|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Victory wrote:Buna fetelor, nu am prea avut timp sa intru pe forum, insa suntem bine, eu m am refacut super repede dupa cezariana, iar bebe Aryan Nicolas creste frumos. Este un baietel cuminte tare, plânge doar dupa tzitzi si doarme noapte bu?tean, îl trezesc eu sa ii dau sa pape... Va ata?ez câteva poze. Daca vre?i sa ma întreba?i ceva despre na?tere sau via?a de dupa, va raspund cu drag!
Felicitari Victory,ai un baie?el tare dragalas.Ma bucur ca sunte?i bine amândoi si a?i trecut cu bine peste hopul recuperarii.Multa sanatate si bebe sa ramâna la fel de cuminte. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Victory wrote:Buna fetelor, nu am prea avut timp sa intru pe forum, insa suntem bine, eu m am refacut super repede dupa cezariana, iar bebe Aryan Nicolas creste frumos. Este un baietel cuminte tare, plânge doar dupa tzitzi si doarme noapte bu?tean, îl trezesc eu sa ii dau sa pape... Va ata?ez câteva poze. Daca vre?i sa ma întreba?i ceva despre na?tere sau via?a de dupa, va raspund cu drag!
Ce baby scuuump!! Super ca te-ai recuperat repede! Alaptarea merge bine, nu dor sanii? Burtica s-a retras? |

| Dana_ wrote:Si eu cred ca e bine , abia astept vesti Hey Andreea ai pregatit sampanie pt copii? Eu nu consum alchool decat o data pe an adica gust putina sampanie de revelion..dar cred ca anu asta n-am voie daca alaptez
Cam fara alcool ar trebui acuma ca inca e burtica cu bebe. La alaptare eu am citit ca ai voie asa un pahar de vin din cand in cand ca nu ajunge in laptic, acuma cine stie.. eu nu-s cu alcoolul oricum desi sarcina asta as fi gustat putin din berea aia cidru de fapt.. de pere, e singura care imi place place. Cel mai mult mi-a lipsit sushi, asta e clar... si abia astept sa ies si din spital ca acolo n-as papa inca, sa nu ma constip, sa vad ca am scaun normal si totul ok la tranzit si apoi imi iaaaaau un platou mare doar pt mine |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Mi se pare ca exagerati. Cum frate sa nu bei. Mie mi se facea pofta si beam un paharel de bere din aia cu aroma..cea normala nu imi place. Chiar nu face absolut niciun rau. Ca doar nu esti nebuna sa faci abuz sau sa bei zilnic. Alcoolul este interzis intr-o cantitate mai mare si zilnica. Si sor-mea a nascut doi copii si a baut si bere cand i-a fost pofta, a baut si doua-trei gurite de visinata, afinata si ce a mai baut ea si nu a avut absolut nimic. Are doi copii sanatosi tun. Mie daca imi este pofta eu iau doua-trei guri, nu ma abtin pentri ca stiu ca nu dauneaza. Astea sunt prostii si exagerari..ca si cu strugurii mai citisem ca nu sunt buni in sarcina. Really? Who says? Depinde de organism. Eu am mancat toata vara si nu am avut absolut nimic. Si mananc si la ora actuala. Si mananc tot ce imi e pofta in afara de peste crud si alte porcarii. Mamele noastre si bunicile noastre credeti ca nu au mancat si nu au baut ce au vrut? Sau se stia pe vremuri ca nu fac bine strugurii si alte chestii. |

| Andreea, fiecare face cum crede de cuviinta, eu una nu ma risc in sarcina, asta e alegerea mea.
Struguri am mancat si eu, nu des dar am mancat, nu stiu ce e cu ei, dar stiu ca sunt unele alimente poate si ei, care pot da contractii. Gen ananasul am auzit ca il mai mananca des mamicile care trec de 38s sa declanseze natural travaliul. Ei bine nu vrei sa il declansezi mai repede sa nasti prematur nu? :) Nu merge la toata lumea, probabil, asa cum si persoanele care fumeaza in sarcina pot fie sa fie bebe ok fie sa aiba astm sau alte complicatii, dar e un risc pe care fiecare tre sa vada daca si-l asuma sau nu.. Ca la sora ta nu s-a intamplat nimic nu inseamna ca la toata lumea o sa fie asa, sigur depinde de multe alte conditii din fiecare organism.. poate faptul ca eu am anemie intervine cumva si afecteaza. |

