Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Buna
Nastere usoara Dana!!!
Eu nu am apucat sa mai intru, sunt mereu pe drumuri cu actele, mers la bebelusa am inceput sa conduc, deja nici nu spui ca am fost operata....
Bebelusa e bine, a luat intr.o saptamana 250g, asistentele au spus ca pana la craciun face 2 kg, joi mi.au pus.o pe piept, deja zambeste MadaMadalyna attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Dana_ wrote:Mul?umesc, am contrac?ii sper sa scap rapid
Nastere usoara Dana Îti tin pumnii stransi |
|
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| AriaM wrote:Si Cory? Diana? Cum e la voi?
Aria sa stii ca si eu am avut contractii dureroase sar neregulate toata noaptea. Se apropie si la mine cu pasi repezi. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Nastere usoara Dana, hai ca potiiiiii!!!! Mada e superba..doamne ce ma bucur..Dumnezeu sa fie cu ea in fiecare secunda |
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Nastere usoara Danuta! |
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| MadaMadalyna wrote:Buna Nastere usoara Dana!!! Eu nu am apucat sa mai intru, sunt mereu pe drumuri cu actele, mers la bebelusa am inceput sa conduc, deja nici nu spui ca am fost operata.... Bebelusa e bine, a luat intr.o saptamana 250g, asistentele au spus ca pana la craciun face 2 kg, joi mi.au pus.o pe piept, deja zambeste
Ce frumos sta ea acolo ca smechera cu manuta sub cap Ai o fetita luptatoare Mada, ca si mamica ei de altfel! Ma bucur ca totul e bine! |
|
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Dana_ wrote:Mul?umesc, am contrac?ii sper sa scap rapid Yuhuuuuu ?i-am zis ca o sa mi o iei inainte . Nastere usoara si recuperare rapida. Bebelina mea nu vrea sa vina se lasa a?teptata. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dana_ wrote:Sunt in spital , m-au internat , a zis dr ca nasc azi
Nastere usoara!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MadaMadalyna wrote:Buna Nastere usoara Dana!!! Eu nu am apucat sa mai intru, sunt mereu pe drumuri cu actele, mers la bebelusa am inceput sa conduc, deja nici nu spui ca am fost operata.... Bebelusa e bine, a luat intr.o saptamana 250g, asistentele au spus ca pana la craciun face 2 kg, joi mi.au pus.o pe piept, deja zambeste
Ce bine arata deja s-a facut o grasuta |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| MadaMadalyna wrote:Buna Nastere usoara Dana!!! Eu nu am apucat sa mai intru, sunt mereu pe drumuri cu actele, mers la bebelusa am inceput sa conduc, deja nici nu spui ca am fost operata.... Bebelusa e bine, a luat intr.o saptamana 250g, asistentele au spus ca pana la craciun face 2 kg, joi mi.au pus.o pe piept, deja zambeste E foarte draguta bebelina!imediat o sa se faca mai mare si o sa va bucurati una de alta |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Fetelor am si eu o intrebare. voi ati facut si dublu test si triplu test? mie dr mi-a dat la inceput o lista cu analize controale si ecografii pe ea sunt trecute si dublu test si triplu test. am facut dublu test, dar la interpretare am uitat sa il intreb pe doctor daca fac si triplu test si nici el nu a zis nimic |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Dana_ wrote:Sunt in spital , m-au internat , a zis dr ca nasc azi
Nastere usoara si recuperare rapida |
|
| Atasez si eu poza cu burtica de aproape 26 de saptamani . Va pupam DianaM attached the following image(s):
|
|
Ce printesa mare aveti acolo . Sa fiti sanatosi cu totii! E superba micuta ta
|
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Pai atunci pentru contractii regulate. Sau ar trebui galerie ca sa mai stea un pic cu tine?
Cory wrote:
Aria sa stii ca si eu am avut contractii dureroase sar neregulate toata noaptea. Se apropie si la mine cu pasi repezi.
|
|
|