Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lolly
Scris: Saturday, February 10, 2018 9:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
Mirunah wrote:

Eu nu vreau sa o speriiLol

Dureri de cap mai am, dar doar cand sunt obosita. Si mai mereu sunt pentru ca nu dorm bine, ma foiesc si ma trezesc intr-una.

De la 14 sapt mi-au trecut partial greturile. Acum am ramas cu vomitatul, cam la 3-4 zile se mai intampla. Am impresia ca atunci cand nu ii place ce mananc, imi trage un sut in burta si vomit totHilar

Sa afle si familia ca sa nu stricam surpriza apoi voi putea sta degeaba si sa ma simt rau :))
Anemone25
Scris: Saturday, February 10, 2018 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2018
Ceau fetelor...vreau sa va felicit pt bebelase...sunt minunate si sper sa ajungem cu bine toate la termen! Am fost si eu ieri la eco si mi-au zis ca bebe e de 4 saptamani desi ar tb sa fie de 5 si ca am placenta putin desprinsa si o posibila candida. Mi-a zis sa schimb arefam cu lutinus. Ma puteti sfatui? Ati fost careva in situatie asemenatoare? Sunt un stres de ieri.multumesc.
MadaMadalyna
Scris: Saturday, February 10, 2018 10:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Anemone25 wrote:
Ceau fetelor...vreau sa va felicit pt bebelase...sunt minunate si sper sa ajungem cu bine toate la termen! Am fost si eu ieri la eco si mi-au zis ca bebe e de 4 saptamani desi ar tb sa fie de 5 si ca am placenta putin desprinsa si o posibila candida. Mi-a zis sa schimb arefam cu lutinus. Ma puteti sfatui? Ati fost careva in situatie asemenatoare? Sunt un stres de ieri.multumesc.

La prima sarcina am avut si eu placenta desprinsa, am facut hemoragie, a trebuit sa stau l pat pana la 12s sa nu pierd sarcina si sa se prinda placenta. Am facut tratament, stat la pat si cam atat... A fost totul bine pana am nascut prematur, dar nasterea prematura nu a avut legatura cu placenta. (eu nu pot tine o sarcina mai mult de 28s)
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 10, 2018 10:42 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 10, 2018 10:44 AM

Rox4n1k4 parca tu urmezi nu?!majoreta

Si apoi Andreeamajoreta
Iar eu si DianaM ne "batem" pe locul 3, sa vedem al cui o vrea sa iasa primulhohot newclap majoreta

Acus avem nevoie de casuta nouailoveyou
Anemone25
Scris: Saturday, February 10, 2018 12:21 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

La prima sarcina am avut si eu placenta desprinsa, am facut hemoragie, a trebuit sa stau l pat pana la 12s sa nu pierd sarcina si sa se prinda placenta. Am facut tratament, stat la pat si cam atat... A fost totul bine pana am nascut prematur, dar nasterea prematura nu a avut legatura cu placenta. (eu nu pot tine o sarcina mai mult de 28s)
multumesc de raspuns...cand ai descoperit ca e desprinsa?
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 10, 2018 1:43 PM

Offf fetelor, sunt terminata! Si fizic si psihic.
Barbatumiu e la munca toata ziua ca de obicei. Am vazut ca nimeni nu are nici o intentie de a face curat in casa asta, m-am apucat usurel eu...si la maturat e greu(ca nu stiu cum a reusit saptamana trecuta sa termine de zile aspiratorul)....in fine, ideea e ca soacramea cand a vazut ca mam apucat de facut curat a luato durerea de cap dintro data si sa pus in pat la tv, si asta cu burta pana la gura sa faca curat nah....cand am iesit afara sa intind rufele lam sunat pe barbatumiu si iam zis, cam turba la telefon, ca doar la ce o venit masahohot
Si faza: dupa ce am intins rufele, cand am venit in casa soacramea baga la spalat hainele feteiwhat stop ...eu leam pus in dulap provizoriu ca sa vad daca intra toate si restu...ea a luat primele doua rafturi cu bratu si lea pus in masina de spalat, nu sortate..la fix am oprito...angry
Incep.so iau razna jur!!!banghead
Anemone25
Scris: Saturday, February 10, 2018 1:50 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Offf fetelor, sunt terminata! Si fizic si psihic.
Barbatumiu e la munca toata ziua ca de obicei. Am vazut ca nimeni nu are nici o intentie de a face curat in casa asta, m-am apucat usurel eu...si la maturat e greu(ca nu stiu cum a reusit saptamana trecuta sa termine de zile aspiratorul)....in fine, ideea e ca soacramea cand a vazut ca mam apucat de facut curat a luato durerea de cap dintro data si sa pus in pat la tv, si asta cu burta pana la gura sa faca curat nah....cand am iesit afara sa intind rufele lam sunat pe barbatumiu si iam zis, cam turba la telefon, ca doar la ce o venit masahohot
Si faza: dupa ce am intins rufele, cand am venit in casa soacramea baga la spalat hainele feteiwhat stop ...eu leam pus in dulap provizoriu ca sa vad daca intra toate si restu...ea a luat primele doua rafturi cu bratu si lea pus in masina de spalat, nu sortate..la fix am oprito...angry
Incep.so iau razna jur!!!banghead
stati cu socrii? Daca nu stati nu poti sa o dai afara?:))
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:05 PM

