Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, January 17, 2018 10:35 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Iar s-a facut liniste pe aiciGossip
Eu tocmai am ajuns acasa de la penultima tura de analize. Bravoo
Si asa ma amuza babele astea cand vad ca eu abia ajung, imi iau numar si chiar ma cheama la recoltathohot o sa-mi lipseasca privilegiile de gravidutaBlushing
Greata tot nu a trecut, azi dimineata primul lucru: vomitat! Dar sper sa ramana doar asa, ca dupa-amiaza pot manca mai orice...
Vad ca doar un kg m-am ingrasat in ultimele 3 saptamani...eu zic ca e bun, nu?!hohot macar nu o mai tipa aia la mine...
Mirunah
Scris: Wednesday, January 17, 2018 10:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
AriaM wrote:
Neata fetele!

Am primit hainutele de la liloo.ro. Sunt superbe, imprimeuri frumoase, culorile ca pe site, material moale si placut la atingere mai gros decat decat materialul hainutelor de la karababy. Zilele acestea vreau sa le spal la masina si va voi spune si cum se comporta imprimeurile si culorile la spalat.

O singura chestie am de comentat: am comandat 2 body-uri marimea 56-62 si sunt vizual diferite ca marime, un body pare mai degraba un 56. Acum nu stiu daca a fost o greseala de etichetare sau croiul diferit presupune picioare mai scurte/lungi... O sa ii contactez si revin cu raspunsul lor.

O zi faina sa aveti! grup

Neata!

Off, abia astept sa ajung si eu la stadiul de cumparat hainute!computerlove
Chris
Scris: Wednesday, January 17, 2018 10:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Mirunah wrote:

Neata!

Off, abia astept sa ajung si eu la stadiul de cumparat hainute!computerlove

Buna dimineata!

Da, si eu abia astept sa incep achizitiile pentru bebe. Mi-am cumparat primii blugi de graviduta si perna de gravide si ieri le-am primit. Am fost asa incantata de achizitii mai ceva ca un copil mic. topai Am fost ieri la dr mea de familie si mi-a luat tensiunea 82 cu 90 sau ceva asa, deci micuta. Voi tot asa mica aveti tensiunea in sarcina? Eu de obicei o aveam 11, 12, 13...8 doar dimineata proaspat trezita din somn. Nici nu vreau sa ma gandesc cat o am dimineata :) Azi am baut prima mea cafeluta (mica) cu lapte in speranta ca mi se mai ridica putin. Sper sa nu lesin pe undeva de la tensiunea asta asa mica :) Cheek Kiss

delia.c.yaya
Scris: Wednesday, January 17, 2018 10:47 AM

Si eu pana acum doar 10 cu 6, cu 8...niciodat mai mult de 11...doctorita a zis ca-i bine, atata timp cat nu ma clatinhohot
Ah, si aici nu ca ai voie sa bei o cafea mica in fiecare zi, dar poti bea si 30-50ml de alcool zilnichohot sa mor de inima cand mia zis.... ca am fost intrebat-o ca am gustat un pic de sampanie si daca face rau...si ea "poti bea un paharel de alcool zilnic"fool barbatumiu a facut o fatatunete astia chiar is dementi aiciThumb down
Chris
Scris: Wednesday, January 17, 2018 10:49 AM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Si eu pana acum doar 10 cu 6, cu 8...niciodat mai mult de 11...doctorita a zis ca-i bine, atata timp cat nu ma clatinhohot
Ah, si aici nu ca ai voie sa bei o cafea mica in fiecare zi, dar poti bea si 30-50ml de alcool zilnichohot sa mor de inima cand mia zis.... ca am fost intrebat-o ca am gustat un pic de sampanie si daca face rau...si ea "poti bea un paharel de alcool zilnic"fool barbatumiu a facut o fatatunete astia chiar is dementi aiciThumb down

Da, mi-a zis si mie dr sa beau niste vin rosu :))) Vb serios?! :)))) O s-o intreb pe dr cand merg la control sapt viitoare, dar eram curioasa daca si voi aveti tensiunea asa mica si n-ati cazut pe drumuri pe undeva :)) Cheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, January 17, 2018 11:07 AM

