Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Mada sa iti traiasca fetita, e o frumesete mica!
MadaMadalyna wrote:Buna Nastere usoara Dana!!! Eu nu am apucat sa mai intru, sunt mereu pe drumuri cu actele, mers la bebelusa  am inceput sa conduc, deja nici nu spui ca am fost operata.... Bebelusa e bine, a luat intr.o saptamana 250g, asistentele au spus ca pana la craciun face 2 kg, joi mi.au pus.o pe piept, deja zambeste |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| CrisM wrote:Fetelor am si eu o intrebare. voi ati facut si dublu test si triplu test? mie dr mi-a dat la inceput o lista cu analize controale si ecografii pe ea sunt trecute si dublu test si triplu test. am facut dublu test, dar la interpretare am uitat sa il intreb pe doctor daca fac si triplu test si nici el nu a zis nimic
Daca totul e in regula la dublu test nu se face triplu test. Deci sunteti ok daca interpretarea la dublu test e buna
Nastere usoara, Dana sa vina rapid bebele si sa te recuperezi usor
Mada, e tare dragalasa bebe Alessia stiu ca-s inselatoare pozele, dar pare asa de puternica si zdravana
Eu am fost aseara la Christmas party dar bebelusei sigur nu i-a convenit muzica, ca m-a imbrancit intr-una de saptamana asta am inceput sa o simt si eu mai bine, e asa de fain
|
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| CrisM wrote:Fetelor am si eu o intrebare. voi ati facut si dublu test si triplu test? mie dr mi-a dat la inceput o lista cu analize controale si ecografii pe ea sunt trecute si dublu test si triplu test. am facut dublu test, dar la interpretare am uitat sa il intreb pe doctor daca fac si triplu test si nici el nu a zis nimic
Eu am facut doar dublu test. Cred ca daca nu faci dublu test, sau iesr prost, atunci faci triplu. Dar nu stiu exact |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Dana_ wrote:Sunt in spital , m-au internat , a zis dr ca nasc azi
Nastere usoara |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Am nascut la 16:30 , suntem bine ?i eu ?i bebe , l-am alaptat destul de rapid . Nu m-am pregatit de internare ?i am uitat încarcatorul de tel acasa a?a ca mâine va pot scrie mai multe. Mul?umesc tuturor, va pupppp |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Dana_ wrote:Am nascut la 16:30 , suntem bine ?i eu ?i bebe , l-am alaptat destul de rapid . Nu m-am pregatit de internare ?i am uitat încarcatorul de tel acasa a?a ca mâine va pot scrie mai multe. Mul?umesc tuturor, va pupppp
Felicitari, Dana! Ce ma bucur ca s-a petrecut totul asa rapid de data asta! Multa sanatate la amandoua si recuperare usoara! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dana_ wrote:Am nascut la 16:30 , suntem bine ?i eu ?i bebe , l-am alaptat destul de rapid . Nu m-am pregatit de internare ?i am uitat încarcatorul de tel acasa a?a ca mâine va pot scrie mai multe. Mul?umesc tuturor, va pupppp
Felicitari!!! recuperare rapida!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
Yuhuuuu! Felicitari Danuta!! Sa fiti sanatosi amândoi! Veeezi, a mers rapid tura asta Abia astept sa ne poveste?ti tot! Ps: Ai tri?at un pic, ai furat un loc mai in fata |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
Felicitari Dana, sper ca ai avut o nastere usoara ca de rapida a fost rapida. Sa îti traiasca puisorul si recuperare rapida. Te pupam |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Dana_ wrote:Am nascut la 16:30 , suntem bine ?i eu ?i bebe , l-am alaptat destul de rapid . Nu m-am pregatit de internare ?i am uitat încarcatorul de tel acasa a?a ca mâine va pot scrie mai multe. Mul?umesc tuturor, va pupppp Felicitaaaari! Ma bucur ca a mers repede, imi dau seama ca a fost mult mai bine decat prima data! Multa sanatate la amandoi! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
Felicitari . Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!! |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Dana, wow ce repede a mers si la tine! Sanatate amandurora si tie recuperare cat mai rapida si usoara! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Felicitari Danaaaa!! Sa va traiasca baietelul si sa fiti sanatosi, sa te recuperezi usor si repede! Gata, ai scapat, stiu ca te stresa mult nastere, pe langa discomfortul din ultimele saptamani.. te pup! |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Felicitari, Dana sa fie sanatos puiutul si tie recuperare usoara se pare ca bebeilor le place sa vina in weekend |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Danaaaaaaa recuperare rapida, felicitari pentru bebeeee Offfffofff de-abia astept sa imi vad si eu puiul, fetelor ramanem din ce in ce mai putine gravidute |
|
|