Gravidutzele noastre dragi - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Saturday, November 18, 2017 10:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Pentru bebe sa nu uiti de manusele sa nu se zgarie, caciulita.. in rest body + ce ii mai pui tu pantalonasi, bluzita sau salopeta intreaga, sosetele daca trebuie, combenizon, paturica. Sa iti pui si un prosopel din ala mic daca tre sa il mai stergi.
Sper sa nu prindeti ora de varf sa nu stati in trafic mult.
Ce o sa mai fie nevoie se duce sotul sau iti aduce familia cand vine in vizita la spital.

Iti poti lua si ceva reviste de barfe sa nu te plicti in pat cat te odihnesti la spital Lol

Eu parca zic ca am pus toate astea, dar mai desfac odata bagaju sa mai trec odata prin tot Lol pt mine nu mi-am pus deloc haine pt externare, nu stiu cat/cum o sa ma incapa cele cu care ma internez, dar ar trebui sa fie ok cat sa ajung pana acasa in ele ras
MadaMadalyna
Scris: Saturday, November 18, 2017 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
alina89 wrote:

Eu parca zic ca am pus toate astea, dar mai desfac odata bagaju sa mai trec odata prin tot Lol pt mine nu mi-am pus deloc haine pt externare, nu stiu cat/cum o sa ma incapa cele cu care ma internez, dar ar trebui sa fie ok cat sa ajung pana acasa in ele ras

Eu cand am nascut la 6 luni la externare m.am imbracat cu hainele cu care m.am dus la internare, imi erau asa largi, am tinut de colanti pana acasa, ca ramaneam dezbracata daca nu...
MadaMadalyna
Scris: Saturday, November 18, 2017 11:01 AM
Nivel

AleC wrote:
Fetelor, ati avut perioade in care bebe misca mai usor/putin? Ma refer la 2-3 zile asa. Il simt, zilnic, dar parca nu are aceeasi intensitate. Initial am zis ca e ok, atat timp cat misca, si ca poate e mai putin activ intr-o zi, dar parca e prea lenes in ultimele zile..NuStiu

La mine la fel e, zile cand misca non stop si seara loveste tare, alte zile cand seara nu misca deloc, dar nu ma agit, mai dorm si ei, nu au program chiar fix...

La botezat nu renuntam, e pacat plus ca e totul deja pregatit, la spovedit mergem duminica, daca nu ne spovedeste protul inainte de botez, iar bebele o sa.l tina sotul si eu lumanarea, o sa mai stau si jos pe scaun, la poze ma ridic... Iar la petrecere fiind ca face mic o sa mai absentez, iau camera si mai fug in camera... Dar in 2 saptamani speram sa fie cu rezultate tratamentul.
delia.c.yaya
Scris: Saturday, November 18, 2017 11:08 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, m-am urcat pe cantar: soc!!!:001017: 63kg! Are cum intr-o saptamana sa pun 2kg?!Cray ca doar mananc putin...sa fie cantarul defect?!hohot
korina
Scris: Saturday, November 18, 2017 11:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Fetelor pompa electrica puteti lua de la Jumbo,e foarte buna.eu o folosesc de 5 luni zi de zi ca fetita de la 2 luni si 3 sapt abia vrea titi noaptea..acum vrea si ziuayes .Eu in Cipru am dat 25 de euro si sunt super multimita.nu are rost sa dati 300-400 de roni pe ea.
CrisM
Scris: Saturday, November 18, 2017 11:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
MaryPoppins Eu mi-am cumparat o pereche de pantaloni vatuiti de pe hotmama.ro! eu i-am luat cu scopul sa ii port pe sub rochite pe post de colanti. sunt foarte placuti si caldurosi. mie imi sunt larguti acum, dar in poza de prezentare erau purtati de o gravida de 25 de sapt. incearca pe site-ul asta poate gasesti si alte lucruri folositoare
MadaMadalyna
Scris: Saturday, November 18, 2017 12:52 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Fetelor, m-am urcat pe cantar: soc!!!:001017: 63kg! Are cum intr-o saptamana sa pun 2kg?!Cray ca doar mananc putin...sa fie cantarul defect?!hohot

Da, se poate! La prima sarcina din luna a 4-a oana in a 5-a am pus 7 kg pale

Acum am pus 11 de cand am ramas si radea doctorul ca e mare bebelusul ca doar el cantareste atat hohot
Andreea0196
Scris: Saturday, November 18, 2017 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Mada nu esti singura. Si eu m-am ingrasat rauuu. Nu stiu ce ma fac pana la termen. Ideea e ca si mananc..nici nu prea ma abtin..pfff.
Dana_
Scris: Saturday, November 18, 2017 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
delia.c.yaya wrote:

Nu cred ca e defect cantarul ras sau poate ai noroc si s-a stricat Big Laugh
Oricum nu esti singura stai relax ..si eu am pus 2 kg intr-o sapt . Apoi cateva zile am renuntat la fructe si am dat jos 1 kg , acum nu ma prea cantaresc pt ca nu vreau sa ma enervez ras

