|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| MaryPoppins wrote:Inawar, bine ca ai zis de unde le luai cu reducere, si mie imi tot da doctorita voucher din ala si am dosarul plin de ele, dar nu le-am folosit niciodata. Tot de la Sensiblu am luat si acolo is aproape 90 lei, noroc ca aveam multe puncte pe cardul lor si le-am luat gratis ultima data.
Caaaat??? nu mai bine le comanzi de pe bebetei? Parca era 60 cutia la sensiblue parca mi se par cele mai scumpe, a mai luat sotul ceva pt bebe a dat 50 lei pe o cutie inceputa deja si in bebetei era 28lei intreaga..
La kg v-am batut pe toate. +18 mai am de dat 8 jos ca sa ajung de unde am plecat, dar as vrea vro 11-12. |

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Daa, la Sensiblu totul e mai scump, dar m-am obisnuit sa iau tot de la ei medicamentele si cosmeticele lunare, motivata fiind si de cardul pe care pot sa acumulez puncte. Dar la astea e chiar prea mare diferenta de pret si le-as lua din alta parte. La farmacia tei stiu ca totul e mai ieftin si imi comandam suplimentele de la ei inainte de sarcina, dar acum nu cred ca renteaza, as ajunge tot la pret de Sensiblu cu transportul. Dar am o lista cu chestii pt bebe, o sa pun o comanda mai mare prin martie. Sa stii ca din punctul asta de vedere va invidiez pe voi care stati in Bucuresti |

| Andreea0196, te vad online, spune-ne cum mai esti |

| AleC wrote:Andreea0196, cum esti? Fetelor, sa imi tineti pumnii, maine am control, o sa imi fie asa ciudat dupa 3 sapt de stat în pat sa ies si sa fac fata si unui drum cu masina de 2h, dar abia astept sa vad cum e bebe.
Ale, ce putin mai ai bafta maine, sa auzim ca bebe va iesi varsator |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Fetelor va multumesc de grija sunt bine. Bebe este cam la fel..poate sa zic ca a miscat un pic mai mult..astept sa merg marti sa il vad cum e, simt ca nu mai trece timpul.. Legat de trombofilia asta, este indicat ca toate gravidele sa faca analizele? Sau recomanda doctorul in functie de ceva anume? |

| Ai vazut ca te-ai panicat degeaba? Nu toti bebeii misca la fel, al tau probabil e mai moale, poate i se trage si de la zodia in care se va naste
Si nu incepe te rog si cu trombofilia, ocupa-ti mintea si timpul cu shopping pt bebe, citit chestii faine despre bebelusi si mamicenie etc si nu te mai gandi la atatea analize. Eu nu le-am facut, nu am indicatie pt ele si nici nu-s curioasa sa le fac |

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Asa e Mary trebuie sa imi ocup creierul cu alte chestii, ca altfel o iau razna de la atatea porcarii. Voi ce faceti, cum mai sunteti? Cand mai aveti control? Ale iti tin pumnii, totul va fi super. Mai ai un pic si ne parasesti |

