Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alexutza_88 wrote:
Sunt ok ,ne acomodam inca. Am inceput sa ne organizam din ce in ce mai bine. Fizic sunt foarte ok, mai am dureri in partea dreapta deasupra operatiei, pt ca pe dreapta a stat fetita si de acolo a fost scoasa, probabil a fost mai traumatizata partea asta.
La mine mi se pare ca e peste tooot, pe stanga e capusorul si manutele jos asa simt .. si in dreapta fundicul si picioarele, acolo simt mai tare si se intinde pielea mai tare cand loveste. Ai avut contractii la alaptare?
Are asa o rutina deja? Cat doarme, mananca, sau e cand cum? :) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ca si in sceneta aceea cu Costica, dormi? ‘Tooooata lumea doarme, numai eu nu pot’..
Nu stiu ce sa mai fac sa adooorm, de o ora juma ma foiesc in pat, poate poate.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea06 wrote:Ca si in sceneta aceea cu Costica, dormi? ‘Tooooata lumea doarme, numai eu nu pot’..
Nu stiu ce sa mai fac sa adooorm, de o ora juma ma foiesc in pat, poate poate.. Ma alatur si eu...am dormit asa: de la 23 la 00:30, apoi de la 03:00 la 05:00. Deci 3 ore si jumatate, nici alea legate macar. . Si la 8 incep munca. Voi avea o zi minunata. |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:
La mine mi se pare ca e peste tooot, pe stanga e capusorul si manutele jos asa simt .. si in dreapta fundicul si picioarele, acolo simt mai tare si se intinde pielea mai tare cand loveste. Ai avut contractii la alaptare?
Are asa o rutina deja? Cat doarme, mananca, sau e cand cum? :)
Mananca la aprox 3 ore, se trezeste si incepe sa gangureasca. De dormit doarme majoritatea timpului, mai ales ca a facut si icter, care din fericire s -a ameliorat. Eu noaptea pun ceasul sa sune la maxim 4 ore dar e ea ceas desteptator
Contractiile la alaptare sunt prezente, mai ales cand folosesc pompa electrica. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Delia, astazi am morfologica? Te asteptam cu vesti bune |
|
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Doamne eu aveam probleme grave cu somnul in trimestrul 1..era vara si f cald si beam exagerat de multa apa si ma trezeam la 4 a.m. si nu mai dormeam..de o luna mi s-a schimbat urina..e mai galbena..imi sta pe creieriii..vi s-a intamplat? Abia pe 24 ajung la doctorul meu...o sa morrr. Nu am vreo usturime sau vreo durere, ci doar un usor discomfort daca ajung mai cu intarziere la baie..offff sper sa nu fie nimic ingrijorator.. |
|
| Eu maine am morfo. As intreba'o pe doctora de la morfo..poate ma ajuta ea cu vreun raspuns sau sa ma sfatuiasca ce sa fac, nici nu stiu.. |
|
| Andreea0196 wrote:Doamne eu aveam probleme grave cu somnul in trimestrul 1..era vara si f cald si beam exagerat de multa apa si ma trezeam la 4 a.m. si nu mai dormeam..de o luna mi s-a schimbat urina..e mai galbena..imi sta pe creieriii..vi s-a intamplat? Abia pe 24 ajung la doctorul meu...o sa morrr. Nu am vreo usturime sau vreo durere, ci doar un usor discomfort daca ajung mai cu intarziere la baie..offff sper sa nu fie nimic ingrijorator.. Cata apa bei? |
|
| Acum beau cam 1 litru..maxim 1 litru si un pic..maximmmm. |
|
| Ideea e ca imi e frica sa nu fie doamne fereste ceva...infectia pana la urma se trateaza..nici nu stiu |
|
| Andreea0196 wrote:Acum beau cam 1 litru..maxim 1 litru si un pic..maximmmm. Pai asta e motivul. Incearca macar 2L. Mie asa mi-a zis medicul, cat mai multa apa, pana urina nu mai are culoare, chiar daca inseamna sa merg de 100 de ori la baie. Recunosc ca imi e tare greu, mai ales ca inainte nu beam mai deloc, dar incerc. |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Andreea0196 wrote:Doamne eu aveam probleme grave cu somnul in trimestrul 1..era vara si f cald si beam exagerat de multa apa si ma trezeam la 4 a.m. si nu mai dormeam..de o luna mi s-a schimbat urina..e mai galbena..imi sta pe creieriii..vi s-a intamplat? Abia pe 24 ajung la doctorul meu...o sa morrr. Nu am vreo usturime sau vreo durere, ci doar un usor discomfort daca ajung mai cu intarziere la baie..offff sper sa nu fie nimic ingrijorator..
Buna . Si la mine e la fel stai linistita, cred ca e ceva normal atata timp cat nu doare sau ustura. |
|
| Sper sa fie asta motivul. O sa incerc sa beau, desi imi este pe dos. Mai merg si la facultate 3 zile pe saptamana si e nasol ca imi vine mereu sa fac pipi si imi e scarba sa merg la baile astea. |
|
| Buna Diana, o fi din cauza schimbarilor din organism. O sa ma duc sa fac urina mai repede, sa nu mai stau cu stres |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Fetelor, beti apa! De la asta e si culoarea. Si e fff important sa beti macar minimul necesar... |
|
|