Gravidutzele noastre dragi - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Saturday, November 4, 2017 10:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea0702 wrote:
Buna dimineata fetelor, mi-am facut si eu sticker ca sa fiu regulamentararas
Sper sa functioneze.
Luni am programare la doctor, sper sa fie bine puiutul... Imi intrase in cap ca poate s- a oprit din evolutie, ptr ca in afara de sani durerosi(nu la fel ca la inceput) si putina somnolenta, altceva nu mai simt. E grea tare asteptarea asta...

Aveti idee ce fac gresit, de se vede linkul in loc de sticker?

Incearca sa mergi pe 'Forums', click pe 'BB Code' si copiaza link-ul de acolo.

Si ai incredere ca o sa fie bine, stiu cat e de grea asteptarea in perioada asta, dar nu putem decat sa asteptam si sa ne rugam sa fie bine Cheek Kiss nici eu nu am avut alte simptome in afara de sani durerosi si somnolenta, dar iti spun din proprie experienta ca sanii nu dor la fel in fiecare zi :) si la mine erau zile cand se mai relaxau si o luam razna aiurea. Sotul s-a speriat si el la primul episod de sangerari, dar dupa ce a vazut la eco ca bebe e bine ma tot incuraja sa stau linistita ca totul e bine, el era foarte convins ca bebe e puternic si sta cuminte in burtica. Daca nu ai sangerari, dureri de burtica etc bucura-te de sarcina si ai sa vezi ca timpul trece repede de la o ecografie la alta, chiar daca noua ni se pare o eternitate :)
Andreea0702
Scris: Saturday, November 4, 2017 10:34 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2017
Multumesc, am rezolvat
Anelise
Scris: Saturday, November 4, 2017 10:38 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Rezolvat! pupici
Andreea06
Scris: Saturday, November 4, 2017 11:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MaryPoppins wrote:
Nu am mai reusit sa scriu aseara...bebe e tot fetita, nu mai exista nici un dubiu acum, spune doctorita mea Love e totul ok, insa atat de mult se misca ca abia a reusit sa o masoare bounce are app 16 cm si 134 gr. Mi-a confirmat ca e posibil sa o si simt, chiar daca placenta e anterioara. Placenta care a ramas tot joasa, insa nu mai ridica nici un fel de probleme acum. DPN dupa UM e 13.04 iar cf masuratorilor de ieri ar fi 19.04, insa pentru siguranta o sa consideram in continuare in continuare 20.04. Am pus si tickerul in semnatura, sper ca se vede cum trebuie.
Morofologia de trim 2 am stabilit-o pe 6 decembrie si deja am inceput sa fac AMR-ul Hilar
Weekend linistit sa aveti Cheek Kiss
LE: am incercat sa pun si o poza, sper ca mi-a reusit

Yupiiii newclap majoreta Deci o sa fie cam prin preajma pastelui? O aduce iepurasul nu barza, hihi Lol
alina89
Scris: Saturday, November 4, 2017 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Fetelor, noi suntem pe ultima suta de metrii. Desi imi doream sa nasc natural, imi e frica de cezariana, recuperarea de dupa si ce mai presupune ea, ieri in urma controlului am ajuns la concluzia ca pt binele micutului vom merge pt cezariana.

Din pacate lichidul amniotic a scazut destul de mult, bebelinu are si dubla circulara, iar placenta incepe sa fie de grad 3. Voi face cardiotocograma din 2 in 2 zile si cand se constata ca bebe nu mai sta prea bine la caldurica facem cezariana..este si in urma cu 9 zile la masuratori, dar suntem optimisti chiar daca speriati de ce va urma.

Sper sa ma mai linistesc putin si sa ma bucur de ultimele inghionteli si sughituri ale lui bebe in burtica pt ca tare or sa imi lipseasca hearts

Un sfat pretios: Nu uitati sa beti apa! Este fff important sa beti macar 2l pe zi chiar daca va duceti de 100 ori la baie. Apa ajuta ft mult si mai ales ajuta la mentinerea cantitatii de lichid.
MaryPoppins
Scris: Saturday, November 4, 2017 11:13 AM
Nivel

Daaa, chiar glumeam ca nu o sa ne priasca Pastele Lol Lol eu vreau cezariana si ma gandeam ca ar putea sa stea cuminte pana pe 10 aprilie de ex, sa putem ciocni un ou la noi acasa Hilar
MaryPoppins
Scris: Saturday, November 4, 2017 11:16 AM
Nivel

alina89 wrote:
Fetelor, noi suntem pe ultima suta de metrii. Desi imi doream sa nasc natural, imi e frica de cezariana, recuperarea de dupa si ce mai presupune ea, ieri in urma controlului am ajuns la concluzia ca pt binele micutului vom merge pt cezariana.

