Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea0196
Scris: Sunday, February 11, 2018 1:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
oanatm wrote:
Fetelor nu stiu daca sunt eu paranoia sa nu dar de azi dimineata nu ma mai dor sanii. Ati patit sa va lase durerea asa deodata? Nu am dureri sau alte simptome, starea de greata e inca prezenta.

Da am patit nu numai o data, de mai multe ori. Stai linistita
oanatm
Scris: Sunday, February 11, 2018 1:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2017
Andreea0196 wrote:

Da am patit nu numai o data, de mai multe ori. Stai linistita

ok, multumesc. Vad ca parca dau semne ca-si revin.
Sotul meu zice ca devin paranoia. ras Ca-mi fac filme si-mi produc singura stres.
Anemone25
Scris: Sunday, February 11, 2018 1:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/6/2018
oanatm wrote:
Fetelor nu stiu daca sunt eu paranoia sa nu dar de azi dimineata nu ma mai dor sanii. Ati patit sa va lase durerea asa deodata? Nu am dureri sau alte simptome, starea de greata e inca prezenta.
au mai scris fete pe aici ca au patit deci nu te stresa. Dureri ai in zona de jos a burtii, asemanatoare cu cele menstruale? Eu am dar am inteles ca sunt normale.
oanatm
Scris: Sunday, February 11, 2018 2:07 PM
Nivel

Anemone25 wrote:
au mai scris fete pe aici ca au patit deci nu te stresa. Dureri ai in zona de jos a burtii, asemanatoare cu cele menstruale? Eu am dar am inteles ca sunt normale.

Am avut prin saptamana 5, dar acum nu mai am. Era mai mult un disconfort decat o durere si de scurta durata.
Andreea0196
Scris: Sunday, February 11, 2018 3:19 PM
Nivel

Eu am venit la urgente cu scurgerile alea apoase..de v-am zis ca am patat si scaunul..si m-au si internat. Mi-a iesit analiza de pH la limita..si mi-au pus tampon de vata sa monitorizeze scurgerile. Sper sa plec maine ca o iau razna aici..
oanatm
Scris: Sunday, February 11, 2018 3:33 PM
Nivel

Andreea0196 wrote:
Eu am venit la urgente cu scurgerile alea apoase..de v-am zis ca am patat si scaunul..si m-au si internat. Mi-a iesit analiza de pH la limita..si mi-au pus tampon de vata sa monitorizeze scurgerile. Sper sa plec maine ca o iau razna aici..

Stai lini?tita, totul va fi bine.
Rox4n1k4
Scris: Sunday, February 11, 2018 3:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/25/2017
oanatm wrote:

Si eu am fost paranoia la Inceput si ma tot pipaiam, atata timp cat iti este greata poti sta linistita... Isi revin ei...
Rox4n1k4
Scris: Sunday, February 11, 2018 3:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/25/2017
Andreea0196 wrote:

Ooo... Prin sapt 20 am avut si eu ceva scurgeri apoase cand ma ridicam din pat dar nu mult cantitativ, aveam impresia ca fac pe mine da apoi a fost ok. Stai linistita va fii bine, mai un pic si urmeaza marea intalnire...
DianaM
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Andreea0196 wrote:

Sanatate multa si sa mergi repede inapoi acasacomputerlove
Andreea0196
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:27 PM
Nivel

Multumesc Roxi si Diana. Astept sa vina medicul meu maine sa vedem ce zice si sper sa fie totul ok sa imi dea drumul acasa..ca mor de plictiseala nu mai am stare aici. L-au monitorizat pe bebe e ok, contractii nu am..
Lolly
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2017
Abia m am intors de la eco si am auzit o inimioara....draga de ea... 6sapt biologice si o zi dar cred de fapt are 4 fix :)
Lolly
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:37 PM
Nivel

oanatm wrote:

Fix asa eram sapt trecuta. Se pare ca e normal. Vreo 5 zile nu m au mai durut apoi au revenit. Cica e hormonal si e normal :)
oanatm
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:40 PM
Nivel

Lolly wrote:

Fix asa eram sapt trecuta. Se pare ca e normal. Vreo 5 zile nu m au mai durut apoi au revenit. Cica e hormonal si e normal :)

Da a?a se pare caci au revenit dupa o ora.
Lolly
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:43 PM
Nivel

oanatm wrote:

Da a?a se pare caci au revenit dupa o ora.

Suntem "la fel de gravide" din cate vad. Eu am 6.1 tu 6.6. O sa confruntam cu aceleasi nedumeriri :))
oanatm
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:47 PM
Nivel

Lolly wrote:

Suntem "la fel de gravide" din cate vad. Eu am 6.1 tu 6.6. O sa confruntam cu aceleasi nedumeriri :))

Da ras E bine ca reu?im sa impartasim starile...ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.