| Eu am miercuri la 2 control, dar parca nu mai is asa de nerabdatoare ca inainte sper doar sa ne arate si fata, ca pana cum ne-a tratat doar cu spatele in rest is linistita, e tare activa si e minunat sa te trezesti dimineata in imbranceli de bebelus acum si-a schimbat pozitia, nu ma mai deranjeaza la vezica ca in zilele trecute si da mai mult pe la buric si pe sub coaste, ma gadila si rad singura de multe ori |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2017 Mesaje: 89
| Alexis21 wrote:Nea?a, fetelor! Am o mica problema! :))))) Îmi e cam jena, dar trebuie sa rezolv problema. Cum proceda?i voi cu constipa?ia? De?i sunt... Ca un balon ?i e nasol. ?i înca ceva .. Când merg la baie, încerc sa ma for?ez, ca sa rezolv problema. Fac ceva rau? Probabil întrebarea e ridicola dar pentru mine e o reala problema. :)))
Heei e mai veche postarea, dar citeam ce au scris burticile de unde am lipsit eu si am vazuut si problemuta ta. Sa stii ca aceeasi pb o am si eu...doar ca la mine, acum cu sarcina s-a agravat de am ajuns sa mi fac clisma. Insa doctorita mi a zis sa iau Casen Fibra pt adulti. Sunt niste pliculete cu un fel de lichid ce contine fibre concentrate, deloc daunatoare pt bebel.recunosc ca am intrebat si farmacista si mi a spus ca e plin de gravidute ce cauta aceste pliculete. Eu iau de la 8 saptamani in fiiecare zi si se pare ca s a ameliorat pb. De asemenea un pont sunt kiwi dimineata pe stomacelul gol, 1-2 depinde cat de constipata esti. Nu ti poti imagina ce efect laxativ au eu i am dat si sotului intr-o dimineata , a mancat vreo 2 si n a mai iesit din baie . Eu mananc cam 2-3 sa am scaun normal. De asemenea taratea face minuni. In orice caz nu te forta. Te pup si sper sa treci cu bine de problemuta |

| Hei burtici, va salut cu drag si chiar daca n am scris sa stiti ca v am urmarit cu interes, insa n am avut acces la PC si e asa aiurea sa scrii de pe telefon dar important e ca s a rezolvat. Sa aveti un an minunat, sarcini la termen, nastere usoara si bebei sanatosi ! Bun venit noilor burtici ! Va pup
Noi suntem bine, astept sa miste bebele, nici urma de burtica si ma mai panichez ca nu stiu daca mai e acolo. Abia pe 29 ian avem din nou programare si parca nu mai trece timpul :( ma consolez ca o sa ne spuna sigur sexul
De asemenea daca ma puteti ajuta cu o problema...am avut zilele trecute o durere de cap de imi venea sa ma urc pe pereti. M a tinut 3 zile si parca dupa ce ma trezeam ma durea mai tare. No spa nu m a ajutat deloc si nici masajele la nas tample etc. recomandate pe net, parca mai rau mi-au facut. Am stat inchisa in camera cu luminile stinse ca nu suportam nimic. Am auzit ca se poate lua paracetamol, insa n am avut curaj si sa va scriu n am putut ca n am avut acces la net. Acum parca iar ma incearca o durere de cap si sper sa nu fie la fel de rea ca ultima. Voi ce mi recomandati ? |
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea0196 wrote:Fetelor va multumesc de grija  sunt bine. Bebe este cam la fel..poate sa zic ca a miscat un pic mai mult..astept sa merg marti sa il vad cum e, simt ca nu mai trece timpul.. Legat de trombofilia asta, este indicat ca toate gravidele sa faca analizele? Sau recomanda doctorul in functie de ceva anume? Ma bucur ca esti bine Lasa deoparte gandurile cu trombofilia, nu fac toate gravidutele analizele, doar cu indicatie si nu cred ca e cazul. Tu bucura-te de bebe, important e ca a fost ceva mai activ.
Lena, legat de durerile de cap nu stiu ce sa iti zic, nu am avut probleme in sarcina. Stiu si eu ca paracetamolul simplu e permis, insa eu nu am luat nici la raceala. Sper sa fii mai bine. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Caaaat???  nu mai bine le comanzi de pe bebetei? Parca era 60 cutia  la sensiblue parca mi se par cele mai scumpe, a mai luat sotul ceva pt bebe a dat 50 lei pe o cutie inceputa deja si in bebetei era 28lei intreaga.. La kg v-am batut pe toate. +18  mai am de dat 8 jos ca sa ajung de unde am plecat, dar as vrea vro 11-12.
Iridium? Asa am patit si noi ca am zis sa ia servetele de ochi la copil, pe bebetei erau 28 lei.. a vebit acasa cu 2 cutii luate dar zice ca a dat vreo 100 si ceva de lei. Nu imi venea sa cred.. |

