atentat la tricourile sotului, insa am un compleu mai largut si cu ala stau prin casa, de zici ca-s imbracata de Doamne ajuta, de la copii strazii Nici eu nu mai suport sa stau la cumparaturi... Mai mult de o ora deja e chin, la 2 deja ma doare spatele rau si incep sa ma dezbrac, sa-i dau sotului, geaca, geanta tot si abia astept sa se termine sa putem pleca acasa sa ma intind :) |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Chris wrote:Pai merg azi si imprumut tensiometrul soacrei :)) Sa monitorizez macar cateva zile tensiunea dimineata si seara sa vad cam cum e si apoi sa-mi fac o idee sa stiu ce sa-i spun doctoritei. Deci e ok, sa varieze asa :) Merci Mirunah, mie nu-mi mai vin blugi cam de la Craciun, stateam cu fermoarul lasat si prins cu elastic de capsa :)) si mereu cu bluze lungute cat sa acopere...acum sunt tare incantata ca pot sa mai pot si alte bluzite sau camasi. Mi-am luat de la Hm online, marimea pe care o purtam de obicei, gen 34, si imi vin la fix doar ca in partea de sus au material si nu ma deranjeaza la burtica. Is destul de subtirei, dar cu un ciorap mai grosut sunt ok si trec iarna :)) Eu inca n-am atentat la tricourile sotului, insa am un compleu mai largut si cu ala stau prin casa, de zici ca-s imbracata de Doamne ajuta, de la copii strazii Nici eu nu mai suport sa stau la cumparaturi... Mai mult de o ora deja e chin, la 2 deja ma doare spatele rau si incep sa ma dezbrac, sa-i dau sotului, geaca, geanta tot si abia astept sa se termine sa putem pleca acasa sa ma intind :)
Ohoo, tu rezisti muuuult. Eu dupa 10 minute simt ca se invarte totul cu mine, si de la caldura si de la aglomeratie.
De la H&M mi-am luat si eu perechea de pantaloni negri, tot 34, dar cam cad dupa mine cand ii port Eu de cand am ramas insarcinata port numai bluze largi, am dat la o parte tot ce era pe corp Zici ca deja am burta de 2 km, asa ma imbrac |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| AriaM wrote:Ai grija sa iti iei corect tensiunea. Asta inseamna sa stai 15 minute intinsa inainte sa masori - intinsa, linistita, fara sa vorbesti la telefon sau sa butonezi pe net. Apoi tensiunea ti-o masori sezand, la fel ramai linistita, fara sa vorbesti. (asa mi-a spus mie cardiologul sa fac)
Da, da, asa este... Stiu ca am in familie cazuri de probleme cu inima si tot asa le-a fost recomandat si lor, sa nu faci nimic, sa nu vorbesti cu nimeni, sa stai chill :) Merci mult de info! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, apropo...voi cum stati in casa imbracate?!  rade al meu de mine ca arat ca o baba, ca de imprumutat  iam furat pantalonii si mi-am gasit.niste ploverase laaaargi tare, de parca as avea 150kg  dar ce sa fac, doar asa ma.simt comod, nu suport sa ma stranga nimic... Buna burtici! Delia eu arat ca un bebelus , nu ma mai despart de o pijama/salopeta, in rest inca ma incap tricourile vechi ptr ca port multe haine gen rap, hip-hop. In rest am cumparat colanti ceva mai mari ptr ca cei vechi ma strangeau inca der pe la 11 saptamani . Voi de unde luati haine de gravide? Si poate imi recomandati o perna ,,, am mare nevoie de una. O sa incerc sa atasej cateva poze cu burtica mea in salopeta de bebe urias AliceAndreea attached the following image(s):

|
|

| AliceAndreea wrote: Buna burtici! Delia eu arat ca un bebelus  , nu ma mai despart de o pijama/salopeta, in rest inca ma incap tricourile vechi ptr ca port multe haine gen rap, hip-hop. In rest am cumparat colanti ceva mai mari ptr ca cei vechi ma strangeau inca der pe la 11 saptamani . Voi de unde luati haine de gravide? Si poate imi recomandati o perna ,,, am mare nevoie de una. O sa incerc sa atasej cateva poze cu burtica mea in salopeta de bebe urias
Vai, ce bine se vede burticaaaaaaaaaaa! Felicitari!
Imi vine sa plang ca la mine nu se vede deloc prin haine, foarte putin fara
Si sotul si cine ma vede...cica numai a insarcinata nu arat |
|

