Gravidutzele noastre dragi - 42
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Emma1406
Scris: Sunday, January 28, 2018 3:34 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/7/2017
AleC wrote:
Fetelor, am nascut! Am o minune de 3400gr si 52cm, prin cezariana, nu am reusit natural, aveam contractii la 5min, dar nu eram deloc dilatata, colul inchis. Si eram de aseara cu membranele rupte, curgea intruna.
Inca sunt anesteziata, va povestesc cand imi mai revin.

Felicitari! Multe momente minunate langa bebe! Sa fiti sanatosi ! hearts
Mirunah
Scris: Sunday, January 28, 2018 3:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
Felicitari Ale! Abia astept sa ne povestesti.

Fetelor, eu sunt cam panicata de vreo 2 zile.
Burta nu creste deloc, ba zici ca se micsoreaza.
Pe bebe nu l-am simtit inca.
Cred ca o singura data pot sa fiu cat de cat sigura ca fost el, dar asta acum vreo 5 zile. De atunci nu am mai simtit nimicplans
alina89
Scris: Sunday, January 28, 2018 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
AleC wrote:
Fetelor, am nascut! Am o minune de 3400gr si 52cm, prin cezariana, nu am reusit natural, aveam contractii la 5min, dar nu eram deloc dilatata, colul inchis. Si eram de aseara cu membranele rupte, curgea intruna.

Felicitari!!! Hai ca nu s-a lasat asteptat asa mult! hearts recuperare usoara si te asteptam la povesti Cheek Kiss
oanatm
Scris: Sunday, January 28, 2018 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Mirunah wrote:

Cred ca o singura data pot sa fiu cat de cat sigura ca fost el, dar asta acum vreo 5 zile. De atunci nu am mai simtit nimicplans

Eu zic sa stai linistita ca totul e bine...dar pentru linistea ta poate ar trebui sa vb cu medicul curant, sa vezi ce zice.
Andreea0196
Scris: Sunday, January 28, 2018 5:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Felicitari Ale, multa sanatate tie si lui bebe.
Astept detalii despre cezariana ca as vrea sa fac si eu.
Recuperare rapida computerlove
AriaM
Scris: Sunday, January 28, 2018 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Mirunah, stai linistita. La 16 saptamani e mult prea devreme sa simti bebele, mai ales fiind si la prima sarcina. Eu abia prin saptamana 19 am inceput sa simt miscarile si nici atunci nu eram sigura daca era bebe sau altceva... Iar burta nu are cum sa descreasca, o fi balonarea de vina. Si nu uita ca si balonarea e un simpom de sarcina.... Iar de crescut, nu creste cu cm de pe o zi pe alta! Stai ZEN, e totul in regula. Cheek Kiss

Mirunah wrote:

Andreea0702
Scris: Sunday, January 28, 2018 5:32 PM
Nivel

Inregistrat: 10/27/2017
AleC wrote:

Felicitari, Ale! Recuperare usoara, si sanatate amandurora! Clap computerlove
Lena94
Scris: Sunday, January 28, 2018 5:32 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2017
AleC wrote:

Felicitari mamicoCheek Kiss
Sa ti traiasca bebele, sa fie sanatos si mancacios. Te pupam si mai asteptam vesti grup
Andreea0702
Scris: Sunday, January 28, 2018 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/27/2017
Mirunah wrote:

Mirunah, stai linistita.Burtica o sa ia avant mai pe la 19-20 saptamani...iar miscari constante deabia de o saptamana sa zic ca simt, asa ca nu te panica.Si eu eram stresata cand am inceput sa il simt pe la 16-17 saptamani, ca erau pauze de cateva zile intre.Impropriu spus miscari, erau fluturasi asa in burtica.pe la 16 saptamani mai mult burtica isi schimba forma, decat sa creasca f vizibil, asa ca probabil deaia ti se pare ca se micsoreaza.
Bineinteles, iti spun exact cum s a intamplat in cazul meu, nu e o regula.
lixandra_alexandra
Scris: Sunday, January 28, 2018 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Mirunah wrote:

Nu te panica pt ca inca este prea devreme sa simti miscarile zilnic...eu abia dupa 21 am inceput sa le simt zilnic si de mai multe ori pe zi. La mine a fost si placenta anterioara si simteam cam greu...o sa fie bineCheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Sunday, January 28, 2018 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
AleC wrote:

Yuhuuu..felicitari Cheek Kiss
AliceAndreea
Scris: Sunday, January 28, 2018 6:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
Mirunah wrote:

Eu am avut aceasi frica azi Lol si m-am pus frumos in pat pe spate, nu m-am miscat deloc si am facut liniste totala in casa, la 5 minute am simtit cateva miscari usoare si apoi nu am mai simtit oricat l-am pandithohot ..am facutnasta ptr ca l-am simtit de doua ori acum o saptamana si dupa nimic.

