Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deci cred ca sigur starea de greata a revenit deja am inceput sa stramb din nas la unele mirosuri si mancaruri...iar dimineata cum m-am trezit deja imi venea sa vomit... sper doar sa ramana la stadiul de greata, sa nu fie ca la inceput ca o iau razna Si m-am tot gandit ca poate poate totusi oi fi mancat ceva ce nu mia priit, dar deja am o saptamana de cand is asa...offf |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| delia.c.yaya wrote:Deci cred ca sigur starea de greata a revenit  deja am inceput sa stramb din nas la unele mirosuri si mancaruri...iar dimineata cum m-am trezit deja imi venea sa vomit... sper doar sa ramana la stadiul de greata, sa nu fie ca la inceput ca o iau razna Si m-am tot gandit ca poate poate totusi oi fi mancat ceva ce nu mia priit, dar deja am o saptamana de cand is asa...offf Si mie imi este greata dimineata, de vreo 3 sapt, insa cum mananc ceva mai consistent, dispar. Incerc sa imi incep si eu ziua sanatos, cu fructe...da de unde, dupa am nevoie de ceva mai mult. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Lena94 wrote: Hei si eu am aceeasi problema cu durerile de cap, de sambata seara ma doare in continuu si astazi am avut niste treaba prin oras si parca fiecare pas pe care l faceam imi accentua durerea. Pe mine ma doare pe toata partea dreapta si nu mi trece nici cu no spa, apa, masaje, cu nimic ! Pastile de alt fel decat no spa n am avut curaj sa iau pana acum insa daca mai continua pana maine voi lua un paracetamol. Si eu am cosuri pe fata (si inainte de sarcina n am avut niciodata, imi ieseau asa 1-2 pe frunte la ciclu), as dormi non stop si sunt tot timpul palida. Mai mult saptamana trecuta mi a curs nasul si am avut o tentativa de tuse dar mi a trecut cu multe ceaiuri si bai fierbinti. Nici mie nu mi prieste trimestrul 2 se pare, abia astept sa nasc bebelul si sa mi revin. Aspenter iau si eu de la 6 saptamani pt ca ii batea inimioara incet, la 12 saptamani si a revenit bebelul insa doctorul mi a zis sa l iau pana imi zice el sa ma opresc. Iau Arefam 2 ovule pe zi plus uractiv mami ca am niste pb cu infectiile urinare si Acifol. Deci cred ca e bun aspenterul asta daca l iei si tu. N-am luat atatea pastile in viata mea dar speram sa l ajute pe bebe  daca rezolvi cu durerile de cap, spune mi si mie, poate ma ajuta cumva. Te pup mamico
Pe mine observ ca m-au mai lasat de la Oscilococcinum. Te sfatuiesc sa le incerci si tu. Am terminat acum cele trei doze la 6 ore, continui cu 2 pe zi inca doua zile, sa vedem ce iese. Ma mai doare foarte tare doar cand ma enervez sau ma misc mai brusc. Pe mine ma doare fix in centrul fruntii, la masaj ma doare si mai tare, de aici si credinta ca e o sinuzita. |
|

| delia.c.yaya wrote:Deci cred ca sigur starea de greata a revenit  deja am inceput sa stramb din nas la unele mirosuri si mancaruri...iar dimineata cum m-am trezit deja imi venea sa vomit... sper doar sa ramana la stadiul de greata, sa nu fie ca la inceput ca o iau razna Si m-am tot gandit ca poate poate totusi oi fi mancat ceva ce nu mia priit, dar deja am o saptamana de cand is asa...offf
NU ma speria si mai rau |
|

| Pisicutza30 wrote:Am aproape 18 saptamani. Unul mi-a zis la 13 sapt ca e baiat, altul la 17 sapt ca e fata.
E mai sigur sa fie fata. Mie doctorul nici nu a vrut sa auda de sexul copilului la 12 saptamani. Cel mai sigur se vede de la 16.
Am citit foarte mult despre cum se dezvolta sexul unui copil, la inceput se aseamana foarte, foarte mult baieteii cu fetitele si pot fi usor confundati. Poti cauta si tu informatii despre sexul copilul sa vezi cum se dezvolta in functie de saptamana...gasisem eu un link foarte misto pe un site dinafara...dar uite ca nu l-am salvat. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Lena94 wrote: Mai mult saptamana trecuta mi a curs nasul si am avut o tentativa de tuse dar mi a trecut cu multe ceaiuri si bai fierbinti.
Sa ai grija, baile fierbinti nu sunt recomandate in sarcina.
|
|

