Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Nastere usoara Alina!!
alina89 wrote:Fetelor, pentru noi maine e ziua cea mare. Asta daca mai rezista bebe pana atunci. Azi la monitorizare aveam ceva contractii, dar am zis ca sunt suportabile si am plecat acasa. Acum insa s-au accentuat sunt mai dureroase ca pana acum si m-am oprit de cateva ori pe drum sa respir adanc. Bebe e super agitat, nu l-am vazut niciodata asa. No spa nu a avut nici un efect pana acum, dar sper sa treaca curand. Sper sa dorm cateva ore bune si sa mai stea cumintel pana maine dimineata. Astept marea intalnire cu panica si muuulte emotii. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:Oare Diana1489 a nascut ? Nu a mai intrat de ceva vreme .. Andreea tu cum esti ?
Eu bine, nu da semne la mine, am iesit cu prietena din uk acuma.
Tu cum esti?
Alina iti doresc sa treaca rapid operatia maine si sa te focusezi doar pe bebita apoi! |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Hey Diana bine ai revenit . O sa fim mai multe mamici in decembrie , asta daca fetitele voastre nu se grabesc ..pt ca la baiat nu-mi fac sperante cu graba. Acum a disparut Cory ..hey cum esti ?
|
|
| Andreea06 wrote:Eu bine, nu da semne la mine, am iesit cu prietena din uk acuma. Tu cum esti? Alina iti doresc sa treaca rapid operatia maine si sa te focusezi doar pe bebita apoi!
Al tau mai vrea la caldurica , oricum nu mai e mult pana la marea intalnire :) Eu ma simt din ce in ce mai aiurea , nu dorm bine , asa e de rau cum stau doar pe lateral ..off abia astept sa dorm din nou pe spate . Imi e groaza sa fac de mancare , de iesit si mai groaza imi este dar tre sa duc copilul la scoala cu masina asa ca mai sufar 2 sapt pana vine sotul , abia astept pt ca n-am nici un ajutor si e fff greu |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Nastere usoara Alina si recuperare rapida!sa iti dea Dumnezeu un bebel sanatos si frumos! |
|
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Buna fetelor.Nu am disparut,va citesc zi de zi si sunt alaturi de voi.Eu ma descurc cam greu,noaptea nu dorm mai deloc,maxim 2-3 ore de somn asa de pe la 5 dimineata pana la 8 ca imi da alarma feti?a.Nu stiu ce sa mai fac,nu pot sa respir si am dureri pelvine de zici ca acum nasc.La doctor am fost saptamana trecuta si bebe avea deja 2,5 kg.E tare grasunel si sper sa nasc pana pe 20 decembrie ca altfel trece de 4 kg.In rest toate bune,bebe s-a intors,e pregatit pt nastere naturala.Eu insa am co?maruri pe fiecare noapte cand imi aduc aminte cum a fost de grea na?terea fetitei.De îngra?at am pus 11 kg si sunt cam suparata pe mine,ma simt ca un gandac rasturnat când ma pun pe spate. O alta problema mare este cea legata de hemoroizi care au iesit foarte rau afara si abia mai stau in fund. Urmatorul control il am la 37 de saptamani,adica cam de sf Nicolae.Va puuup
Burtica mea: https://imgur.com/tWO4uyD |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| am primit multe hainute, si mai urmeaza sa primesc maine de la o prietena si imi trimite si mama pachet....
