Gravidutzele noastre dragi - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 7:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MadaMadalyna wrote:
Doamne ajuta sa se respecte ordinea din lista, cu nasterile, sa nu se grabeasca bebelina mea....

Contracriile le aveam nu orea dureroase, se intarea burta des, ramaneam fara aer si ma durea spatele dar m.a bagat la monitoraj sau cum se cheama si bebe misca ok, contractiile sunt false. Colul l.a verificat cu eco transvaginal, apoi abdominal eco... Luni ma duc sa iaubreteta cu trimitere de la doctorul de familie sa imi fac tampoane vaginale gratis... Am avut o scurgere maronie cu firicele de sange, era ca o gelatina, dar nu am pierdut dopul, si asta e de la infectie.... Sper sa nu o afecteze pe fetita.... Am crezut ca mor pentru a doua oara astazi, daca pateste bebelina ceva nu cred ca mai pot sa merg inainte, e destul ca am pierdut pe Iasmina, mai mult nu pot duce, oricum plang si acum dupa ea, ma gandesc cum ar fi fost daca ea traia.... E greu, astazi am plans de fericire cand mi.a zis ca e colul inchis

Offf, nu te mai gandi la rau de acum, scurgeri se mai intampla in sarcina, sa nu te stresezi asa rau la fiecare.. si mai incolo daca simti iar asa cu dopul, el se reface, asa am citit ca oricum pe perioada sarcinii se tot reface nu e acelasi de la inceput la sfarsit. O sa treci cu bine si de urmatoarele saptamani, sa ajungi macar la 30 si respiri mai usurata ca si daca e sa fie ceva, bebelusii prematuri au sanse, s-a avansat mult.. acum esti si intr-o tara unde au habar medicii ce fac, au aparatura, nu e ca la focsani. Stai linistita, mai in repaos la pat Cheek Kiss
Dana_
Scris: Friday, November 3, 2017 7:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Cory wrote:
Dana pot sa zic ca si la mine nu a fost chiar o nastere usoara.Am avut ruptura de col si fisura de perineu si feti?a intrase in suferin?a fetala astfel ca a primit nota mica si a stat o zi la incubator.A fost horror dar nu pot sa ma hotarasc la cezariana din mai multe motive,recuperare,lactatia care vine putin mai greu plus feti?a care ma asteapta acasa si care e inca mica si vrea si ea in brate.Costul nu este unul mare la cezariana,undeva la 1000 de lei si se face fara nici o problema la cerere.Din contra,doctorii iti cauta orice buba pentru a-ti recomanda cezariana.

Sa speram ca a doua nastere va fi ok , eu tot la asta ma gamdesc , sunt mai optimista desi am copil mare si au trecut multi ani . Ar fi fain sa avem si noi asemenea doctori aici la spitalele de stat , macar dupa un aumit nr de ore sa faca ceza ..dar astia nici bani nu mai vor sa ia ..
Andreea0196
Scris: Friday, November 3, 2017 7:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Offff ma gandesc si eu la nastere imi e frica..cezariana nu e o optiune pentru mine..fericirea de dupa va compensa insa..
laura513
Scris: Friday, November 3, 2017 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:
Mai avem gravidute nooooi:
AriaM
Chris
Anemona
Andreea0196

majoreta

Si Mirunah e graviduta :D Nu stiu daca are ticker...
Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 8:53 PM
Nivel

Laura, ai prins bebelina intr-o pozica azi? majoreta
laura513
Scris: Friday, November 3, 2017 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:
Laura, ai prins bebelina intr-o pozica azi? majoreta

Doar nasucul si gurita Lol Incerc sa atasez acum singura poza cu fie-mea la varsta foarte frageda. Ia sa vad daca-mi permite telefonul sau tre sa fac iar enjpe mii de manevre Crazy

Si uite ca a meeers hearts

laura513 attached the following image(s):
wp_ss_20171103_0001.png

Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 10:14 PM
Nivel

Nu prea imi dau seama ce e acolo bine, dar ma bucur ca ai pozicaaaa yes

Sotul meu a fost la auchan si s-a dus si pe la hainute, ca deh.. pt prima oara... si singur... si vine acasa incantat tot.
Imi arata salopetica, tare draguta, frumos, apoi vad in punga ceva cu roz.
Zic... ce ai acolo? Stii ca avem baiat nu?

