Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| La lidl au salopete intregi cu fermoar, dar mi se par cam scumpe, 45 lei buc..
https://www.lidl.ro/ro/saptamana-actuala.htm?articleId=2167 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Dana_ wrote:
Da a fost provocata la 41s si 5 zile , era deja prea de tot..de aia m-am si chinuit atat pt ca nu era chiar natural , practic mi-au dat niste medicamente si am primit ceva perfuzii care mi-au provocat un travaliu dureros si in jur de 20 ore m-am chinuit fara sa ma dilat mai mult de 2 ( cred ca in ziua de azi se fac cezariene in cazuri din astea dar la mine au refuzat dr), pe cand la o nastere naturala lucrurile sunt mai accelerate . Si eu am rezistenta la durere de ex la dentist rezist oricat numai sa nu-mi faca anestezie pt ca odata am lesinat de la anestezie . Zilele astea chiar asa si eu am avut contractii mai dureroase care nu incetau daca schimbam pozitia . Nu ai fost tu mai ghinionista , ce sa zic eu care am numarat 12 femei care au nascut inaintea mea ..usor sau greu important e ca nu s-au chinuit atat , e drept ca putea fi si mai rau dne fereste , sunt care stau si 2 zile in travaliu
Off,la mine a durat toata treaba de pe la 6 seara cand au inceput contratiile din 5 in 5 min pana pe la 2:30.Am ajuns pe la 8 seara la spital,eram dilatata 2 cm dar apoi mi-au pus o perfuzie si mi-au facut si 2 injectii in care au durut groaznic.Nu m-au lasat sa ma ridic din pat dar stiu ca nu mai era nici o pauza intre contractii.Cred ca am suferit si ceva reactii adverse pentru ca tremuram atat de tare,erau ca niste convulsii ca patul mergea prin salon.Nu mai puteam sa vorbesc dar stiu ca numaram in gând.Apoi pe la 24:30 mi-au spart apa si am inceput sa imping.Am impins pana pe la 2:30 cand am nascut.Stiu ca in timp ce impingeam nu mai aveam aer si simteam ca lesin si o infirmiera imi punea apa pe fa?a.Tu cum vrei sa nasti acum? |
|

| Cory wrote:
Off,la mine a durat toata treaba de pe la 6 seara cand au inceput contratiile din 5 in 5 min pana pe la 2:30.Am ajuns pe la 8 seara la spital,eram dilatata 2 cm dar apoi mi-au pus o perfuzie si mi-au facut si 2 injectii in care au durut groaznic.Nu m-au lasat sa ma ridic din pat dar stiu ca nu mai era nici o pauza intre contractii.Cred ca am suferit si ceva reactii adverse pentru ca tremuram atat de tare,erau ca niste convulsii ca patul mergea prin salon.Nu mai puteam sa vorbesc dar stiu ca numaram in gând.Apoi pe la 24:30 mi-au spart apa si am inceput sa imping.Am impins pana pe la 2:30 cand am nascut.Stiu ca in timp ce impingeam nu mai aveam aer si simteam ca lesin si o infirmiera imi punea apa pe fa?a.Tu cum vrei sa nasti acum?
Off, injectiile alea cred ca au fost tot asa ca sa induca "mai repede" cica.. nu inteleg de ce fac asta cand femeia vine deja cu contractii si incepe dilatarea.. trebuia sa te lase in ritmul tau ca aveai contractii cu pauze in mod normal si mai "respirai" intre ele.. asa au vrut sa accelereze si parca mai rau mi se pare ca e... obosesti maxim pana sa fii gata sa impingi, de unde atata putere apoi? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote:Off, injectiile alea cred ca au fost tot asa ca sa induca "mai repede" cica.. nu inteleg de ce fac asta cand femeia vine deja cu contractii si incepe dilatarea.. trebuia sa te lase in ritmul tau ca aveai contractii cu pauze in mod normal si mai "respirai" intre ele.. asa au vrut sa accelereze si parca mai rau mi se pare ca e... obosesti maxim pana sa fii gata sa impingi, de unde atata putere apoi?
Pai da asa e , pt ca dr se grabesc . Cory putea sa nu se chinuie asa tare daca lasau totul sa decurga normal . La mine tot bagau medicamente si perfuzii sa ma innebuneasca doar , eram clar un caz de cezariana dar ce sa faci intr-un spital de stat unde nu ai dreptul la cuvant .. |
|

