Gravidutzele noastre dragi - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Monday, November 6, 2017 6:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea0196
Scris: Monday, November 6, 2017 7:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Eu nu mai am rabdare pana maine. Simt ca nu mai trece timpul
Inawar
Scris: Monday, November 6, 2017 8:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
delia.c.yaya wrote:
Muultumesc tuturor!!!computerlove
Sunt înca intr-o stare de extaz! Barbatumiu a zis sa ma mai opresc din vorbithohot hohot dar el deja a sunat pe toata lumea sa anunte ca are fetitahohot Big Laugh
Trebuie sa ne gandim la nume de acumadance

Incep sa-mi vina si comenzile de pe Wish..
https://imgur.com/ONXS6Xw love

Felicitari pt fetita! hearts
Cerceii sunt superbi, nu am comandat niciodata de pe wish, ma uit acum sa vad ce au, sper ca nu e complicat cu transportul.
Andreea06
Scris: Monday, November 6, 2017 8:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andreea0196 wrote:
Eu nu mai am rabdare pana maine. Simt ca nu mai trece timpul

La somn devreme si sa vezi cum e maine imediat.

Delia, ai comandat pe wish si ceva pt bebe?
delia.c.yaya
Scris: Monday, November 6, 2017 9:30 PM

Andreea06 wrote:

La somn devreme si sa vezi cum e maine imediat.

Delia, ai comandat pe wish si ceva pt bebe?

Mi-am luat doar vreo doua seturi de cercei (sunt innebunita dupa cerceilove ) si un tricou ptr burtici...vreau sa vad daca e bun tricoul si dupa o sa dau si ptr bebe, deja am muuulte in cos (sosetele, un trusou ptr bebe de iesit din spital, stickere ptr perete, un hanorac cu urechiuse etc.)
O sa ma risc sa iau si de pe net (de pe ebay haine ce am luat pana acum au fost suuuper), ca aici nu am magazine ptr bebe (doar un chicco la vreo 40km)uff
delia.c.yaya
Scris: Monday, November 6, 2017 9:35 PM

Inawar wrote:

Felicitari pt fetita! hearts
Cerceii sunt superbi, nu am comandat niciodata de pe wish, ma uit acum sa vad ce au, sper ca nu e complicat cu transportul.

Multumesc!!!iloveyou
Imi place wish ca vine mult mai repede decat estimeaza ei (am plasat comanda pe 18 si ei ziceau ca vine pana pe 26dec si uite ca azi deja a venit).
Abia acum am inceput cu wish, in ultimii 3 ani am tot dat de pe ebay si nu am fost dezamagita niciodata (doar ca la ebay chiar asteptam si 2luni)
alina89
Scris: Monday, November 6, 2017 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Stiti vrun site de incredere de unde se pot comanda bratarele din acelea mici de bebelusi cu snur rosu si cu pandantiv instriptionat cu mesaj sau numele la bebe?

Mamicile care ati luat asa ceva pt bebei, au fost ok cu ele? Le-au purtat sau le rontaiau, agatau etc?
Andreea06
Scris: Monday, November 6, 2017 10:18 PM
Nivel

alina89 wrote:
Stiti vrun site de incredere de unde se pot comanda bratarele din acelea mici de bebelusi cu snur rosu si cu pandantiv instriptionat cu mesaj sau numele la bebe?

Mamicile care ati luat asa ceva pt bebei, au fost ok cu ele? Le-au purtat sau le rontaiau, agatau etc?

Eu am asa cu baietel, e luat din kultho, cred ca e si in bucuresti.. aveau si colectii pt bebei si avem de gand sa ii luam dupa, prin decembrie, sa vad ce simbol ma atrage. N-as lua placuta din aceea dreptunghiulara, poate cand mai creste.. dar asa micut prefer un simbol mic, cruciulita, ingeras, ceva acolo. Snururile cu rosu is super ca se si regleaza in timp, cum mai cresc ei.. dar tre avut grija sa nu stranga. Nu cred ca is usor de rontait, mai e pana acolo Lol La nepotica de ex. pe la 1 an si ceva i-am dat asa si n-a purtat atunci, ca tragea de ea, dar ca bebelus cred ca e ok pana ajunge sa prinda si sa ii atraga atentia.

Andreea06 attached the following image(s):
e8c880ca-af54-4cee-92d1-82c6c648acff.jpeg

Mire
Scris: Monday, November 6, 2017 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
alina89 wrote:

Eu i'am pus de la o luna.. acum are 5l si desi isi baga manutele in gura si orice prinde, nu are treaba cu bratara.
delia.c.yaya
Scris: Monday, November 6, 2017 10:58 PM

Simt ca pocnesc! Am mancat un kilogram de clementine hohot Crazy
Andreea06
Scris: Monday, November 6, 2017 11:37 PM
Nivel

Conform accuweather, bebe meu o sa vina intr-o saptamana geroasa si cu ninsoare. Aduce fulgii hearts

Andreea06 attached the following image(s):
b5cacf2f-e3db-4a76-a5aa-918215fb2d5c.jpeg

Dana_
Scris: Tuesday, November 7, 2017 7:47 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea06 wrote:
Conform accuweather, bebe meu o sa vina intr-o saptamana geroasa si cu ninsoare. Aduce fulgii hearts

ras Hai ca poate se mai incalzeste , eu nu prea am incredere in meteo asa...mai ales prognoza pe mai mult de 3 zile ..se schimba tot timpul .
Mie nu-mi place iarna deloc
Dana_
Scris: Tuesday, November 7, 2017 7:49 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
delia.c.yaya wrote:
Simt ca pocnesc! Am mancat un kilogram de clementine hohot Crazy

Foarte bineBravoo si mie imi plac si mananc ff multe portocale mandarine clementine..mai mult de 1 kg pe zi , intotdeauna am fost dependenta de fructe
Andreea0196
Scris: Tuesday, November 7, 2017 10:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Astept sa intru la morfo. Am niste emotii de nu mai pot. Doamne ajuta sa fie bine..va anunt ce este !!coeur
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, November 7, 2017 10:28 AM

Andreea0196 wrote:
Astept sa intru la morfo. Am niste emotii de nu mai pot. Doamne ajuta sa fie bine..va anunt ce este !!coeur

Hai curaj! Va fi totul bine!majoreta
Asteptam ve?ti!!!hearts campfire
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.