| Asta asa e..si eu am o prietena care fumeaza mult in sarcina si bebe e aparent ok. Sa speram ca va fi si dupa nastere. Si eu eram fumatoare si fumam 1 pachet pe zi. Dar nu sunt de acord cu fumatul in sarcina..asta ar mai lipsi. Si cateodata cand ma cert cu al meu asa imi vine sa fumez, dar ma abtin eroic. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Andreea0196 wrote:Asta asa e..si eu am o prietena care fumeaza mult in sarcina si bebe e aparent ok. Sa speram ca va fi si dupa nastere. Si eu eram fumatoare si fumam 1 pachet pe zi. Dar nu sunt de acord cu fumatul in sarcina..asta ar mai lipsi. Si cateodata cand ma cert cu al meu asa imi vine sa fumez, dar ma abtin eroic.
Eu am o prietena care a fumat in sarcina si baietelul ei are probleme cu respiratia. Doctorul i-a spus ca de la fumat. Chiar era un reportaj in week-end ca, fumatul, consumul de alcool si alimente nesanatoase favorizeaza nasterea prematura... Eu de fumat nu fumez, alcool nu consum, dar cu mancatul nesanatos... ..imi place mancarea tip fast food |

| lixandra_alexandra wrote:Eu am o prietena care a fumat in sarcina si baietelul ei are probleme cu respiratia. Doctorul i-a spus ca de la fumat. Chiar era un reportaj in week-end ca, fumatul, consumul de alcool si alimente nesanatoase favorizeaza nasterea prematura... Eu de fumat nu fumez, alcool nu consum, dar cu mancatul nesanatos...  ..imi place mancarea tip fast food
Si eu am mai mancat de cateva ori la mc sau kfc, dar nu zilnic asa ca ma gandesc ca e ok, aia nu vad ce sa afecteze mare lucru.. vezi din cauze din astea e bine de luat si vitaminele alea prenatale, ca daca mami mananca un fast food o data sau ceva ce n-are mari calitati nutritive, macar bebe e acoperit cu portia zilnica de suplimente.. Eu chiar imi dau seama ca toate sunt pt bebe, imi simt corpul asa slabit si imunitatea mea scazuta, de ceva timp cam o luna tot am o raceala dar e f putin manifestata, am tot luat paracetamol ca ma gandeam sa nu fac vreo tuse sa ma chinuie apoi cu operatia, dar nu pare sa treaca asa, tot mai simt uneori ca tre sa-mi suflu nasul sau sa tusesc de 2-3 ori. Si in mare parte stau in casa, rar ies prin oras si cand ies, in masina si direct in mall/restaurant etc. Nu mai bag paracetamol ca n-are rost, asa e organismul acuma, trage bebe tot |

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea0196 wrote:Mi se pare ca exagerati. Cum frate sa nu bei. Mie mi se facea pofta si beam un paharel de bere din aia cu aroma..cea normala nu imi place. Chiar nu face absolut niciun rau. Ca doar nu esti nebuna sa faci abuz sau sa bei zilnic. Alcoolul este interzis intr-o cantitate mai mare si zilnica. Si sor-mea a nascut doi copii si a baut si bere cand i-a fost pofta, a baut si doua-trei gurite de visinata, afinata si ce a mai baut ea si nu a avut absolut nimic. Are doi copii sanatosi tun. Mie daca imi este pofta eu iau doua-trei guri, nu ma abtin pentri ca stiu ca nu dauneaza. Astea sunt prostii si exagerari..ca si cu strugurii mai citisem ca nu sunt buni in sarcina. Really? Who says? Depinde de organism. Eu am mancat toata vara si nu am avut absolut nimic. Si mananc si la ora actuala. Si mananc tot ce imi e pofta in afara de peste crud si alte porcarii. Mamele noastre si bunicile noastre credeti ca nu au mancat si nu au baut ce au vrut? Sau se stia pe vremuri ca nu fac bine strugurii si alte chestii.
Daca imi placea berea sigur mai luam cate o gura din cand in cand dar nu mi-a placut niciodata , de cand ma stiu beau doar de rev si maxim un juma de pahar de sampanie ca imi e rau si de aia Am citit de struguri dar si eu am consumat in vara ...nu m-am abtinut deloc desi nu sunt pe lista mea cu fructele preferate |

| Eu vorbeam asa in general oricum. Acuma dupa organismul fiecareia. Daca nu ai nicio problema oricat de mica ar fi ea nu vad de ce sa nu iti faci pofta. Cum spunea Andreea, ea are o problema cu anemia e normal sa se fereasca. Acuma chiar sunt curioasa daca o sa am lapte. Prietenei mele ii curg sanii de pe la 7 luni si un pic. Ar fi bine macar 3 luni daca ar manca lapte de la mama..acum sa vedem |

