|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Multumesc Mirunah. Anunt maine ce zice medicul, il sun.
Fetelor, scuze ca am acaparat discutia cu junghiuri, dar cand te ia panica, te ia. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| AriaM wrote:Multumesc mult fetelor ca v-ati gandit la mine. Karin s-a nascut la 09:45, 49 cm, 2380 g. E la prematuri acum, am pupacit-o tare la nastere si o data in salon cand au venit sa mi-o arate. Eu sunt la reanimare, trag tare de mine sa ma misc cat mai repede ca sa pot ajunge la ea. Am avut un mare, mare noroc, ca am fost sub supraveghere si ca am facut cezariana la timp: Karin a mea avea tripla circulara, lichidul amniotic verde, iar eu, am aflat azi, intrasem in preeclampsie. Cezariana in sine a fost o experienta ok, anestezia nu e dureroasa, punerea sondei nu am simtit-o deloc, pe bebe au scos-o in maxim 10 min, vreo 25 minute au scos placenta, m-au curatat si cusut. Iar acum, cel mai greu lucru mi se pare intorsul de pe o parte pe alta. Si faptul ca eu nu o pot avea pe Karin langa mine... dar maine se remediaza problema! As pune si poza cu bebelina, sa vad cum ma descurc cu siteul acela imgur... LE: poza e prea mare iar pe imgur nu reusesc sa ma inregistrez de pe tel. Promit o poza cand ajung acasa.
Felicitari . Recuperare rapida si multa sanatate! |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Aria, recuperare usoara si sanatate multa la amandoua.
E bine ca pana la urma s-a nimerit cu cezariana, in conditiile de fata a fost mult mai bine pentru amandoua. Cat a fost diferenta la greutate intre ultima ecografie si cea de la nastere? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2017 Mesaje: 50
| anemona30 wrote:
Ce valoare au ? Ca avem cam acelasi nr de sapt la sarcina
La fel, 1.1 Laboratorul spune ca intre 21-28 sapt trebuie sa fie mai mic de 1.6, deci ne incadram. |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Andreea0702 wrote:
La fel, 1.1 Laboratorul spune ca intre 21-28 sapt trebuie sa fie mai mic de 1.6, deci ne incadram.
Ce m ai lini?tit !:*:* Mul?umesc mult de tot ca mi cam crescuse tensiunea de emotii |
|
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
| Aria felicitari pentru bebelina ta si pentru curajul tau ! sa fiti sanatoase si sa vezi cum se aranjeaza toate in timp, tu ai sa te rcuperezi si pe bebelina ai s o vezi mai des . Puuupici
Fetelor in legatura cu junghiul in zona pelvina,am patit si eu pe la inceput de am fost la doctor, nu ma lasa deloc..dar defapt erau ligamentele si era totul ok. Saptamana trecuta din nou...am crezit ca am facut apendicita...m a intepat in partea dreapta jos 3 zile...si cand stateam intinsa. A trecut pana la urma de la sine si e totul in regulase pare...daca nu e o durere continua si daca nu sunt sangerari nu cred ca sunt probleme |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Felicitari, Aria draga Sa fie sanatoasa pitica si tie iti doresc recuperare usoara ce a fost mai greu a trecut, totul va fi bine de acum inainte te pup si te imbratisez cu drag |
|
Inregistrat: 10/27/2017 Mesaje: 50
| anemona30 wrote:Ce m ai lini?tit !:*:* Mul?umesc mult de tot ca mi cam crescuse tensiunea de emotii
Ma bucur ca am fost de ajutor, stiu cum e! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| De ieri am avut vreo patru contractii, una dureroasa ca-mi dadea lacrimi, iar una ma.trezit si din somn azi la amiaza... Devin din ce in ce mai dureroase, ultima de.azi ma speriat tare...la cat de dureroasa era acum nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va veni momentul |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| AriaM wrote:Multumesc mult fetelor ca v-ati gandit la mine. Karin s-a nascut la 09:45, 49 cm, 2380 g. E la prematuri acum, am pupacit-o tare la nastere si o data in salon cand au venit sa mi-o arate. Eu sunt la reanimare, trag tare de mine sa ma misc cat mai repede ca sa pot ajunge la ea. Am avut un mare, mare noroc, ca am fost sub supraveghere si ca am facut cezariana la timp: Karin a mea avea tripla circulara, lichidul amniotic verde, iar eu, am aflat azi, intrasem in preeclampsie. Cezariana in sine a fost o experienta ok, anestezia nu e dureroasa, punerea sondei nu am simtit-o deloc, pe bebe au scos-o in maxim 10 min, vreo 25 minute au scos placenta, m-au curatat si cusut. Iar acum, cel mai greu lucru mi se pare intorsul de pe o parte pe alta. Si faptul ca eu nu o pot avea pe Karin langa mine... dar maine se remediaza problema! As pune si poza cu bebelina, sa vad cum ma descurc cu siteul acela imgur... LE: poza e prea mare iar pe imgur nu reusesc sa ma inregistrez de pe tel. Promit o poza cand ajung acasa.
Felicitari Bine ca e totul ok Recuperare usoara Te asteptam la mamici |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| delia.c.yaya wrote:De ieri am avut vreo patru contractii, una dureroasa ca-mi dadea lacrimi, iar una ma.trezit si din somn azi la amiaza... Devin din ce in ce mai dureroase, ultima de.azi ma speriat tare...la cat de dureroasa era acum nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va veni momentul
Delia tre sa fi optimista , nu te mai gandi la contractii dureroase . Nu o sa ai epidurala? |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Multumesc Dana Sunt mamica...
Dana_ wrote:Felicitari Bine ca e totul ok Recuperare usoara Te asteptam la mamici |
|
| Se spune ca durerea de travaliu e o durere alba: nu e continua, vei stii ca trece iar ceea ce te asteapta la final iti va da puterea necesara sa rezisti
delia.c.yaya wrote:De ieri am avut vreo patru contractii, una dureroasa ca-mi dadea lacrimi, iar una ma.trezit si din somn azi la amiaza... Devin din ce in ce mai dureroase, ultima de.azi ma speriat tare...la cat de dureroasa era acum nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va veni momentul |
|
| Mersi Mary Tu cum esti, nu cred ca am vazut mesaje de la tine in ultimele zile. Sper ca nu mai ai contractii...
MaryPoppins wrote:Felicitari, Aria draga Sa fie sanatoasa pitica si tie iti doresc recuperare usoara ce a fost mai greu a trecut, totul va fi bine de acum inainte te pup si te imbratisez cu drag |
|
| Lena,
|
|
|