Fetelor, apropo...voi cum stati in casa imbracate?!ras rade al meu de mine ca arat ca o baba, ca de imprumutathohot iam furat pantalonii si mi-am gasit.niste ploverase laaaargi tare, de parca as avea 150kghohot dar ce sa fac, doar asa ma.simt comod, nu suport sa ma stranga nimic...
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, January 17, 2018 11:08 AM

Andreea unde ai.disparut?! Cum esti?!uff
Mirunah
Scris: Wednesday, January 17, 2018 11:12 AM
Nivel

Chris wrote:

Buna dimineata!

Da, si eu abia astept sa incep achizitiile pentru bebe. Mi-am cumparat primii blugi de graviduta si perna de gravide si ieri le-am primit. Am fost asa incantata de achizitii mai ceva ca un copil mic. topai Am fost ieri la dr mea de familie si mi-a luat tensiunea 82 cu 90 sau ceva asa, deci micuta. Voi tot asa mica aveti tensiunea in sarcina? Eu de obicei o aveam 11, 12, 13...8 doar dimineata proaspat trezita din somn. Nici nu vreau sa ma gandesc cat o am dimineata :) Azi am baut prima mea cafeluta (mica) cu lapte in speranta ca mi se mai ridica putin. Sper sa nu lesin pe undeva de la tensiunea asta asa mica :) Cheek Kiss

Eu m-am grabit cu achizitionarea primilor pantaloni de graviduta si ii mai port, dar cad dupa mine. Inca imi vin hainele dinainte. Nu stiu cat, ca observ cum creste burtica pe zi ce trece.

De unde i-ai achizitionat? ti-a venit marimea?

Si eu folosesc o perna pentru dormit, dar nu una speciala, am niste perne mai lunguiete.

Chiar ca e mica tensiunea. Eu de fiecare data cand mi-am luat a fost 10, 11.
Mirunah
Scris: Wednesday, January 17, 2018 11:14 AM
Nivel

Chris wrote:

Da, mi-a zis si mie dr sa beau niste vin rosu :))) Vb serios?! :)))) O s-o intreb pe dr cand merg la control sapt viitoare, dar eram curioasa daca si voi aveti tensiunea asa mica si n-ati cazut pe drumuri pe undeva :)) Cheek Kiss

Mie mi se face cam rau la cumparaturi...numai pe acolo ies sa stau asa mult in picioare.

Eu care eram fan cumparaturi, acum nu stiu cum sa fug de ele mai repede.
Mirunah
Scris: Wednesday, January 17, 2018 11:16 AM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Fetelor, apropo...voi cum stati in casa imbracate?!ras rade al meu de mine ca arat ca o baba, ca de imprumutathohot iam furat pantalonii si mi-am gasit.niste ploverase laaaargi tare, de parca as avea 150kghohot dar ce sa fac, doar asa ma.simt comod, nu suport sa ma stranga nimic...

Eu stau imbracata in tricourile sotului Lol Dar si inainte de sarcina ne bateam pe ele, inainte depindea de mood, daca le vreau pe ale mele mai stranse pe corp sau pe ale lui.
Acum le port NUMAI pe ale lui hohot si colanti care vin peste burtica sau sub burtica.
Deci daca e larg sus, stramt joshohot Ca sa fim si in ton cu modaHilar
AriaM
Scris: Wednesday, January 17, 2018 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Vezi la urmatorul control cat o sa ai tensiunea si vorbesti atunci si cu doctorul daca e ok tensiunea sau nu. Poate va fi necesar sa iti monitorizezi tensiunea. La mine fluctueaza tare tensiunea de-a lungul zilei - am avut momente cu tensiunea 90/60 dar si 147/85...

Chris wrote:

alina89
Scris: Wednesday, January 17, 2018 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Chris wrote:

Buna dimineata!

