|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Mirunah wrote:It's a boy!!! Totul este foarte bine, bebe creste cum trebuie. Super super fericiti amandoi! Ne-a spus ca 100% e baietel. Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi creste un baietel, adica sper sa ma pricep. Trebuie! Deja am cumparat 5 bodyuri si 2 perechi de sosetele Felicitari!!!! |

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Felicitari, Miruna sa fie sanatos si sa stea cuminte pana la termen
Si chiar ca s-au adunat numai baietei aici pe forum, poate gravidutele noi mai vin din urma si cu fetite, ca suntem rau in minoritate |

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Mirunah wrote:It's a boy!!! Totul este foarte bine, bebe creste cum trebuie. Super super fericiti amandoi! Ne-a spus ca 100% e baietel. Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi creste un baietel, adica sper sa ma pricep. Trebuie! Deja am cumparat 5 bodyuri si 2 perechi de sosetele
Felicitari!!!!!!! Te-a trimis la 4D? |
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Mirunah wrote:It's a boy!!! Totul este foarte bine, bebe creste cum trebuie. Super super fericiti amandoi! Ne-a spus ca 100% e baietel. Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi creste un baietel, adica sper sa ma pricep. Trebuie! Deja am cumparat 5 bodyuri si 2 perechi de sosetele
Felicitari! Sa fiti sanato?i! |

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Multumesc fetele!!!!
Diana nu m-a trimis. A zis ca ne vedem la 20 de sapt. Sau peste o luna. Nu mai stiu. Eu ma duc la 20 de sapt.
Daaa, m-am linistit, gata.
Ce ne facem cu baieteii nostri? Sunt asa putine fete, o sa se lupte pentru ele |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Eu o sa am fetita! |

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Ilinca003 wrote:Eu o sa am fetita! Felicitari Ilinca! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
Felicitari, mamico!! Sa fiti sanatosi amandoi.. |

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Ieeeeeei e totul in regula! Super! Felicitari pt baietel. Si spor la cumparaturi!
Mirunah wrote:It's a boy!!! Totul este foarte bine, bebe creste cum trebuie. Super super fericiti amandoi! Ne-a spus ca 100% e baietel. Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi creste un baietel, adica sper sa ma pricep. Trebuie! Deja am cumparat 5 bodyuri si 2 perechi de sosetele |

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Felicitari Miruna! Abia astept si eu sa imi spuna joi ce o sa avem!sa vedem daca se mentine ce mi-a zis la dublu test. Mai e putin si vad cum a crescut bebele |
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Ilinca003 wrote:Eu o sa am fetita!
Felicitari! |

| Felicitari pt fetita cu fundita!
Ilinca003 wrote:Eu o sa am fetita! |

| Ma bucur Roxana ca ai ajuns cu bine pana in sapt 35, mult nu mai ai nici tu. Sa ne tii la curent cu ce iti zice doctorul, sunt chiar curioasa ce a fost cu scurgerea repectiva. Apropo, ai mai avut scurgeri de genul acesta de la ultimul tau mesaj?
Rox4n1k4 wrote:Buna fetelor, vroiam sa va anunt in legatura cu ultimul mesaj cand am crezut ca elimin deja dopul, nu stiu ce a fost aia insa am ajuns cu bine la 35 saptamani ?i joi am control la medic ?i o sa il si intreb mai multe. Bebe e vioi misca abia astept sa ma intalnesc cu el!  sper sa mai treaca 2 sapt cu bine sa stea la caldurica. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2017 Mesaje: 50
Felicitari, Mirunah!!! |
|

Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| AriaM wrote:Ma bucur Roxana ca ai ajuns cu bine pana in sapt 35, mult nu mai ai nici tu. Sa ne tii la curent cu ce iti zice doctorul, sunt chiar curioasa ce a fost cu scurgerea repectiva. Apropo, ai mai avut scurgeri de genul acesta de la ultimul tau mesaj?
Mul?umesc frumos, la fel î?i doresc ?i ?ie nastere usoara vad ca ai 37 sapt. Am mai avut dar mai pu?in ca atunci, i-am aratat la o cumnata a zis ca ?i ea a avut înainte sa nasca ?i nu era dopul ca dopul l-a eliminat deodata... Înca iau oricum ovule cu lactobacili deci sarcina e oarecum protejata daca e infectie.joi o sa îmi ia iar secre?ie pt laborator sa vedem cum mai stau, am ceva infec?ii de la începutul sarcinii ?i nu am ce sa fac, am luat ?i antibiotice dar nu am scapat ?i medicul a zis ca mai bine ramânem pe ovule naturale pt protec?ie pana la final pt ca nici antibioticul nu e bun.. Am încredere în el sper sa fie totul bine.. Apropo sunte?i pe aici care lua?i injec?ii pt sub?ierea sângelui(trombofilie)? Cum a?i nascut sau ce ?ti?i despre asta? |
|
|