Din pacate lichidul amniotic a scazut destul de mult, bebelinu are si dubla circulara, iar placenta incepe sa fie de grad 3. Voi face cardiotocograma din 2 in 2 zile si cand se constata ca bebe nu mai sta prea bine la caldurica facem cezariana..este si in urma cu 9 zile la masuratori, dar suntem optimisti chiar daca speriati de ce va urma.

Sper sa ma mai linistesc putin si sa ma bucur de ultimele inghionteli si sughituri ale lui bebe in burtica pt ca tare or sa imi lipseasca hearts

Un sfat pretios: Nu uitati sa beti apa! Este fff important sa beti macar 2l pe zi chiar daca va duceti de 100 ori la baie. Apa ajuta ft mult si mai ales ajuta la mentinerea cantitatii de lichid.

Multa sanatate, Alina Cheek Kiss tinem pumnii stransi sa mai stea bebe bine la caldurica Buddy1
Andreea0702
Scris: Saturday, November 4, 2017 11:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2017
Multumesc mult MaryPoppins pt incurajari! Si iubitul meu e optimist, si mereu imi spune ca o sa fie bine... dar na, eu pun mereu raul inainte.
Felicitari pt fetita, sarcina usoara si fara probleme pana la capat!pupici
Andreea06
Scris: Saturday, November 4, 2017 11:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dana, Alina, eu n-am nimic cu putin roz si la baietei, sau tricouri de un roz pal la barbati uneori, unora le sta bine chiar, doar ca asta pare asa chiar de fetite cum e cu inimioara si oita aceea. E comic oricum Lol

Mary, o sa iti programeze cam in sapt 38 / 39 daca totul merge ok, acum o sa vedeti atunci mai sigur asa.. Sau daca vrei tu la cald, cand vrea bebe sa vina..

Alina, ai incredere ca o sa fie totul bine Cheek Kiss Buddy1
Profita de toate miscarileeee. Vorbeam cu sor-mea de urmatorul copil asa si i-am zis ca nu stiu acuma nimic, nu ma pot gandi la o alta sarcina sa o iau de la capat acum la ce greeeeu trece ultima luna, pff. Radea de mine.
AleC
Scris: Saturday, November 4, 2017 11:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
alina89 wrote:

Orice pentru binele lui bebe, Alina. Sunt sigura ca vei trece cu brio peste asta, si cand il vei tine in brate, nici nu va mai conta cum a fost nasterea. Sa ne tii la curent si cum ai spus, mai bucura-te de burtica. computerlove
Andreea0196
Scris: Saturday, November 4, 2017 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Mary, felicitari!! Sa fie sanatoasa!! Si eu abia astept ziua de marti, sa aflu si eu ce am in burtica. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine..coeur
Andreea0196
Scris: Saturday, November 4, 2017 12:32 PM
Nivel

Fetelor eu cred ca sarcina mea e putin joasa..adica ma cam duc la baie de pe acuma. Simt un discomfort la uter..nici nu stiu sa explic, atunci cand fac pipi. Sa fie vreo presiune pe vezica sau doamne fereste vreo infectie? Ultima data am facut urina in septembrie si era totul ok. Cu medicul meu ma mai vad abia la 24 saptamani..as mai face urina atunci. Voi cand ati facut?
AleC
Scris: Saturday, November 4, 2017 12:47 PM
Nivel

Andreea0196 wrote:
Fetelor eu cred ca sarcina mea e putin joasa..adica ma cam duc la baie de pe acuma. Simt un discomfort la uter..nici nu stiu sa explic, atunci cand fac pipi. Sa fie vreo presiune pe vezica sau doamne fereste vreo infectie? Ultima data am facut urina in septembrie si era totul ok. Cu medicul meu ma mai vad abia la 24 saptamani..as mai face urina atunci. Voi cand ati facut?

Pentru linistea ta poti face un sumar de urina + urocultura pana ajungi la medic. Si daca ar fi o infectie, te duci direct cu rezultat si antibiograma si iti da si tratament.
Andreea0196
Scris: Saturday, November 4, 2017 1:49 PM
Nivel

Asta o sa si fac, macar sa ma linistesc sau sa stiu. Mersi frumos AleC. Cheek Kiss
AleC
Scris: Saturday, November 4, 2017 1:52 PM
Nivel

Andreea0196 wrote:
Asta o sa si fac, macar sa ma linistesc sau sa stiu. Mersi frumos AleC. Cheek Kiss

Cu placere! Cheek Kiss
Si daca e infectie, cu cat tratezi mai repede, cu atat mai bine. Pana una alta, muuulta apa ajuta. topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.