Acum.nu stiu sa le sortez, nu am.asa mult Spatiu si hainutele sunt de la 0 la 12 luni... momentan le.am pus body la body, bluzite la bluzite, dar fara vreo logica ....voi cum le.ati sortat? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Cory wrote:Buna fetelor.Nu am disparut,va citesc zi de zi si sunt alaturi de voi.Eu ma descurc cam greu,noaptea nu dorm mai deloc,maxim 2-3 ore de somn asa de pe la 5 dimineata pana la 8 ca imi da alarma feti?a.Nu stiu ce sa mai fac,nu pot sa respir si am dureri pelvine de zici ca acum nasc.La doctor am fost saptamana trecuta si bebe avea deja 2,5 kg.E tare grasunel si sper sa nasc pana pe 20 decembrie ca altfel trece de 4 kg.In rest toate bune,bebe s-a intors,e pregatit pt nastere naturala.Eu insa am co?maruri pe fiecare noapte cand imi aduc aminte cum a fost de grea na?terea fetitei.De îngra?at am pus 11 kg si sunt cam suparata pe mine,ma simt ca un gandac rasturnat când ma pun pe spate. O alta problema mare este cea legata de hemoroizi care au iesit foarte rau afara si abia mai stau in fund. Urmatorul control il am la 37 de saptamani,adica cam de sf Nicolae.Va puuup Burtica mea: https://imgur.com/tWO4uyD
Yupiii! Hei Cory! Ne era dor de tine, mai da cate un semn sa stim ca esti in regula
Nu vorbi prostii, nu te certa singurica pentru ca nu ai de ce, chiar nu esti grasa deloc, 11 kg e super ok (io am pus 16 ?i cred ca mai am de pus!!! ). Arati foarte bine si burtica e adorabila
Ca sa te incurajez cu nasterea lui bebe2... sora mea pe primul l-a nascut greu, s-a chinuit tare, sambata i s-a rupt apa si abia luni a nascut. A avut contractii dureroase, s-a dilatat greu, i-au facut epiziotomie, a facut si epidurala ca nu mai putea la un moment dat, per total a fost cam nasol pana s-a vazut cu baietelul in brate. Dar pe bebelina nr 2 a nascut-o atat de repede (nu stiu daca a avut 5-6 ore de travaliu per total) ca nici nu au mai apucat sa ii faca epidurala. La un moment dat avea senzatia ca vrea la baie si cand s-a uitat moasa bebelusa era deja coborata bine si senzatia de mers la baie era de fapt de la capusorul ei care apasa pe zona rectala si ea nu isi dadea seama. A mai impins de 2-3 ori si gata, era bebe afara. Nici nu s-a rupt, a fost super ok, desi si ea isi facea probleme initial stiind cat a tras la prima nastere si stiind ca mama ei a avut nasteri complicate.
Iaaar cumatra mea a nascut natural bebelus de 4.2 kg fara complicatii si e chiar slabutica si ingustuta in solduri, deci se poate!
Gandeste pozitiv, va fi bineee! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| MadaMadalyna wrote:am primit multe hainute, si mai urmeaza sa primesc maine de la o prietena si imi trimite si mama pachet....
Acum.nu stiu sa le sortez, nu am.asa mult Spatiu si hainutele sunt de la 0 la 12 luni... momentan le.am pus body la body, bluzite la bluzite, dar fara vreo logica ....voi cum le.ati sortat?
Hihi, ce fain, ma bucur pentru voi! Si eu am primit muuulte lucruri si hainute, bebelusele noastre sunt norocoase
Cum le-am sortat? Haotic momentan, inca trebuie sa merg sa cumpar un dulap cu sertare sa le pot pune frumos pentru ca momentan le-am spalat si impaturit si pus in cutii, cum au incaput. Urmeaza sa le pun cum zici tu, pe categorii, si initial voi pune la indemana doar 0-3 luni. Restul le las pentru mai tarziu. |
|
