Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MadaMadalyna wrote:Eu folosesc ulei de cocos, am luat un borcan mare mare si nici jumatate nu am consumat... e sibine econimic pot spune. La prima sarcina cheltuiam o multime de bani pe creme si alte uleiuri iar acum auzit de uleiul de cocos ca e bun, pana acum nici un semn, speram sa ramana la fel burtica... Probabil sunt mici magazinele respective din zona ta La mine am gasit la h&m, piazza italia , la magazine chinezesti ca e plin de ele iar gasesc hainute de gravida....
Da sunt miici magazinele aici..o sa mai intreb la chinezi ca am prin zona... astept saptamana asta sa vad ce primesc, un coleg de munca a zis ca are niste lucruri sa ne aduca...el are tot o fata care are 1an acum.... Am zis ca o sa tragem poate o fuga la Milano in decembrie sau ianuarie ca acolo gasim de toate...si mai ales sa "vizitez" KFC |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Fetelor, pentru noi maine e ziua cea mare. Asta daca mai rezista bebe pana atunci. Azi la monitorizare aveam ceva contractii, dar am zis ca sunt suportabile si am plecat acasa. Acum insa s-au accentuat sunt mai dureroase ca pana acum si m-am oprit de cateva ori pe drum sa respir adanc. Bebe e super agitat, nu l-am vazut niciodata asa. No spa nu a avut nici un efect pana acum, dar sper sa treaca curand. Sper sa dorm cateva ore bune si sa mai stea cumintel pana maine dimineata.
Astept marea intalnire cu panica si muuulte emotii. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Mamaaaaa cate emotiii. A venit momentullllll nu pot sa cred. Doamne ajuta sa fie totul bineeee si nastere usoara |
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| alina89 wrote:Fetelor, pentru noi maine e ziua cea mare. Asta daca mai rezista bebe pana atunci. Azi la monitorizare aveam ceva contractii, dar am zis ca sunt suportabile si am plecat acasa. Acum insa s-au accentuat sunt mai dureroase ca pana acum si m-am oprit de cateva ori pe drum sa respir adanc. Bebe e super agitat, nu l-am vazut niciodata asa. No spa nu a avut nici un efect pana acum, dar sper sa treaca curand. Sper sa dorm cateva ore bune si sa mai stea cumintel pana maine dimineata. Astept marea intalnire cu panica si muuulte emotii. Ce frumoss, Alina! A venit momentul mult asteptat, marea întâlnire. Sa dea Domnul sa ai o na?tere usoara, ?i sa te recuperezi repede! Te pupam ?i pe tine ?i pe bebe ?i a?teptam noi vesti. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| alina89 wrote:Fetelor, pentru noi maine e ziua cea mare. Asta daca mai rezista bebe pana atunci. Azi la monitorizare aveam ceva contractii, dar am zis ca sunt suportabile si am plecat acasa. Acum insa s-au accentuat sunt mai dureroase ca pana acum si m-am oprit de cateva ori pe drum sa respir adanc. Bebe e super agitat, nu l-am vazut niciodata asa. No spa nu a avut nici un efect pana acum, dar sper sa treaca curand. Sper sa dorm cateva ore bune si sa mai stea cumintel pana maine dimineata. Astept marea intalnire cu panica si muuulte emotii.
