Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Multumescccc pentru raspunsuri fetelor Alina o sa incerc sa beau mai mult..sper sa se schimbe ceva |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| alina89 wrote:Fetelor, beti apa! De la asta e si culoarea. Si e fff important sa beti macar minimul necesar... Pe mine ma ajuta f mult si cand am contractii! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Of si eu am probleme cu apa , in general nu beau cat trebuie dar de cateva zile beau f mult
Asteptam vesti Delia
|
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Eu beau cam 3 l apa pe zi, dar prima urina pe zi tot e inchisa la culoare. In rest in timpul zilei e galben - niciodata aproape incolor caum stiu ca ar trebui sa fie. Analizele arata ca sunt in regula, fara infectii sau alte balarii. Ma gandesc ca o fi normal in sarcina o urina mai colorata... mai multa apa nu pot sa bag in mine. Oricum sunt foarte mandra de mine, inainte de sarcina traiam cu 1 l cafea si un pahar de apa pe zi...
'Neata si de la mine fetelor! |
|
| La fel eram si eu cu cafeaua. Si tigarile. Si 10% mancare. Asa traiam |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| AriaM wrote:Eu beau cam 3 l apa pe zi, dar prima urina pe zi tot e inchisa la culoare. In rest in timpul zilei e galben - niciodata aproape incolor caum stiu ca ar trebui sa fie. Analizele arata ca sunt in regula, fara infectii sau alte balarii. Ma gandesc ca o fi normal in sarcina o urina mai colorata... mai multa apa nu pot sa bag in mine. Oricum sunt foarte mandra de mine, inainte de sarcina traiam cu 1 l cafea si un pahar de apa pe zi...
'Neata si de la mine fetelor!
E de la sarcina, eu nu am problema asta, in schimb trebuie sa sun doctorul sa.mi mute joia asta programarea pt ca am o scurgere urata tare, maronie, ca o gelatina, am patit si vineri si ieri. Sigur e o infectie, si imi e frica sa nu o afecteze pe bebelina.
Apa multa beam si inainte de sarcina, nu doar acum... Sambata seara am dormit la niste neamuri de a mele, nu aveau apa in casa, doar suc sotul a visat noaptea ca bea apa si facea sunete ciudate prin somn de l.am trezit, eu muream de pofta de apa... Am spus ca nu mai plec de acasa fara apa la mine. |
|
| Andreea0196 wrote:La fel eram si eu cu cafeaua. Si tigarile. Si 10% mancare. Asa traiam
Haha si eu , mai putin tigarile ca le-am lasat de cativa ani Dar acum tre sa ne gandim la bb si sa consumam apa , sa mancam cat trebuie ...fara diete fetelor Apropo de papa , la cursul pt nastere naturala au zis sa mancam multe nuci ca sunt f bune , eu bag zilnic acum dar mai mult castane ..mananc ff multe . Si incet incet urca kg ...mai am o luna si ceva si deja am 12 kg in plus iar bb nu e chiar asa mare ..incep sa fiu eu mare |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Aveti idee cam cat costa un trusou pt botez si un costumas pt baietel? Aici sunt scumpisoare... |
|
| Nu imi mai spune eu mananc mult, zici ca sunt umflata cu pompa. O sa imi fie tare greu sa slabesc.. |
|
| Am vazut la 600-700 lei pe net. Costumas si trusou. Super frumoase. Acuma nu stiu daca e mult sau putin nu cunosc piata |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andreea0196 wrote:Sper sa fie asta motivul. O sa incerc sa beau, desi imi este pe dos. Mai merg si la facultate 3 zile pe saptamana si e nasol ca imi vine mereu sa fac pipi si imi e scarba sa merg la baile astea.
Nici eu nu beau apa destula, mi-a iesit asta la ultimele analize, dar am invatat un truc. Imi pregatesc 4 sticle de 0,5 dimineata, ma rog eu is in casa mereu asa.. si imi pun 2 sus si 2 la parter, le numerotez si tre sa le termin pana a doua zi. Altfel imi e cam greu sa stiu daca beau cat trebuie, daca am sticla de 2l, ma tot misc sus jos, beau cu paharul.. |
|
| Dana_ wrote:Haha si eu , mai putin tigarile ca le-am lasat de cativa ani Dar acum tre sa ne gandim la bb si sa consumam apa , sa mancam cat trebuie ...fara diete fetelor Apropo de papa , la cursul pt nastere naturala au zis sa mancam multe nuci ca sunt f bune , eu bag zilnic acum dar mai mult castane ..mananc ff multe . Si incet incet urca kg ...mai am o luna si ceva si deja am 12 kg in plus iar bb nu e chiar asa mare ..incep sa fiu eu mare
Eu de nuci am citit ca au fibre si sunt bune de mancat dupa operatie ca sa ajute sa ai primul scaun usor.. chiar imi notasem sa iau o punga de la lidl in bagajul de spital ca snacks. |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Buna fetele, Vreau si eu pe lista cu burtici. Mi-am modificat si semnatura, hihi.
Miercuri-prima programare la medic. Abia astept. Desi stiu ca nu se va vedea nimic. Dupa calculele mele, bobita mea are 1 saptamana si cateva zile.
Am zis ca am modificat semnatura, dar nu stiu cum sa fac sa apara poza, acum apare doar linkul. |
|
| Mirunah wrote:Buna fetele, Vreau si eu pe lista cu burtici. Mi-am modificat si semnatura, hihi. Miercuri-prima programare la medic. Abia astept. Desi stiu ca nu se va vedea nimic. Dupa calculele mele, bobita mea are 1 saptamana si cateva zile. Am zis ca am modificat semnatura, dar nu stiu cum sa fac sa apara poza, acum apare doar linkul.
Tre sa pui codul celalalt bbcode ii zice, in loc de asta |
|
| Mirunah wrote:Buna fetele, Vreau si eu pe lista cu burtici. Mi-am modificat si semnatura, hihi. Miercuri-prima programare la medic. Abia astept. Desi stiu ca nu se va vedea nimic. Dupa calculele mele, bobita mea are 1 saptamana si cateva zile. Am zis ca am modificat semnatura, dar nu stiu cum sa fac sa apara poza, acum apare doar linkul.
Pe pagina aceea incearca sa cauti codul pt forumuri ..sunt mai multe coduri cred |
|
|