|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/8/2017 Mesaje: 31
| Fetelor, azi am mers prima data la control. Am doar 8 saptamani. Medicul ginecolog mi-a dat o reteta pentru FemoSun. Ati luat asa ceva? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Cris29 wrote:Fetelor, azi am mers prima data la control. Am doar 8 saptamani. Medicul ginecolog mi-a dat o reteta pentru FemoSun. Ati luat asa ceva?
Si eu si alte gravidute de pe forum luam Femosun, e o varianta buna de vitamine prenatale. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Cris29 wrote:Fetelor, azi am mers prima data la control. Am doar 8 saptamani. Medicul ginecolog mi-a dat o reteta pentru FemoSun. Ati luat asa ceva?
Si eu tot Femosun iau. Dr. Imi daduse Elevit, dupa mai multe cercetari am ales Femosun. Toate analizele mi-au iesit bune, nu am avut lipsa de nimic. |
|

| Gravidutele Diana si Andreea pe unde or umbla? Sper sa fie ok amandoua, ca nu au mai dat niciun semn. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Si eu am luat Femosun, le-am tolerat bine, nu am avut greturi si nici nu am pus multe kg in sarcina. 11 kg din care 4.2 a fost bebe :) La catena si la dona le luam cu 15% reducere, aveam un voucher de la doctorita dar niciodata nu-l aveam la mine si farmacista imi dadea si fara. |
|

| Inawar wrote:Si eu am luat Femosun, le-am tolerat bine, nu am avut greturi si nici nu am pus multe kg in sarcina. 11 kg din care 4.2 a fost bebe :) La catena si la dona le luam cu 15% reducere, aveam un voucher de la doctorita dar niciodata nu-l aveam la mine si farmacista imi dadea si fara.
Super, ce putin ai pus! Cum ai reusit? Eu deja am luat aproape 2 kg si nu mananc cine stie ce... |
|

| Inawar, bine ca ai zis de unde le luai cu reducere, si mie imi tot da doctorita voucher din ala si am dosarul plin de ele, dar nu le-am folosit niciodata. Tot de la Sensiblu am luat si acolo is aproape 90 lei, noroc ca aveam multe puncte pe cardul lor si le-am luat gratis ultima data. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Cris29 wrote:Fetelor, azi am mers prima data la control. Am doar 8 saptamani. Medicul ginecolog mi-a dat o reteta pentru FemoSun. Ati luat asa ceva? Si eu tot femosun iau inca de la 6 sapt. E mai scumpa o cutie dar mi se par ok. Eu iau si magneb6 tot de atunci. Sapt viit ma duc sa ma interesez si eu sa imi fac analizele pe care mi le-a dat pe trimestrul 2 |
|

| Inawar wrote:11 kg din care 4.2 a fost bebe :)
Plus placenta, plus lichidul amniotic, sanii, mai niste retentie de apa si in fapt tu nu te-ai "ingrasat" mai nimic eu nu vreau sa para ca tot repet ca o babuta enervanta, insa le-am tot zis fetelor ca in sarcina nu toata lumea se ingrasa efectiv, in sensul de a acumula grasime, de asta propuneam sa si aruncam cantarele la gunoi iar 2-3 kg sunt nimic, eu am lejer variatiile astea in decurs de o saptamana (sus sau jos), in functie de ce mananc. Atata timp cat nu devenim mici elefentei, chiar n-avem de ce sa mai adaugam si greutatea la lista deja lunga de stresuri in sarcina |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea0196, cum esti?
Fetelor, sa imi tineti pumnii, maine am control, o sa imi fie asa ciudat dupa 3 sapt de stat în pat sa ies si sa fac fata si unui drum cu masina de 2h, dar abia astept sa vad cum e bebe. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Si eu tot femosun am luat, parca pe la 70 lei dadeam pe cutie.. si am pus 8 kg in sarcina. |
|

| Mirunah wrote:
Super, ce putin ai pus! Cum ai reusit? Eu deja am luat aproape 2 kg si nu mananc cine stie ce...
Am mancat normal, nu m-am abtinut daca aveam pofta de ceva. Nu m-au atras dulciurile, mai mult sarat. Doar ciocolata mancam, prefrata mea e una cu 50% cacao si alune intregi. O mare parte din sarcina am prins primavara-vara cand au fost pe piata fructe si legume si poate si asta a ajutat. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Majoretele pt tine Ale!
AleC wrote:Andreea0196, cum esti? Fetelor, sa imi tineti pumnii, maine am control, o sa imi fie asa ciudat dupa 3 sapt de stat în pat sa ies si sa fac fata si unui drum cu masina de 2h, dar abia astept sa vad cum e bebe. |
|

| MaryPoppins wrote:Plus placenta, plus lichidul amniotic, sanii, mai niste retentie de apa si in fapt tu nu te-ai "ingrasat" mai nimic  eu nu vreau sa para ca tot repet ca o babuta enervanta, insa le-am tot zis fetelor ca in sarcina nu toata lumea se ingrasa efectiv, in sensul de a acumula grasime, de asta propuneam sa si aruncam cantarele la gunoi  iar 2-3 kg sunt nimic, eu am lejer variatiile astea in decurs de o saptamana (sus sau jos), in functie de ce mananc. Atata timp cat nu devenim mici elefentei, chiar n-avem de ce sa mai adaugam si greutatea la lista deja lunga de stresuri in sarcina Asa e, dupa nastere in prima sapt cand am ajuns acasa aveam 7 kg mai putin. Mai e si cantitatea de sange care se pierde indiferent ca e cezariana sau naturala.In urmatoarele 2 sapt s-au dus si restul si eram de unde am plecat. Acum cu alaptarea mananc toata ziua, la masa uneori mai mult ca sotul si am pofta de dulce. Traiasca ciocolata Siii probabil si din cauza sarbatorilor am pus 2 kg, ieri m-am cantarit |
|

| MaryPoppins wrote:Inawar, bine ca ai zis de unde le luai cu reducere, si mie imi tot da doctorita voucher din ala si am dosarul plin de ele, dar nu le-am folosit niciodata. Tot de la Sensiblu am luat si acolo is aproape 90 lei, noroc ca aveam multe puncte pe cardul lor si le-am luat gratis ultima data. Ce scumpe sunt la Sensiblu, la catena cu reducere dadeam 65, pe acolo. Cel mai bun pret l-am vazut online la farmacia tei 59 dar nu am comandat. |
|
|