| Cory wrote:Buna fetelor.Nu am disparut,va citesc zi de zi si sunt alaturi de voi.Eu ma descurc cam greu,noaptea nu dorm mai deloc,maxim 2-3 ore de somn asa de pe la 5 dimineata pana la 8 ca imi da alarma feti?a.Nu stiu ce sa mai fac,nu pot sa respir si am dureri pelvine de zici ca acum nasc.La doctor am fost saptamana trecuta si bebe avea deja 2,5 kg.E tare grasunel si sper sa nasc pana pe 20 decembrie ca altfel trece de 4 kg.In rest toate bune,bebe s-a intors,e pregatit pt nastere naturala.Eu insa am co?maruri pe fiecare noapte cand imi aduc aminte cum a fost de grea na?terea fetitei.De îngra?at am pus 11 kg si sunt cam suparata pe mine,ma simt ca un gandac rasturnat când ma pun pe spate. O alta problema mare este cea legata de hemoroizi care au iesit foarte rau afara si abia mai stau in fund. Urmatorul control il am la 37 de saptamani,adica cam de sf Nicolae.Va puuup Burtica mea: https://imgur.com/tWO4uyD
Cory ma bucur ca ne mai scrii . Nu te-ai ingrasat mult , e normal cat ai pus , eu am deja 13 kg in plus dar nu ma mai cantaresc pt ca ma enervez doar Si nici nu arat asa slabuta ca Laura ca sa nu-mi fac griji indiferent de kg Tu cand ai DPN ? Intreb pt ca zici de 20 dec , eu am DNP in 21 si nu vreau sa prind sarbatorile in spital Ce faci daca nu vine pana atunci ? O sa ceri sa-ti induca nasterea? Pe mine ma apuca groaza de asa ceva dar cred ca acolo voi ajunge , chiar zicea ieri dr ca spera sa am o nastere cum e normal la 38 sapt si sa nu ajung iar la aproape 42 ca si cu primul Referitor la nastere sa stii ca si eu ma gandesc , defapt cred ca oricare se gandeste mereu dar tre sa fim optimiste . In cazul tau ai o printesa nascuta cu doar 2 ani in urma asa ca eu nu mi-as face mari griji pt ca mai mult ca sigur va fi mai usor ...insa la mine din cate citesc pe net e posibil sa nu fie floare la ureche pt ca a trecut ff multi ani insa totusi sper .
Laura zici ca sora ta nu s-a rupt la a doua nastere...vrei sa zici ca nici epiziotomie nu i-au facut? Tre sa mai insist cu dr mea sa nu ma taie , tare mi-as dori sa scap de asta , cica sunt tot felu de exercitii care ajuta ca sa nu trebuiasca epiziotomia dar degeaba stau eu in cap daca dr tot asa o tin pe-a lor |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MadaMadalyna wrote:am primit multe hainute, si mai urmeaza sa primesc maine de la o prietena si imi trimite si mama pachet....
Acum.nu stiu sa le sortez, nu am.asa mult Spatiu si hainutele sunt de la 0 la 12 luni... momentan le.am pus body la body, bluzite la bluzite, dar fara vreo logica ....voi cum le.ati sortat?
Eu le-am pus in cutii momentan pe 0-3, 3-6, 6-9luni...si ma gandeam ca in februarie sa spal pe astea pana in 6 luni...restul le las tot asa in cutii si cand vad ca astea nui mai vin atunci le.scot pe celelalte...ca sa nu ocup spatiu in dulapuri... Si cele care le voi pregatiu ptr inceput inca nu stiu cum am sa le a?ez...sa vad ce dulap o sa luam... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:Al tau mai vrea la caldurica , oricum nu mai e mult pana la marea intalnire :) Eu ma simt din ce in ce mai aiurea , nu dorm bine , asa e de rau cum stau doar pe lateral ..off abia astept sa dorm din nou pe spate . Imi e groaza sa fac de mancare , de iesit si mai groaza imi este dar tre sa duc copilul la scoala cu masina asa ca mai sufar 2 sapt pana vine sotul , abia astept pt ca n-am nici un ajutor si e fff greu
Si mie imi e greu noaptea cu somnul, deja adorm la 4 dimi si ma trezesc la 6, 8.. si apoi ce mai dorm pana la 12 neintrerupt de pipi dar tot cu foieli si treziri asa. Imi mai amorteste piciorul uneori.. de la stat pe o parte.
