|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| Mirunah wrote:Eu nu vreau sa o sperii Dureri de cap mai am, dar doar cand sunt obosita. Si mai mereu sunt pentru ca nu dorm bine, ma foiesc si ma trezesc intr-una. De la 14 sapt mi-au trecut partial greturile. Acum am ramas cu vomitatul, cam la 3-4 zile se mai intampla. Am impresia ca atunci cand nu ii place ce mananc, imi trage un sut in burta si vomit tot
Sa afle si familia ca sa nu stricam surpriza apoi voi putea sta degeaba si sa ma simt rau :)) |
Inregistrat: 1/6/2018 Mesaje: 130
| Ceau fetelor...vreau sa va felicit pt bebelase...sunt minunate si sper sa ajungem cu bine toate la termen! Am fost si eu ieri la eco si mi-au zis ca bebe e de 4 saptamani desi ar tb sa fie de 5 si ca am placenta putin desprinsa si o posibila candida. Mi-a zis sa schimb arefam cu lutinus. Ma puteti sfatui? Ati fost careva in situatie asemenatoare? Sunt un stres de ieri.multumesc. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Anemone25 wrote:Ceau fetelor...vreau sa va felicit pt bebelase...sunt minunate si sper sa ajungem cu bine toate la termen! Am fost si eu ieri la eco si mi-au zis ca bebe e de 4 saptamani desi ar tb sa fie de 5 si ca am placenta putin desprinsa si o posibila candida. Mi-a zis sa schimb arefam cu lutinus. Ma puteti sfatui? Ati fost careva in situatie asemenatoare? Sunt un stres de ieri.multumesc.
La prima sarcina am avut si eu placenta desprinsa, am facut hemoragie, a trebuit sa stau l pat pana la 12s sa nu pierd sarcina si sa se prinda placenta. Am facut tratament, stat la pat si cam atat... A fost totul bine pana am nascut prematur, dar nasterea prematura nu a avut legatura cu placenta. (eu nu pot tine o sarcina mai mult de 28s) |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
Papusica!!! |
| Rox4n1k4 parca tu urmezi nu?!
Si apoi Andreea Iar eu si DianaM ne "batem" pe locul 3, sa vedem al cui o vrea sa iasa primul
Acus avem nevoie de casuta noua |
|
| MadaMadalyna wrote:
La prima sarcina am avut si eu placenta desprinsa, am facut hemoragie, a trebuit sa stau l pat pana la 12s sa nu pierd sarcina si sa se prinda placenta. Am facut tratament, stat la pat si cam atat... A fost totul bine pana am nascut prematur, dar nasterea prematura nu a avut legatura cu placenta. (eu nu pot tine o sarcina mai mult de 28s)
multumesc de raspuns...cand ai descoperit ca e desprinsa? |
|
| Offf fetelor, sunt terminata! Si fizic si psihic. Barbatumiu e la munca toata ziua ca de obicei. Am vazut ca nimeni nu are nici o intentie de a face curat in casa asta, m-am apucat usurel eu...si la maturat e greu(ca nu stiu cum a reusit saptamana trecuta sa termine de zile aspiratorul)....in fine, ideea e ca soacramea cand a vazut ca mam apucat de facut curat a luato durerea de cap dintro data si sa pus in pat la tv, si asta cu burta pana la gura sa faca curat nah....cand am iesit afara sa intind rufele lam sunat pe barbatumiu si iam zis, cam turba la telefon, ca doar la ce o venit masa Si faza: dupa ce am intins rufele, cand am venit in casa soacramea baga la spalat hainele fetei ...eu leam pus in dulap provizoriu ca sa vad daca intra toate si restu...ea a luat primele doua rafturi cu bratu si lea pus in masina de spalat, nu sortate..la fix am oprito... Incep.so iau razna jur!!! |
|
