Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Super Miruna! Pentru greturi incearca ceai de ghimbir poate te ajuta, dar nu la plic!
Mirunah wrote:Buna gravidutele! Revin cu noutati. Secretia usor maronie a disparut rapid, a doua zi dimineata cand m-am trezit nu mai era. De sambata dimineata insa ma chinuie rau greturile si starile de voma. Mi-e foarte rau. Nu pot sa fac nimic, ma mut din pat pe canapea si tot asa. Sunt permanente, nu se opresc decat dupa ce adorm ca nu le mai simt. Nici la munca nu am mers. Daca ma tine asa trei luni, nu stiu daca rezist, plus ca trebuie sa merg la munca |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mirunah wrote:Buna gravidutele! Revin cu noutati. Secretia usor maronie a disparut rapid, a doua zi dimineata cand m-am trezit nu mai era. De sambata dimineata insa ma chinuie rau greturile si starile de voma. Mi-e foarte rau. Nu pot sa fac nimic, ma mut din pat pe canapea si tot asa. Sunt permanente, nu se opresc decat dupa ce adorm ca nu le mai simt. Nici la munca nu am mers. Daca ma tine asa trei luni, nu stiu daca rezist, plus ca trebuie sa merg la munca  Aaa, si sughit destul de des. Oare o avea legatura cu sarcina?
Vai sughituri, ragaieli...bine ca au trecut.. Pe mine ma calmau bomboanele de menta, guma de mestecat..si dimineata cum ma trezeam incercam sa mananc ceva repede altfel vomitam ....dar greu a trecut primul trimestru, noroc ca nu lucrez, nu stiu ce as fi facut daca trebuia sa mai merg si la servici... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Ce bine pentru tine Delia eu nu sunt chiar asa bine-dispusa, m-am trezit la 05.30, am fost sa fac buletinul, m-am inghesuit prin RATB si acum sunt si la facultate..stau pana la ora 14.00(pana la 16.00 trebuia da ce e prea mult strica ) ieri m-am plimbat o gramada, ma dureau picioarele grav, am avut o durere naspa de mijloc...cateodata ma iau niste dureri asa naspa de mijloc o fi normal de pe acum? :) daca ma masez imi trece. Astept saptamana viitoare sa merg dupa analize sa vad daca doamne fere am vreo infectie cu pipi ala asa galben..eu cam asa presimt. Cele mai frumoase momente din zi sunt acelea cand il simt pe bebe ca misca, ma linistesc. Ma gandesc intens la nume pentru el da mi se pare mai dificil la baieti..as vrea sa incep si eu sa cumpar hainute si ce mai trebuie ca imi e drag..dar m-a speriat mama cu "nu e bine" al ei |
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Mirunah wrote:Buna gravidutele! Revin cu noutati. Secretia usor maronie a disparut rapid, a doua zi dimineata cand m-am trezit nu mai era. De sambata dimineata insa ma chinuie rau greturile si starile de voma. Mi-e foarte rau. Nu pot sa fac nimic, ma mut din pat pe canapea si tot asa. Sunt permanente, nu se opresc decat dupa ce adorm ca nu le mai simt. Nici la munca nu am mers. Daca ma tine asa trei luni, nu stiu daca rezist, plus ca trebuie sa merg la munca  Aaa, si sughit destul de des. Oare o avea legatura cu sarcina?
Buna Miruna, Asta e semn bun cu greturile. Eu am vreo doua zile in care ma simt chiar bine, m-au lasat greturile si deja incep sa-mi fac ganduri aiurea. Dar sanii care inca ma dor imi spun ca lucrurile ar trebui sa fie bune. Abia astept eco de vineri sa ma linistesc. Pe mine la greturi ma ajuta apa minerala sau cateva gurite de pepsi. Gustul de ghimbir, nu l pot suporta. :) Aaa..si gume la greu si bomboane halls negru, care e super mentolat. Am scapat si eu in sfarsit de scurgerile maronii, doar ca pe mine m-au tinut aproape doua saptamani. Hai, curaj, inseamna ca totul decurge bine! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Dana_ wrote:
Ciudat ca nu te-au taiat , stiu ca e o practica la noi in tara . Pe mine nu stiu sa zic cum m-au cusut ..cat de adanc a fost dar stiu ca a fost o taietura mare ...iar in fund am stat dupa vreo 3 luni Clar tre sa ne punem sotii la treaba , abia astept sa vina al meu acasa ..Dar la prima sarcina nu a functionat ...cine stie acum poate poate..
La mine a functionat prima data desi nu din prima,dar stiu ca din saptamâna 38 aveam contractii dupa contact dar se opreau dupa vreo ora.Am citit ca ar ajuta ceaiul din frunze de zmeur si cretisoara sa ni se subtieze colul si chiar sa se dilate.O sa incerc,poate,poate..... |
|