Korina cum se numeste pompa ? La noi nu este Jumbo ...dar poate gasesc in alte magazine daca imi zici firma

Alina ne-ai dat emotii , eu deja credeam ca ai nascut

Andreea06
Scris: Saturday, November 18, 2017 1:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

Pt tine cred ca cel mai ok ar fi colanti si ceva pulover lung.. colantii de gravide eu cred ca iti vin si dupa ca nu o sa ai burtica plata instant.. si ei au elastic.
Andreea06
Scris: Saturday, November 18, 2017 2:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
AleC wrote:
Fetelor, ati avut perioade in care bebe misca mai usor/putin? Ma refer la 2-3 zile asa. Il simt, zilnic, dar parca nu are aceeasi intensitate. Initial am zis ca e ok, atat timp cat misca, si ca poate e mai putin activ intr-o zi, dar parca e prea lenes in ultimele zile..NuStiu

Da, e normal.. dorm mai mult uneori. Mie nu mi-a miscat o zi intreaga si a doua zi m-am pus pe dulciuri, apa rece bauta etc cafea sa il trezesc si a mers.
MadaMadalyna
Scris: Saturday, November 18, 2017 2:06 PM
Nivel

Andreea0196 wrote:
Mada nu esti singura. Si eu m-am ingrasat rauuu. Nu stiu ce ma fac pana la termen. Ideea e ca si mananc..nici nu prea ma abtin..pfff.

Acum totusi am grija la ce mananc, dar la prima sarcina la 6 luni aveam 74 de kg, dar plecasem de la 58... Acum la 6 luni am 75kg dar am plecat de la 64...

Acum mananc mai sanatos la prima sarcina nu ma mai ridicai de la masa, bagam in mine 4 feluri de mancare odata plus dulce la urma pana pocneam, mancam pana mi se facea rau, s.a speriat si mama cat mancam, a spus ca ea nu a mai vazut asa ceva hohot
Andreea0196
Scris: Saturday, November 18, 2017 2:07 PM
Nivel

Cum ma Dana te ingrasi de la fructe? :)))) da cate kg mancai pe zi? Eu mananc multe mandarine..e sezonul lor..le ador computerlove
Andreea0196
Scris: Saturday, November 18, 2017 2:10 PM
Nivel

Aoleu si eu am cam aceleasi kg. Si am si 1.63-1.64. Deci imagineaza-ti un pitic umflat si burtos..cateodata se uita uratul de barbati-miu la mine(nu mi-a trecut supararea pe el!!!)si ma simt asa..cine stie ce o gandi. E nasol sa te ingrasi asa mult in scurt timp dar aia e noi sa fim sanatoase si bebeii. Slabim noi dupa. Tot ce ma rog e sa nu imi ramana pielea prea naspa
Dana_
Scris: Saturday, November 18, 2017 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea - se duce burta , la unele mai devreme la altele mai tarziu . Sora mea e slabuta iar dupa nastere nici n-ai fi zis ca a nascut , burta deloc . La mine s-a vazut mult timp ..pt ca nu mi-am dat silinta sa scap de kg , nu pot zice ca mi-a atarnat ..dar straturi no ..De data asta nu ma mai las si dau eu jos burtoiuras

Am fost azi la control , adica monitorizare...am asteptat ceva timp ca erau si alte gravidute dar e totul ok , nu am contractii iar bb era super activ ( nu l-am activat cu cafeaua ..cred ca astepta el ceva dar am zis ca e si asa super activ..no coffee) . Dr e tare simpatica...ma intreaba in ce sapt sunt ..38s ? Big Laugh nu glumesc chiar am burta super mare ...daca nici dr nu isi da seama asa , a zis si data trecuta ca e mare. Acum mi-a masurat colul si mi-a recoltat proba pt secretii , m-a intrebat daca vreau sa facem si eco cu masuratori sau sapt viitoare ..am zis ca e ok sapt viitoare , sa vedem cum avansam. Dupa cum arata colul meu , bb nu se grabeste deloc ...insa mi-a zis ca am un mic avantaj pt ca fiind a doua sarcina se poate scurta colul mai rapid decat la cele care sunt la prima sarcina asa ca sper si sper si tot sper sa nu apuc sarbatorile in spital Hands
Asistenta de la monotorizare mi-a luat tensiunea si s-a speriat ..a zis ca nu se poate ...am ras asa putin am zis ..e mica? zicea ea nu se poate chiar n-are cum 70 cu 50 , a repetat si era 80 cu 50

Sapt asta mi-am facut iar hemoleucograma si la fel a iesit ca data trecuta ...adica trombocitele mai scazute putin . A zis dr ca nu e grav dar o sa repetam cand ma interneaza.....iar daca sunt mai scazute nu e grav ...atata doar ca nu o sa-mi poata face epiduralabanghead banghead banghead Cray asa senin mi-a zis dar imi vine sa plag de pe acum , pe cat ma bucuram eu ca exista metode de a trece mai usor peste travaliu...offff. Si ar fi destul de grav sa fac ceza pt ca si acolo e vorba de anestezie si as putea avea problemeCray
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.