Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am gasit niste informatii calumea despre biometria fetala. Si am verificat analizele de azi. Se pare ca suntem in grafic si totul pare bine.
http://www.baby2see.com/medical/charts.html |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Eu nu mai am rabdare pana maine. Simt ca nu mai trece timpul |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| delia.c.yaya wrote:Muultumesc tuturor!!! Sunt înca intr-o stare de extaz! Barbatumiu a zis sa ma mai opresc din vorbit dar el deja a sunat pe toata lumea sa anunte ca are fetita Trebuie sa ne gandim la nume de acuma Incep sa-mi vina si comenzile de pe Wish.. https://imgur.com/ONXS6Xw Felicitari pt fetita! Cerceii sunt superbi, nu am comandat niciodata de pe wish, ma uit acum sa vad ce au, sper ca nu e complicat cu transportul. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andreea0196 wrote:Eu nu mai am rabdare pana maine. Simt ca nu mai trece timpul
La somn devreme si sa vezi cum e maine imediat.
Delia, ai comandat pe wish si ceva pt bebe? |
|
| Andreea06 wrote:
La somn devreme si sa vezi cum e maine imediat.
Delia, ai comandat pe wish si ceva pt bebe?
Mi-am luat doar vreo doua seturi de cercei (sunt innebunita dupa cercei ) si un tricou ptr burtici...vreau sa vad daca e bun tricoul si dupa o sa dau si ptr bebe, deja am muuulte in cos (sosetele, un trusou ptr bebe de iesit din spital, stickere ptr perete, un hanorac cu urechiuse etc.) O sa ma risc sa iau si de pe net (de pe ebay haine ce am luat pana acum au fost suuuper), ca aici nu am magazine ptr bebe (doar un chicco la vreo 40km) |
|
| Inawar wrote:Felicitari pt fetita! Cerceii sunt superbi, nu am comandat niciodata de pe wish, ma uit acum sa vad ce au, sper ca nu e complicat cu transportul.
Multumesc!!! Imi place wish ca vine mult mai repede decat estimeaza ei (am plasat comanda pe 18 si ei ziceau ca vine pana pe 26dec si uite ca azi deja a venit). Abia acum am inceput cu wish, in ultimii 3 ani am tot dat de pe ebay si nu am fost dezamagita niciodata (doar ca la ebay chiar asteptam si 2luni) |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Stiti vrun site de incredere de unde se pot comanda bratarele din acelea mici de bebelusi cu snur rosu si cu pandantiv instriptionat cu mesaj sau numele la bebe?
Mamicile care ati luat asa ceva pt bebei, au fost ok cu ele? Le-au purtat sau le rontaiau, agatau etc? |
|
| alina89 wrote:Stiti vrun site de incredere de unde se pot comanda bratarele din acelea mici de bebelusi cu snur rosu si cu pandantiv instriptionat cu mesaj sau numele la bebe?
Mamicile care ati luat asa ceva pt bebei, au fost ok cu ele? Le-au purtat sau le rontaiau, agatau etc?
Eu am asa cu baietel, e luat din kultho, cred ca e si in bucuresti.. aveau si colectii pt bebei si avem de gand sa ii luam dupa, prin decembrie, sa vad ce simbol ma atrage. N-as lua placuta din aceea dreptunghiulara, poate cand mai creste.. dar asa micut prefer un simbol mic, cruciulita, ingeras, ceva acolo. Snururile cu rosu is super ca se si regleaza in timp, cum mai cresc ei.. dar tre avut grija sa nu stranga. Nu cred ca is usor de rontait, mai e pana acolo La nepotica de ex. pe la 1 an si ceva i-am dat asa si n-a purtat atunci, ca tragea de ea, dar ca bebelus cred ca e ok pana ajunge sa prinda si sa ii atraga atentia. Andreea06 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| alina89 wrote:Stiti vrun site de incredere de unde se pot comanda bratarele din acelea mici de bebelusi cu snur rosu si cu pandantiv instriptionat cu mesaj sau numele la bebe?
Mamicile care ati luat asa ceva pt bebei, au fost ok cu ele? Le-au purtat sau le rontaiau, agatau etc?
Eu i'am pus de la o luna.. acum are 5l si desi isi baga manutele in gura si orice prinde, nu are treaba cu bratara. |
|
| Simt ca pocnesc! Am mancat un kilogram de clementine |
|
| Conform accuweather, bebe meu o sa vina intr-o saptamana geroasa si cu ninsoare. Aduce fulgii Andreea06 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote:Conform accuweather, bebe meu o sa vina intr-o saptamana geroasa si cu ninsoare. Aduce fulgii
Hai ca poate se mai incalzeste , eu nu prea am incredere in meteo asa...mai ales prognoza pe mai mult de 3 zile ..se schimba tot timpul . Mie nu-mi place iarna deloc |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| delia.c.yaya wrote:Simt ca pocnesc! Am mancat un kilogram de clementine
Foarte bine si mie imi plac si mananc ff multe portocale mandarine clementine..mai mult de 1 kg pe zi , intotdeauna am fost dependenta de fructe
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Astept sa intru la morfo. Am niste emotii de nu mai pot. Doamne ajuta sa fie bine..va anunt ce este !! |
|
| Andreea0196 wrote:Astept sa intru la morfo. Am niste emotii de nu mai pot. Doamne ajuta sa fie bine..va anunt ce este !!
Hai curaj! Va fi totul bine! Asteptam ve?ti!!! |
|
|