Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| DianaM wrote:Andreea, cum mai esti?
Diana, multumesc de intrebare dar sunt cu moralul la pamant..si acum am mai si iesit de la eco si mi-a masurat CC(circumferinta craniana cred) si pare a fi mai mare, de 35s..vreo fata care are eco de 32s facuta si ma poate ajuta? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Mirunah wrote:Ok,super. Nu trece nici cu odihna. Ori e o raceala mai ciudata, de vreo 2 sapt am observat ca ma trezesc cu un disconfort in gat si un pic de mucisori, de o saptamana au inceput si durerile de cap, ori e o sinuzita. Sper sa fie doar o raceala mai atipica si sa treaca odataaaa, ori din cauza hormonilor. Off, si auzisem ca in trimestrul 2 e minunat, stralucesti. Eu am o mie de cosuri pe fata, dureri de cap, dureri pe sub coaste, stari de greata, voma...Am impresia ca tot o sa trag asa de mine pana o sa iasa bebe de la copt Tu esti ok?
si eu am avut dureri de cap si nas infundat toata sarcina si sunt sanatoasa tun..sotul de 3 ori a fost cu gripa si raceala puternica si eu nu am nimic ...si acele dureri de cap le-am avut si eu pana in sapt 16..la miine trecea cu apa si somn nu am luat nici o pastila ,nimic |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea0196 wrote:Diana, multumesc de intrebare dar sunt cu moralul la pamant..si acum am mai si iesit de la eco si mi-a masurat CC(circumferinta craniana cred) si pare a fi mai mare, de 35s..vreo fata care are eco de 32s facuta si ma poate ajuta? Nu e vb de HC, cumva? Nu am CC pe nicio eco. Oricum nu cred ca e problema, a zis medicul ceva? M-am lamurit in timp ca masuratorile sunt estimative oricum si orice mm masurat gresit poate schimba ceva. Se mai intampla sa greseasca si medicii. Sper sa gasesti forta sa te linistesti. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea0196 wrote:Diana, multumesc de intrebare dar sunt cu moralul la pamant..si acum am mai si iesit de la eco si mi-a masurat CC(circumferinta craniana cred) si pare a fi mai mare, de 35s..vreo fata care are eco de 32s facuta si ma poate ajuta?
Dar in rest, bebe e bine?! |
|
| Fetelor, ce ziceti de patul asta?!
https://imgur.com/zynpHhB
Mil da cu tot cu saltea,paracolpi,lenjerie,plapuma ..tot cu 100€.. Oare sal iau?! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, ce ziceti de patul asta?! https://imgur.com/zynpHhBMil da cu tot cu saltea,paracolpi,lenjerie,plapuma ..tot cu 100€.. Oare sal iau?!
Arata bine, pare solid/nelovit asa.. il poti vedea live? |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Ale da..cred ca ii mai zice si HC..ai vreo masuratoare la HC apropiata de 32s? Nu stiu daca vorbim de milimetri..e o diferenta de 3 saptamani totusi..de la 32s cat am la 35s cat i-a masurat acest HC CC sau cum ii zice. Delia da, in rest e bine. Va zic sincer ca m-am saturat de toate astea..mi-a ajuns pana in gat. Numai de cand am facut morfologie2 mi s-a dat lumea peste cap de la pliul ala blestemat. Si acuma la ultimele 2 ecografii hopa si capul mai mare decat trebuie..si cu 3s..si nemernicul ala ma judeca ca nu ma intereseaza de el si problemele lui..de parca mai am eu chef de el cand vad ca copilului intotdeauna nu ii iese cate ceva la masuratoare..da ce il intereseaza pe el? |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Andreea, auzisem ca dupa 30 sapt, masuratorile is relative .... de aia e asa importanta morfo 2, atunci se vede tot ce trebuie. Te rog sa nu te mai stresezi, eventual mai mergi la un eco, la alt medic daca mai vrei o parere, sa te linistesti. Tu esti stresata acum cu sotul (cu care inteleg ca ai reusit sa ai o discutie ...) si de asta ti se pare totul asa de negru... |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Off, Andreea, trebuie sa incetezi cu panicatul dupa fiecare ecografie. Ti-a spus si Ale ca