| Cory wrote:
Off,la mine a durat toata treaba de pe la 6 seara cand au inceput contratiile din 5 in 5 min pana pe la 2:30.Am ajuns pe la 8 seara la spital,eram dilatata 2 cm dar apoi mi-au pus o perfuzie si mi-au facut si 2 injectii in care au durut groaznic.Nu m-au lasat sa ma ridic din pat dar stiu ca nu mai era nici o pauza intre contractii.Cred ca am suferit si ceva reactii adverse pentru ca tremuram atat de tare,erau ca niste convulsii ca patul mergea prin salon.Nu mai puteam sa vorbesc dar stiu ca numaram in gând.Apoi pe la 24:30 mi-au spart apa si am inceput sa imping.Am impins pana pe la 2:30 cand am nascut.Stiu ca in timp ce impingeam nu mai aveam aer si simteam ca lesin si o infirmiera imi punea apa pe fa?a.Tu cum vrei sa nasti acum?
Eu am probleme cu coagularea sangelui , pana la urma nu e sigur ca voi putea face epidurala ...iar in caz ca se ajunge la ceza e putin cam riscant pt mine. Oricum de la inceput am vrut sa nasc natural , vom vedea ce si cum dar macar de data asta am optiuni in caz ca trece mult timp . Ma costa o caruta de bani nasterea asta dar fac orice sa nu mai ajung in spitalul de stat , desi stau intr-un oras mare nu avem decat doua variante la stat , niciuna buna dupa parerea mea ...unde am nascut e si acum aiurea iar in cealalta maternitate desi s-au facut modificari si arata ca un spital privat ..dr sunt la fel , iar studenti practicanti sunt peste tot si eu vroiam sa scap de ei ..cand am fost in iulie internata m-a terorizat una cum mi-a luat sange ...chiar ma gandesc oare era in anul 1 ...adica mai mult ca sigur era Nu ii mai las sa isi bata joc de mine . Apropo de faza cu studemtii , m-am documentat un pic si am intrebat ...in state nu au voie sa te trateze ca un cobai si trebuie sa semnezi daca vrei sa faci parte din practica studentilor...si vorbesc de spitale de stat nu private , asa ca la noi ramane valabila treaba cu " nu ai nici un cuvant" |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Fetelor ia sa va arat ce mi-am luat pentru perioada cand va fi bebe aici si voi alapta noaptea Incerc sa incarc poza la urma sa vedeti. Eu is genul de persoana care doarme cu lumina de la o lampa pentru ca atunci cand ma ridic sa merg la baie ma pocnesc de toate usile daca e intuneric Dar pentru cand vine bebe am nevoie de o lumina slabuta de tot, asa ca o lampa de veghe. Asa ca am luat una din aia cu sare, dintr-un plafar... imi place maxim Cica ar curata si aerul si alte alea dar recunosc ca eu am luat-o pentru ca am vazut la cineva si mi-a placut ca lumineaza subtil si placut
Andreea mi se par scumpe si nu tocmai extraordinare salopetele alea... Nici daca n-as avea hainute ptr bebelina n-as da bani pe ele sincer. Au avut lucruri mult mai dragute si mai ieftine la lidl.
Dana am fost intr-o zi pe la moasa mea si am stat de vorba si mi-a zis ce imi mai trebuie in bagajul ptr spital, una-alta, si sincer la un moment dat m-a pufnit rasul, imi venea sa o intreb daca sa-mi cumpar si o galeata Nu-mi dau seama daca m-a amuzat sau speriat povestea cu galeata dar acuma ma buseste rasul ori de cate ori incerc sa-mi imaginez Unde nasti? Eu sper sa fie totul bine de data asta si sper ca organismul tau se va descurca mult mai bine decat data trecuta. Si evideeent, nu vei mai avea parte de neplaceri cauzate de personal. Fara studenti si alte nebunii in jurul tau laura513 attached the following image(s):