Inca un pic mai e... f greu in ultima luna intr-adevar, si ni se pare ca trece greu, si e mai inconfortabila plus nerabdarea si emotiile... uf si asa mult mi-a placut sa fiu insarcinata, fiindca mi-a fost usor pana nu demult, m-am bucurat de burtica. |
|
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| laura513 wrote:Yupiii! Hei Cory! Ne era dor de tine, mai da cate un semn sa stim ca esti in regula Nu vorbi prostii, nu te certa singurica pentru ca nu ai de ce, chiar nu esti grasa deloc, 11 kg e super ok (io am pus 16 ?i cred ca mai am de pus!!! ). Arati foarte bine si burtica e adorabila Ca sa te incurajez cu nasterea lui bebe2... sora mea pe primul l-a nascut greu, s-a chinuit tare, sambata i s-a rupt apa si abia luni a nascut. A avut contractii dureroase, s-a dilatat greu, i-au facut epiziotomie, a facut si epidurala ca nu mai putea la un moment dat, per total a fost cam nasol pana s-a vazut cu baietelul in brate. Dar pe bebelina nr 2 a nascut-o atat de repede (nu stiu daca a avut 5-6 ore de travaliu per total) ca nici nu au mai apucat sa ii faca epidurala. La un moment dat avea senzatia ca vrea la baie si cand s-a uitat moasa bebelusa era deja coborata bine si senzatia de mers la baie era de fapt de la capusorul ei care apasa pe zona rectala si ea nu isi dadea seama. A mai impins de 2-3 ori si gata, era bebe afara. Nici nu s-a rupt, a fost super ok, desi si ea isi facea probleme initial stiind cat a tras la prima nastere si stiind ca mama ei a avut nasteri complicate. Iaaar cumatra mea a nascut natural bebelus de 4.2 kg fara complicatii si e chiar slabutica si ingustuta in solduri, deci se poate! Gandeste pozitiv, va fi bineee!
Multumesc frumos Laura.La mine partea nasoala a fost expulzia care a durat cam 3 ore.Impingeam si ea nu vroia sa iasa(sau poate nu am impins eu destul de eficient).Travaliul a durat putin pt ca eu am avut direct contractii la 5 minute si apoi mi s-a pus o perfuzie,nu stiu cu ce dar nu am mai avut pauze intre contradic?ii lucru care m-a obosit maxim chiar daca travaliul a fost de 5-6 ore.Acum incerc sa imi fixez niste principii si sa le urmez poate ma ajuta: 1.sa ma misc in timpul travaliului(chiar daca ma bat cu asistentele care o tin una si buna ca trebuie sa stai in pat) 2.sa incerc sa respir adanc(la feti?a simteam ca nu am aer cu masca de oxigen pe fata) 3.sa incerc sa imping eficient,de 3 ori pe contractie din burta nu din piept Am scris aceste lucruri poate or sa mai ajute si alte mamici care vor sa nasca natural. |
|
| Si eu am primit multe hainite , suntem norocoase fetelor cu atatea daruri Am si o gramada noi pe care trebuie sa le spal insa unele sunt atat de mici ca nu stiu daca vreodata le va purta . Eu am cumparat de la 56 in sus insa ce am primit din state sunt altfel nu pe toate scrie marimile si imi par a fi sub 50 Mai tre sa iau un sac de dormit sau ceva cu care il scot din spital , ceva mai gros asa Azi mi-am adus aminte de faptul ca eu nu i-am cautat un dr ..si habar n-am unde sa merg pt ca dr mea nu e pediatra . Primul copil e inscris la pediatra care era langa blocul unde locuiam ...insa noi nu mai stam acolo , ne-am mutat inafara orasului si aici nu cunosc pe nimeni , orice chiar si un magazin e cam departe La baiat tin minte ca venea o asistenta acasa in primele doua sapt , voi ce stiti ..tot asa se procedeaza sau poate fi dus un bb mic la control in primele zile dupa externare? Ma apuca groaza mai ales ca va fi frig
|
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
Mada, sorteaza-le pe marimi. Nu ai acum nevoie de haine pt 6 luni/1 an. Pe cele mari depoziteaza-le pe unde ai loc deocamdata.
Bodyurile, dresurile sau pantalonasii de stat in casa poti sa le pui intr-un loc al sertarului si separat hainute mai groase, pt iesit afara. Asa stii de unde sa iei exact ce iti trebuie. Poti sa vezi cat de cald e in casa si daca ai primit de exemplu, bodyuri cu maneca scurta, le poti pune la fel, intr-un teanc separat de cele cu maneca lunga.
Dar, eu zic ca primul pas e sa le sortezi pe marimi. |
|
|