Am citit ca ei dorm foarte mult acum si ar fi mai activi seara/noapte, plus ca ei sunt foarte mici si pot fi asezati cu spatele in sus iar miscarile lor nu sunt simtite

Eu cred ca am simtit asa devreme miscarile ptr ca bebe este mai dezvoltat (+1s) si sunt la a doua sarcina ( sunt mamica unui ingeras din cer).

Fi linistita draga mea caci mai tarziu o sa te rogi sa termine joaca ca sa poti adormi si tu yes hohot coeur
Pisicutza30
Scris: Sunday, January 28, 2018 6:05 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2017
Ale felicitari! Multa sanatate iti doresc! A?teptam detalii.
Eu am sim?it pe la 16 saptamani ceva in burtica dar foarte usor. Nici nu am realizat ce ii pâna în sapt 18. In sapt 17 am sim?it ca furnicaturile intr-o zi si in sapt 18 am mai sim?it o data mai tare. Acuma in sapt 19 simt mai des însa tot nu e ceva tare. Trebuie sa stau linistita si atenta ca sa imi dau seama ca e bebe. Ma gandesc ca prin sapt 21-22 o sa simt ce vreau eu. coeur
Atașeze si eu o poza cu burtica mea la 19 saptamanicoeur

Pisicutza30 attached the following image(s):
screenshot_20180128-191952.jpg

CrisM
Scris: Sunday, January 28, 2018 6:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Bun venit noilor gravidute!felicitari si sarcina cat mai usoara pana la termen. Eu v-am urmarit putin din umbra zilele astea...niste evenimente familiale tragice m-au facut sa stau departe de forum...
Felicitari AleC! sa fie bebe sanatos, sa va aduca multe bucurii si sa te recuperezi rapid!
Mirunah nu te speria ca e foarte devreme sa il simti pe bebe. eu abia la 17 - 18 sapt am inceput sa simt niste fluturasi in burtica si tot atunci a inceput sa se observe putin si burtica. intre miscarile lui puteau sa treaca si zile sa nu mai simt nimic...asa ca stai linistita si nu te stresa degeaba. Acum la mine are reprize in care se misca serios, mai ales seara si dimineata. se vede cum zvacneste burtica atunci cand da mai tare. joi dim merg la morfo de trim II si o sa ne spuna sigur ce e. eu de la 12 sapt nu am mai fost la eco. la controale doar i-a ascultat putin inimioara si a verificat sa fie totul bine
Pisicutza30
Scris: Sunday, January 28, 2018 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2017
CrisM wrote:
Bun venit noilor gravidute!felicitari si sarcina cat mai usoara pana la termen. Eu v-am urmarit putin din umbra zilele astea...niste evenimente familiale tragice m-au facut sa stau departe de forum...
Felicitari AleC! sa fie bebe sanatos, sa va aduca multe bucurii si sa te recuperezi rapid!
Mirunah nu te speria ca e foarte devreme sa il simti pe bebe. eu abia la 17 - 18 sapt am inceput sa simt niste fluturasi in burtica si tot atunci a inceput sa se observe putin si burtica. intre miscarile lui puteau sa treaca si zile sa nu mai simt nimic...asa ca stai linistita si nu te stresa degeaba. Acum la mine are reprize in care se misca serios, mai ales seara si dimineata. se vede cum zvacneste burtica atunci cand da mai tare. joi dim merg la morfo de trim II si o sa ne spuna sigur ce e. eu de la 12 sapt nu am mai fost la eco. la controale doar i-a ascultat putin inimioara si a verificat sa fie totul bine

Sa ne poveste?ti si noua cum e la morfofetala. Si eu am programare peste 2 sapt si is curioasa cum ii...ne Da poza ,filmulet...Eu inca nu am auzit bataile inimii. Nu am cerut dar nici dr nu a zis ca sa le puna. Eu sper sa imi zica si mie sexul sigur si sa imi dea filmarecoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.