sunt doar estimari, e suficient sa puna doctorul x-urile alea un pic mai incolo si ies cu totul alte mausratori. Si la mine ies tot timpul BPD si HC mai mari decat varsta iar FL mai mic, eu ce ar trebui sa fac, sa ma panichez ca iese bebelusa cu capul mare si picioarele scurte? Atata timp cat masuratorile se afla in percentila iar medicul nu spune nimic de rau, chiar n-ai motive sa te ingrijorezi. Si pune-i toate intrebarile cat esti acolo in cabinet, ca apoi n-o sa gasesti nici raspunsurile si nici linistea pe internet. Uiti aici un articol scris de un medic ginecolog, legat de ecografia in sarcina: http://www.contraboli.ro/ecografia-in-sarcina-cresterea-si-greutatea-fatului/ |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea0196 wrote:Ale da..cred ca ii mai zice si HC..ai vreo masuratoare la HC apropiata de 32s? Nu stiu daca vorbim de milimetri..e o diferenta de 3 saptamani totusi..de la 32s cat am la 35s cat i-a masurat acest HC CC sau cum ii zice. Delia da, in rest e bine. Va zic sincer ca m-am saturat de toate astea..mi-a ajuns pana in gat. Numai de cand am facut morfologie2 mi s-a dat lumea peste cap de la pliul ala blestemat. Si acuma la ultimele 2 ecografii hopa si capul mai mare decat trebuie..si cu 3s..si nemernicul ala ma judeca ca nu ma intereseaza de el si problemele lui..de parca mai am eu chef de el cand vad ca copilului intotdeauna nu ii iese cate ceva la masuratoare..da ce il intereseaza pe el? Hai ca M-am uitat acum pe eco si vad ca la ultimele 2 eco la noi, HC e mai mic cu 1 sapt . Nu ma stresez, ar fi zis medicul ceva. La 31s4z HC era 28.73cm, la 33s3z HC-29.12cm si corespunde pt 32s1z. Ecografiile au fost facute pe aparate diferite, de medici diferiti, la morfo si la medicul meu, eco normal. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Mirunah wrote:Ok,super. Nu trece nici cu odihna. Ori e o raceala mai ciudata, de vreo 2 sapt am observat ca ma trezesc cu un disconfort in gat si un pic de mucisori, de o saptamana au inceput si durerile de cap, ori e o sinuzita. Sper sa fie doar o raceala mai atipica si sa treaca odataaaa, ori din cauza hormonilor. Off, si auzisem ca in trimestrul 2 e minunat, stralucesti. Eu am o mie de cosuri pe fata, dureri de cap, dureri pe sub coaste, stari de greata, voma...Am impresia ca tot o sa trag asa de mine pana o sa iasa bebe de la copt Tu esti ok?
Ai voie paracetamol, dar doar pe cel simplu. Tensiunea ti-ai luat-o? Poate sa fie si de la asta. |
|
| Andreea06 wrote:
Arata bine, pare solid/nelovit asa.. il poti vedea live?
Da... e solid..
https://imgur.com/C9Njbs7 |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, ce ziceti de patul asta?! https://imgur.com/zynpHhBMil da cu tot cu saltea,paracolpi,lenjerie,plapuma ..tot cu 100€.. Oare sal iau?!
In banii astia e mult, in zona romei gasesti patut la 100€ de zici ca e de lux.... |
|
| MadaMadalyna wrote:
In banii astia e mult, in zona romei gasesti patut la 100€ de zici ca e de lux....
In zona asta e ieftin...ca am gasit doar de la 300€ in sus si mai vraiste ca asta...si de noi nici nu te poti apropia... |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| O sa imi iau si tensiunea.
Apropo, ceva ce mi s-a parut si de ras, dar si de plans.
Sambata am fost la un botez si cand am discutat cu mamica am ramas masca. M-a intrebat in cat sunt, i-am zis ca in 14 saptamani si ea cica: Si eu am aflat la 16 saptamani ca sunt insarcinata. Cand m-am dus la prima ecografie mi-a spus si ce este. Am intrebat-o daca nu i-a intarziat si cica i-ar fi venit peste si ca i s-a parut ei ceva ciudat.
Dar sotul o intreba: Se misca ceva si nu stiai ce?
Are o fetita sanatoasa, vioaie. Deci se fac copii sanatosi si fara nu stiu cate pastile cum iau eu acum si 4 Duphaston pezi si 1 Aspenter si un ovul Utrogestan, desi simt ca le iau degeaba. |
|
|