|
Eu am pus si multa sunculita pe burta si prin spate ma gandesc ca daca acum e burtica asa mare , la primavara o sa imi fie greu si sa conduc si sa ma incalt . sper sa ma pot descurca singura in casa( am o printesa husky dupa care trebuie sa fac curat zilnic) . De acum va incepe sa se vada si la tine , am inteles ca bebeii cresc mult mai rapid in al doilea trimestru . |
|

| AliceAndreea wrote:Eu am pus si multa sunculita pe burta si prin spate  ma gandesc ca daca acum e burtica asa mare , la primavara o sa imi fie greu si sa conduc si sa ma incalt . sper sa ma pot descurca singura in casa( am o printesa husky dupa care trebuie sa fac curat zilnic) . De acum va incepe sa se vada si la tine , am inteles ca bebeii cresc mult mai rapid in al doilea trimestru .
Sunculita am pus si eu. Cel mai bine se vede la aripioare ca eu nu aveam Abia astept sa se vada |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Apropo de sunculite, eu astazi am remarcat ca am facut gusa!!! Acum chiar ca seman cu o purcica Oare gusa dispare dupa nastere o data cu alaptatul,?
Mirunah wrote:Sunculita am pus si eu. Cel mai bine se vede la aripioare ca eu nu aveam Abia astept sa se vada |
|

|
Cred ca da, daca nu aveai inainte o sa se duca pe masura ce slabesti. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
Sper, ca si eu am |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AliceAndreea wrote: Buna burtici! Delia eu arat ca un bebelus  , nu ma mai despart de o pijama/salopeta, in rest inca ma incap tricourile vechi ptr ca port multe haine gen rap, hip-hop. In rest am cumparat colanti ceva mai mari ptr ca cei vechi ma strangeau inca der pe la 11 saptamani . Voi de unde luati haine de gravide? Si poate imi recomandati o perna ,,, am mare nevoie de una. O sa incerc sa atasej cateva poze cu burtica mea in salopeta de bebe urias
Hehe dar ce burtica mare avem deja
Si cand ma gandesc ce eu eram.plata rau la.inceput...mie abia pe la 19 saptamani incepea sa se vada un pic...tot de atunci am inceput sa port pantalonii de graviduta..
Poza de la 19s: https://imgur.com/xnmXTCV (ma uimesc pe mine...ce slaba eram ) |
|

| delia.c.yaya wrote:Hehe  dar ce burtica mare avem deja Si cand ma gandesc ce eu eram.plata rau la.inceput...mie abia pe la 19 saptamani incepea sa se vada un pic...tot de atunci am inceput sa port pantalonii de graviduta.. Poza de la 19s: https://imgur.com/xnmXTCV (ma uimesc pe mine...ce slaba eram  )
Mie mi se pare ca se vede destul de bine in pozele de la 19 saptamani. Ai fost foarte ok si esti ok. Cred ca asa o sa arat si eu la 19 saptamani, ca tine. Asta daca nu explodez pana atunci |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Cory , Andreea unde sunteti? Sper ca e totul ok |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Mirunah wrote:Mie mi se pare ca se vede destul de bine in pozele de la 19 saptamani. Ai fost foarte ok si esti ok. Cred ca asa o sa arat si eu la 19 saptamani, ca tine. Asta daca nu explodez pana atunci
Ce mamici frumoase pe aici! Delia arati in continuare foarte foarte bine, asa ca nu ai de ce sa te miri ca erai slaba. Alice, ai burtica mare deja, ce frumosss! Trebuie sa mai fac si eu ceva poze cu burtica se vede si a mea si azi l-am simtit prima oara pe bebe! Doamne, ce frumos sentiment! |
|

| delia.c.yaya wrote:Hehe  dar ce burtica mare avem deja Si cand ma gandesc ce eu eram.plata rau la.inceput...mie abia pe la 19 saptamani incepea sa se vada un pic...tot de atunci am inceput sa port pantalonii de graviduta.. Poza de la 19s: https://imgur.com/xnmXTCV (ma uimesc pe mine...ce slaba eram  )
Woaw pai eu am burtica aproape la fel de mare ca in poza ta . eu acum am 14 s fara doua zile dar bebe este mai lungut/inaltut si arata de 15 s . dar cred ca conteaza mult si cat de ferm a fost abdomenul inainte de sarcina
Iar gusita se duce odata cu restul kilogramelor. Sotul meu are mari fluctuatii de greutate si se vede la fata/obraji/gusita, cand slabeste si cand pune iar ... |
|
|