| delia.c.yaya wrote:Offf fetelor, sunt terminata! Si fizic si psihic. Barbatumiu e la munca toata ziua ca de obicei. Am vazut ca nimeni nu are nici o intentie de a face curat in casa asta, m-am apucat usurel eu...si la maturat e greu(ca nu stiu cum a reusit saptamana trecuta sa termine de zile aspiratorul)....in fine, ideea e ca soacramea cand a vazut ca mam apucat de facut curat a luato durerea de cap dintro data si sa pus in pat la tv, si asta cu burta pana la gura sa faca curat nah....cand am iesit afara sa intind rufele lam sunat pe barbatumiu si iam zis, cam turba la telefon, ca doar la ce o venit masa Si faza: dupa ce am intins rufele, cand am venit in casa soacramea baga la spalat hainele fetei ...eu leam pus in dulap provizoriu ca sa vad daca intra toate si restu...ea a luat primele doua rafturi cu bratu si lea pus in masina de spalat, nu sortate..la fix am oprito... Incep.so iau razna jur!!! stati cu socrii? Daca nu stati nu poti sa o dai afara?:)) |
|
| Anemone25 wrote:stati cu socrii? Daca nu stati nu poti sa o dai afara?:))
Dac era dupa mine era dupa usa de mult dar e casa lor, incerc sa mai suport pana in august cand ne vom muta doar noi si cu bebe (dar mai nou,cum am mai zis, vad ca ei cred ca se muta si ei cu noi ) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Dac era dupa mine era dupa usa de mult dar e casa lor, incerc sa mai suport pana in august cand ne vom muta doar noi si cu bebe (dar mai nou,cum am mai zis, vad ca ei cred ca se muta si ei cu noi ) Hahahah buna asta, de ce vor sa se mute cu voi?? Sau de ce cred asta? Oamenii astia nu inteleg deloc ca o familie tre sa locuiasca singura? De ce au impresia ca va mutati, doar asa ca v-ati plictisit de locul actual?
Sa ai grija cu curatenia, eu zic sa nu mai faci asa, sa suni la sot sau sa ii zici seara ca na, tre facut curatenie si sa ii spuna mamei lui, ca daca de asta e acolo sa ajute dar nu se simte, tre impinsa de la spate. Ca ai facut tu nu s-a simtit ca s-a pus la tv deci.. nu fa pe eroina ca tu tre sa te odihnesti acuma. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna fetelor...va atasez si eu poza cu burtica pa aprox 32 saptamani
https://ibb.co/d53TD7 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| delia.c.yaya wrote:Dac era dupa mine era dupa usa de mult dar e casa lor, incerc sa mai suport pana in august cand ne vom muta doar noi si cu bebe (dar mai nou,cum am mai zis, vad ca ei cred ca se muta si ei cu noi )
Offf si sor-mea statea cu socrii ei si acum cateva zile s-au certat si s-au mutat singuri. Eu nu stiu cum o suporti.. Vezi si tu ce faci pana in august, daca nu, vino in tara, nu mai sta sa ii suporti ei prostiile. Vorbeste si cu al tau :) o sa inteleaga |
|
| Da zau ca imi pare rau ca am facuto pea eroina, nici nu stiu daca am arsuri sau ma doare burta sus... Dar parca nici asa nu mai poti sta, ca de cand a venit sia facut curat doar in camera lor, iar eu stand in living cine vine se izbeste aici si in bucatarie... |
|
| lixandra_alexandra wrote:
Ce burtica frumusica |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Da zau ca imi pare rau ca am facuto pea eroina, nici nu stiu daca am arsuri sau ma doare burta sus... Dar parca nici asa nu mai poti sta, ca de cand a venit sia facut curat doar in camera lor, iar eu stand in living cine vine se izbeste aici si in bucatarie...
Apai nu zic sa nu se faca curat dar fac restul nu tu, soacra, sotul tau, oricine.. tu nu :)
Andreea tu cum mai esti cu al tau, ati facut pace, ai sprijin? |
|
|