Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| numai hainute de bebelusi visez, usor usor s.a marit garderoba la bebelusa, toata ziua, fac ce fac ma uit la ele
Sunt singura care patesc asa? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MadaMadalyna wrote: numai hainute de bebelusi visez,  usor usor s.a marit garderoba la bebelusa, toata ziua, fac ce fac ma uit la ele Sunt singura care patesc asa?
Stai linistita! Si eu fac la fel! Daca nu am scos din cutiile alea si le-am tot "sortat" si asezat al meu ma face nebuna..."ca ai sa te saturi de ele"...poi pana atunci lasama sa visez |
|

| delia.c.yaya wrote:Stai linistita! Si eu fac la fel! Daca nu am scos din cutiile alea si le-am tot "sortat" si asezat  al meu ma face nebuna..."ca ai sa te saturi de ele"...poi pana atunci lasama sa visez
Asa si eu, sotul se ia de mine ca nu stau cum trebuie la pat si ma.foiesc dupa hainute, dar si el se uita la ele si ii sunt dragi. Abia astept sa ajunga pachetul din romania de la mama sotul asteapta pt ca vine masina, eu pt ca vin lucruri pt mine si bebelusa, la 7 luni trebuie sa am.bagajul pregatit |
|
| MadaMadalyna wrote:Asa si eu, sotul se ia de mine ca nu stau cum trebuie la pat si ma.foiesc dupa hainute, dar si el se uita la ele si ii sunt dragi. Abia astept sa ajunga pachetul din romania de la mama  sotul asteapta pt ca vine masina, eu pt ca vin lucruri pt mine si bebelusa, la 7 luni trebuie sa am.bagajul pregatit
Ai primit lista ptr spital?! Sa vad sa o intreb pe obstetrica acum in decembrie de lista... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Fetelor aseara am observat pe hartie putin sânge cu un pic de secretie.Oare sa fie dopul gelatinos?Eu sper sa fie sange de la hemoroizi.Data trecuta cand am eliminat dopul gelatinos era mult mai consistent,roz si in doua zile am nascut.Sper sa nu fie asa si acum,sa mai stea macar 2 saptamani. |
|

| delia.c.yaya wrote:
Ai primit lista ptr spital?! Sa vad sa o intreb pe obstetrica acum in decembrie de lista...
Nu, dar stiu de lace alte gravidute ce aue nascut la acelasi spital de ce e nevoie, pt mine 3 rochite de noapte, pt alaptat, pt bebe 5 schimbrui (body, costumas, caciulita, sosetele, manusi asta inseamna un schimb) , pampers, prosop pt.bebe prosop pt mine, papuci, tacamuri pt ca ei la masa iti aduc de unica folosinta, sutien pt alaptat , crema pt sani, acele tampoane seciale dupa nastere . Pt bebe primesc din spital pt buric niste servetele speciale si un spray, crema de fudulet.... oricum trebuie sa ajung si la spital pt a fi luata in evidenta si sa mi se faca programare pt controale+monitorizari , iar atunci cer lista si completez bagajul. Oricum in caz de uit ceva poate aduce sotul, nu e problema... |
|
| MadaMadalyna wrote:
Nu, dar stiu de lace alte gravidute ce aue nascut la acelasi spital de ce e nevoie, pt mine 3 rochite de noapte, pt alaptat, pt bebe 5 schimbrui (body, costumas, caciulita, sosetele, manusi asta inseamna un schimb) , pampers, prosop pt.bebe prosop pt mine, papuci, tacamuri pt ca ei la masa iti aduc de unica folosinta, sutien pt alaptat , crema pt sani, acele tampoane seciale dupa nastere . Pt bebe primesc din spital pt buric niste servetele speciale si un spray, crema de fudulet.... oricum trebuie sa ajung si la spital pt a fi luata in evidenta si sa mi se faca programare pt controale+monitorizari , iar atunci cer lista si completez bagajul. Oricum in caz de uit ceva poate aduce sotul, nu e problema...
Sunt curioasa de lista, ca am auzit de la mai multe care au nascut ca in anii anteriori cereau de toate (inclusiv lenjeria de pat), cine a nascut mai recent a zis ca doar ptr mami iau cerut, ptr bebe iau dat tot din spital. Obstetrica a zis ca la inceputul lui februarie sa ma duc la spital... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Cory wrote:Fetelor aseara am observat pe hartie putin sânge cu un pic de secretie.Oare sa fie dopul gelatinos?Eu sper sa fie sange de la hemoroizi.Data trecuta cand am eliminat dopul gelatinos era mult mai consistent,roz si in doua zile am nascut.Sper sa nu fie asa si acum,sa mai stea macar 2 saptamani.
Poate fi ambele dar dopul am inteles ca nu e regula sa ai travaliu dupa, cica din el se mai pierde pe parcurs si se reface, daca zici ca a fost putin... cand mai mergi la baie, daca mai apare pe tampon poate iti dai seama de unde e, dupa zona, eu am avut putin putin de la hemoroid si era acolo mai in spate patat protej slipul.. si cand ma stergeam, intai la spate si vedeam pe hartie ca ala era de vina... |
|

| delia.c.yaya wrote:
Sunt curioasa de lista, ca am auzit de la mai multe care au nascut ca in anii anteriori cereau de toate (inclusiv lenjeria de pat), cine a nascut mai recent a zis ca doar ptr mami iau cerut, ptr bebe iau dat tot din spital. Obstetrica a zis ca la inceputul lui februarie sa ma duc la spital...
Pe bune? Aic nu te lasa nici cu o pernuta de acasa, pun e lenjeria lor , o schimba zilnic dupa nastere pt.ca exista riscul sa se pateze... |
|