| Buna dimineata gravidutelor!
Ce linistite sunteti azi.
Cred ca a functionat treaba cu Oscilococcinum in cazul meu. Mai iau inca doua doze si gata. Ieri nu m-a mai durut capul mai deloc...iar de cand m-am trezit pana acum nu m-a durut deloc.
Si nu mai trece timpul asta o dataaaaa sa vina ziua de 29 sa il vad iar pe bebe. Nu ma intereseaza atat de mult ce este, ci cat a crescut, cum se mai misca, hihi. |
|
| Chiar liniste pe aici... Si eu abia astept controlul saptamana viitoare...sunt tare curioasa cat are si in ce pozitie e, ca vad ca iar imi da numai in partea de jos...
Nah, mai am si eu astea doua saptamani de liniste. Vinerea viitoare se intoarce soacramea si cumnatamea |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna dimineata fetelor,
Eu am fost ieri la dr. si mi-a dat antibiotic pentru streptococ, a zis ca o sa mai facem secretie dupa ce terminam (10 zile Augmentin). Problema mai mare este diabetul gestational, sambata ma duc la diabetolog. Din cauza asta bebe este mai mare cu 2 saptamani si are deja 1300 g... Sper sa fie totul bine |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Neata, fetelor
Miruna, hai ca asta e o veste buna
Delia, data trecuta nu ti-a zis cum doctorul cum e pozitionata bebelusa? A mea e cu capul in jos de la 24s, a zis doctorita ca cel mai probabil asa va ramane pana la final. Noi facem cezariana oricum, dar chiar si asa e mai usor de scos daca e pozitionata cum trebuie si eu am zile cand o simt ca ma apasa foarte tare in partea de jos si mai si loveste in vezica, dar zice doctorita ca atunci cand simt presiune mare in partea de jos s-ar putea sa fie si niste contractii |
|
| MaryPoppins wrote:Neata, fetelor Miruna, hai ca asta e o veste buna Delia, data trecuta nu ti-a zis cum doctorul cum e pozitionata bebelusa? A mea e cu capul in jos de la 24s, a zis doctorita ca cel mai probabil asa va ramane pana la final. Noi facem cezariana oricum, dar chiar si asa e mai usor de scos daca e pozitionata cum trebuie  si eu am zile cand o simt ca ma apasa foarte tare in partea de jos si mai si loveste in vezica, dar zice doctorita ca atunci cand simt presiune mare in partea de jos s-ar putea sa fie si niste contractii
Inca nu era pozitionata ptr nastere...avea capul in coasta mea stanga...ma tem ca nu sio schimba pozitia pana la nastere... |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:Inca nu era pozitionata ptr nastere...avea capul in coasta mea stanga...ma tem ca nu sio schimba pozitia pana la nastere...
Pff, hai ca poate s-a intors acum. Nu m-a interesat prea tare subiectul asta, deci nu stiu cand si cum ar trebui sa se intoarca bebelusul, dar pana la momentul nasterii nimic nu e sigur. Am cunostinte ale caror bebelusi au stat cu capul in jos toata luna a 9-a, ca mai apoi sa se intoarca taman cand trebuiau sa nasca. Acum important e sa creasca cum trebuie si sa fie sanatoasa, ca de scos afara tot o scoate medicul, indiferent daca e pe jos sau pe sus. |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| delia.c.yaya wrote:Inca nu era pozitionata ptr nastere...avea capul in coasta mea stanga...ma tem ca nu sio schimba pozitia pana la nastere...
Nici la mine nu s-a pozitionat cu capul in jos. Dar nu te speria, ca mai este timp. Uite, am gasit un articol
http://www.nastenatural.ro/sarcina-ce-simti-cand-copilul-se-intoarce-cu-capul-jos/ |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Fetelor,cum e cu diabetul asta gestational? Ce analiza se face? Eu am facut glicemia care a iesit ok (valoare 72 ) si dr a zis ca nu mai trebuie sa fac nimic altceva. Voi ati mai facut si alta analiza? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| MaryPoppins wrote:Neata, fetelor Miruna, hai ca asta e o veste buna Delia, data trecuta nu ti-a zis cum doctorul cum e pozitionata bebelusa? A mea e cu capul in jos de la 24s, a zis doctorita ca cel mai probabil asa va ramane pana la final. Noi facem cezariana oricum, dar chiar si asa e mai usor de scos daca e pozitionata cum trebuie  si eu am zile cand o simt ca ma apasa foarte tare in partea de jos si mai si loveste in vezica, dar zice doctorita ca atunci cand simt presiune mare in partea de jos s-ar putea sa fie si niste contractii Asa au fost si la mine, credeam ca simt presiune fiindca e intors, dar de fapt erau contractii, care mi-au si scurtat colul, mai ales ca nu luam no spa, desi medicul imi spusese sa o fac la orice durere/presiune. Am trecut cu bine peste perioada critica, acum il asteptam pe bebe. Maine merg la control, o sa am si rezultatul de la streptococ, sper sa nu fie nevoie de tratament. Abia astept sa vad greutatea. |
|
|