Gravidutzele noastre dragi - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Monday, November 20, 2017 9:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Victory wrote:
Merci, îl trezesc pt ca in primele saptamâni cei alapta?i exclusiv si la cerere, daca cererea e la intervale prea mari trebuie trezi?i pt ca se deshidrateaza u?or când sunt foarte mici. Maxim 3 ore ziua si 4 noaptea, iar am meu dormea si de la 1 noaptea de ex pana la 7 dimi... Prima na?tere a fost tot cezariana pt ca mi s a rupt apa acasa, dar dupa o noapte de travaliu la spital, aveam dilata?ie doar 2.... Nu stiu ce sa ti recomand, suntem atât de diferite, eu m am recuperat bine, insa unele mamici se plâng de cezariana. Eu a doua zi am facut dus... acum la 6 sapr opera?ia abia se vede o linie roz... Cumnata mea a nascut natural, au taiat o si a avut nu stiu cate ate, n a stat pe fund câteva saptamâni....altele sunt ca noi in secunda doi dupa na?tere....

Ah ok am inteles , pai daca a fost ceza si prima era mai mult ca sigur ca va fi si la a doua nastere la fel . As fi vrut sa vad asa diferenta intre cele doua tipuri de nasteri , desi m-am documentat un pic pe net , sunt cazuri si cazuri cum zici tu . De nascut clar vreau natural pt ca altfel risc sa am probleme dar daca nu se poate atunci sper sa am si eu noroc sa nu fie complicatii . Cu statul in fund dupa taietura asa e ..nasol dar depinde cine si cum o face , si eu m-am chinuit mult si bine dar sper sa fie ok de data asta . Sora mea facea curat a doua zi prin casa , dadea cu aspiratprul , era super fresh...dar n-a fost taiata deloc nici jos , tare norocoasa :) si la fel ca tine avea un bb tare somnoros ca dormea toata noaptea..ce fain ar fi sa am si eu asa bebel , cu primu nu stiu daca apucam sa adorm ca iar incepea galagia , eram zombie la inceput .
Dana_
Scris: Monday, November 20, 2017 9:09 PM
Nivel

Ce dragut sa fiti alaturi de familie si prieteni de sarbatori . Noi nu prea avem cu cine ca toti sunt plecati din tara , dar anul acesta vom avea casa plina de bucurie odata cu venirea noului membru al familiei , deja visez ca stam langa brad ...vai ce frumos abia asteptcraciun santa boy Love
Andreea06
Scris: Monday, November 20, 2017 9:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dana_ wrote:
Ce dragut sa fiti alaturi de familie si prieteni de sarbatori . Noi nu prea avem cu cine ca toti sunt plecati din tara , dar anul acesta vom avea casa plina de bucurie odata cu venirea noului membru al familiei , deja visez ca stam langa brad ...vai ce frumos abia asteptcraciun santa boy Love

Daaa, o sa fie f frumos si asa, liniste si armonie. Eu ma cam tem de tot zumzetul atunci ca nu stiu cum e cu bebe mic inca.. si cu racelile, sper sa nu fie nimeni racit sa transmita la asta micu'.. ca noi o sa si cazam rudele si na, o sa fie vreo saptamana in casa. Ma tem de virusi pt bebe practic..
laura513
Scris: Monday, November 20, 2017 9:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
craciun Pff, ce fain de voi Love Noi de sarbatori o sa fim in formula de 3 acasa hearts , ca soacra-mea pleaca la munca. Poate ne facem curaj si mergem la ai mei, ca eu sigur nu o sa fac mancare (nu ca am fi tare mancaciosi) si parca nici nu as vrea sa stam singuri, mergem la bunici sa ii "chinuim" si pe ei Lol
Sa vad doar cum se comporta bebe si daca o sa fie linistita, ca de voi avea bebe agitat nu plec 4 ore la drum cu masina in niciun caz Lol Sau poate plecam si noi pe munte, ca e mai putin de mers decat pana la Vaslui. Vaiii, nu stiu, vom vedea, incerc sa nu fac planuri ca e posibil sa ramanem acasa si atat, cu bubulina bebic
Andreea06
Scris: Monday, November 20, 2017 11:22 PM
Nivel