| Eu chiar nu am avut nicio problema cu greturi, varsaturi si etc. M-am simtit bine,am mancat cat cuprinde. Sper sa nu ma ia de acum inainte dar nu cred. La mine s-au adeverit zicalele cu "daca nu iti este rau in sarcina" si "daca ai burta lasata in jos" este baiat. Toata lumea imi spunea ca am baiat, numai eu eram hotarata ca am fata. |
|

| Sa nu te sperie faptul ca nu mai ai greturi - inseamna doar ca corpul tau a inceput sa se obisnuiasca cu noua stare...iar pana vineri oricum nu mai e mult.
Chris wrote:Buna Miruna, Asta e semn bun cu greturile. Eu am vreo doua zile in care ma simt chiar bine, m-au lasat greturile si deja incep sa-mi fac ganduri aiurea. Dar sanii care inca ma dor imi spun ca lucrurile ar trebui sa fie bune. Abia astept eco de vineri sa ma linistesc. Pe mine la greturi ma ajuta apa minerala sau cateva gurite de pepsi. Gustul de ghimbir, nu l pot suporta. :) Aaa..si gume la greu si bomboane halls negru, care e super mentolat. Am scapat si eu in sfarsit de scurgerile maronii, doar ca pe mine m-au tinut aproape doua saptamani. Hai, curaj, inseamna ca totul decurge bine! |
|

| Oare Alina a mai prins ziua de azi in formula 2in1? |
|

| Chiar. O sa ne scrie ea cat de curand. Doamne ajuta sa fie bine. |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Mirunah eu cu greturi si stari de voma plus ameteli o tin de la 5 sapt!am vomitat si de cate 4-5 ori pe zi...pur si simplu ma scurgeam pana la munca unde mai uitam de starea asta. Am incercat toate remediile dar mai nimic nu a functionat. Dr mi-a recomandat niste pastilute care aveau cat de cat efect. Se numesc nauzyl parca. Incerca poate te ajuta. Plus pe mine ma ajuta sa am dimineata langa mine ceva de rontait sarat si uscat. Mancam inainte sa ma ridic din pat. Nu sta sa ti se faca foarte foame, daca poti mananca putin si des...la mine foamea acuta ducea la vomitat |
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| AriaM wrote:Sa nu te sperie faptul ca nu mai ai greturi - inseamna doar ca corpul tau a inceput sa se obisnuiasca cu noua stare...iar pana vineri oricum nu mai e mult.
Da, asa e Aria. O sa fie bine, tura asta. Trece repede si abia astept sa vad minunea din burtica. Sper sa ma cheme la controale pana pe la 10 - 11 saptamani sa pot sta linistita. :) Si eu sunt tare curioasa ce face Alina...
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Alina sigur e bine, eu sunt optimista, astept doar sa putem sparge sampania |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Buna fetelor, nu am prea avut timp sa intru pe forum, insa suntem bine, eu m am refacut super repede dupa cezariana, iar bebe Aryan Nicolas creste frumos. Este un baietel cuminte tare, plânge doar dupa tzitzi si doarme noapte bu?tean, îl trezesc eu sa ii dau sa pape... Va ata?ez câteva poze. Daca vre?i sa ma întreba?i ceva despre na?tere sau via?a de dupa, va raspund cu drag! Victory attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Si eu cred ca e bine , abia astept vesti
Hey Andreea ai pregatit sampanie pt copii? Eu nu consum alchool decat o data pe an adica gust putina sampanie de revelion..dar cred ca anu asta n-am voie daca alaptez |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Victory wrote:Buna fetelor, nu am prea avut timp sa intru pe forum, insa suntem bine, eu m am refacut super repede dupa cezariana, iar bebe Aryan Nicolas creste frumos. Este un baietel cuminte tare, plânge doar dupa tzitzi si doarme noapte bu?tean, îl trezesc eu sa ii dau sa pape... Va ata?ez câteva poze. Daca vre?i sa ma întreba?i ceva despre na?tere sau via?a de dupa, va raspund cu drag!
Vai ce dulceata mica ai tu acolo Esti norocoasa ca doarme bustean , pai de ce il trezesti...ca doar iti da el alarma daca ii e foame nu? Ma bucur ca te-ai refacut rapid dupa cezariana Da vroiam eu sa te intreb ,stiu ca ai fetita mai mare..prima nastere a fost naturala ? Sunt curioasa de diferente asa care cum ti s-a parut mai ok..parca acum a fost ceza la cald nu? Ma pregatesc si eu ca poate cine stie ajung acolo desi nu vreau dar avand in vedere si varsta ..nu stiu cum rezist la un travaliu mai lung , sau poate n-are rabdare dr..
|
|
|