Super Alina , ce frumos ! Abia astept sa ne zici cum a fost marea intalnire ! Nastere usoara si recuperare rapida
|
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| alina89 wrote:Fetelor, pentru noi maine e ziua cea mare. Asta daca mai rezista bebe pana atunci. Azi la monitorizare aveam ceva contractii, dar am zis ca sunt suportabile si am plecat acasa. Acum insa s-au accentuat sunt mai dureroase ca pana acum si m-am oprit de cateva ori pe drum sa respir adanc. Bebe e super agitat, nu l-am vazut niciodata asa. No spa nu a avut nici un efect pana acum, dar sper sa treaca curand. Sper sa dorm cateva ore bune si sa mai stea cumintel pana maine dimineata. Astept marea intalnire cu panica si muuulte emotii. Nastere usoara, draga noastra! Muuulta sanatate sa aveti si sa ne tii la curent! Grija de voi! |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Doamne ajuta Alina sa mearga totul exact cum iti dore?ti! Nastere si recuperare usoara si asteptam veeeesti! |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Oare Diana1489 a nascut ? Nu a mai intrat de ceva vreme .. Andreea tu cum esti ? |
|

| Nici Cory n-a mai zis nimic, sper ca e totul bine :) |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Fetelor, eu am fost la urgente pana la urma, desi a miscat bebe azi, simteam eu ca nu e ca inainte, nu reuseam deloc sa ma detasez si sa ma linistesc. Am evitat toata sarcina sa ajung la noi in oras la spital, dar am zis ca pentru o eco nu am nimic de pierdut. Bebe e bine, a verificat activitatea cardiaca, si se vedea ca se misca, dar repet, eu l-am mai simtit. M-am linistit, desi vreau sa fie din nou f activ. . A vrut sa imi puna o perfuzie cu glucoza, dar am refuzat, nu o vedeam necesara. La fel am refuzat si internarea, mi-a spus ca nu e nevoie, dar asa, pentru linistea mea, daca vreau sa ma supravegheze. Prefer sa stau linistita acasa si sa nu mai stresez nici bebele, sa inteleg ca are si el zile mai linistite. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alina89 wrote:Fetelor, pentru noi maine e ziua cea mare. Asta daca mai rezista bebe pana atunci. Azi la monitorizare aveam ceva contractii, dar am zis ca sunt suportabile si am plecat acasa. Acum insa s-au accentuat sunt mai dureroase ca pana acum si m-am oprit de cateva ori pe drum sa respir adanc. Bebe e super agitat, nu l-am vazut niciodata asa. No spa nu a avut nici un efect pana acum, dar sper sa treaca curand. Sper sa dorm cateva ore bune si sa mai stea cumintel pana maine dimineata. Astept marea intalnire cu panica si muuulte emotii.
in sfarsit viiiineeee beeebeeee parca as naste eu, mai emotionat.. Curaj mami si sanatate la amandoi!! Te asteptam.cu vesti bune |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Fetelor nu am nascut , abia am reu?it sa recuperez parola ca o pierdusem si pe contul celalalt . Laura si eu tot pe 14 Decembrie am DPN , dar presimt ca nu o sa stea pana atunci sau mai bine spus sper . De doua zile am început sa am mici crampe la burta ca cele menstruale dar u?oare . Maine am programare la doctor , am avut joi si am ratat o crezând ca este vineri si am mers vineri . Alina iti doresc multa putere si sanatate la amandoi . Sa treceri cu bine peste perioada asta minunata din via?a voastra . |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
nastere usoara !!! Inca putin.si iti tii minunea in brate
Multa sanatate si te asteptam.cu vesti!!!
|
|

| Diana1489 wrote:Fetelor nu am nascut , abia am reu?it sa recuperez parola ca o pierdusem si pe contul celalalt . Laura si eu tot pe 14 Decembrie am DPN , dar presimt ca nu o sa stea pana atunci sau mai bine spus sper . De doua zile am început sa am mici crampe la burta ca cele menstruale dar u?oare . Maine am programare la doctor , am avut joi si am ratat o crezând ca este vineri si am mers vineri . Alina iti doresc multa putere si sanatate la amandoi . Sa treceri cu bine peste perioada asta minunata din via?a voastra .
Bine ai revenit cu contul tau initial Eu aveam DPN pe 7-8, dar acum a iesit bebe mai micuta cu o sapt si m-a mutat. Vorba ta, sa vedem daca sta pana atunci, oricum bebeii nostri vor avea zile de nastere apropiate Si mie mi-a parut ca o sa se nasca in noiembrie dar se pare ca ii place la caldurica. De cand mi-a spus dr. ca are timp sa mai stea si nu da semne sa iasa parca nici asa contractii puternice nu mai am si nici nu imi mai pare asa agitata. O sa vedem, dar cred ca va fi bebe de decembrie la amandoua. Si la Dana si la Cory Ca Alina si Andreea se pare ca se muta la proaspete mamici din noiembrie |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
Nastere usoara si refacere rapida! Multa sanatate si tie si lui bebe! Asteptam vesti! |
|
|