|
|

| laura513 wrote:Fetelor ia sa va arat ce mi-am luat pentru perioada cand va fi bebe aici si voi alapta noaptea  Incerc sa incarc poza la urma sa vedeti. Eu is genul de persoana care doarme cu lumina de la o lampa pentru ca atunci cand ma ridic sa merg la baie ma pocnesc de toate usile daca e intuneric  Dar pentru cand vine bebe am nevoie de o lumina slabuta de tot, asa ca o lampa de veghe. Asa ca am luat una din aia cu sare, dintr-un plafar... imi place maxim  Cica ar curata si aerul si alte alea dar recunosc ca eu am luat-o pentru ca am vazut la cineva si mi-a placut ca lumineaza subtil si placut Andreea mi se par scumpe si nu tocmai extraordinare salopetele alea... Nici daca n-as avea hainute ptr bebelina n-as da bani pe ele sincer. Au avut lucruri mult mai dragute si mai ieftine la lidl. Dana am fost intr-o zi pe la moasa mea si am stat de vorba si mi-a zis ce imi mai trebuie in bagajul ptr spital, una-alta, si sincer la un moment dat m-a pufnit rasul, imi venea sa o intreb daca sa-mi cumpar si o galeata  Nu-mi dau seama daca m-a amuzat sau speriat povestea cu galeata dar acuma ma buseste rasul ori de cate ori incerc sa-mi imaginez  Unde nasti? Eu sper sa fie totul bine de data asta si sper ca organismul tau se va descurca mult mai bine decat data trecuta. Si evideeent, nu vei mai avea parte de neplaceri cauzate de personal. Fara studenti si alte nebunii in jurul tau
Pai sa o intrebi de galeata data viitoare E amuzant asa ...pe mine atunci nu ma interesa ..Cred ca faza cu galeata era chiar spre final si ca sa nu ma screm in wc cum poate le trimit pe unele...ei au considerat ca e mai ok galeata fiind in salon . Imi aduc aminte ca ma urcau pe masa si apoi iar jos la galeata si tot asa dar faza asta n-a durat mult Daca stiam pe cineva la stat cum ai tu cunostinta aceea ...as fi mers si eu pt ca de banii aia care ii dau la privat ii luam lucruri la bebe , asa e mai aiurea ca suntem limitati si nu ii pot cumpara ce as fi vrut , multe chestii pica de pe lista pt ca eu consider nasterea mai importanta . Acum sunt si femei care nu se plang de stat dar cum am fost eu numai cu probvleme...nu pot sa uit , nu mai vreau sa trec prin asa ceva Inca nu mi-am facut nici un bagaj de spital, oricum eu nu-mi iau mai nimic daca au ei de toate acolo n-are rost sa-mi iau camasi de noapte si alte chestii care acasa nu le voi purta . Ma gandeam la un halat dar nu cred ca-mi iau , nu mai arunc banii , am acasa ceva mai vechi , eu nu port deloc halat
|
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Woe ce fain lumineaza Lampa! Si ce idee buna! Am aceeasi problema ca si tine cu intunericul, eu initial ma gandeam sa pun intr-o veioza un bec din acela vintage care lumineaza foarte slab. Dar vazand poza ta mi-am adus aminte ca are maicamea o lampa de genul care se umple de praf ca nu vrea sa o foloseasca... pun eu mana pe ea
laura513 wrote:Fetelor ia sa va arat ce mi-am luat pentru perioada cand va fi bebe aici si voi alapta noaptea  Incerc sa incarc poza la urma sa vedeti. Eu is genul de persoana care doarme cu lumina de la o lampa pentru ca atunci cand ma ridic sa merg la baie ma pocnesc de toate usile daca e intuneric  Dar pentru cand vine bebe am nevoie de o lumina slabuta de tot, asa ca o lampa de veghe. Asa ca am luat una din aia cu sare, dintr-un plafar... imi place maxim  Cica ar curata si aerul si alte alea dar recunosc ca eu am luat-o pentru ca am vazut la cineva si mi-a placut ca lumineaza subtil si placut Andreea mi se par scumpe si nu tocmai extraordinare salopetele alea... Nici daca n-as avea hainute ptr bebelina n-as da bani pe ele sincer. Au avut lucruri mult mai dragute si mai ieftine la lidl. Dana am fost intr-o zi pe la moasa mea si am stat de vorba si mi-a zis ce imi mai trebuie in bagajul ptr spital, una-alta, si sincer la un moment dat m-a pufnit rasul, imi venea sa o intreb daca sa-mi cumpar si o galeata  Nu-mi dau seama daca m-a amuzat sau speriat povestea cu galeata dar acuma ma buseste rasul ori de cate ori incerc sa-mi imaginez  Unde nasti? Eu sper sa fie totul bine de data asta si sper ca organismul tau se va descurca mult mai bine decat data trecuta. Si evideeent, nu vei mai avea parte de neplaceri cauzate de personal. Fara studenti si alte nebunii in jurul tau |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Mada si fetele cu bagaj, de curiozitate cati pampersi puneti pt spital pentru cele 2-3-4 zile cat o sa stati in spital. Cat de cacacios poate sa fie bebele? |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Helloo. Mamicile senioare! Am si eu o intrebare. E vreo mamica care a facut eco la 33s si imi poate spune cate grame avea bebe pe atunci? Multu |
|