laura513 wrote:
craciun Pff, ce fain de voi Love Noi de sarbatori o sa fim in formula de 3 acasa hearts , ca soacra-mea pleaca la munca. Poate ne facem curaj si mergem la ai mei, ca eu sigur nu o sa fac mancare (nu ca am fi tare mancaciosi) si parca nici nu as vrea sa stam singuri, mergem la bunici sa ii "chinuim" si pe ei Lol
Sa vad doar cum se comporta bebe si daca o sa fie linistita, ca de voi avea bebe agitat nu plec 4 ore la drum cu masina in niciun caz Lol Sau poate plecam si noi pe munte, ca e mai putin de mers decat pana la Vaslui. Vaiii, nu stiu, vom vedea, incerc sa nu fac planuri ca e posibil sa ramanem acasa si atat, cu bubulina bebic

Mai bine sa mergeti la bunici, sigur o sa stea bebelina cuminte ca am inteles ca bebelusii sunt cei mai ok ca varsta pt calatorit, dorm f mult.. deja la 1 an incolo is mai agitati, pot sa planga, vor afara, n-au rabdare..

Noi intr-un weekend in ianuarie avem de gand sa facem prima excursie, de ziua sotului asa.. la brasov sau undeva.
Mi-am dat seama ca tre sa fac pasaport la baietel cat de repede ca pe noi ne mai apuca calatoriile gen budapesta sau viena si nu putem iesi din tara altfel cred.

Am mai pus azi la spalat o tura de prosopele, scutece, paturici si hainute, ce am mai primit recent si am comandat si eu cu motive de craciun, sunt topiiiita dupa ele.. mai am o tura maine de spalat si gata.

Am refacut si bagajul pt maternitate, le-am scos toate si verificat si adaugat, va pun o poza cu ce cuprinde.
La clinica o sa ni se ofere tot ce tre la bebe si mamica asa gen tampoane, chiloti de unica folosinta, camasi de noapte si nu mi-am pus decat chestii personale ce le vreau eu neaparat, o cana, tacamurile mele, centura, papuci pt dus, prosoape, maieu si sutien de alaptat si cremele multimam.
Daca mai tre ceva imi aduce sotul..

https://ibb.co/gdPxv6
Mirunah
Scris: Monday, November 20, 2017 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Multumesc pentru sfaturi si sustinere fetele! Momentan nimic nu pare sa isi faca efectul contra senzatiei de greata si de voma.
Dar am descoperit ca orice se poate manca cu muraturi.
Offf, maine am programare la dr sa vedem daxa e totul ok dupa mica scurgere maronie. Si sa il intreb si de nauzyl...
Ma gandesc, ar putea fi starile astea si din cauza ca iau 6 duphaston in 24 de ore? Plus un ovul Utrogestan.
Sper si eu sa fie de la ele...ca maine nu cred ca imi mai da sa continui cu atatea...
Andreea06
Scris: Tuesday, November 21, 2017 3:57 AM
Nivel

Va pupa Alina, e bine si ea si baietelul yes hainoroc computerlove

O sa scrie ea cand apuca, dupa ce ajunge acasa probabil.
AleC
Scris: Tuesday, November 21, 2017 4:26 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Andreea06 wrote:

Multumim pentru veste newclap computerlove
Andreea0196
Scris: Tuesday, November 21, 2017 5:30 AM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Offf ce superb..felicitari Alina, mamica fericita!!computerlove
DianaM
Scris: Tuesday, November 21, 2017 7:41 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Andreea06 wrote:

Ce vesti buneBravoo Bravoo Bravoo !