Anemone25 wrote:
stati cu socrii? Daca nu stati nu poti sa o dai afara?:))

Dac era dupa mine era dupa usa de multhohot dar e casa lor, incerc sa mai suport pana in august cand ne vom muta doar noi si cu bebe (dar mai nou,cum am mai zis, vad ca ei cred ca se muta si ei cu noibanghead )
Andreea06
Scris: Saturday, February 10, 2018 2:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
delia.c.yaya wrote:

Dac era dupa mine era dupa usa de multhohot dar e casa lor, incerc sa mai suport pana in august cand ne vom muta doar noi si cu bebe (dar mai nou,cum am mai zis, vad ca ei cred ca se muta si ei cu noibanghead )

Hahahah buna asta, de ce vor sa se mute cu voi?? Sau de ce cred asta?
Oamenii astia nu inteleg deloc ca o familie tre sa locuiasca singura? De ce au impresia ca va mutati, doar asa ca v-ati plictisit de locul actual?

Sa ai grija cu curatenia, eu zic sa nu mai faci asa, sa suni la sot sau sa ii zici seara ca na, tre facut curatenie si sa ii spuna mamei lui, ca daca de asta e acolo sa ajute dar nu se simte, tre impinsa de la spate. Ca ai facut tu nu s-a simtit ca s-a pus la tv deci.. nu fa pe eroina ca tu tre sa te odihnesti acuma.
lixandra_alexandra
Scris: Saturday, February 10, 2018 3:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Andreea0196
Scris: Saturday, February 10, 2018 3:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
delia.c.yaya wrote:

Offf si sor-mea statea cu socrii ei si acum cateva zile s-au certat si s-au mutat singuri.
Eu nu stiu cum o suporti..
Vezi si tu ce faci pana in august, daca nu, vino in tara, nu mai sta sa ii suporti ei prostiile. Vorbeste si cu al tau :) o sa inteleaga
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 10, 2018 3:52 PM

Da zau ca imi pare rau ca am facuto pea eroina, nici nu stiu daca am arsuri sau ma doare burta sus...
Dar parca nici asa nu mai poti sta, ca de cand a venit sia facut curat doar in camera lor, iar eu stand in living cine vine se izbeste aici si in bucatarie...
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 10, 2018 3:53 PM

lixandra_alexandra wrote:
Buna fetelor...va atasez si eu poza cu burtica pa aprox 32 saptamanicomputerlove

https://ibb.co/d53TD7

Ce burtica frumusicacomputerlove computerlove
Andreea06
Scris: Saturday, February 10, 2018 7:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
delia.c.yaya wrote:
Da zau ca imi pare rau ca am facuto pea eroina, nici nu stiu daca am arsuri sau ma doare burta sus...
Dar parca nici asa nu mai poti sta, ca de cand a venit sia facut curat doar in camera lor, iar eu stand in living cine vine se izbeste aici si in bucatarie...

Apai nu zic sa nu se faca curat dar fac restul nu tu, soacra, sotul tau, oricine.. tu nu :)

Andreea tu cum mai esti cu al tau, ati facut pace, ai sprijin?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.