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Lena94 wrote:Hei burtici, va salut cu drag si chiar daca n am scris sa stiti ca v am urmarit cu interes, insa n am avut acces la PC si e asa aiurea sa scrii de pe telefon  dar important e ca s a rezolvat. Sa aveti un an minunat, sarcini la termen, nastere usoara si bebei sanatosi ! Bun venit noilor burtici ! Va pup Noi suntem bine, astept sa miste bebele, nici urma de burtica si ma mai panichez ca nu stiu daca mai e acolo. Abia pe 29 ian avem din nou programare si parca nu mai trece timpul :( ma consolez ca o sa ne spuna sigur sexul De asemenea daca ma puteti ajuta cu o problema...am avut zilele trecute o durere de cap de imi venea sa ma urc pe pereti. M a tinut 3 zile si parca dupa ce ma trezeam ma durea mai tare. No spa nu m a ajutat deloc si nici masajele la nas tample etc. recomandate pe net, parca mai rau mi-au facut. Am stat inchisa in camera cu luminile stinse ca nu suportam nimic. Am auzit ca se poate lua paracetamol, insa n am avut curaj si sa va scriu n am putut ca n am avut acces la net. Acum parca iar ma incearca o durere de cap si sper sa nu fie la fel de rea ca ultima. Voi ce mi recomandati ?
Nici la mine nu prea se vede mai nimic...dar sa vezi cand vom exploda Sotul zice ca o sa iasa un pisic din mine, ca nu am burta deloc Si pe mine ma mai doare capul, am citit ca tot de la sarcina este. De obicei ma doare seara, dupa ce vin de la munca si prefer sa inchid ochii, sa dorm putin. Cand ma trezesc tot ma mai doare, dar nu atat de tare.
Si eu astept sa il simt pe bebe...am mai simtit cate ceva, dar nu imi dau seama daca e bebe sau nu. Mie imi aminteste in fiecare zi ca e acolo si creste prin starile de greata si faptul ca vomit |

| Mirunah wrote:Nici la mine nu prea se vede mai nimic...dar sa vezi cand vom exploda  Sotul zice ca o sa iasa un pisic din mine, ca nu am burta deloc Si pe mine ma mai doare capul, am citit ca tot de la sarcina este. De obicei ma doare seara, dupa ce vin de la munca si prefer sa inchid ochii, sa dorm putin. Cand ma trezesc tot ma mai doare, dar nu atat de tare. Si eu astept sa il simt pe bebe...am mai simtit cate ceva, dar nu imi dau seama daca e bebe sau nu. Mie imi aminteste in fiecare zi ca e acolo si creste prin starile de greata si faptul ca vomit
Si eu am senzatia ca simt ceva uneori dar toata lumea imi spune ca e prea mica sarcina sa se faca prezent bebele. Nu stiu ce sa zic, mai asteptam un pic Eu pot spune ca sunt o burtica "norocoasa" pt ca pana acum n-am avut niciun simptom, ata ca mi au iesit niste cosulete pe fata si as fi in stare sa intru in hibernare de ce somn imi este, in rest nimic. Eu as fi preferat sa am greturi sincer, macar asa stiam ca e acolo :)).
Mai asteptam putin, acus n o sa na mai vedem degetele de la picioare de burtica parca nu mai am rabdare . Vad ca suntem apropiate ca termen acusi ne mandrim cu burticile pe aici |
|
Inregistrat: 8/8/2017 Mesaje: 31
| MaryPoppins wrote:
Si eu si alte gravidute de pe forum luam Femosun, e o varianta buna de vitamine prenatale.
Multumesc pentru raspunsuri! Ideea e ca eu am inceput sa iau acid folic inainte de femosun...ginecologul a zis ca pot sa iau in continuare si acid folic insa femosun contine deja acid folic... |
|
|