| Andreea06 wrote:
Poate fi ambele dar dopul am inteles ca nu e regula sa ai travaliu dupa, cica din el se mai pierde pe parcurs si se reface, daca zici ca a fost putin... cand mai mergi la baie, daca mai apare pe tampon poate iti dai seama de unde e, dupa zona, eu am avut putin putin de la hemoroid si era acolo mai in spate patat protej slipul.. si cand ma stergeam, intai la spate si vedeam pe hartie ca ala era de vina...
Astazi nu am mai observat nimc suspect.Tind sa cred ca era de la hemoroizi.Acum o sa vad,ce o fi o fi. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Cory wrote:
Astazi nu am mai observat nimc suspect.Tind sa cred ca era de la hemoroizi.Acum o sa vad,ce o fi o fi.
Si eu cred ca de la hemoroizi era . Habar n-am cum e cu dopul pt ca la mine nu s-a declansat nasterea natural dar probabil ca ar fi fost scurgeri mai mari si ceva mai mult sange..asta din ce am citit dar habar n-am insa tu stii mai bine cum a fost la prima , e clar ca e diferit. Sper sa fie ok si sa mai astepte bebele tau pana la 37s macar , si eu ma rog de al meu zilnic pt ca uneori am niste contractii destul de puternice ...cine zice ca astea braxton nu is dureroase ...pe mine chiar ma deranjeaza din ce in ce mai tare , uneori 10 secunde imi vine sa sar pe pereti...nici vorba sa semene cu dureri menstruale , e suuuper nasol .
La noi ninge ca-n povesti |
|
| MadaMadalyna wrote:
Pe bune? Aic nu te lasa nici cu o pernuta de acasa, pun e lenjeria lor , o schimba zilnic dupa nastere pt.ca exista riscul sa se pateze...
Da e spital mic aici, ca de comuna De asta sunt taare curioasa ce vor cere pana la urma... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana, si aici ningea mai devreme acum s-a oprit.
Incerc sa imi fac curaj pt ce mai am azi in program, mai mananc un pic ceva si apoi sa ma apuc de ce mai am de aranjat. Tot gasesc de lucru desi credeam ca am terminat.
I-am pregatit la sot lista de to do cat sunt eu plecata - curatenie o sa faca cu socrii, de dus covoarele la spalat, de instalat scaunul in masina etc. Si eu mai am de spalat ceva hainute, sa le asez in alt sertar.. sa duc sterilizatorul in bucatarie, m-am jucat ieri cu biberoanele de la avent, alea gama Natural e ceva de capul lor, tre sa ii explic si la sot tetina se pune in inel la un punct anume, ca are cica 2 zone unde circula aerul, sa fie anticolici. Te doare mintea Si pt sterilizator sa ii dau un filmulet pe youtube cum se foloseste. Si daca alaptez exclusiv, tot o sa mai folosesc pompa si stochez in frigider/congelator laptic sa ii mai poata da si tati, si piesele de la pompa se pun si ele la sterilizator + suzete..
|
|

| Dana la prima sarcina am pierdut dopul pe la 38 saptamani si ceva si era ceva mai gros ca o gelatina cu firisoare de sange.Cat despre dureri fix asa ma simt si eu,am contractii chiar dureroase ca alea de na?tere si eu chiar nu sunt o persoana care se vaita din orice.Nasterea ta a fost provocata?Trecusei de termen?Scuze daca ai mai povestit si eu nu am fost pe faza.Nu as vrea sa iti invoc amintiri neplacute dar sunt curioasa pt ca eu credeam ca eu am fost ghinionista avand in vedere ca toate fetele care au nascut in aceeasi seara cu mine au avut nasteri usoare. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Cory wrote:Dana la prima sarcina am pierdut dopul pe la 38 saptamani si ceva si era ceva mai gros ca o gelatina cu firisoare de sange.Cat despre dureri fix asa ma simt si eu,am contractii chiar dureroase ca alea de na?tere si eu chiar nu sunt o persoana care se vaita din orice.Nasterea ta a fost provocata?Trecusei de termen?Scuze daca ai mai povestit si eu nu am fost pe faza.Nu as vrea sa iti invoc amintiri neplacute dar sunt curioasa pt ca eu credeam ca eu am fost ghinionista avand in vedere ca toate fetele care au nascut in aceeasi seara cu mine au avut nasteri usoare.
Da a fost provocata la 41s si 5 zile , era deja prea de tot..de aia m-am si chinuit atat pt ca nu era chiar natural , practic mi-au dat niste medicamente si am primit ceva perfuzii care mi-au provocat un travaliu dureros si in jur de 20 ore m-am chinuit fara sa ma dilat mai mult de 2 ( cred ca in ziua de azi se fac cezariene in cazuri din astea dar la mine au refuzat dr), pe cand la o nastere naturala lucrurile sunt mai accelerate . Si eu am rezistenta la durere de ex la dentist rezist oricat numai sa nu-mi faca anestezie pt ca odata am lesinat de la anestezie . Zilele astea chiar asa si eu am avut contractii mai dureroase care nu incetau daca schimbam pozitia . Nu ai fost tu mai ghinionista , ce sa zic eu care am numarat 12 femei care au nascut inaintea mea ..usor sau greu important e ca nu s-au chinuit atat , e drept ca putea fi si mai rau dne fereste , sunt care stau si 2 zile in travaliu |
|
|