| AriaM wrote:Mada si fetele cu bagaj, de curiozitate cati pampersi puneti pt spital pentru cele 2-3-4 zile cat o sa stati in spital. Cat de cacacios poate sa fie bebele? Mai mult e de pipi, bebeii alaptati exclusiv pot sa aiba scaun si o data la o saptamana, dar la spital sigur i se fa si lp initial.. oricum uda cam 7 pampersi pe zi, asa stiu ca e sanatos.. |
|

| Andreea0196 wrote:Helloo. Mamicile senioare! Am si eu o intrebare. E vreo mamica care a facut eco la 33s si imi poate spune cate grame avea bebe pe atunci? Multu
Am avut ultima eco la 33s si avea pe la 2150 , am fost si sapt trecuta la 35s dar mi-a verificat doar colul si a luat ceva proba dar sapt asta am iar eco , sper ca la 3 sapt distanta sa fi luat in greutate , nu ca era in urma dar macar un juma de kg cred ca o fi luat. |
|

| Dana_ wrote: Pai sa o intrebi de galeata data viitoare  E amuzant asa ...pe mine atunci nu ma interesa ..Cred ca faza cu galeata era chiar spre final si ca sa nu ma screm in wc cum poate le trimit pe unele...ei au considerat ca e mai ok galeata fiind in salon . Imi aduc aminte ca ma urcau pe masa si apoi iar jos la galeata si tot asa dar faza asta n-a durat mult Daca stiam pe cineva la stat cum ai tu cunostinta aceea ...as fi mers si eu pt ca de banii aia care ii dau la privat ii luam lucruri la bebe , asa e mai aiurea ca suntem limitati si nu ii pot cumpara ce as fi vrut , multe chestii pica de pe lista pt ca eu consider nasterea mai importanta . Acum sunt si femei care nu se plang de stat dar cum am fost eu numai cu probvleme...nu pot sa uit , nu mai vreau sa trec prin asa ceva Inca nu mi-am facut nici un bagaj de spital, oricum eu nu-mi iau mai nimic daca au ei de toate acolo n-are rost sa-mi iau camasi de noapte si alte chestii care acasa nu le voi purta . Ma gandeam la un halat dar nu cred ca-mi iau , nu mai arunc banii , am acasa ceva mai vechi , eu nu port deloc halat
Cred ca era ca sa te ajute sa inveti cum sa impingi, ca pe wc.. dar sa nu stai cu teama ca il nasti in wc. Sunt multe mamici care imping din gat/piept si nu ca atunci cand mergi la baie, ca te temi sa nu faci altceva pe acolo... na, e o alegere nefericita dar avea beneficiul ei sa te obisnuiesti cum tre sa impingi... |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Multumesc frumos Dana. Am intrebat deoarece prietena mea de fumeaza a fost azi la eco si are 33s si are bebe aprox 2000. Si voiam sa vad daca este ok. Ii spun mereu sa nu mai fumeze. Dar ea spune ca instinctul ei ii spune ca totul va fi bine. Ok o fi bine pentru femeile care fumeaza maxim 5 tigari pe zi(nici asa..dar totusi medicii asa recomanda daca nu te poti abtine). Sper sa fie ok bebelusul |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Andreea06 wrote: Mai mult e de pipi, bebeii alaptati exclusiv pot sa aiba scaun si o data la o saptamana, dar la spital sigur i se fa si lp initial.. oricum uda cam 7 pampersi pe zi, asa stiu ca e sanatos..
Aici le da lp doar daca nu are mama lapte, in rest mananca doar lapte de la mama. Trebuie cativa pamparsi pt ca ei.fiknd.micuti se pot irita repede si trebuie schimbati des. Eu am sa imi iau unnset de 25 pt inceput, dupa mai.aduce sotul daca e nevoie side in.functie de cat ne tine internate... |
|
|