Eu am avut-o multa vreme 90/60 apoi pe masura ce avansam cu sarcina a ajuns si pana la 120/80. Inainte de sarcina era cam 130/90. Chiar si in timpul operatiei am avut numai 90/70 sau 100/70 se si mira doctora ca foarte cuminte am fost Lol
Chris
Scris: Wednesday, January 17, 2018 11:28 AM
Nivel

AriaM wrote:
Vezi la urmatorul control cat o sa ai tensiunea si vorbesti atunci si cu doctorul daca e ok tensiunea sau nu. Poate va fi necesar sa iti monitorizezi tensiunea. La mine fluctueaza tare tensiunea de-a lungul zilei - am avut momente cu tensiunea 90/60 dar si 147/85...

Pai merg azi si imprumut tensiometrul soacrei :)) Sa monitorizez macar cateva zile tensiunea dimineata si seara sa vad cam cum e si apoi sa-mi fac o idee sa stiu ce sa-i spun doctoritei. Deci e ok, sa varieze asa :) Merci Cheek Kiss

Mirunah, mie nu-mi mai vin blugi cam de la Craciun, stateam cu fermoarul lasat si prins cu elastic de capsa :)) si mereu cu bluze lungute cat sa acopere...acum sunt tare incantata ca pot sa mai pot si alte bluzite sau camasi. Mi-am luat de la Hm online, marimea pe care o purtam de obicei, gen 34, si imi vin la fix doar ca in partea de sus au material si nu ma deranjeaza la burtica. Is destul de subtirei, dar cu un ciorap mai grosut sunt ok si trec iarna :)) Eu inca n-am atentat la tricourile sotului, insa am un compleu mai largut si cu ala stau prin casa, de zici ca-s imbracata de Doamne ajuta, de la copii strazii Lol

Nici eu nu mai suport sa stau la cumparaturi... Mai mult de o ora deja e chin, la 2 deja ma doare spatele rau si incep sa ma dezbrac, sa-i dau sotului, geaca, geanta tot si abia astept sa se termine sa putem pleca acasa sa ma intind :)

alina89
Scris: Wednesday, January 17, 2018 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
AriaM wrote:
Neata fetele!

Am primit hainutele de la liloo.ro. Sunt superbe, imprimeuri frumoase, culorile ca pe site, material moale si placut la atingere mai gros decat decat materialul hainutelor de la karababy. Zilele acestea vreau sa le spal la masina si va voi spune si cum se comporta imprimeurile si culorile la spalat.

O singura chestie am de comentat: am comandat 2 body-uri marimea 56-62 si sunt vizual diferite ca marime, un body pare mai degraba un 56. Acum nu stiu daca a fost o greseala de etichetare sau croiul diferit presupune picioare mai scurte/lungi... O sa ii contactez si revin cu raspunsul lor.

O zi faina sa aveti! grup

Off, vezi ce ai facut? hohot

Ai luat cumva si pantalonasi ? Noi stam prost la capitolul asta, toti pantalonasii ii vin foarte larguti pe burtica. Ori al meu zice ca e deja 6pack si deasta ii vin asa, dar eu am presupus ca am nimerit eu numai cu croiala aiurea ras ai avea cum sa imi spui cati cm au in talie daca ai luat si cat a durat livrarea? Cheek Kiss
AriaM
Scris: Wednesday, January 17, 2018 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Nu am luat pantalonasi, doar body-uri si salopete. Livrarea s-a facut repede, poti alege intre curier sau posta. Prin posta a ajuns la mine in 4 zile lucratoare. Ei trimit pachetul a2a zi dupa comanda efectuata sau in aceeasi zi daca e efectuata dimineata foarte devreme. Eu am fost sunata pt confirmare inainte sa trimita comanda.

Vezi ca au un numar de telefon in josul paginii si poti sa discuti direct cu ei pentru a verifica marimile la pantalonasi.

alina89 wrote:

Off, vezi ce ai facut? hohot

Ai luat cumva si pantalonasi ? Noi stam prost la capitolul asta, toti pantalonasii ii vin foarte larguti pe burtica. Ori al meu zice ca e deja 6pack si deasta ii vin asa, dar eu am presupus ca am nimerit eu numai cu croiala aiurea ras ai avea cum sa imi spui cati cm au in talie daca ai luat si cat a durat livrarea? Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.