| Sa va arat cu ce ma ocup azi, sa imi mai iau gandul de la bebica un pic si panica nasterii
Mi-am comandat 2 calendare, unul e din sept 2017 pana in dec 2018, e din hartie si se agata pe perete, imi place ca e spatioooos. Are si niste stickere cu care vine gen Vet, Doctor, Car Service, tot felul de activitati si le poti lipi pe luna respectiva.
Celalalt e whiteboard gen, cu magnet pe tot spatele si se prinde fain pe frigider, e saptamanal si vine cu magneti mici de genul Remember, Date night, day off, Birthday etc. Imi place ca pot sterge, scrie iar, sotul poate si el sa completeze sau doar sa se uite mereu cand umbla la frigider ca ii fac lista de To do acolo
Sunt super incantata de ele, cred ca merge si la cupluri si la familii cu copii, cand ai gradi, scoala, serbari una alta si tre sa tii toate minte.. pe asta magnetic pot planui si ce sa mancam in fiecare seara sa nu imi bat capul zilnic, pot scrie lista de cumparaturi si sa ii fac o poza..
https://ibb.co/dCAcTR https://ibb.co/mC6vF6 https://ibb.co/mN8mNm
MaryPoppins cred ca tu ziceai ca esti organising freak nu? |

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Sune medici care considera ca un pahar de alcool ocazional in sarcina nu face niciun rau, dar in principiu toata lumea spune ca nu sunt studii care sa ne spuna exact ce cantitate de alcool dauneaza sarcinii, asa ca trebuie sa il evitam complet.
Asta nu inseamna ca o gurita de sampanie sau de bere, de pofta, ii face rau lui bebe. Cantitatea de alcool din gurita de sampanie e neglijabila, daca ai si mancat inainte nici nu cred ca apuca sa se abosarba in sange. Deci Danuta, stai linistita ca putem ciocni un mini-paharel de Rev
Nici eu nu-s cu alcoolul, daca n-am baut inainte de sarcina decat FOARTE ocazional clar n-am baut nici in sarcina. Am pupat un pic dintr-un pahar cu lichior de ciocolata la inceputul sarcinii, de Pasti; imi cumparase mama ca stia ca imi place, dar inainte sa ii dau vestea cea mare. Apucase sa puna in pahare si am dat noroc cu ei si doar am luat o gurita si gata, am ciocnit pentru sanatatea lui bebe . Iar acum vreo luna am gustat vreo 50 ml de vin de tara roze la cumatrii mei, tot asa, cat sa dau noroc cu ei... si din cand in cand (cred ca de 4 sau 5 ori toata sarcina) cate o gura de bere de la sot, ca ma atragea foarte tare mirosul, dar mereu ma strambam ca gustul tot nu-mi place
Totusi, eu is fan prajituri cu aroma de alcool, am mai mancat tiramisu din ala din Lidl ca nu ma puteam abtine, imi place mult prea mult. ups Ala are cam 3% alcool, sper ca nu s-a imbatat bebelusa in burtica |

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Victory e adorabil bebelul Sa fiti sanatosi si sa creasca frumos si cumintel! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Dana_ wrote:Vai ce dulceata mica ai tu acolo Esti norocoasa ca doarme bustean , pai de ce il trezesti...ca doar iti da el alarma daca ii e foame nu? Ma bucur ca te-ai refacut rapid dupa cezariana Da vroiam eu sa te intreb ,stiu ca ai fetita mai mare..prima nastere a fost naturala ? Sunt curioasa de diferente asa care cum ti s-a parut mai ok..parca acum a fost ceza la cald nu? Ma pregatesc si eu ca poate cine stie ajung acolo desi nu vreau dar avand in vedere si varsta ..nu stiu cum rezist la un travaliu mai lung , sau poate n-are rabdare dr.. Merci, îl trezesc pt ca in primele săptămâni cei alăptați exclusiv si la cerere, dacă cererea e la intervale prea mari trebuie treziți pt ca se deshidratează ușor când sunt foarte mici. Maxim 3 ore ziua si 4 noaptea, iar am meu dormea si de la 1 noaptea de ex pana la 7 dimi... Prima naștere a fost tot cezariana pt ca mi s a rupt apa acasă, dar după o noapte de travaliu la spital, aveam dilatație doar 2.... Nu stiu ce sa ti recomand, suntem atât de diferite, eu m am recuperat bine, insa unele mamici se plâng de cezariana. Eu a doua zi am făcut dus... acum la 6 sapr operația abia se vede o linie roz... Cumnata mea a nascut natural, au tăiat o si a avut nu stiu cate ate, n a stat pe fund câteva săptămâni....altele sunt ca noi in secunda doi după naștere.... |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| Victory wrote:Buna fetelor, nu am prea avut timp sa intru pe forum, insa suntem bine, eu m am refacut super repede dupa cezariana, iar bebe Aryan Nicolas creste frumos. Este un baietel cuminte tare, plânge doar dupa tzitzi si doarme noapte bu?tean, îl trezesc eu sa ii dau sa pape... Va ata?ez câteva poze. Daca vre?i sa ma întreba?i ceva despre na?tere sau via?a de dupa, va raspund cu drag! Sa va traiasca printisoru si sa fiti sanatosi sa va bucurati de el...e un scumpel |
|
|