Abia astept si eu sa imi strang baietelul in bratecomputerlove dance
Dana_
Scris: Tuesday, November 21, 2017 8:02 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Bravoo Super coeur
computerlove
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, November 21, 2017 8:05 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
delia.c.yaya wrote:
Burtici, ce planuri aveti de sarbatori?!
Nu stiu, eu cred ca am sa ma plictisesc maxim, daca sunt doar eu cu barbatu'miuNuStiu amica mea pleaca si ea in tara..nu avem mai pe nimeni aici..nici cu mancarea nu ma complic...nasii nostri au zis ca poate, poate prin ianuarie sa vina, dar atunci nu mai are rost ca se intoarce si soacramea si cumnatamea...

Eu una nu am curaj sa ma.gandesc la sarbatori, probabil acasa in pat, cu mancare facuta de sot si soacra...
E posibil sa am musafiri dar nu am chef, asa ca trebuie sa caute sotul o scuza. Eu la pat nu pot avea musafiri, ei stau pe unde stau si eu in dormitor in pat....
Anul acesta la "hotel paturica" Lol daca ne ajuta Dumnezeu sa ajungem pana.atunci bine si nu e nevoie sa ma internez...
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, November 21, 2017 8:10 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

hearts ce bine! computerlove

Inca putin si ne dai si tu vesti coeur newclap
Andreea0196
Scris: Tuesday, November 21, 2017 8:14 AM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Mada da nu mai cobi bai frate. Tu te gandesti la internare..doamne fereste. Daca iei tratamentul si daca stai in pat si nu te apuci tu sa te ridici si sa faci te miri ce prin casa acuma pe bune de ce sa se intample ceva? Doar nu o fi totul asa de negru..trebuie sa fie si bine. Vin sfintele sarbatori, Dumnezeu este cu noi. Nu mai gandi asa ca totul va fi ok. Nici eu nu am ce face de sarbatori, cred ca voi sta acasa cu al meu sau poate sa merg pe la sor-mea, nici nu stiu. Va fi un Craciun mai plicticos acuma probabil, dar la anul il vom face in 3 asa ca..computerlove trebuie sa fim bine! Plus ca tu ai mare noroc de al tau ca te ajuta si de soacra-ta la fel. Al meu munceste mult..si eu trebuie sa fac in casa, oricum nu ma fortez la nimic, fac atat cat pot.
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, November 21, 2017 8:44 AM
Nivel

Andreea0196 wrote:
Mada da nu mai cobi bai frate. Tu te gandesti la internare..doamne fereste. Daca iei tratamentul si daca stai in pat si nu te apuci tu sa te ridici si sa faci te miri ce prin casa acuma pe bune de ce sa se intample ceva? Doar nu o fi totul asa de negru..trebuie sa fie si bine. Vin sfintele sarbatori, Dumnezeu este cu noi. Nu mai gandi asa ca totul va fi ok. Nici eu nu am ce face de sarbatori, cred ca voi sta acasa cu al meu sau poate sa merg pe la sor-mea, nici nu stiu. Va fi un Craciun mai plicticos acuma probabil, dar la anul il vom face in 3 asa ca..computerlove trebuie sa fim bine! Plus ca tu ai mare noroc de al tau ca te ajuta si de soacra-ta la fel. Al meu munceste mult..si eu trebuie sa fac in casa, oricum nu ma fortez la nimic, fac atat cat pot.

Nu e ca cobesc, sunt realista, sansele sunt mici spre deloc sa ajung la termen.
Colul meu tot scurt o sa ramana si urmeaza incepand cu ziua de joi, sa fac inejctii pt dezvoltarea plamanilor.
Am sunat dimineata medicul sa.i spun ca am racit si ce pot lua ca ma simt foarte rau iar in cazul asta a spus ca recomanda internarea daca pana joi nu se schimba ceva.
Eu nu ma opun, pt fetita mea fac orice. Iar daca reapar contractiile o sa trebuiasca sa fiu supravegheata. Oricum fiecare saptamana castigata e un avantaj majoreta

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.