Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Eu acum am ajuns acasa. Am plecat de la urgente pe la 19 si ceva..deci am stat cam aproape 5 ore..nici macar nu i-a facut eco, doar sange, perfuzie si i-a dat o reteta. Sper sa il mai lase durerile cu pastilele alea si saptamana viitoare mergem sa facem si o eco. Offff doamne ce e in spitalele din Bucuresti..mai degraba stai bolnav decat sa te duci la spital..te pun sa astepti o gramada si nici nu te iau in serios cum trebuie..trist. |
|
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Cory wrote:
Eu cred ca pierd mereu din dopul gelatinos, adica secre?ia e foarte consistenta. ?i ceva ciudat azi e ca am avut 3 scaune azi. De obicei am unul pe saptamâna. Contrac?ii am ?i le simt, mai ales seara.
Cory si eu am avut vreo 3 scaune f moi in ziua de dinaintea na?terii, asta fara sa îmi fie rau sau sa fi avut de la ce sa ma stric la burta. Si asta e semn ca se apropie na?terea Dar nu prea am bagat în seama pentru ca in sarcina n-am fost deloc constipata si mi s-a parut oarecum normal... |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Diana1489 wrote:Am fost si eu la control. Este totul bine , bebelina are undeva la 3300 gr . Aici nu te controleaza la col nici macar cu eco , a spus doar daca ma iau durerile sa merg la spital sau daca mi se rupe apa sau am exagerari. Daca nu nasc pâna pe 14 cand am termenul sa merg la ctg din doua în doua zile si dupa 7 zile dupa termen de abia atunci imi provoaca na?terea ?i ma interneaza. Eu sper sa nu fie nevoie si sa nasc pâna atunci ca pe 14 vine si maica mea si nu as vrea sa piarda timp sa ma ajute cu bebe ca nu are decât 2 saptamani. Cred ca tu o sa mi-o iei inainte
Asa am auzit si eu ca in strainatate nu te controleaza la col , poate e mai bine asa Sper sa nu ajungi la nastere indusa si sa nasti pana la termen
|
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| laura513 wrote:Cory si eu am avut vreo 3 scaune f moi in ziua de dinaintea na?terii, asta fara sa îmi fie rau sau sa fi avut de la ce sa ma stric la burta. Si asta e semn ca se apropie na?terea  Dar nu prea am bagat în seama pentru ca in sarcina n-am fost deloc constipata si mi s-a parut oarecum normal...
Ce poza frumoasa Laura!!!! Deja am ajuns la al 5-lea scaun, nu sunt moi dar am senza?ia ca trebuie sa merg la toaleta.Sper sa nu fiu paranoia eu la fiecare lucru.... |
|

Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Dana_ wrote:Asa am auzit si eu ca in strainatate nu te controleaza la col , poate e mai bine asa Sper sa nu ajungi la nastere indusa si sa nasti pana la termen Da si eu sper la fel. |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Cory wrote:Ce poza frumoasa Laura!!!! Deja am ajuns la al 5-lea scaun, nu sunt moi dar am senza?ia ca trebuie sa merg la toaleta.Sper sa nu fiu paranoia eu la fiecare lucru....
Se pregateste corpul :) Si eu am patit-o inainte de nastere cu cateva zile, poate chiar o saptamana sa fi fost. |
|

| Sunt in spital , m-au internat , a zis dr ca nasc azi |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Dana_ wrote:Sunt in spital , m-au internat , a zis dr ca nasc azi Nastere usoara si rapida si un bebe sanatos si frumos! mai e foarte putin si gata ai scapat |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Dana_ wrote:Sunt in spital , m-au internat , a zis dr ca nasc azi
O zi tocmai buna de intampinat un bebe dragalas, iubit si asteptat Nastere usoara! |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Hai Dana! Nastere usoara!!!!

|
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Si Cory? Diana? Cum e la voi? |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Dana_ wrote:Sunt in spital , m-au internat , a zis dr ca nasc azi Nastere usoara si un bebe sanatos! |
|

Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
Na?tere usoara, Dana! Abia a?teptam sa ne prezinti minunea din viata voastra! Recuperare usoara si un bebe sanatos! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
Nastere usooooara ca un puf scumpa!! Sa ne auzim cu bine dupa, amandoua cu bebeii in brate! |
|

| Mul?umesc, am contrac?ii sper sa scap rapid |
|
|
|