E un halatel de baie pt 6-9 luni, alb cu inimioare rooooz si gluga cu o oita ceva. M-am pus pe un raaaaas Lol
Cica ce aveau pe bleu era marime si mai mare si ca ce are, sa il scot din baita repede in asta, ca e fluffy si i-a placut hohot

E tare cute. I love himcoeur

https://ibb.co/dL82aw
Dana_
Scris: Friday, November 3, 2017 10:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea06 wrote:

Sotul meu a fost la auchan si s-a dus si pe la hainute, ca deh.. pt prima oara... si singur... si vine acasa incantat tot.

E un halatel de baie pt 6-9 luni, alb cu inimioare rooooz si gluga cu o oita ceva. M-am pus pe un raaaaas Lol
Cica ce aveau pe bleu era marime si mai mare si ca ce are, sa il scot din baita repede in asta, ca e fluffy si i-a placut hohot

Lol sa stii ca nu e singurul ..defapt chiar eu am luat ceva pantalonasi albi care au un desen mic cu roz la picioruseras
Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 11:22 PM
Nivel

AriaM
Scris: Friday, November 3, 2017 11:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
AleC
Scris: Saturday, November 4, 2017 3:45 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Andreea06 wrote:

Ce draguuut! hearts
Anelise
Scris: Saturday, November 4, 2017 9:53 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Rezolvat! DistanceKiss Multumesc! pupici
MaryPoppins
Scris: Saturday, November 4, 2017 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Nu am mai reusit sa scriu aseara...bebe e tot fetita, nu mai exista nici un dubiu acum, spune doctorita mea Love e totul ok, insa atat de mult se misca ca abia a reusit sa o masoare bounce are app 16 cm si 134 gr. Mi-a confirmat ca e posibil sa o si simt, chiar daca placenta e anterioara. Placenta care a ramas tot joasa, insa nu mai ridica nici un fel de probleme acum. DPN dupa UM e 13.04 iar cf masuratorilor de ieri ar fi 19.04, insa pentru siguranta o sa consideram in continuare in continuare 20.04. Am pus si tickerul in semnatura, sper ca se vede cum trebuie.
Morofologia de trim 2 am stabilit-o pe 6 decembrie si deja am inceput sa fac AMR-ul Hilar
Weekend linistit sa aveti Cheek Kiss
LE: am incercat sa pun si o poza, sper ca mi-a reusit

MaryPoppins attached the following image(s):
wp_20171104_10_09_20_pro.jpg

Andreea0702
Scris: Saturday, November 4, 2017 10:13 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2017
Buna dimineata fetelor, mi-am facut si eu sticker ca sa fiu regulamentararas
Sper sa functioneze.
Luni am programare la doctor, sper sa fie bine puiutul... Imi intrase in cap ca poate s- a oprit din evolutie, ptr ca in afara de sani durerosi(nu la fel ca la inceput) si putina somnolenta, altceva nu mai simt. E grea tare asteptarea asta...

Aveti idee ce fac gresit, de se vede linkul in loc de sticker?
alina89
Scris: Saturday, November 4, 2017 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Asa mi-a luat si al meu un body cu mesaj "eu si tati o iubim pe mami" mov :)) mie mi se par asa de cute in neindemanarea lor :D trebuie sa le dam credit ca macar incearca :D si ce daca sunt si culori mai de fetite, sunt bebei oricum toata lumea o sa ii confunde ba cu fetite ba cu baietei :))

MaryPoppins, felicitari pt fetita!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.